City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
erre az ingyenes hétvégére gondolok 😊 nem jelentkezik be. utoljára márciusban volt az account aktív

ha nem megy ,mindegy. majd nyáron úgyis aktiválni fogom

herczeg
elvileg simán be tudsz jelentkezni most. vagy te errõl a 90+ napi reaktivizációról beszélsz? ha igen
a; ne jelentkezz be! az lenullázza a napokat és buktad az ingyen 2hetet
b; kérj mg egy usa-s aktív játékost hogy hívjon vissza aztán fizess be min egy hónapot

#viktor99: a trialról beszélsz? semmiképpen nem ajánlanám, csak kiábrándítana a játékból. ha mégis ragaszkodsz hozzá meg tudlka hívni egy tíz napos próbajátékra....

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Prody
sziasztok

hogy tudom reaktiválni az accomat? 😊 nem találtam a managementben acc reactivate-ot :S US-es vagyok

Köszi

Viktor99
Nekem jó, a lényeg hogy játszhassak kicsit... 😊
Igazából nyáron megyek melózni, akkor majd talán elõfizetek rá. Remélem :S
herczeg
namost megnéztem és playncre regisztrálhatsz, de nem vehetsz fel játékot anélkül hogy adnál nekik egy serialt azaz meg ne vennéd a játékot, szóval ez az ingyenhét csak azoknak jó akiknek már van accountjuk

persze ott van a trial kód, de az csak trial accountot ad ami szemét módon le van korlátozva és egyébként is azt a 10-14 trial napot bármikor le tudod játszani, nem kell hozzá ingyenhét

ha így is oké szólj

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Viktor99
Kösz szépen! Holnapra meglesz.
herczeg
én azért örülök neki, mert utoljára a rikti invázió volt ami sztori tartalmú update volt (midnighter klub annyira nem számít mert tök jó hogy ghost widow cameozik de attól még csak egy ókori mellékszál marad)

plusz azért kétlem hogy az 5. évfordulós issuera ilyen vékonyka listával odaállnak, bizti lesz még valami (további Powerset Proliferation-t el tudok képzelni.)

#Viktor99: kicsit összeszedem magam meg keresek pár linket és pm-be elküldöm mit hogyan. kliensed van már?

Viktor99
Mindegy a lényeg hogy úgyis megyek... Valaki segítene a regisztrációban? Az angol nem az erõsségem :S
Viktor99
Hétvége? 😮 Szóval Keddtõl Vasárnapig? 😄
Hmuda
Ingyen "hétvége" mától. Nem tudom, hogy EU-ra vonatkozik-e.

Ami az I15-öt illeti, nagyon örülök a 5th Column visszahozásának, de ezt leszámítva elég vérszegény amit írnak. Az eddigi issue-k mind sokkal nagyobb horderejû változásokat hozott.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

herczeg
fizetõs. ha még mindig érdekel leírom

(i14 igen kellemesre sikeredett mellesleg. még annyit nem használtam a küldiszerkesztõt de végigmentem pár küldin. az pl milyen már gonosz mcdonald's-os bohócokat kell legyõzni hogy megszerezzük a 'receptet'? meg ugye custom ellenfeleket is lehet készíteni, nem csak a meglévõekbõl válogatni. a spine/regen scrapperem aki gond nélkül solozik AVket bizony megizzadt egy custom elite bossnál. kell még egy pár hónap, de igazi gyöngyszemeket fognak nekünk alkotni ezek az emberek)

ja és ez ingyenes??
hi!pls valaki irja le a regisztrációnka minden lépését!!elõre is köszike!
herczeg
i14 jövõ hét kedden. szombat vasárnap meg bizti megint ingyenjáték lesz.
(nagymedve nehogy bejelentkezz hétvégére! pont most néztem múlthéten gyûlt ki a 90+ inaktív napod. ha újra elõfizetsz kapsz 2 hetet ingyen de ha most hétvégén bejelentkezel az lenulláz)

Szívesen eltervezgetnék küldetéseket, de annyira engemet se gyõzöt meg, hogy ujraaktiváljam az accomat. NAgyon tuti a slideshow egy csomó régi emléket felidéz 😊. Berakok majd én is pár régi képet.

Uni tavasszal Champions online ? 😊))

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Az i14 nemnagyon gyõzött meg ugyhogy szerintem nem ujitom meg CoH elofizut már 😞

régi szép idõk emlékére csinaltam egy kis slideshow-t 😊

link 😊
herczeg
i14 open beta van. tegnap kipróbáltam, de csak nagyon picit. ha esetleg valaki összerak valamit amit megosztana én szívesen kipróbálnám, csak postoljon nevet vagy valami azonosítót

Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs valami bekavart... Nem direkt ment kétszer
Viktor99
Jó képek... 😊
Viktor99
Jó képek... 😊
herczeg
no, túlestem életem elsõ hami raidjén amirõl most képes beszámolót kaptok mert csak

a Portal Corp elõtt gyülekezünk.
meg nem jelenõk pótlása, EoE cserélgetés (mert hogy a fele tuti nem hozott)

még pár monstert lenyomunk lazításnak, hoyg tuti mindenkinek legyen EoE-je

és íme hami. egy bûvésztrükk következik. most látom...

...most meg már nem

ez meg itt a csapat volt (nagyrésze)

herczeg
küldiszerkesztõrõl néhány kép. closed béta megy egy két hete asszem, úgyhogy kb április elejére várható a megjelenés (ki lesz adva dobozosan is mégpedig április 14-tõl amazon.com szerint.valószínû hogy ekkor startol az új issue is)

Viktor99
Ilyen nekem is volt! Ha a downloadert leszedted, és az mindennel végzett, akkor AZZAL indísd a játékot!
Taylor10
a játékot hogyan indítsam el??Mert egy másik gépen letöltöttem ki írtam egy lemezre felmásoltam utána elindítottam és újra elindult a letöltés.Hogyan csináljam meg hogy induljon a játék??

ja nekem csk herom van villant még nemprobáltam
a hun canneles dolgot
ok akkor mos be i lépek a játékba és ki probálom
herczeg
most öt karim van defianton, négy hero meg egy villain, de ha a golbalomra (@herczeg) írsz akkor könnyebben elérsz. viszont legegyszerûbb ha feljössz a HUN chatre akkor látni fogjuk egymást ha bejelentkezünk
(jobbgomb a chat ablakra->search channel->HUN)

igen téged kérdeztelek és mi aneved a szerveren

én is ot játszok

most 2 karakterem van black phonix és blind nemesys ir rá valameikre ha fentvagy

mer legy csomo kérdésem lene
herczeg
ez most így hirtelen nem tudom kinek szólt...
ha nekem akkor @herczeg, mindenfelé, de leggyakrabban defiant hero oldal. bár mostmár egyre kevésbé.
holnap este biztos leszek mert szombatonként van a heti csapatom,
de ha így folytatódik lehet hogy a közeljövõben megint beikatatok egy idõhiány miatti pár hónapos szünetet...

szia az union vagy adefiant szerveren mi aneved én most a defianton játszom black phonix néven irrám légyszives ha arajársz
herczeg
bizti hogy a játék fõkönyvtárában lévõ CohUpdater.eu/CohUpdater.us vagy az erre mutató parancsikonnal indítod?

Taylor10
sziasztok.nekem a játék állandóan a letöltést kéri pedig már letöltöttem még egyszer.valaki tudna segíteni??

eu szerveren vanak magyarok uj vagyok holnap után töltöm fel a játékot eu szerveren vanak kariaim aszem már ezer éve játszotam vele egy kicsit de elfelejtetem mindent ha valaki tudna segite vagy valaki magyar valamelyik szerveren az jó lenemegyek akkor oda játszani mer ezek akarik ha jól emlékszem még kicsik.

elöre is köszönöm

bocs az irás jelek hiánya miat
sziasztok srácok ujj vagyok a játékba holnap után tudom feltölteni mere fele lehet magyarokat találni eu szerveren.
Sajna még egy darabig fogok is hiányozni...már ha hiányzom😊
Sajna a dolgaim nem, hogy javulnának....sõt...😞
De igyexem helyrekapni a világmindenséget.
herczeg
lesz. minden issuenál egy hétvégére megnyitják a kapukat. de ha bejelentkezel lenulláza a 90+ napos dolgot

lesz valamikor olyan idõszak amikor ingyenesen lehet játszani pár napig? például issue 14 megjelenésekor? vagy ilyen egyáltalán nincsen?

herczeg
nem teljesen.
de ha 90+ napig voltál inaktív és visszahívnak, akkor kapsz plusz 2 hét ingyenjátékot miután fizettél

Kojiro
mi ez a visszahívás dolog? Ingyen logolási lehetõség?
mert ha igen, akkor jelentkezzen valaki US serverrõl !! 😊

Kojiro ergo sum.

herczeg
kelleni fog egy email...

Kreeder44
eu serveres srácok valaki visszatudna hívni friens backel??? elõre is köszi sziasztok

Ja, a CoH CCG szabályait itt találják az érdeklõdõk: http://www.cohccg.com/archives/information/rules/

A CoH CCG Rules Sheet nevû, 2 oldalas, színeset érdemes nézni. Nem bonyolult, nem hosszú, angol.

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Kicsit off leszek: létezik City of Heroes gyûjtögetõs kártya. A játék sajnos csak egy kigészítõt ért meg, és a kiadó nem foglalkozott vele tovább...

De van egy online kártyaprogram, amivel lehet játszani CoH CCG-t!!! (Meg még vagy 30+ más kártyajátékot is.) A progi innen letölthetõ:
http://vhati.sitesled.com/ArcanistCCG/
A telepítése nagyon egyszerû, ha a download menübõl leszeditek az Arcanist Familiar v0.03 (installer wizard) cuccost, mindent feltesz, aztán majd le lehet tölteni a kívánt kártyajátékokat.

Szóval ha valaki szeretne játszani, vagy csak kipróbálná, vagy kérdése van, keressen meg msn-en: medveati kukac hotmail pont com

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

herczeg
küldj egy pmet hogy mikor, mondjuk holnap nem nagyon érek rá de a vasárnap oké (feltételezem EU trial)

Sziasztok!

Most szedem a trialt! Ha valaki majd akkor tudna velem jönni egy kört valamelyik (melyik?? ) szerón azt nagyon megköszönném ! 😄
Jah, kössz akkor még gondolkodom 😄 Elõször úgy is a trial jön 😄
vagy cancel subscription 😊
és amennyi idõd marad azt lejátszhatod, és nem fogja levonni utána a pénzt magától, neked kell ujraaktiválni késöbb

cancel account

Bankkártyát, hogyan lehetne letiltatni majd késõbb, hogy ne vonja le róla a zsét? 😄 Mert ha netalántán félre teszem a játékot, akkor feleslegesen szipkázza le róla a pénzt 😄