City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én momentán hol bankkártyával, hol gamecarddal fizetek, az piros pont hogy majdnem minden kártyát elfogad
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
OFF: A Warhammer az is multis? 😄
Miután kihagytam néhány hónapot visszamentem (ez volt tavasszal) és 2 olyan ember is volt, akik rámtelleltek másik serverrõl, mert már nem is ott tolták mert betelt az összes slotjuk 😊 és még az igaz keresztnevemre is emlékeztek 😄. Egy szó mint száz, csak jó élményeim vannak a játékkal kapcsolatban. Külön élveztem mindig az Atlas Parkos nagy baromkodásokat meg a 3 órás csetelést 😊. Van is vagy 1000 screenshotom.
Amúgy US Infinity-n toltam. De fogom is, csak most Warhammer láz van 😊.
Tényleg ha tudtok valami ingyenes belogolási lehetõségrõl, léci írjátok már meg itt a fórumon, mert ez mindíg nézem!
A bankkártyás fizetéssel meg nem tudom, mi a bajod, ZFD, de én már KP-t nem is használok évek óta... na jó bevallom a multkor vettem egy kenyeret akkor nem kártyával fizettem 😊.
Kojiro ergo sum.
Páran akkor gondolom, hogy itt is játszanak EU-s szerveren 😄 A bankkártyás fizetéssel nem vagyok nagyon kibékülve remélem megértetek 😄 Köszönöm szépen, hogy segítetek! 😄 Jó, hogy ilyenek játszanak ezen a játékon 😄 Egyébként a videókról nézve eléggé jól néz ki a gém. Nem sokára leszedem a trial-t 😄 Köszi szépen! 😄
defianton 100-200 körül mozognak csúcsidõben naptól függõen (péntek szombat ugye többen) de ott a játékosok 50% egy iszonyat erõs közösséget alkot ahol kb mindenki ismer mindenkit (ezek akik iszonyat rég nyomják)
és nem egy ilyen 'elit' csoportosulás bárkit beengednek maguk közé és onnantól sosem maradsz egyedül.
unionon 3-400 ember van de az ottani viszonyokat nem ismerem. csak egy karim van ott egy heti csapatban.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
eu-n most a defianton van egy egész jó kis SG-nk ketten-hárman vagyunk benne aktívak, bár nincs benne minden EUs magyar mert sokan szünetelnek :/
trialt sajnos i12 óta lekorlátozták, min. a játék 90%-a le van tiltva benne, pl a chatcsatornákat sem lehet benne használni, meg a pmeket se asszem(ami lehetetlenné teszi a csapatkeresést, ami kinyírja a játék legjobb részét, ami miatt senkinek nem fog tetszeni aki kipróbálja a trialt. nagyszerû marketingpolitika tisztelt NCSoft
usa verzio-s szerverre menj. és accountot csinálj, mert US-on vannak legtöbben. EU az kihalt
azon belül freedom szervert ajánlom.
és itthon nincs GC. csak EU-shoz de az nem lesz jó. tehát bankkártya kell. fizetésre alkalmas
én most hagytam abba, de késöbb fogok jáccani még, ha kell vmi privizz
Most próbálgatom ki az MMO-kat mert szeretnék játszani ilyesfajta gémekkel 😄 Nagyon tetszik ez is. Olvastam lejjebb, hogy a játékhoz itthon nem kapható kártya, de tudtommal ez nem igaz, de lehet, hogy tévedek 😄 Leszedem nem sokára a trialt kipróbálásnak. Az lenne a kérdésem, hogy majd találkozhatnánk-e valamelyik szerveren hogy egy kicsit beavassatok a játékba? Ez lehet, hogy most abszólút hülye kérdés, és , hogy ti ilyen kezdõkkel nem is foglalkoztok, de nagyon jó lenne 😄
Elõre is köszönöm!
ZFD
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
még egy dolog, 24es vagyok. vettem enhancementeket 25ösöket és beleraktam powerekbe. mivel technology-s vagyok ezért Tech store-ból. jól tettem? lehet nagyobb szinten cserélni ezeket amik ellenségtõl dobódnak? mert elég sokba kerülnek...
a Martial Arts egy jó ST powerset, szolózásra/pvpre elõnyösebb, a Dark Armor meg sokoldalú védelmet nyújt, nagyon jó kis öngyógyító erõvel és önfelélesztéssel, viszont zabálja az endurance-t...
epic powerekkel ne fáradj, a scrappereknek nincs semmi jó. nem mondom hogy haszontalan mert olyan nincs, csak jobb dolgokat is választhatsz helyettük.
pool powersetekbõl a fitness ugye alap a stamina miatt, és a gyógyítás is jól jöhet, ha akarsz másokat gyógyítni, vagy szeretnéd hogy egy harcon kivüli öngyógyító erõd is lenne. a leaderhip mindig hasznos, de szintén eszi az endurance-t úgyhogy DA mellé nem ajánlom. ha esetleg akarsz teamben tankoskodni egy AoE tauntot is felvehetsz (jól jön... nincs mindig kéznél tank). travel powerbõl mindegy hogy melyiket veszed fel, de hastennel vigyázz mert igen hamar kifuthatsz endurancebõl
és milyen speciális power-t válasszak? arra gondolok hogy repülés, gyors futás(most az van), nagy ugrás, akkor vannak azok a regenerationos powerek is. melyik kell scrappernek?
Frissebb helyzetjeneltés: US-en akadnak magyarok. A FREEDOM szerveren akik játszanak, õk Villainst nyomnak, szóval melléjük nehéz Hero-val csatlakozni.
Ellenben a GUARDIAN szerveren játszanak Hero-s magyarok, 2-3 aktív mindig van szerintem, csak meg kell találni õket <#vigyor>#vigyor>
Próbálkozzatok @Szeipusz (vagy kisebtûvel @szeipusz?) nevet keresni a global-ban, õ folyamatosan aktív magyar srác, de ott van @Apu és még páran. (Én most 1-2 hónapig biztosan nem jövök, sajnos az idõm nem engedi.)
Szerintem is jobbak a US szerverek amúgy, többen vannak, és nem minden jenki hülye, meg nem minden hülye jenki, szóval jó ez <#vigyor>#vigyor>
Nomeg olcsóbb is. Utoljára mikor fizettem pár hónapja, elég izmos volt a forint, valami 2400 körül volt egy havi játék, most, hogy ilyen brutálisan leromlott, kb. 3000 lehet. Ez sokkal jobb, mint az EU-sok euró alapú befizetése.
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
Sok fórumot elolvastam és több servert kiprobáltam, de sztem az Infinity a legjobb, én mind2 oldalon ott játszottam. Ráadásul keleti parton van a server, szóval ott a legjobb a ping is.
Nekem egy Captain Hungary nevü karakterem van ott, többek között, de mostanában nem leszek aktiv, max jövõre. De ha több magyar is aktivizálná magát, ráadásul SGsek <#worship>#worship>, akkor lehet hogy majd csatlakoznék én is.
Az US serverek amugy sokkal olcsóbbak, mint az EUsok, kb 800-1000 forinttal.
Kojiro ergo sum.
esetleg melyik szerveren vannak a legtöbben (akár hõs, villain, nem balance-os) és/vagy legtöbb magyar?
És így ha idõvel esetleg váltani akartok jóról gonoszra vagy fordítva, akkor sem kell servert váltani és a semleges zónákon még tradelni is tudtok a két kari közt.
Kojiro ergo sum.
Ákos mikor vennéd meg? mert én is tervezem...
én 2005ben vettem meg az eu verziót és nagyon tetszett csak meguntam mert egyedóül voltam kb. a FrostFire-re emléxem azt mennyire imádtam 😄 nem volt nagy karim sajnos. meg az is rémlik, hogy milyen sokan álltak ott emberek Atlas Parkban és unatkoztak 😄
bye
köszi
érdemes ilyenkor elkezdeni a gamét ?😊 US verziora gondoltam mert láttam h az eu-s nem a legjobb már.
A pajzs is tetszik, bár kicsit fura tanknak egy klikkelõs mez. protection... De jó lesz ez is. Fõleg ez a csatornafedõ/csõkulcs párossal nyomuló csöves koncept állat :-D
City Of Heroes UK Global név: @Denver
ha esetleg elég EU-s kihasználná ezt az ingyen játékidõt hétvégén összehozhatnánk egy-két TF-et
Vissza tudna hívni valaki? EU servereken játszom.
Köszönöm!
Üdv.
Ez persze majd kiderül, a legtöbb csapat-powerset-bõl nagyon jó szóló karaktereket is lehet csinálni, pl. Force field <#vigyor0>#vigyor0>
Az I13-mal bejövõ változásokat áttanulmányoztam (még nem részletesen mindent), és brutáljó lesz, az biztos. Más kérdés, hogy nekem eléggé mindegy asszem...<#sir>#sir>
Persze kellett nekem család, asszony, gyerek(ek rövidesen), meg hasonló haszontalan dolgok, emiatt nem marad idõ Paragon city-re <#falbav>#falbav> <#nevetes1>#nevetes1>
megnéztem közelebbrõl is a shieldet. elég faszás (mondjuk arra kívácsi lennék mennyire védi a csapattársakat) tuti kipróbálom, de majd csak karácsomy után. most még minden utcasarkon pajzsosokba botlik az ember azt meg nem szeretem
sztem kb a craft rendszer behozásakor volt utoljára ekkora változás
plusz még nem próbáltam de a shields igencsak fincsi powersettnek tûnik és a pain domination sem csak egy dark empath más nevekkel...
(és végre játszható lesz a warshadem)
És remélem olyan lesz, mint a legutóbbi, mikor kb. egy teljes hétig felejtették bent(?) az aktivizációt! <#nyes>#nyes>
Sajnos olyan kevés idõt tudok most a játékra fordítani, hogy egyszerûen nem éri meg elõfizetnem azért a napi 40-50 percért, amit játszani tudok...
Bár a fanatizmus erõsen dolgozik a józanész ellen <#nevetes1>#nevetes1>
nemtudom hogy mikor, de az I12 esetében a startolást követõ hétvégén tudtam belépni az inaktív accountommal...
2 percig tartott az egész, már majdnem megsajnáltam szegény Jurassicot úgy elkentük a száját! 3 defender meg egy blaster...
nemtom ti láttatok már ilyet nekem teljesen meglepõ volt hogy egy ilyen kicsi csapat közepes debufokkal (mégcsak egy rad se volt a csapatba) lenyomjon egy gmet