City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
QQ more n00bs...
Kiskarizásban én is benne lennék van 1 lvl öhm majdnem 5 ös scrappterem villamlabb/uber refelxes 😛P.
Egyépként ghost. Nem tom de nekem bejött igy hogy "lvl 20 v hányas" sracptert probalhattam ki. tom hogy ez koránt sem olyan mint lvl 20 igazi akri lenne de igy sem volt rossz... szoval nem értem mi a bajod a srappterrrel!

QQ more n00bs...
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
-18:00 brb asszony gyors csok vissza gephez 😄 ez a legjobb :!!!!
nha este leszek szvsz es nyomujuk, nekem nem sok kell 21ig
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
- 17:30 gép bekapcs, kaja, pia bekészít, party ezerrel
- 18:00 brb: Asszony megérkezik, gyors csók, vissza a géphez
- 18:00+
Ui: A sok elísmerés mellet a CoH a hónap játéka lett a gamespy-on

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
nekme van egy 8as blasterem, és pont healer gondjaim vannak😊
mi lenne ha ma kennénk egy felhozó jegvirág shoot-s +én meg aki még akar jönni groupot?😊
Blasterem neve: Rendi Assault/device speccel
lenti listábol vállasszátok ki mi kell😊
Rendi lvl8 blaster assault/device
Sintia The Wild lvl12 tanker fiery/warmace
Mendie lvl11 controler mind/storm
Jck lvl 5 defender radiation/radiation
meg tudja még a görcs..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én is a Blasterem nyomom mostanság

Krisz átálították már a netet idáid 95k volt kb a elgnagyobb

QQ more n00bs...

bár igaz lvl 4 és lvl 20 közöt kis külömbság van... nah sebaj jövõ hé utan nyári szünet akkor majd csak emgdingelem a lvl 40 et
QQ more n00bs...
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
poindexterrel megyek szal ram szamitsatok pls.
thx bye
Látom egész jól birtátok hajnalig 😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
DEMO Record!.txt
ehez KB egy blaster és egy Deffender volt szükséges :p
The death of the king!
ha mégsem, akkor szólj, és elmagyarázzuk

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
http://boards.cityofheroes.com/showthreaded.php?Cat=&Number=52776&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&vc=1
I hope I don't regret making this post! Demo record & playback has been in for a while, we just didn't want to deal with support issues. Have fun with it, but please don't be surprised if it's clunky, and definitely don't expect any bug fixes or features any time soon.
Demo record / playback
In game commands:
/demorecord <demoname>
/demostop
Saves your demo to cityofheroes/client_demos/<demoname.cohdemo>
Quitting the game or changing maps will force demostop to get run.
Playback commands:
These commands all run from the command line when you start the game. So you would (for instance) make a shortcut to cityofheroes.exe and add these to the ‘target’
-demoplay <demoname>
plays back the demo. Loops forever, writing performance data to cityofheroes/client_demos/results/demo_name. (It has min,max,avg and time for each frame)
-demopause <msecs>
This is for videocard performance debug. Runs until it gets the the frame given (in milliseconds) then redraws that frame forever.
-demodump
Dumps a .tga file of each frame rendered to client_demos/screens/<demoname>/*.tga
-demofps <frames per second>
Forces the player to simulate a fixed frame per second. This works well with demodump to get a smooth movie.
-fullscreen
Put game in fullscreen mode (overrides the registry key)
-screen <xsize> <ysize>
Set the screensize. Ex: -screen 1024 768
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
....Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
Ha megvan akkor bemész 1 bankba ( OTP,K&H ) nyitsz 1 lakossági folyoszámlát kb. 5000 ft-t kell rá befizetni és ahoz rendelsz 1 webkártyát ennyi
Ha nem megy akkor legegyszerübb ha itt valamelyikünknek elutalod a pénz és ha megjön akkor megrendeli neked.
Nekm pl. Kaleb222 segitett.
-
Most már tényleg bárkinek nekimegyek😛
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
fogd meg apukad kezet huzd el az otpig es csinaljon a szamlajara (ha van) egy webkartyat 😊 de ha annyira szeretned, akkor kerj meg itt valakit hogy rendelje be neked, es akkor csak postaig kell setalnod, elpostazod a penzt ha megjon megrendelik es par percen belul megjon a cd key. nha pa, este leszek es clock kinget megprobaljuk megint.
jha mefi te leszel este<? jo lenne 2 healer meg az az endu regen es akkor szvsz lemegy, es xpzhetunk tovabb nyugodtan. szal este clock king hent.
Ajánlott irodalom 😛
www.khb.hu
www.otp.hu

Az a kártya ami nekünk van az nem jó. Webkártyát hogy, hol, és hogyan lehet csináltatni. Asszem sose fogok tudni játszani 
Ha van csapat max 2nap es 20 leszek.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
-
Csináltam egy defendert a neve Dr. Nurse, sejthetitek hogy néz ki 😛
Jég mellet ö lesz a másik karim (nagyon jó). Neve kicsit gáz, de a Nurse már foglalt volt 😞
Rakjatok be friend-be pls
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"