Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen költõi csipkelõdés lett vóna ez...😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Marad a fullcsekk, az letölti azokat a fájlokat, amik nem stimmelnek a hivatalos szerverhez.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
+4 wit
😊 szep 😊
csak hoyg a f ben van +14 es fegvyere?? hoyg overenchantolják a dolgokat????
3100 <#merges2>#merges2><#wow3>#wow3>
Szóval ha teljesen reális pvpt akarsz, akkor a varázslók, THk és egyéb overpower kasztoknak sokkal magasabbakat kellene ölniük 😊
Ezért kellene a duelek helyett inkább 5v5öjket nyomatni (akár tömegest is). Ez sokkal inkább csapatmunkát követel, nem annyira múlik a kaszton.
Nincs még klánom lehet invitálni, ha van szükség rám <#vigyor>#vigyor>
WTB Elven Bow of Nobility!!!
Aki lát ilyet a free serveren plz rögtön írjon privit!!! Nagyon kellene!
Tegnap tudtam volna venni 6 milláért, de megpróbáltam kicsit alkudni. Rápriviztem a srácra, mert private shop-ban volt, és kérdeztem, hogy olcsóbban nem adná e, mondta hogy megkérdezi haverját. Amíg kérdezte (kb 10 sec) el is vitték 😞((((
Szóval, ha lát vki plz pm me!
na lépek suliba byez!<#wave>#wave>
Tob B fegyverbol csak great sword esett sok
Damascusbol 70 bol 1 nek
Tob B staff meg nem esett a 2 nap alat csak 2 embernek ha jol tudom (1500 emberböl)
26 ora (2 nap alatt)famrolas utan viszont igen szép arányal estek a fegyerek nekem Cave Beast amit én oltem 16 orna kereszutl folymatosan 4 valhala 3 great swordot dobott ez idö alatt. Ami igen jonak számit. (megjegyzuem max 1 lövés volt 1 biszt mivel 2 en voltunk a partyban + 1 pap 2 sh 1 Schilien Elder.)és aprosagok mint b ekszerek es b sisakok estek bban a partyban ahol én voltam...
😊 Cromac vezeti a listáût 1600 al 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Bízom a texasi kollégákban, hogy hamar átültetik a c2t freere is. Egyébként nem hiányzik c2 annyira, se fizetõsõn, se a freen nem olyan karim van, akiknek nagyon sokat számítanának az újdonságok. Sõt, Danalienát egyenesen megszivatja c2 😞
1v1 lesz, vagy team pvp? szintek hogyan lesznek szétszedve?
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
gugg, sztem el fogsz vele szüttyögni 4-5 órát legalább, mire lefrissül, szóval mielõbb. énis este nyolc körül kezdtem el, és ha a ma reggeli befejezést is hozzászámolom akkor kb 5 óra volt mire mindent leszedett.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
mocskok, chow meg ney már bennvan (lordchowder és neysay)... 😛PPP fene, meg kell változtatni a logónkat hogy átláccon 😄DD
Szegény wizárdok nem csak 4szeres magic critet kapnak, lvl 60-on kurva durva spellt, b-sps-t, még ezt a kurva demon glovest is ami állítom minden 40+-nak meglesz hamar.
balance for teh win!
<#kocsog>#kocsog>NCSoft<#banplz>#banplz>