Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
a z a mostani lötyi csak a fejed méretét növeli meg, a skin vátoztató lötyik késõbb lesznek, de csekkkk

sztetek meg tudják majd oldani, hogy C2 is legyen free serveren???

Jockey
kösz dana, bár kurvára nem érdekel😊
ilyen költõi csipkelõdés lett vóna ez...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
A freeszerveres cucc nagyon agyonvágja la2t. És a hivatalos c2 ápdét viszont, azzal senki nem fog freen játszani még egy darabig...
Marad a fullcsekk, az letölti azokat a fájlokat, amik nem stimmelnek a hivatalos szerverhez.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Jockey
szedd le a csíteket😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
fullcsekk

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

NA most ma nem updatel allandoan viszont csomo targy nem laccodik inventoriba meg shopba, pl az osszes armort rajtam az inventory 1 fekete kockaval jeloli. Meg meg csomo mindent, pl dice-kat stb. Van vkinek effele jelenseg? Meg mi a teendo ilyenkor... Nem szeretnek full checket nyomni😊 (vagy az csak azt javitja ki ami hibas?)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

+3-as gastra

Gugger
na jó de akkor miért nem B top mage fegyót buffolta fel?!

Meghogy koreaba nem pvp/pkznak😄DD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Strahd_
az oik egyzserü szerintem .) mert tmagasabb az ammatckja mitn a legjobb b fegyvernek majd 40 el .)

Sámán
Köszi! Azt esetleg nem tudja valaki hogy randomra változtat vagy azért lehet válogatni az új sérók közül??? Akkor nem kéne új karikat csinálnom <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Gugger
pvp/pk mennyire komoly mááááár !!!!!

Gugger
nem értem miért harcos fegyver van egy wizard kezébe ...

Strahd_
hajn fej megváltoztatásra elviekben

Sámán
Azt a lötyit amit ajándékba adnak kipróbálta már valaki?????
Mire jó???

FeketeVipera 77 SS

Strahd_
+8 int
+4 wit

😊 szep 😊

csak hoyg a f ben van +14 es fegvyere?? hoyg overenchantolják a dolgokat????

Strahd_
szep...

demon set, bersec, bd buff, emp3....

Azt nem vagom hogy miert kezdte elolrol az egesz updatet😞

Alap 0,72 drop konstanst megszoroztak 8al, es igy jott ki a 0,72+5=5.72

SDana

3100 <#merges2><#wow3>

SDana
A rendezés kicsit tulzás lesz szerintem, lemegy mindenki és halomraöljük egymást, mint mindig 😊

SDana
Hány plusszos az az ijj? Az a 411 nekem kicsit soknak tûnik, bár 6 szinttel vagyok mögötted, de még csak 300 körül járok pattackban o.O ...

Strahd_
en akárhogy széámolom 5x re jön ki..

ja,és mi ez a pvp akármi? rendeztek vmi versenyt vagy mi?

SDana
Hááát, azért a szintkülönbség se minden. Pl egy 20as ijjász simán megöl egy 24es varázslót, mert annak még nincs szlípje (két-három lövés az ijjásznak). Ugyanakkor ha mindketten 30asok, akkor ez már nem menne neki.
Szóval ha teljesen reális pvpt akarsz, akkor a varázslók, THk és egyéb overpower kasztoknak sokkal magasabbakat kellene ölniük 😊
Ezért kellene a duelek helyett inkább 5v5öjket nyomatni (akár tömegest is). Ez sokkal inkább csapatmunkát követel, nem annyira múlik a kaszton.

Na itt az karim a free serverrõl <#vigyor5>

Nincs még klánom lehet invitálni, ha van szükség rám <#vigyor>

WTB Elven Bow of Nobility!!!
Aki lát ilyet a free serveren plz rögtön írjon privit!!! Nagyon kellene!

Tegnap tudtam volna venni 6 milláért, de megpróbáltam kicsit alkudni. Rápriviztem a srácra, mert private shop-ban volt, és kérdeztem, hogy olcsóbban nem adná e, mondta hogy megkérdezi haverját. Amíg kérdezte (kb 10 sec) el is vitték 😞((((
Szóval, ha lát vki plz pm me!

na lépek suliba byez!<#wave>

Magyaran akkor 8x volt<#idiota>

Strahd_
Hozzáfuzendo....

Tob B fegyverbol csak great sword esett sok
Damascusbol 70 bol 1 nek
Tob B staff meg nem esett a 2 nap alat csak 2 embernek ha jol tudom (1500 emberböl)

Strahd_
nem 5% lett a droprate.... hanem van egy alap 0,72 es szorzo ami a B fegyver utana ezt osztja a rendszer 36000 al... nos az alap 0,72 bol lett ano 5,72 és ez lett osztva a constansal... nem mindn mob dobott b fegyvert...

26 ora (2 nap alatt)famrolas utan viszont igen szép arányal estek a fegyerek nekem Cave Beast amit én oltem 16 orna kereszutl folymatosan 4 valhala 3 great swordot dobott ez idö alatt. Ami igen jonak számit. (megjegyzuem max 1 lövés volt 1 biszt mivel 2 en voltunk a partyban + 1 pap 2 sh 1 Schilien Elder.)és aprosagok mint b ekszerek es b sisakok estek bban a partyban ahol én voltam...

"csak" top b fegyo eseteben az a +5 nem 100x drop ratet novekedest jelent hanem 1000x+t😊)

Strahd_
Egyzserü aki pvp ezni akar pvp zik .) én max artet akarom megvcirogatni .) kiváncsi vagyok mert legutobb sajna csak 888 dem ment bele 😞
😊 Cromac vezeti a listáût 1600 al 😄

Gugger
pvp t szerintem úgy kellene összehozni, hogy ne legyen nagy eltérés szinte között mert úgy nincs érteleme, 40 és 50 közöttieket nem lehet egy csopotrba tenni pl. a tanulási szinteket kellene figyelembe venni, mert pl. egy vegyünk 2 kerit, az egyik pont 46 es megtanult mindent a masik meg 45 és pont nem, de ez még nem annyira nagy eltérés! szvsz 5 szint külömbségnél több nem lehet pvp-nél, és még így is döntõ lehet, hogy kinek van jobb cucca ...

Azer geci nagy igazsagtalansag h bowot nem lehet szerezni😞

Nethyrrea
nekem szkrínsotok néklül nemegész 4 giga

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
nem 100x os votl hanem csak +5 os volt .) +5 volt hozzáadva a drop % ra 😊

agyhalál
Gyõr - Budapest
Sörözést meg kihagytuk😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

SDana
Engem is érdekelne C2, de asszem most kihagyom kicsit... Asszem egy este alatt elmenne a kedvem megint a grindtõl, most freen meg élvezem, mert még látszik a hatása 😊
Bízom a texasi kollégákban, hogy hamar átültetik a c2t freere is. Egyébként nem hiányzik c2 annyira, se fizetõsõn, se a freen nem olyan karim van, akiknek nagyon sokat számítanának az újdonságok. Sõt, Danalienát egyenesen megszivatja c2 😞

Gugger
ráérek, játszani nem nagyon akarok, mert FREE n nyomulok, csak körülnézni akarok... 😄

Sáska
Most akkor a holnapi pvp hogy lesz? valamit nyomjatok már róla líderek:_))
1v1 lesz, vagy team pvp? szintek hogyan lesznek szétszedve?

hpzolee
Hány megás pontosan most a lineagétok?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

BEAST
beast eu megjelenésig mégcsak a wow közelébe se megy 😊)) fáj a szivem amikor a közel kimaxolt karimat tolom a bétában és tudom hogy törölni fogják 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Beast te most nem WOW-ozol? nagyon eltütél 😊
BEAST
biztos nemtod megszerezni valahonnan? 😊 semõvel vagy csuzliékakl nem szoktál találkozni , vaqy én emléxek rosszul? 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
😞(((

Nethyrrea
ejj, nem guggnak ment, csak közben elkattintottam 😄

gugg, sztem el fogsz vele szüttyögni 4-5 órát legalább, mire lefrissül, szóval mielõbb. énis este nyolc körül kezdtem el, és ha a ma reggeli befejezést is hozzászámolom akkor kb 5 óra volt mire mindent leszedett.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nemééééér!!!

mocskok, chow meg ney már bennvan (lordchowder és neysay)... 😛PPP fene, meg kell változtatni a logónkat hogy átláccon 😄DD

phalanx
tessék az elsõ c2-es képem <#vigyor2>:

phalanx
meg tudnád kérdezni testvéredet, hogy cukinak nincs e pár eladó blacksmith frame-e vagy mithril alloy-a a rendes szerveren? megfizetném rendesen az árát 😊

Hát basszus ettõl mindjárt hányok!<#kuss><#idiota><#zavart1><#zavart2>
Szegény wizárdok nem csak 4szeres magic critet kapnak, lvl 60-on kurva durva spellt, b-sps-t, még ezt a kurva demon glovest is ami állítom minden 40+-nak meglesz hamar.

balance for teh win!

<#kocsog>NCSoft<#banplz>