City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem megy ,mindegy. majd nyáron úgyis aktiválni fogom
a; ne jelentkezz be! az lenullázza a napokat és buktad az ingyen 2hetet
b; kérj mg egy usa-s aktív játékost hogy hívjon vissza aztán fizess be min egy hónapot
#viktor99: a trialról beszélsz? semmiképpen nem ajánlanám, csak kiábrándítana a játékból. ha mégis ragaszkodsz hozzá meg tudlka hívni egy tíz napos próbajátékra....
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
hogy tudom reaktiválni az accomat? 😊 nem találtam a managementben acc reactivate-ot :S US-es vagyok
Köszi
Igazából nyáron megyek melózni, akkor majd talán elõfizetek rá. Remélem :S
persze ott van a trial kód, de az csak trial accountot ad ami szemét módon le van korlátozva és egyébként is azt a 10-14 trial napot bármikor le tudod játszani, nem kell hozzá ingyenhét
ha így is oké szólj
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
plusz azért kétlem hogy az 5. évfordulós issuera ilyen vékonyka listával odaállnak, bizti lesz még valami (további Powerset Proliferation-t el tudok képzelni.)
#Viktor99: kicsit összeszedem magam meg keresek pár linket és pm-be elküldöm mit hogyan. kliensed van már?
Ami az I15-öt illeti, nagyon örülök a 5th Column visszahozásának, de ezt leszámítva elég vérszegény amit írnak. Az eddigi issue-k mind sokkal nagyobb horderejû változásokat hozott.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(i14 igen kellemesre sikeredett mellesleg. még annyit nem használtam a küldiszerkesztõt de végigmentem pár küldin. az pl milyen már gonosz mcdonald's-os bohócokat kell legyõzni hogy megszerezzük a 'receptet'? meg ugye custom ellenfeleket is lehet készíteni, nem csak a meglévõekbõl válogatni. a spine/regen scrapperem aki gond nélkül solozik AVket bizony megizzadt egy custom elite bossnál. kell még egy pár hónap, de igazi gyöngyszemeket fognak nekünk alkotni ezek az emberek)
(nagymedve nehogy bejelentkezz hétvégére! pont most néztem múlthéten gyûlt ki a 90+ inaktív napod. ha újra elõfizetsz kapsz 2 hetet ingyen de ha most hétvégén bejelentkezel az lenulláz)
Uni tavasszal Champions online ? 😊))
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
régi szép idõk emlékére csinaltam egy kis slideshow-t 😊
link 😊
a Portal Corp elõtt gyülekezünk.
meg nem jelenõk pótlása, EoE cserélgetés (mert hogy a fele tuti nem hozott)
még pár monstert lenyomunk lazításnak, hoyg tuti mindenkinek legyen EoE-je
és íme hami. egy bûvésztrükk következik. most látom...
...most meg már nem
ez meg itt a csapat volt (nagyrésze)

(jobbgomb a chat ablakra->search channel->HUN)
én is ot játszok
most 2 karakterem van black phonix és blind nemesys ir rá valameikre ha fentvagy
mer legy csomo kérdésem lene
ha nekem akkor @herczeg, mindenfelé, de leggyakrabban defiant hero oldal. bár mostmár egyre kevésbé.
holnap este biztos leszek mert szombatonként van a heti csapatom,
de ha így folytatódik lehet hogy a közeljövõben megint beikatatok egy idõhiány miatti pár hónapos szünetet...
elöre is köszönöm
bocs az irás jelek hiánya miat
Sajna a dolgaim nem, hogy javulnának....sõt...😞
De igyexem helyrekapni a világmindenséget.
de ha 90+ napig voltál inaktív és visszahívnak, akkor kapsz plusz 2 hét ingyenjátékot miután fizettél
mert ha igen, akkor jelentkezzen valaki US serverrõl !! 😊
Kojiro ergo sum.
A CoH CCG Rules Sheet nevû, 2 oldalas, színeset érdemes nézni. Nem bonyolult, nem hosszú, angol.
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
De van egy online kártyaprogram, amivel lehet játszani CoH CCG-t!!! (Meg még vagy 30+ más kártyajátékot is.) A progi innen letölthetõ:
http://vhati.sitesled.com/ArcanistCCG/
A telepítése nagyon egyszerû, ha a download menübõl leszeditek az Arcanist Familiar v0.03 (installer wizard) cuccost, mindent feltesz, aztán majd le lehet tölteni a kívánt kártyajátékokat.
Szóval ha valaki szeretne játszani, vagy csak kipróbálná, vagy kérdése van, keressen meg msn-en: medveati kukac hotmail pont com
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
Most szedem a trialt! Ha valaki majd akkor tudna velem jönni egy kört valamelyik (melyik?? ) szerón azt nagyon megköszönném ! 😄
és amennyi idõd marad azt lejátszhatod, és nem fogja levonni utána a pénzt magától, neked kell ujraaktiválni késöbb