179
Magyar rendörök a csucson.
-
#19 neeee,,,sorompó nincs???vagy mi van ott hurkapálcika,vagy nyalókarúd sorompó?
persze magyar határőrtől mit várunk??majd utánna megy a Lada Nivaval mi?? :DDD
mire beülnek a skacok már rég egy erdőben vannak...hameg nagy az ismerettségük a szerb haveroknak itthon akkor már rég más rendszámmal,alvázszámmal,motorszámmal,más színnel furikáznak...ezt már cseszjetik a zsaruk... -
#18 sajna volt már rá példa :((( -
#17 hülye vagy..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#16 ááá szerintem a Mafia-t az volt aszem Cseh vagy valami hasonló fejlesztés. -
#15 Van egy olyan érzésem hogy megint befogják perelni a GTA készítőit.. -
#14 ja ennyit az államközi együtműködésről. :( -
#13 Azért az is jó hogy két szlovák zsarut megvert :))
Ez a szlovák mentalitás. Ha nem megy nekünk, mert pancserok vagyunk, akkor más is szenvedjen vele. -
#12 már 4 rendszáma van és Csehországból indult szerb barátunk :) -
#11 lol HírTv: " a megbilincselt kezű férfi...." -
#10 magyar szlovák határ felé régen voltam de azt tudom hogy a magyar osztrák határnál legtöbbször ki se jönnek csak az ablakból intenek hogy tovább....
most azon szenvednek hogy a szlovákok miért nem szóltak hogy várják a manuszt. -
#9 Itt nem lőnek az ember után?
Máshol országon belül is azt teszik. Ennyit ér hogy nato tagok vagyunk. -
#8 volt régen szép nagy vascső is az egyszer lefejezett egy párt akik átakartak szökni ausztriába. -
#7 cool!
:D
-
#6 ennyit bármelyik határ védelméről :) kevés helyen van több, mint pár fasorompó... minek több? minek ennyi? -
#5 szlovákiában megverte a 2 zsarut a fószer akik le akarták tartóztatni.... -
#4 ez megy pont a híradóben -
#3 Ennyit a magyar határ védelemről...
Csak a csóró román menekülteket kell elfogni, hogy azokat eltartsuk a menekült táborokban. -
K.András #2 Ja elfelejtettem beleirni hogy megléptek a magyar rendörök elöl:)))
-
K.András #1 BMW-vel tört be Magyarországra
Index
2004. február 17., kedd 11:08
Rendőrök üldözik azt a járművet, amelynek vezetője áttört a határon a rajkai határállomáson. A fekete vagy sötétkék színű, belga rendszámú BMW reggel nyolc óra körül érkezett a szlovák-magyar határállomásra, ahol áttörve a sorompókat Magyarország területére lépett.
http://index.hu/politika/bulvar/sugarland/
El sem hiszem hogy ilyen létezik,ez szégyen.