City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Increased the difficulty of fighting villains that are much higher level than you. Fighting villains within you range +/- 0 to 2 levels have not changed; Fighting villains +/- 3 to 4 levels changed somewhat; Fighting villains +/- 5 levels changed significantly. This was done to have the risk represent the reward, especially at the higher character levels.
szerintem nem értessz sokat a blasterhez...
mert akkor a kiküdött czuccon van az a szám
Ja és elötte kell regisztrálni 1 accountot
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
A kod nekem a kártya hátlapján van 3 szám
Az OTP-maestro kártya minek számít? Meg a CW code az hol van rajta?
vetem egy hovert- de megbántam, annyira nem jó, és a sok ko-s lövés miatt nincs sok értelme sztem
ahogy néztem device is gagyi, ez a target drone az elsõ jófajta, aztán a magsabb szinten lesznek mg jobbak, szal csak az alap elsõ device-m van meg
tankom után amugy érdekes kari a baster, szörnyû mennyire halékony, sõt, ilyne szempontból a controlerem is sokkal jobb volt, persze valamit valamiért.
mielõtt kiléptem még belogoltam sintivel a tankommal, azzal meg elég szar szolozni, ha 3 aura van rajtam fire shield, plasma shield meg a combat jump akkor tul sokat nemtok ütögetni a mace-l😊
Rendi lvl8 blaster assault/device
Mendie lvl11 controller mind/storm
Sintia Thte Wild lvl12 tanker fiery/warmace
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
De lentem vannak képek és videok azokat le tudod tölteni
Na 1 ujjab lista,azért ez már jelent valamit,hogy 2. hete az élen van a CoH 😊
Top 20-ak májusa
<2004-06-03 @ 08:44 - ZeroCool>2004-06-03 @ 08:44 - ZeroCool> (kommentek: 1)
Valószínûleg elég sokakat meglepetésként ért (köztük engem is), hogy a City of Heroes ennyire jól szerepel az eladási listákon. Az összesített 20-as tabellán is vezetõ pozíciót zsebelt be, akárcsak az elmúlt hetek tizes listáján. Végülis érthetõ, hiszen egy igen profi, teljesen újszerû MMORPG-rõl van szó. Lássuk a teljes sikerpergament:
1. City Of Heroes - NCsoft
2. Battlefield Vietnam -Electronic Arts
3. Far Cry - Ubisoft
4. Unreal Tournament 2004 - Atari
5. CS: Condition Zero - Vivendi
6. The Sims Deluxe - Electronic Arts
7. Lineage II: The Chaotic Chronicles - NCsoft
8. Call Of Duty - Activision
9. Painkiller - DreamCatcher
10. Splinter Cell: Pandora Tomorrow - Ubisoft
11. Age Of Mythology - Microsoft
12. The Sims: Makin' Magic - Electronic Arts
13. Drop JC - eGames
14. Rise Of Nations - Microsoft
15. Zoo Tycoon: Collection - Microsoft
16. Lords Of the Realm 3 - Vivendi
17. The Sims Double Deluxe - Electronic Arts
18. CSI: Dark Motives - Ubisoft
19. 251 Games Collectors Ed JC - eGames
20. Warcraft III Battle Chest - Vivendi
láttam device-be azt atarget anyámtyukját, de nemtom melyik szinten kapom meg, addig nem valami izgalmas
másik dühítõ dolog az enchantok, hát attol is feláll a hátamon a szõr
minden fajta tetü resistet dobnak, de damage-t nem persze, így hiába van 3 slot a sebzseken, 1 damage van csak rajta..
kínomban raktam rájuk pontosság növelõt (a sárgát) de még így is szar, meg kapott egy-egy endu enchantot is
nekem kcsit calódás volt a blaster megvallom öszintén, bár még nagyon pici, 8,5es, lehet device-l már javulna sokat
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Take that!
errol ennyit...
Punk madafakah!

Mindig azt mondja,hogy vagy foglalt vagy rossz adatot adtam meg 😞
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
Task force-ba nem lehet bevenni senkit sajna ez is eleg rugalmatlan megoldas es azt hiszem ez level 15-20-oknak megy csak, de nem biztos.
jha es volt meglepetes mert egy bazi nagy clock betamadott minket 😊 de tenyleg nagyon nagy volt, egy level 25os blaster segitett leverni mert alig birtunk sebezni 😊
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
Mikor jössz már játszani?
Aszem nekem ezek a defnderek jonnek be, ez full radiation, bar a shildesen is gondolkodtam.
A secondary power-ek kozul a device nagyon jo, de az elsodelgesek kozul szinte mind nagyon jo. Az energy hatranya, hogy nem nagyon van jo AOE power-e, de egy celpontra nagyot sebez es messze lo. A fire-nek vannak a legjobb AOE power-ei, a lighting enduracne-t sziv tobbek kozott, az ice lassitja a mobokta es nagyot sebez, a dark-ot es assult rifle-t nem ismerem, de az elso level 40-es kari egy Assult/device blaster volt.
Vegul is elsodleges power-nek szinte mind1 mit valasztasz mind jo, talan egy fire jo jonne team-ben energy-bol mar sok van, de ahogy gondolod😊. MINDEN blaster Primary power jo szoval nem tudsz melle nyulni😄
De inkabb a tank-ot nyomd sokkal jobb a jatek level 20 folott, hasonloan L2-hoz itt is kesobb jonnek a jo mobok, jo helyszinek stb.
Mek matek tanárhoz😞((((((
QQ more n00bs...
Jah és szvsz vagy devicét vegyél fel másodlagosnak... vagy talán még icét root miatt.. bár szvsz a másodlagos skill tök mind 1 mindegyik jó a blasternél! De a device kiemelkedõen jó!!!!!!!!!
QQ more n00bs...
QQ more n00bs...
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
nem rossza az assault sem, a sok knock down miatt elég durvának néz ki, szinte minden lövés ko-t csinál, hmm hmm