82686
-
#7560 Amúgy szerintem az emberiség töbsége igenis ilyen erőszakos világban akar élni,mert ha nem ezt akarná akkor nem ilyen lenne a világ!Az a kevés ember is aki nem akar így élni szép eredményeket ér el a világ jobbátételének érdekében,de nagyon kevesen vannak és nagyon kevesen gondolkoznak hozzájuk hasonlóan és ezért félő,hogy kevés lessz az igyekezetük és az emberiség elpusztítja saját magát,de erröl ne itt vitázzunk,mert ez a téma nekem szívükem nemhagynám magam és itt ez nagyon off! -
#7559 szemetek :( -
#7558 szted az emberiség többsége szeretné ha oldalba szúrnák? -
#7557 Sajnos ilyen világban élünk!
De csak azért,mert az emberiség többsége ilyen világban akar élni! :(( -
#7556 Rohadjanak meg. -
#7555 Ezt mindig olyan jól esik látni!:)
-
#7554 -
nick név #7553 azér mer két gyerek megakarta verni a haverját, éjjel vmi diszkoban, ö meg megakarta védeni és oldalba szurták (asszem) -
#7552 De miért? Valakinek nem tetszett a szeme színe? Nincs róla bővebb info??? -
#7551 :DD -
#7550 Van más játék is az FM2005-ön kívül?? Nem is tudtam.:PPPP -
#7549 Ahham, voltam, mer' elköltöttem.:DDDDD -
#7548 eh, lassú vagyok (spam) -
#7547 Egy kis off
Játszik itt valaki Prince of Persia: Warrior Within-el aki tudna nekem segíteni(Msn,privát)? -
#7546 Matolcsi, vagy ki a tököm -
nick név #7545 #7541,#7542: matolcsit (asszem) megkéselték -
#7544 Hogy-hogy?
Tudtommal tele vagy pénzel akkor mi a probléma? -
#7543 Nekem is teccik, csak nem tudom leigazolni:) -
#7542 ja milyen boxolót? -
#7541 Milyen boxolót, hol? -
#7540 akkor várhatjuk a Tsigalko testvérek hóditásait európában :D -
#7539 Most egy boxolót nemrég egy válogatott focistát,dehát ez az élet!
Sajnos az emberek töbségének ilyen élet kell(ha nem kéne akkor nem ilyen lenne)! -
#7538 igazad van, offoljunk egy kicsit, úgyis lecsúsztunk az élről :D -
Nadi #7537 Ahoz mit szóltak, hogy egy boxolót megkéseltek? -
Nadi #7536 Fernando Tores már cm01/02-ben is nagyon jó volt! -
#7535 Tehat en meg .............:)))))))))))) -
#7534 Nem mindenki!
Csak az ügyesebb managgerek! :) -
#7533 hoppá, lehet hogy FMeznek?
amúgy nem lenne meglepő, akik játszottak a korábbi CMekell, sokkal előbb tudták ki az az Isaksson, Kallström, Torres, Saviola..., mint bárki. -
nick név #7532 huh, hirtelen ránéztem és azthittem zidanE-rol van szó :D -
#7531 Na, erre kíváncsi leszek! Én is nagyon várom már vissza Lisztest! -
#7530 Na megin elfogyott egy üveg.......:DDDDD -
#7529 bocs az offert!
Zidan érkezik Hariszteasz helyére
2005. január 08. 11:00:35
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Mohamed Zidan személyében egyiptomi csatár érkezik a távozott Angelosz Hariszteasz helyére a német labdarúgó-élvonalban szereplő Werder Bremen csapatához. Zidant a dán FC Midtjyllandtól szerződtette a Bundesliga címvédője, amely egyelőre nélkülözi a sérüléséből lábadozó Lisztes Krisztiánt.
A 23 éves támadó egyelőre kölcsszerződéssel szerepel majd a brémai zöldeknél, de Klaus Allofs sportigazgató szerint a klubnak opciós joga van a játékosra. Zidannak a 4,9 millió euróért az Ajax Amsterdamhoz igazolt Hariszteasz góljait kellene pótolnia a Werdernél. (nso.hu)
-
#7528 ehh, mikor a Lens leigazolta 2 év alatt lőtt 2 gólt, olyan sokat játszott... itt meg ő a zisten :P -
#7527 DMC-ben milyen? -
#7526 most van den borre és natali, gyepes meg dmc -
#7525 Ki a másik középsővédőd? -
#7524 nem teccik:(
inkább keresek vki mást -
#7523 megnézem minnyá -
#7522 igazold le Nilmart -
#7521 nem akarják eladni edixon pereat 20millio €+Suazoért:((((