City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha esetleg ujra blastert inditanék akkor bizztos, hogy 1 fegyveres/devicés basltert nyomnék!Mert az ice szvsz primarinak kurva szar.. lassu a recharge és nem sebez olyan nagyokat se.Ráadásul szar varik is vannak benne.
QQ more n00bs...
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
no mind1, majd otthonrol elküldöm magamnak, csak így ma unatkozni fogok bent fel5ig😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
http://downloads.warcry.com/www/cohsite_downloads/TouristGuidevpoint65.pdf
szal felmész a warcry.comra, ott kikeresed a CoH-z tartozó warcry oldalt, és beloldalt lesz egy charachter guide, arra klikk, akkor bejön az öldal és sárgávalé van írva hogy"Get the guide"
no ennek kéne nekem a linkje, hogy letudjam bent szedni😛

a linket valaki betehetné pls amit kértem
1 lépcsõ - controller megbénítja a mobot (mob tömeget elsõdlegesen azon belül is a boss-okat). (fagyaszt, bénit, földbe gyökereztet stb)
2 lépcsõ - blaster szétlõ mindent (elsõnek a boss-okat)
3 lépcsõ - healer felgyógyít mindenkit (ez egyébként nem nagyon kell ha az elsõ lépcsõ jól megy, csak akkor ha a controller elbénázza vagy nem elég magas szintû)
Én tegnap 20-as healer-ként 28-29-es mobokat farmoltam egy 8-as csapatban (a többiek egy kicsit magasabbak voltak illetve volt egy-két 27-28-as is és halál uncsi volt, mert alig kellett gyógyítani annyiból állt a feladatom, hogy buff-oltam öket. Exp-meg elég jól jött fel is léptem 21-re.) Ja és olyan encantemen-eket kaptam amit még jó ideig nem tudtam volna használni el is adtam õket...
thx
vagy energyhez mi lenne a 2ik vonalona jó?
tervezek egy blastert, van egy lvl4es, de full energy-s, lehet 2ndarira mást kéne csinálni
Igy nagy valószinûséggel elkezdem a Blasterem is fejlesztgetni a Tankerem mellett.
Rövid értékelés (Ferro-nak sajnos igaza van):
Scrapper: Az elején jó, de aztán egyre szarabb, nem is lenne rossz ha jól fejleszted, de a balaster-ek szanaszét lõnek mindent, mire odaérsz a mobodhoz... Tankként alkalmazva meg gyorsan meghal.
Tank: Szerintem sajnos tank is csak akkor kell ha kezelhetetlen mennyiségû a mob, akkor jól jön a "hate", de kevesebb (5-7) mob-nál szintén nem sok értelme.
Deffender: Gyógyítók, meg bufferek ezek kellenek
Conroller: Ezek is jópofák, hasznosak õk is
Blaster: Tûzerõ, ha jól gyógyítják õket végeznek rövid idõn belül mindennel.
Ideális csapat:
4 blaster
2 defender (egyik healer, a másik valami buff/debuff-os)
2 conroller (vagy 1 tank és egy contoller)
Szomorú de ez a helyzet.
van egy blasterem még, azt is kikéne probálni, viszont ha ghost jönne ma is kicsizni, akkor megyke szivesena tankcicámmal😊
Az enhancementeknél a "gadget" és az "inovation" miben különbözik? Mondjuk a damagé-nál elvoleg mindkettõ növeli az értéket, de mi a künönbség?
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
Erre valahonnan elkezdtek ozonleni (Jegvihar mar eppen loggolt ki, de gyorsan megszakitotta😄) Jottek vagy 10-15-en. Levertuk oket erre megint jottek egy csomoan azokkal is elbantunk volna csak valahonnan megjelent egy falka level 26-os Warrior az mar sok volt pedig egy lv 30 koruli defender is jott segiteni. Igazi csatater volt az utca a tele volt hullakkal meg rengeteg mob rohangaszott fel le😄
Hu nagyon kiraly volt, meg screenshot-ot se volt idom csinalni csak kapkodtam a fejem😊
Egyebkent tenyleg jo igy jatszani kicsit magasabb szinten. Sokkal feelingesebbek a mobok, egy csomo hasznal mar szuperkepessegeket (A Freakshow-k -nekem ok a kedvenceim- peldaul neha feltamadnak ha kinyirod oket😛). Az is nagyon jo mikor kotelekbe repulunk, csata kozben tiszta szinkavalkad van a sok aktivalodo power-tol. Nagyon kiraly😄
Ja es a controller csapatbeli hasznarol: Az igaz, hogy a tank es a Provoke power kisse csokkenti a szerepet, de Jegvihar most vett fel egy power-t egy nagy jegmezot idez amin elcsusznak a mobok. Iszonyu jol nez ki esnek kelnek es alig birnak tamadni😊 Szoval azert van hasznuk a controller-eknek is akarmilyen eros a Provoke, ha majd rendesen megcsinaljak a controller nelkulozhetetlen lesz a csapatban.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
sky raiders-es demó
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
esküszöm nem vágom ezt apowerpoolozast
szal elértem tankeremmel lvl8at, mondom 6ol lehet trainelni, de kettõ egyszerre nemtok sajna
lehet ez csak 8on van?
szal 8on kaptam volna uj 1sõdleges aurat, meg akartam poolt is tainelni, de nem engedte csak 1iket..
9en letudom trainelni az elsodleges aurat vagy varnom kell 10ig vagy hogy van ez?
hmm... egy sír...
nézzuk meg közelebbrõl...
nabazmeg!

megtalaltam hol a bosskilles demo helyszíne 😊

Ha hatekony akarsz lenni scrapper-el muszaj komolyan venni a defense-t, pakolj ra rendesen kb 50-50% deffense powerek ea offense powerek sot. A masik dolog, hogy hasznalj sok-sok inspirationt. Level 12-14+ folott mar siman lehet venni oket contact-tol nem fog hianyzozni az az 50 influenc. A legjobb a heal es a defense. Ha magadra nyomsz 2-3 defet akar piros mobot is le tudsz utni, mert nem fog elatalalni.
Tamadasnal meg Bulid up power-t hasznalj es a legerosebb mob-al vegezz gyorsan. Ha gyorsa vagy build up-al 3 vagy 4-et is tudsz utni es az a legtobb Lt-t kivegezi a Boss-okat is rendesen lesebzi. A Buil up-ra erdemes egy (esetleg ketto) attack rate increase-t rakni es egy to hit buff-ot.
csak most mek szopni az iskolába😞(
délutan leszek csáó...
kisordog magic/controrrer graviti/kinetik
QQ more n00bs...