Magyar vándor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindössze annyi, hogy ha sztereó, akkor nem töltöm 1 napig, hanem akkor leszedem az avi-s verziót... az töredék idõ alatt leér te ÉSZLÉNY!
Üdv.
Nimfas :-)
Megvan valakinek a Magyar Vándor Promo DVD? Letöltötte vki?
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen hang van rajta (nem arra, hogy magyar-e.... hanem, hogy 2.0 v. 5.1)
Mert ha sima sztereó, akkor nem állok neki leszedni.
Üdv.
Nimfas
hát... szerintem elég gagyi
olyan "magyaros" vígjáték
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
PLZ Help!
A borító már megvan hozzá csak a film hiányzik belõle.
Elõre is köszi.

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Bár Helyei László csak a "Világ közepe" (idõsebbeknek "a gyevi bírós" ...) címû filmben nyomta az igazságos Mátyás királyt, de mintha ráöntötték volna! Nagyon jó volt. Aztán elkezdte a Mátyásos animációs filmet is "szinkronizálni", így duplán ráragadt.
Amióta felszínen van a téma, hogy Mátyásról is kéne egy film, azóta állandóan õt emlegetik, mint lehetséges fõszereplõt. De az igazi Mátyás film - ugye - azóta is "késik" ...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Van egy rakás poén, ami a plázásoknak fel sem tûnik.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
SPOILER "Az egyik jelenetben Mátyás Király a portás, és az a színész játsza, aki 20-30 évvel ezelõtt játszotta Mátyás Királyt minden filmben, de mam már csak a filmmúzeumon látni ezeket." Onnantól kezdve, hogy megjelenik ezt már az idõsebbek tudják, és úgy nézik, meg ilyenek."
Na mindegy, lehet, hogy a hétvégén megnézem, ha ez a nagy hószakadás nem tart vissza.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ott van például a Karosszék,
Budai kávéház,
Hyppolit a lakáj
....stb.
Ezek a modern filmek gagyik.
A Koltai humorán látszik, hogy erõltetett,
a felesége sem egy humorista,
Bajor túlzásba viszi sokszor,
Kern sem az igazi.
Talán ismeretlen, tehetséges színészekkel kellene próbálkozin, ha ven ilyen egyáltalán.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A poénok viszont elég gyengék voltak és néhány helyen kicsit lassan is ment a történet.
Egyébként szerintem a legjobbak a francia filmek (utóbbi idõben pl. a Pofa be vagy a Balhé) utána a magyarok (mivel a szereposztás nagyon jó szokott lenni, meg általában nekem a poénok is tetszenek) és minden szar film amerikai, de nagyon sok jó is van, hisz õk csinálják a legtöbb filmet. (a kedvenceim a Robert De Niro-s filmek, illetve az effélék, és ezekbõl az amerikaiak csinálják a legjobbakat)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan laposak és szarok voltak a poénok, mintha a Folytassa Claudiát néztem volna, nem is csoda, hogy onnen vettek jópár szinészt.
Max. 1-2 poén volt benne, de végig unalmas szar volt. Az egész mozi röhögöt A SEMMIN!! Ezek vagy nem láttak még poénos filmet, vagy csak divatból röhögnek...
Azon a kínai áruson az elején röhögött mindenki... Szar lapos és unalmas film.
Elmentem én is megnézni és hát ... nem volt rossz!
Régebben a magyar vígjátékok egy kaptafára készültek, mindegyikben az volt a lényeg, hogy elbeszéltek egymás mellett azaz mintha mindketten ugyanarról beszélnének aztán mégsem és ezen kellett volna röhögni. Ahhoz képest ez a film ász volt. A valami amerikát én nem a moziban láttam hanem csak gépen de annak hatására kezdett érdekelni ez a film is. Monjuk az Üvegtigris visz nálam mindent annak közelébe sem ér egyik sem.
Na a filmrõl: tényleg voltak bent erõltetett poénok meg olyan szójátékok amiken csak kínjában röhögött az ember. De pl. a zenés jelenetek többsége bejött, pedig amikor elõször nekiállt énekelni a hét vezér majdnem lefordultam a székrõl, hogy na ezt azért mégsem kellett volna. De aztán jött a rap meg késõbb a Beatrice-s rész az vitt mindent. 😊
És voltak azért jó poénok bent rendesen. A végén nem tudom én hogy oldottam meg volna de ez a keverés a világháborúval meg az oroszokkal meg a túristabusszal fura volt. Fõleg amikor az estélyen sorba nyomatták a támogatókról a képek, Pick szalámi meg hasonlók. Mondjuk valamibõl nekik is élniük kell. De pl. a Hárem-es jelenet is nagyon jó volt, fõleg amikor jött az éjszakai mûszak. 😊
Összegzésképpen szerintem még bõven a nézhetõ kategóriában van a sok hülyesége és a pár erõltetett poénja ellenére is.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Én holnap nézem +, ezek után már nagyon kiváncsi vagyok!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Akciófilmben" a Dögkeselyû óta nem láttam jót.
Szerintem, rakat jó magyar film van. Amik most készülnek, azok fõleg divatfilmek, amiket nem szeretek. Persze akad közöttük ehetõ, de ritka.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

)