8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#2636 Nem. Le van írva mind a manulaban (asszem), mind a 6. szint lépésekor (mikor beveszed a 3. poolt), hogy 6. szinten beveheted az egyiket az első kettőből. Aztán 14. szinten beveheted a harmadikat, feltéve, hogy minum egyet bevettél az első kettőből. Aztán nemtom mikor beveehted a negediket, feltéve, ha bevettél kettőt az első háromból (ez akár az első kettő is lehet, nem feltétlen kell a harmadik).
így pl valakinek lehet group fly-ja ha van neki Hover és AS és ugyanúgy lehet neki csak Hover és Fly (mint nekem). -
#2635 hát de egyesek meg akartak győzni aarról hogy flyhoz megkell vennem a hovert is :) -
#2634 Gondolom van egy Air Superiority és annyi. -
#2633 jaja 8)))
akkor most teszek egy bejelentést!:
-
Kaleb222 #2632 *tücsökcirip*
-
#2631 Van egy hamupipoke nevü híró libertyn-jelentkezzen a tulajdonosa-. -
Kaleb222 #2630 micsoda kifogások ;)
-
#2629 Mellesleg télleg linkelhetnél, mert elég gáz, hogy jelölgetni, másolgatni meg belillesztgetni kell az URL-eket. -
chefshift #2628 :D
Már nagyon hiányoztak a linkjeid Kaleb. -
#2627 Lol, ez jó. :D -
Kaleb222 #2626 http://www.fun-pic.hu/download.php?img=62704 -
#2625 tegezhetsz:) -
#2624 Hihi Serphen...forcybli disconnected....igen az én voltam :p
de na ggódj voltmár ugyanez forditva is hogy én haltam bele egy forcibly disconnectbe ...
na jóéjt mindenkinek! -
#2623 nah mára befejeztem...2szer haltam egymás után hülye Tsoo-s barlang misionon...7en voltunk...örülhetek hogy cask 404 debtet gyüjtöttem be...
bár néhány bubi is lett :D -
Kaleb222 #2622 pf.. marquee nem müködik képre. na mindegy zz -
Kaleb222 #2621
-
Kaleb222 #2620 na én mentem aludni.
megrögzött cohhozóknak meg további jó játékot ... -
Kaleb222 #2619 hát.. ha előbb lejössz akkor még frankón lettél volna.
javitsd ki az aláirásod, mondjuk 30- -ra :) -
#2618 Ma láttam átalakulni életem második War Wolf-ját.- Éppen 10 hpm lehetett (24.szinten azt nehéz összehozni)-
Erre nekem meg ezt csinálta: Forcibly disconnected to server. Tuti mire visszatérek hulla leszek.
Az tök jóérzés 12000 debt-nél:) -
Kaleb222 #2617 nekem olyat ki se ir hogy connecting...
csak hogy downloading -
#2616 pfff...utálom mikor az updater ablak azt csinélja hogy semmit...connecting......ciripp -
Kaleb222 #2615 kivel? -
chefshift #2614 Lefele van pár kép ha valaki nemlátta volna :) -
chefshift #2613 Igaz a köpenyek se lesznek rosszak, de engem inkább a többi hozna lázba .
Hmmm .. Kalebal mi van? -
#2612 Na szép jó reggelt! látom most megint szeretjük a Cohot időszakot élünk, az új update mindnekit felspiráz....én csak simán kiváncsi vagyo ka köpenyre, de egyenlőre nem nagy változás nekem (lvl11 leszek).
és a köpenyen kivül ahogy hallotam más is változik a játékban, ami ennél azért fontosabb :P
msot perpill megin nemmüxik de idő kérdése, rajta vaygok az ügyön. -
#2611 Csak én várom epedve a köpeneyeket? A harmadik ruhámra tuti rárakom. :D -
#2610 Juj, télleg (bár csak BAB-ot istmertem fel). -
chefshift #2609 Hát Synapse(tf, Skyway), Valkür(lvl upolás, Steel)(nemtom hogyan írják :P), és Back Alley Brovler(lvl upolás, Galaxy). Ők akiknél szintetlépsz meg aki adja a TF-et :) -
#2608 Őőő... Miért, milyen hősök? -
chefshift #2607 :D .De milyen Hösök
Thönsz ögén Hmuda. -
#2606 Neked is lehet protekciód. :D
Csak küldj SMS-t, 300-valahány forint és 6 hónapig jó. :-)
Asszem egész pontosan 80Ft egy hónap. -
#2605 Miért érdekes? Három hős eltángál egy rosszarcút. :D
-
chefshift #2604 Aha szóval protekció :).
na ezen a címen van a kép amut akartam mutatni csak nem jelenik meg így belinkelve:
http://www.gamespot.com/pc/rpg/cityofheroes/screens.html?page=234 -
chefshift #2603 egy érdekes kép:
-
#2602 Év VIP-s vagyok, azokank meg 20 mega a tárhelyük. -
chefshift #2601 Update 2 képek itt:
http://www.gamespot.com/pc/rpg/cityofheroes/screenindex.html -
chefshift #2600 Hmud te hogy csnáltad, hogy a galériádban van egy rakás kép, nekem meg kb.10 van és azt írja tele? -
chefshift #2599 Nemtok róla :(.De nagyon kiváncsi vagyok rá.Eddig mindenki azt modta hogy nagyon jó kis storyja van. -
#2598 Nem lehet valahonnan leszedni a CoH képregényt akármiyen formátumban? -
#2597 Bár az kicsit zavar, hogy a Hellions szuvenirje össze van vonva a Skulls-okkal. Jobban örültem volna, ha mindkettőt külön kell beszerezni, mint pl a Clockworks-ét és a Vhazilok-ét.