Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
még el se indultak a szerverek de megint updatel <#wow3>

agyhalál
Hivatalos oldalról már csak a C2-es kliens tudom letölteni.
Gondolom ez meg még nem megy free serveren.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Gugger
Én még nem indítottam el az update-et, talán majd ma délután! Addig is kiváncsi vagyok ki teszi be az elsõ C2-es képeket 😄DD

hpzolee
Sanca*

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
muhaha sanaca a te neted tud ilyet?<#idiota>

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
bár azt mondtam nem írok ide többet<#mf2>, de ezt muszáj betennnem:

Quests:

* Modifications have been made to the Coin of Magic quest.
o The drop rate of the lowest grade coins has been increased and the number of coins needed for a game has been more appropriately adjusted.
o In the gambling game, “Guess correctly on the first try” has been removed and "Guess correctly on the second try" has been added instead.
o The prize items for each grade have been changed as follows:
+ 1st Grade Prize Items: Demon's Staff, Dark Screamer, Widow Maker and Sword of Limit.
+ 2nd Grade Prize Items: Demon’s Boots, Demon’s Stockings, Demon’s Gloves, and Full Plate Helmet.
+ 3rd Grade Prize Items: Moonstone Earring, Nassen's Earring, Ring of Sage, and Necklace of Protection.

hpzolee
Egész szépen jön, 300-zal 1,6-giga 😊

hpzolee
Halottam hogy nagyon üt nem 1 embertöl :F

hpzolee
Jajo már meg van azt hittem hogy az az l2 tös cliens

Sámán
Szylnél már láttam a logint -meg a loginnál néhány képet is be lehet hozni -csak hogy ne hagyják nyugodni az embert!!! <#vigyor3>

De mindjááááá.... <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Még jövöget lefelé de nemsokára...... AZ a rózsaszín hajú törpi meg az a hajpántos delf -na olyanokat muszáj csinálnom <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

hpzolee
Hmm én nemtaláltam lehet csak elkerülte figyelmem de be tudnad linkelni ? lefeküdtemaludni 3 orakkor és 10 perccre rá leáltak az update szerverek szval, még a login képernyöt se láttam még..

phalanx
a hivatalos oldalról egyébként már le lehet tölteni a c2-es klienst is

phalanx
ha minden igaz már csak egy óra és idulnak a szerverek gogogo <#taps>

Nethyrrea
na, ma reggel már a c2-es loginképernyõ fogadott..anyám...de fogom várni hogy hazaérjek melóból........franc hogy muszáj bemenni....grrrr

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
hmm de legalább Zsu nem volt még ott 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hpzolee
Nah ja felánél nem mert nem kell fél nappal elötte elkezdeni elég ha elinditom pár perccel elötte az updatet siman leszedei😊))))))))))))

Sugam
haliho.mos en freen nyomulok de nekem is tolt vmit.hogy lehet leallitani?😄 mert most akartam volna gamelni😄DD

BEAST
kiraaa agyhalál hedrox gyertek mindketten a free serverre ... azon az oldalon keressétek meg a hogyan regisztráljunk topicot ott mindent leirtak részletesen 😊 és ami a legjobb 1-2 nap gém és utolértek engem 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

I Love restart<#violent>

the world is mine

Te meg ennyi vagy a t3-addal 1ut. Felenel nem tartasz lama😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Na lejott nekem is bye.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
Vajon..<#zavart1> nah találd ki😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#beka3>

oO

phalanx
<#wow1>

phalanx
KÉSZ AZ UPDATE <#duma><#taps><#nyes>

Nethyrrea
459-nél bemondom az alvást. folyt köv reggel. jóccaka!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
van, nekemis egykettõt kihagy. az csupán azt jelenti, hogy azt, amit a kihagyott rtp tartalmazott, már megvan a gépeden (gondolom ha valakinek régebbi c1 verziója van, annak azt is leszedte)

Laza
hali arcok...

megvan meg az L2 accom, es ha vkit erdekel, most vegleg megvalnek tolle... van hozza kb 3-4 milla is (felteve ha visszakapom akinek kolcson ment 😊
privat plz...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nekem csomo rtp filet kihagyott. Ezidaig: 3-30, 31-39, 44-59, 62-112, 209-259 hagyta ki es 315nel tartok msot. Van vkinek effele kihagyasos jelenseg?

Nethyrrea
nekem most itthon a 448-nál tart

Nethyrrea
volt egy kész updaerõl kép az orphuson (north american discussion, bartz servernél)

552 rtp file van össz.

Download e:\Games\Lineage II\StaticMeshes\270.rtp file
pwned<#idiota>

GAthersw
most tartok 269esnél, te?

01110000 01110010 00110000

phalanx
wow végigróbáltam majdnem minden ip címet a listáról, és nállam a legelsõrõl jön a legjobban 40k-al.... még szerencse, hogy megnéztem mindet mert airõl legelõsször elkezdte arról csak 10-15-el jött

phalanx
mármint a forum a magyar nem a szerver <#zavart2>

phalanx
itt van a magyar free szerver fórum: http://lineage2.amnesia.hu/ regisztráljatok és lehull a lepel <#hehe>

Hedrox
Engem is érdekelne!😊

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

agyhalál
Hm...
Hogy lehet bejutni?
Van valami linketek infohoz?

GAthersw
Free szerver egy magán srác csinálja, lopott kliens, teljesen C1, néha sok a down de belefér, jó sok event van, GM találóskérdést tesz fel és ha megoldod, kapsz valamit. Most 100xos drop event volt, felruháztuk a magyarság összes mágusát, Orcját B/Top Cs fegyókkal, a magyar a top klán/szövetség (fogjuk rá). Elég jó a banda. Sokkal gyorsabb az XP/SP/Adena, szóval fun. 😊

agyhalál
Beast the suicide😊
Milyen free?
Hogy egészen õszinte legyek, kb. 4k-nyi hozzászólással vagyok lemaradva... +/-2k, de inkább +😊
Ventrillora nem tolom oda a seggem, úgyhogy nemtom mirõl nyomod😊
Miyen free?

agyhalál
Hallom az update újfent nem fingatja meg a winyókat a mérhetetlen nagy download sebességgel😊
Terveznek valami javítást ezen a téren, vagy csak túlterheltek a szerverek?

BEAST
gyere teis freeereee 😄

GAthersw
lvl4es vagy 999999999999 Karmával 1 bone daggerrel és egy wooden settel, adok érte 20 Ftot 😊
J/K sok szerencsét a karid eladásához 😊

agyhalál
Szesztek.

Eladnám az accountomat. Mivel már kb. 3 hónapja nem játszottam, így lövésem nincs, hogy mekkora karakterekkel, mennyi adénával, milyen cuccal rendelkezem.
6k az ára, ajánlatokat: privátban, ICQ, messenger, skype, e-mail.
Azért a C2es képeket kiváncsian várom😊
További jó játékot minden magyarnak!!!

"Raid Monsters are semi-boss mobs that require 2 or more groups of similar level players to win against." - odabasz 😊))

Nethyrrea
egy igen kellemes 6-8 órás updétnek néztek elébe sztem. most nézem hogy nekem egy óra óta megy, és sztem még fog egy darabig. itt is hagyom a gépet éjjelre hadd szedje.

Nethyrrea
jelen pillanatban itt tartok 😊

"Check file .\System\weapongrp.txt ..done
Download .\System\weapongrp.txt file...done
start unzip . unzip done
Check file .\System\Window.dll ..done
Download E:\Lineage II\System\384.rtp file
Patch start for Window.dll...done
Check file .\System\WinDrv.dll ..done
Download E:\Lineage II\System\385.rtp file
Patch start for WinDrv.dll...done
Check file .\SysTextures\AllyCrest.utx ..done
Check file .\SysTextures\DropItemsTex.utx ..done
Download E:\Lineage II\SysTextures\387.rtp file
Patch start for DropItemsTex.utx...done
Check file .\SysTextures\FDarkElf.utx ..done
Download .\SysTextures\FDarkElf.utx file"

mire hazaérek, a munkahelyi gépem sztem lefrissül 😄D asszem az elsõ 10-ben voltam az orphus szerint akinek elindult 😄

phalanx
NAH MEGVAN A MEGOLDÁS <#vigyor>

akinek még nem indult el az update, csinálja a következõt:
nyitsd meg a WINNT\system32\drivers\etc\hosts filet ... látogatsatok el ide: http://l2.bribed.net/ vállaszatok egy zöld ip-t és írjátok be a hosts file-ba így (a localhost sor alá): (ip-cím) l2update.lineage2.com

ha kész az update ne felejtsétek el visszaállítani a hosts filet!
nállam ez bejött <#eljen>

phalanx

<#mf3><#ejnye1><#boxer><#gun><#gonosz2>