Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
kénytelen..😊
bagoly mondja mondjuk..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sámán
Knytelen voltam átdugni, de folytatni már folytatja <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Helyesírásom ismét kifogástalan

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nálunk rooter van, hogy a tesó a másik szobából is tudjo netezni az ö gépén -és ha a rotter megy az update nekem nem indult el, ahogy csak simán ezt a gépet raktam a modemre, rögtön elindult... Csak az a gáz hogy tesókám meg itt veri az asztalt hogy netezni akar... <#violent>

FeketeVipera 77 SS

vagy probálj full checket nyomni vagy esetleg a netkapcsolatot szuntesd meg es csatlakozz ujra es akko probald
Nekem vmiert nem megy az autoupdate...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
bazzze nállam mér nem indul az ápdétttt? <#rinya>

kinek a csikjából a tesodéból vagy a bosséból?😊
lejottek az .oggok,nem dobtam hatasat toluk,giran,HV,race,az jo,tobbi nem annyira
nem tunnek annyira lenduletesnek,mint a regiek,kicsit bealtatósak😊
Hát, ha olyan fejlõdés lenne mint free-n akkor nekem eléggé hazavágná 😊))
C2 nekem (nekünk) iszonyatosan bejön! Fõleg az új skillek meg raid bossok miatt amibõl kurvasok van!!!
Emléxem tesóm 40 körüli volt és nekiment egy lvl 20-25-ös raid bossnak. Egy mm csík se ment le az életébõl! Pedig bejött pár mortal meg ilyenek.

SDana
Ez mennyire vágja haza a freeszerveres dolgot?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
nyalom a hangotok!!!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

lehet már tudni valamit, hogfy mikorra ígérik a c2-patch végét? Készen lesznek még ma?

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Amelyik csapatban Zsu ott van az csak nyerõ lehet 😊

HMMM,kissé erthetetlen idõpontba,de jön a C2!!!
Baszkurátor
ÉS nemtudod kinek???? cöcöcööööö.....
Ilyen nemszabad elfelejteni,bár sztem visszakapod...

Gugger
Az elmúlt héten valakinek kölcsönadtam a Brigandine armorom! Szeretném visszakapni! THX

Nah elhettek meg egy kicsit mig lepek vagy 5-6 szintet<#violent>

the world is mine

Ez a jó kíp

the world is mine

Working<#nyes>

the world is mine

Nyerõ páros<#wave>

the world is mine

phalanx
nah ma este 8-kor jön a C2.... a szerverek 24 órát fognak állni, és asszem a hagyományos update mellett a hivatols oldalról le lehet majd szedni az egész c2 inculed klisent is <#eljen>

BEAST
hát szerintem nagyon nem táp 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ops lehagytam a lenyeget..... hogy mennyire eros es mennyire hasznalhato mvpknel?
sziasztok!!
Szeretném megkérdezni, hogy a temple knight?(az elf). mert elegge tapos skilljei vannak.
BEAST
bocsi 😞(( megyek szerzek másikat 😞(((

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Megy fórum is, csak UW beintett miközben rámoltam, meg szopattam kicsit magam feleslegesen 😊

Beast. . . az a karmian csuka nagyon kéne nekem . . . hogy még szebb legyek 😊
Ha csere/eladási alapot képezhet keress meg Lyriana vagyok ingame.
Tényleg nagyon érdekelne 😊
PLIZZZ 😊

Cromac Mac Art
mindenki KILL demon királyfi 😊

Cromac Mac Art
MEGY a szerver

Cromac Mac Art
UD +1800 DEf
a guts meg csak +1200 ..😄

Cromac Mac Art
ezt neztem hogy 600 Def-el erösebb a tankok Ud-je mint az Ork-ok Guts skillje..

Baszkurátor
Én ugy lerootolom, hogy asse mongya FAPAPUCS.... <#idiota>

Count Adyn
Hát igen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Cromac Mac Art
ja csak legyen aki lerootolja..😊
mert ha nincs akkor szaladgalás lesz meg UD.😊

Count Adyn
ugyanugyan😊 Demon kinget mar farmoltuk multkor egy pap le rootolja aztan szetszedjunk mint pistike a holdkompot. Multkor zsinorba 5x-6x lenyirtuk

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

SDana
Jaja, tök jó érzés úgy bemenni giranban, hogy egy csomó klántag van ott 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cromac Mac Art
amugy nekem az tetszik free-n hogy bárhova mész mindenhol magyarokkal talalkozol😊

néha már fárasztó állandóan köszöngetni😄

SDana
Na bumm, legfeljebb rajtad rág egyet a démonking, mielõtt lenyel 😛

Count Adyn
Amugy tankolásról: Jeanne néni felbuffolva 750 korul all p defbol😊
Ha kapna egy comp helmetet akkor ez meg megugrana a set miatt...

Count Adyn
Isi azodat csókolom eg amidet akarod ok?😊 csak szerezd meg nekem pls... sõt a azt csókolom meg akit csak akarsz....😄

Cromac Mac Art
a free forum elköltözik azér nem megy de remélem megoldja má Alvador mester.:9

Count Adyn
Hát ja...

Ivan Pjodr
Tudom, negatív hullámok, meg nyugi. De akkor se mennek!!!<#wow1>
😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

azirafael
JA kurvára nem megy se a szerver... se a free forum.😞

Cromac Mac Art
hát igen...mindenki azon van hogy minnél rövidebb idõ alatt minnél magasabb szintre tolja fel magát...ez pedig oda vezet hogy alacsonyabb szinteken (40-ig) alig partyznak, csak mindenki huzza maga után a botját..😞
és aki nem ezt csinálja és még az ilyen partykba se veszik be az meg ráb@szik a fekete lóra (szokta volt mondani rég megboldogult valamilyen rokonom😊

Ivan Pjodr
Lehalt a szerver. Nem megy a fórumunk se. Itt a világvége vazz! 😊))

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

BEAST
nekem is 😞

Én ilyet nem fogok mondani...nyugottan buffolhatsz ha meglátsz 😛P

Titeket beenged free-re? Nekem server választásnál megáll 😞(