82686
-
#7640 Hát emberek, így elég hamar a 3. helyen fogjuk találni magunkat. Mi ez a nagy vasárnapi pangás? Ti is ittatok éjjel? -
#7639 -
#7638 -
#7637 De mán jó úton haladok, mert elfogyott minden névnapi pia! -
#7636 még mindig nem józanodtál ki? -
#7635 Mé', nem így van vazzehhhhhh?? -
#7634 -
#7633 Na jó, azért annyira nem fontos, kibírom, ha inkább játszanom kell. De majd otthonról írok neki. -
Nadi #7632 Jack a bölcs... -
#7631 Egy év nem olyan nagy idő. Ha meg jól nyomja így is, akkor csak arra ügyelj, hogy visszafelé ne fejlődjön:) -
#7630 -
#7629 Írj neki e-mailt a freemail-ra vagy szólj neki az Index fórumában! -
#7628 Üdv mindenki! Csak bekukkantok pár percre:)
Kislépés az embernek, nagylépés az ......:DD -
#7627 Hat sokat nem fejlodott egy ev alatt de legalabb jol jatszik:)))
-
#7626 Jó napot, uraim!
Egy szolgálati közlemény: HT, ha erre jársz, küldhetnél megint fordítandót, mert ma estefelé még ráérek, de jövő héten tele leszek vizsgákkal, úgyhogy akkor nm fogok tudni segíteni.
Amúgy folytattam a Rómás mentésemet, de ez az olasz bajnokság nagyon kemény. 31 forduló után 21 győzelemmel, 5 döntetlennel és 5 vereséggel állok (a pontok többségét az elején buktam), vagyis begyűjtöttem a megszerezhető pontok 73%-át. Ezzel optimális esetben egy-két pontra lennék az első helytől, ehelyett a Milan és az Inter hattal megy.
Nem lesz meg idén se...
De a kupa még meglehet! -
#7625 baz, idegenben 1-0-ra megvertem a bordeaux-ot, zsinórban ők voltak a bajnokok 4X is, Itandje kapusom mindent védett, következő meccsen meg 5-öt kaptam Marseille-ben, pedig még kevesebb kapura tartó lövés jött -
#7624 Voltunk mi elsők is nem is olyan rég és mostmár tudjuk,hogy milyen érzés és mindent megteszünk,hogy újra érezzük! -
#7623 nagy léptekben :) -
#7622 Ez aztan az elorelepes..
-
#7621 na mostmár lenyugodtam,de tegnap fontolgatta a cd kukába való repülését :) -
#7620 lol ez durva -
#7619 nem szégyen így kikapni. -
#7618 -
#7617 de legalább a bajnokság megvan http://iaro.srv.hu/kep/tabella1.JPG -
#7616 -
#7615 azt hiszem vennem kell egy új egeret ezután a meccs után -
#7614 Azért otthon elkaptam öket 3-1-re az nem mák volt -
#7613 mákos :) -
#7612 Arsenal kipipálva -
#7611 Elvitte a barca vegul 15-ert mert a sok buzi alkudozott. -
Nadi #7610 Ezt már szeretem.Kaptam 13 millió euró átigazolási pénzt szezon közben. -
#7609 így van, jól beszélsz, azaz írod -
#7608 -
#7607 Ebben az eredményben még én sem biztam hogy meglesz, de a fiúk kellemessen megleptek http://iaro.srv.hu/kep/valencia.jpg -
Grusi #7606 Amúgy meg hadd beszélgessenek, az a topic arra van, a "toplista" meg kit érdekel :) -
Grusi #7605 Na megvolt a bajnoki nyitány Livepoollal (vizsgaidőszak miatt nem tudtam játszani, most is csak belekukkantok :)), 4-0-ra vertük Newcastle-t. Remélem nem lesz ilyen könnyű végig. :) -
#7604 Aze esse rossz am es sokakat erdekel miota lovi a golokat pl newcastle chelszi ajax......csak sokalljak a 12milio eurot amit kerek erte.
-
#7603 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Voltam bent lattam sok az ertelmes tema:DDDDDDDDDDD -
#7602 Mi nem azért beszélgetünk,hogy elsők legyünk, van témánk, és nem hülyeségek. (sokszor) :DD -
#7601 pontosan :)