Magyar vándor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2.0 Sztereó van rajta, nekem megvan a DVD.
He-he-he.... nagyon vicces Csávó....
Mindössze annyi, hogy ha sztereó, akkor nem töltöm 1 napig, hanem akkor leszedem az avi-s verziót... az töredék idõ alatt leér te ÉSZLÉNY!

Üdv.
Nimfas :-)
shaba23
csávónak a sztereót már nembírja a füle...
Dynamic
Magyaros? Pont, hogy gagyi angol abszurd(gyk. Monty Python ) utánzat.
Sziasztok!

Megvan valakinek a Magyar Vándor Promo DVD? Letöltötte vki?
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen hang van rajta (nem arra, hogy magyar-e.... hanem, hogy 2.0 v. 5.1)

Mert ha sima sztereó, akkor nem állok neki leszedni.

Üdv.
Nimfas
gazo
Helyei + Zenthe királ poen volt

mikike
megnéztük
hát... szerintem elég gagyi
olyan "magyaros" vígjáték

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

qwert
A Magyar Vándor évek óta az egyik legjobb magyar filmvígjáték parádés szereplõgárdával és zenével. Az kritizálja, aki látta. Azért mert egyesek nem értik a poénokat, nem biztos, hogy a film a hibás. Esetleg a történelem és irodalom órák látogatása segítene a megértésükben. Ez a véleményem. Már várom, hogy megjelenjen dvd-n - emiatt warez oldalról sem töltöm le. A Kontroll felejthetõ…

RangeR

RangeR
Itt megvan,elég jó minõség. (és szinkronos)

Warez helyzetek is meghatározzák egy film minõségét, ha szar akkor senki sem veszi fel kamerára, illetve rakja fel a netre😞

Ki tudja megmondani, hogy honnan lehetne a MAGYAR VÁNDOR címû filmet letölteni??
PLZ Help!
A borító már megvan hozzá csak a film hiányzik belõle.
Elõre is köszi.

az nekem is kéne

magus755
szevasztok hol lehetne letölteni a film zenéjét légyszi segitsetek légyszives!!!!!!!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

[Walaki]D`Lair
Na az egy baszott jó film!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

BaLeeX
Osztom a véleményedet, a Biran élete sokkal jobban tetszett nekem is, bár a Gyaloggalopp sem volt rossz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

másodszori megnézésre nekem teccik, megnéztem most a gyalog galoppot is, hát lehet, hogy nekem rossz az ízlésem , de azon kevesebbett nevettem , mint ezen. Lehet ha tíz éve látom, akor jobban megfog, de így kicsit idiotának tûnika film. Viszont a brian élete az télleg egy remekmû, sokkal jobb véleményem szerint , mint a gyalog-galopp.

wizy
az igaz, hogy a szóviccek csak az elején voltak jók, de akkor sem volt olyan rossz, mint ti azt itt mondjátok:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
na én is megnéztem a filmet, és nagyon tetszett!! tele van jobbnál jobb poénokkal, és szóviccekkel. egyszóval király:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

PREMIERE1
Jaja! Helyei László már "történelem".

Bár Helyei László csak a "Világ közepe" (idõsebbeknek "a gyevi bírós" ...) címû filmben nyomta az igazságos Mátyás királyt, de mintha ráöntötték volna! Nagyon jó volt. Aztán elkezdte a Mátyásos animációs filmet is "szinkronizálni", így duplán ráragadt.

Amióta felszínen van a téma, hogy Mátyásról is kéne egy film, azóta állandóan õt emlegetik, mint lehetséges fõszereplõt. De az igazi Mátyás film - ugye - azóta is "késik" ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Lteebee
Szerintem is zsír a film.

Van egy rakás poén, ami a plázásoknak fel sem tûnik.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

RangeR
Még mindig nem került ki a netre valahonnan? Ha látja valaki, ne tartsa magába a linket!

Gregorius
Most látta egy csomó rokonom, és azt mondták, hogy tele van fergeteges poénokkal. Akkor is röhögniük kellett, mikor mindenki csak ült és nézett a moziban unott képpel. Azt mondták, hogy lassú folyású a film, de mindenhol van benne poén, de csak kevesen értik, mert mondjuk nem elég idõsek, pl:

SPOILER "Az egyik jelenetben Mátyás Király a portás, és az a színész játsza, aki 20-30 évvel ezelõtt játszotta Mátyás Királyt minden filmben, de mam már csak a filmmúzeumon látni ezeket." Onnantól kezdve, hogy megjelenik ezt már az idõsebbek tudják, és úgy nézik, meg ilyenek."

Na mindegy, lehet, hogy a hétvégén megnézem, ha ez a nagy hószakadás nem tart vissza.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

RangeR
Nincs meg valakinek a Magyar vándor véletlenül?

O0D:
LOL!

"divatból röhögnek..."

moszkva tér tényleg jó.. színes fénymásoló 😊)

Hajrá Dózsa György!

NA jam, Moszkva tér is jó volt sztem

Punker
Indul a bakterház se volt semmi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Azért a tanu sem volt kutya, létezett Kabosék után is vígjáték

LittleL
Mi magyarok utoljára Kabos GYula, meg Latabár Kálmán idejében tudtunk jó vígjátékokat gyártani.

Ott van például a Karosszék,
Budai kávéház,
Hyppolit a lakáj
....stb.

Ezek a modern filmek gagyik.
A Koltai humorán látszik, hogy erõltetett,
a felesége sem egy humorista,
Bajor túlzásba viszi sokszor,
Kern sem az igazi.

Talán ismeretlen, tehetséges színészekkel kellene próbálkozin, ha ven ilyen egyáltalán.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

A film végén azt hittem, hogy hídfoglalást akarják parodizálni,erre meg csak egy aug 20 volt

I.C.ram
A kontroll "a magyar mátrix" után eléggé szar volt ez.
Szabina
Egyébként a kínai árust én sem értettem, hogy hogy jön a képbe.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Szabina
Én ma láttam, szerintem nem volt rossz, volt benne néhány jó poén. Én csak azért néztem meg, hogy tudjam hol tart a mai magyar filmipar.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Alien!
Mondjuk nekem a Meseautó sem teccett....eccerûen rühellem a Bajort ha humorizál...A Francia filmek jók,csak má elkezdték õket futószalagon gyártani,és ott is egyre több a szenny...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien
Maximálisan egyet értek veled! Gyenge, erõltett volt az egész, és mégis annyian röhögtek, hogy nem tudtam mi van. Az elején nálunk is nevettek a kínai áruson, de úgy, mintha valami egetverõ nagy poén volna. Egyszerûen nem értem... Szerintem abszolút nem volt vicces az a jelenet(ahogy a többi sem). Na mindegy, nem szapulom tovább a filmet. Különbözõek vagyunk, van akinek tetszett és van akinek nem. Nos én az utóbbiak közé tartozom....

Taranov
Na megnéztem én is a filmet. Szerintem a Meseautó, Kontroll, Üvegtigris jobb magyar filmek voltak, bár ebben is nagyon tetszett nekem az ötlet, illetve a szereposztás. Meg a történet is persze.
A poénok viszont elég gyengék voltak és néhány helyen kicsit lassan is ment a történet.

Egyébként szerintem a legjobbak a francia filmek (utóbbi idõben pl. a Pofa be vagy a Balhé) utána a magyarok (mivel a szereposztás nagyon jó szokott lenni, meg általában nekem a poénok is tetszenek) és minden szar film amerikai, de nagyon sok jó is van, hisz õk csinálják a legtöbb filmet. (a kedvenceim a Robert De Niro-s filmek, illetve az effélék, és ezekbõl az amerikaiak csinálják a legjobbakat)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Bizony. De még mennyire...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Ennél szarabb magyar filmmel nem nagyon találkoztam...

Olyan laposak és szarok voltak a poénok, mintha a Folytassa Claudiát néztem volna, nem is csoda, hogy onnen vettek jópár szinészt.

Max. 1-2 poén volt benne, de végig unalmas szar volt. Az egész mozi röhögöt A SEMMIN!! Ezek vagy nem láttak még poénos filmet, vagy csak divatból röhögnek...

Azon a kínai áruson az elején röhögött mindenki... Szar lapos és unalmas film.
Megnéztem ma... sztem voltak benne poénos részek, de talán egy kicsit egyhangú volt. Amikor az oroszokkal dumáltak az télleg nagyon nagy volt 😊
BaLeeX
Nekem egyik haverom ajánlotta, hogy végigröhögte a filmet.
Elmentem én is megnézni és hát ... nem volt rossz!
Régebben a magyar vígjátékok egy kaptafára készültek, mindegyikben az volt a lényeg, hogy elbeszéltek egymás mellett azaz mintha mindketten ugyanarról beszélnének aztán mégsem és ezen kellett volna röhögni. Ahhoz képest ez a film ász volt. A valami amerikát én nem a moziban láttam hanem csak gépen de annak hatására kezdett érdekelni ez a film is. Monjuk az Üvegtigris visz nálam mindent annak közelébe sem ér egyik sem.

Na a filmrõl: tényleg voltak bent erõltetett poénok meg olyan szójátékok amiken csak kínjában röhögött az ember. De pl. a zenés jelenetek többsége bejött, pedig amikor elõször nekiállt énekelni a hét vezér majdnem lefordultam a székrõl, hogy na ezt azért mégsem kellett volna. De aztán jött a rap meg késõbb a Beatrice-s rész az vitt mindent. 😊
És voltak azért jó poénok bent rendesen. A végén nem tudom én hogy oldottam meg volna de ez a keverés a világháborúval meg az oroszokkal meg a túristabusszal fura volt. Fõleg amikor az estélyen sorba nyomatták a támogatókról a képek, Pick szalámi meg hasonlók. Mondjuk valamibõl nekik is élniük kell. De pl. a Hárem-es jelenet is nagyon jó volt, fõleg amikor jött az éjszakai mûszak. 😊

Összegzésképpen szerintem még bõven a nézhetõ kategóriában van a sok hülyesége és a pár erõltetett poénja ellenére is.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Alien
Na igen, amikor én voltam, a moziban néhányan nevettek egy csomószor, nekik biztos tetszett , én viszont már alig vártam a film végét!😊

Gregorius
Na, akkor tolmácsolom az egyik ismerõsöm véleményét is a filmmel kapcsolatban: "Hát ez tök jó, nézzétek meg ti is!" Persze én még mindig nem láttam, de gondoltam, hogy mivel elég egyoldalú eddig a dolog, nem árt ha tudjátok, ilyen is van. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Laalee
kicsit megritkitottam

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

vizes
Kösz! O.K. majd elmondom.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Alien
Sok sikert hozzá!😊 Majd mondd el te is a véleményed!

vizes
Jól lehúztátok... :-)

Én holnap nézem +, ezek után már nagyon kiváncsi vagyok!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Alien!
Na nekem is sikerült legyûrnöm a filmet....Felbuzdulva azon,hogy a Valami Amerikán itt-ott télleg jókat röhögtem,illetve hogy,azé vhogy össze is volt rakva(és végre nem a kommunizmusról szólt,vagy sanyarú sorsú 8keres emberekrõl)....A Magyar Vándor viszont kifejezetten szar lett....Az elsõ 20 percben rögtön a Gyalog-Galopp jutott eszembe,rengeteg szójáték,ami az elején jó, de a közepe felé már idegesített...Megaztán nagyon vérszegények a poénok,pedig ez a történelmi téma tálcán kinálja magát...Nagy része szarul van vágva...Nem értettem,hogy miért kell végignéznünk az összes jelenetben azt,hogy a 7 vezér egyenként kisétál egy helyszínrõl(szinte minden esetben),mert evvel veszít a film a lendületébõl...Szóval úgy szar ahogy van...Elrettentõ dolog látni,hogy ilyen filmre elherdálnak egy halom pénzt...Az egyetlen poizitívum az elõtte lévõ bemutató az új Farelly Brothers filmbõl...na azon majd lehet röhögni,az biztos...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

RangeR
Eddig sehol nem olvastam errõl a filmrõl pozitív kritikát. Itt sem sokat. Tényleg így hazavágták? Pedig nagyon vártam....

Lacee
Ez az, Üvegtigris + Kontroll POWA! 😊

még egy leírás e topicban szereplõ filmrõl...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PREMIERE1
Az eredeti Miniszter félrelép színházban egy szar. (Kb. 1x, ha elmosolyodtamrajta. Az 1001 éves Fehér Anna a titkárnõ szerepében.) Filmen azonban nagyon jól megcsinálták, annak ellnére, hogy Dobó Kata, mint színész nagyon gáz! De sok jó magyar vígjáték van. "Üvegtigris", "Mami blu", "Ördög vigye", "Csapd le, csacsi!" stb.
"Akciófilmben" a Dögkeselyû óta nem láttam jót.

Szerintem, rakat jó magyar film van. Amik most készülnek, azok fõleg divatfilmek, amiket nem szeretek. Persze akad közöttük ehetõ, de ritka.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"