Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bagoly mondja mondjuk..😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
lejottek az .oggok,nem dobtam hatasat toluk,giran,HV,race,az jo,tobbi nem annyira
nem tunnek annyira lenduletesnek,mint a regiek,kicsit bealtatósak😊
C2 nekem (nekünk) iszonyatosan bejön! Fõleg az új skillek meg raid bossok miatt amibõl kurvasok van!!!
Emléxem tesóm 40 körüli volt és nekiment egy lvl 20-25-ös raid bossnak. Egy mm csík se ment le az életébõl! Pedig bejött pár mortal meg ilyenek.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
the world is mine
Ez a jó kíp
the world is mine
the world is mine
the world is mine
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szeretném megkérdezni, hogy a temple knight?(az elf). mert elegge tapos skilljei vannak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha csere/eladási alapot képezhet keress meg Lyriana vagyok ingame.
Tényleg nagyon érdekelne 😊
PLIZZZ 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
néha már fárasztó állandóan köszöngetni😄
Ha kapna egy comp helmetet akkor ez meg megugrana a set miatt...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
és aki nem ezt csinálja és még az ilyen partykba se veszik be az meg ráb@szik a fekete lóra (szokta volt mondani rég megboldogult valamilyen rokonom😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!