City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja megszünik a magas szinten az exp tõlés:

Increased the difficulty of fighting villains that are much higher level than you. Fighting villains within you range +/- 0 to 2 levels have not changed; Fighting villains +/- 3 to 4 levels changed somewhat; Fighting villains +/- 5 levels changed significantly. This was done to have the risk represent the reward, especially at the higher character levels.
ja meg van uj update fixekkel meg balancekkel
nekem webkártyám van én azzal rendeztem simán mindent

Ja meg Jockey... az elsõ lvl 40es pont egy assault/devices volt es nem véletlenül.
szerintem nem értessz sokat a blasterhez...
nem vagyok benne biztos de az nem webkárkya ami neked van?
mert akkor a kiküdött czuccon van az a szám
Szvsz a cd key rendelés megy simán,ott csak a kártyaszámot kell megadni.
Ja és elötte kell regisztrálni 1 accountot

Nekem tehát otp maestro kartyam van a hátulján pedig csak a jobb felsõ sarokba van szám így: (pl😊 xx-x 11/11 11111 akkor az utolso három számot kell beírni? Sajna amazontl nemtudtam megrendelni így tehát marad a cd kulcs rendelés 😞. Csak sikerülne már megrendelni akkor én is mehetnék végre ...

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Szerintem Visa-nak számit .
A kod nekem a kártya hátlapján van 3 szám

! ! Valaki segítsen pls ! !

Az OTP-maestro kártya minek számít? Meg a CW code az hol van rajta?

Jockey
power pool-kból mit érdemes venni assault/device spec mellé sztetek?
vetem egy hovert- de megbántam, annyira nem jó, és a sok ko-s lövés miatt nincs sok értelme sztem
ahogy néztem device is gagyi, ez a target drone az elsõ jófajta, aztán a magsabb szinten lesznek mg jobbak, szal csak az alap elsõ device-m van meg
tankom után amugy érdekes kari a baster, szörnyû mennyire halékony, sõt, ilyne szempontból a controlerem is sokkal jobb volt, persze valamit valamiért.
mielõtt kiléptem még belogoltam sintivel a tankommal, azzal meg elég szar szolozni, ha 3 aura van rajtam fire shield, plasma shield meg a combat jump akkor tul sokat nemtok ütögetni a mace-l😊

Rendi lvl8 blaster assault/device
Mendie lvl11 controller mind/storm
Sintia Thte Wild lvl12 tanker fiery/warmace

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ferro_TwL
A blaster targeting aranya (es minden range-e) sokkal jobb, mint a kozelharci. Minden power-e rakj egy accuraty-t, ami nagyon nem talal meg igy se arra kettot. Aztan ha lesz targeting drone (level 10-tol ha jol emlekszem) rakj ra To Hit Buff-ot, akkor 2-3-at is. Ez utan minden power-e boven eleg lesz egy accuraty, sot ha majd dual-kal rakd tele (To Hit Buff Dual level 25-os van csak boltban, szoval level 22-nek kell lenned) mar nem is kell accuraty a power-kbe es meg lila mobot is siman eltalalod.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

yellowcab
ok,köszi

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Sajna nincs.
De lentem vannak képek és videok azokat le tudod tölteni

yellowcab
van ingyenes kiprobálási lehetõség?

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Csak a dobozos verziot rendeled végül ?

Hát végül is ha másért nem is, de attól , hogy szuperhösökkel lehet nyomulni ez szerintem sok embernek megtetszik, és ugyebár Amerikában ennek nagy kultusza van amugyis. Ja "nemsokára" csatlakozok köreitekbe ugyanis ma fogom megrendelni 😊.Bár én az Amazontól ugyhogy pár nap és veletek tartok végre.

Reggelt mindenkinek

Na 1 ujjab lista,azért ez már jelent valamit,hogy 2. hete az élen van a CoH 😊

Top 20-ak májusa

<2004-06-03 @ 08:44 - ZeroCool> (kommentek: 1)

Valószínûleg elég sokakat meglepetésként ért (köztük engem is), hogy a City of Heroes ennyire jól szerepel az eladási listákon. Az összesített 20-as tabellán is vezetõ pozíciót zsebelt be, akárcsak az elmúlt hetek tizes listáján. Végülis érthetõ, hiszen egy igen profi, teljesen újszerû MMORPG-rõl van szó. Lássuk a teljes sikerpergament:

1. City Of Heroes - NCsoft
2. Battlefield Vietnam -Electronic Arts
3. Far Cry - Ubisoft
4. Unreal Tournament 2004 - Atari
5. CS: Condition Zero - Vivendi
6. The Sims Deluxe - Electronic Arts
7. Lineage II: The Chaotic Chronicles - NCsoft
8. Call Of Duty - Activision
9. Painkiller - DreamCatcher
10. Splinter Cell: Pandora Tomorrow - Ubisoft
11. Age Of Mythology - Microsoft
12. The Sims: Makin' Magic - Electronic Arts
13. Drop JC - eGames
14. Rise Of Nations - Microsoft
15. Zoo Tycoon: Collection - Microsoft
16. Lords Of the Realm 3 - Vivendi
17. The Sims Double Deluxe - Electronic Arts
18. CSI: Dark Motives - Ubisoft
19. 251 Games Collectors Ed JC - eGames
20. Warcraft III Battle Chest - Vivendi

Jockey
no szal csináltam egy assault/device blastert, de valami iszonyat szar a találati arány, magasabb enemy-n egyenesen kriminális, kcsit elkedvtelenített
láttam device-be azt atarget anyámtyukját, de nemtom melyik szinten kapom meg, addig nem valami izgalmas
másik dühítõ dolog az enchantok, hát attol is feláll a hátamon a szõr
minden fajta tetü resistet dobnak, de damage-t nem persze, így hiába van 3 slot a sebzseken, 1 damage van csak rajta..
kínomban raktam rájuk pontosság növelõt (a sárgát) de még így is szar, meg kapott egy-egy endu enchantot is
nekem kcsit calódás volt a blaster megvallom öszintén, bár még nagyon pici, 8,5es, lehet device-l már javulna sokat

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shoots
Nha 8 fel 9kozt fogok belogolni, csak a task force missiont akarom befejezni mert utanna mas programom van, szoval aki szeretne ott lenni a befejezesnel az fel 9 korul logoljon be pls es gyorsan zavarjuk le. thx a megertest, es bent talalkozunk.

wooh! Now that's a big bastard!

Take that!

errol ennyit...

Punk madafakah!
Ja én is láttam,hogy elindult csak éppen regisztrálni nem tudom magam.
Mindig azt mondja,hogy vagy foglalt vagy rossz adatot adtam meg 😞

Radnir, milyen kepesegeket erdemes az elejen fel venni full radiation defendernek? Mind2 powerbol eddig az elso 2ot vettem fel es a flybol a hovert.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Este en is jonnek a taskot meg csinalni, de nem lehetne inkabb 9kor kezdeni, akkor biztos be tudok lepni.

Gyongyhalasz
szvsz Mint tudjuk elindult a www.mmorpg.hu oldal. A játék népszerûsítése végett akinek van jó képe a játékból (vagy video) küldje be nekik és ha jó kirakják "a nap képének". Egyébként ottani fórumon is van CoH topic, oda is irogathatnánk.

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Shoots
Jha ghost kar hogy bugos volt mert rohadt jo kis mission. leszoloztam az utso felet, es az utso misisonben jott meg cheryl meg serphen segiteni, kb 4 bub jott a missionokbol soloban 😄 es mondom mar csak a king van, eleg viccesen nez ki mert a feje helyen csak egy agy van 😄 de screenshotot hatha csinalt uni.

Na akkor kicsit összekapom magam,hogy elérjem a lvl15-t mind a 2 karimmal!

Ferro_TwL
Na ez az en formam bezzeg amikor en jatszom akkor bugos😞
Task force-ba nem lehet bevenni senkit sajna ez is eleg rugalmatlan megoldas es azt hiszem ez level 15-20-oknak megy csak, de nem biztos.

Shoots
Te ghost ez ugyanaz csak akkor bugos volt mint allat. most mar csak a clock king maradt, 20as villian vagy mi es snipe nem sebzett rajta szintes semmit 😊 szoval 8 korul ha jo akkor levaghatjuk es feveszuk a megerdemelt jutalmat 😊

jha es volt meglepetes mert egy bazi nagy clock betamadott minket 😊 de tenyleg nagyon nagy volt, egy level 25os blaster segitett leverni mert alig birtunk sebezni 😊

Ha lessz hely és bevesztek 1 lvl11 tankot akkor én is mennék majd

Ferro_TwL
EZ melyik task force aminek a vegen van a Clockking, amit mi csinaltunk abban is dumaltak vegig rola aztan nem volt.

Serphen
Este már csak a king marad. De az a lényeg. 20:00- ha jó mindenkinek. Addig aki jáccik tápolja magát.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Gyongyhalasz
Én este leszek, úgyhogy tõlem mehet. Azt hittem, hogy keményebb lesz. De lehet, hogy még csak most jön a java 😊

Na mi a helyzet Chefshift?Mikor jössz már játszani?

Serphen
Mikor folytatjuk a task force-t? Már körbetelefonáltam: Boom-ba kell mennünk.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Gyongyhalasz
Köszi 😊

Mikor jössz már játszani?

Crazyn
nekjem full rad Radnir 😊

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Gyöngy jó a logod

En csinaltam meg1 defendert es tetszik😊
Aszem nekem ezek a defnderek jonnek be, ez full radiation, bar a shildesen is gondolkodtam.

Gyongyhalasz
Az assaultban (azon kivül, hogy jól nézki), de minden pow-ra bonusz accuracy (5% minimum de van 1 25%-os, 2 35%-os és egy 100%-os +acc power) tehát nagyon jó a találati arány alapban. Persze jól sebez, knockback hatás is párosul hozzá.

Gyongyhalasz
Nekem is van egy lvl 7 natural blaster assult/device és nagyon jó és élvezetes vele a játék. Úgy néz ki mint egy zsoldos csak zöld ruha kicsit narancssárga lett 😛

Ferro_TwL
Enrergy/Device Unpscycho es az en uj karim Ghostcat is. Pointdexter Lighting/device.

A secondary power-ek kozul a device nagyon jo, de az elsodelgesek kozul szinte mind nagyon jo. Az energy hatranya, hogy nem nagyon van jo AOE power-e, de egy celpontra nagyot sebez es messze lo. A fire-nek vannak a legjobb AOE power-ei, a lighting enduracne-t sziv tobbek kozott, az ice lassitja a mobokta es nagyot sebez, a dark-ot es assult rifle-t nem ismerem, de az elso level 40-es kari egy Assult/device blaster volt.
Vegul is elsodleges power-nek szinte mind1 mit valasztasz mind jo, talan egy fire jo jonne team-ben energy-bol mar sok van, de ahogy gondolod😊. MINDEN blaster Primary power jo szoval nem tudsz melle nyulni😄

De inkabb a tank-ot nyomd sokkal jobb a jatek level 20 folott, hasonloan L2-hoz itt is kesobb jonnek a jo mobok, jo helyszinek stb.

hmm?O_o
Mek matek tanárhoz😞((((((

QQ more n00bs...

Tyson már megint a gép elõtt ülsz 😊

Jaja😛 azt hallotam, hogy blasterbe az a legerõsebb!
Jah és szvsz vagy devicét vegyél fel másodlagosnak... vagy talán még icét root miatt.. bár szvsz a másodlagos skill tök mind 1 mindegyik jó a blasternél! De a device kiemelkedõen jó!!!!!!!!!

QQ more n00bs...

Ezt mondom izlések és pofonok... hülység csak azért nem csinalni srapptert mert MOST még szar...meg ha v kinek tetszik ugyis avval fog játszani.Nem hiába van benne a játékban erre csak ezt tom mondani...vagy a sracppter lesz iszonyu táp, vagy a blastert lesz szét nerfelve!

QQ more n00bs...

Serphen
Nekem van 1 scrapperem meg 1 defenderem. Scrapper mindenbe jobb, partyba is és szoloba is. pont. kinek mi a jó.

Crazyn
nekem van energy/energy blasterem, csak el kéne kezdeni

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Jockey
jah, mot nézegetem én is😊
nem rossza az assault sem, a sok knock down miatt elég durvának néz ki, szinte minden lövés ko-t csinál, hmm hmm

Jockey
WAOWW köszi
ahogy nézem nem rossz a device 2ndary , de amit választottam energy sem rossz másodiknak
no mig hazaérek eldöntöm energy/energy vagy energy/device blastert csinálok😊