Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen szintig lehet fejlõdni? Mert alig 2-3 óra játékkal felmentem 10-es szintig. Vagy egyre nehezebb lesz fejlõdeni?
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
01110000 01110010 00110000
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
๏̯͡๏﴿
Ott az van, hogy "Chronicle 1 Harbingers of War". Ebbõl már gondolom, hogy a C1 van meg nekem 😊
Tegnap szedtem le a www.lineage2.com-ról a Game download oldalról. Kicsomagolva 1.4 GB és 3 fõ könyvtár van.
A 4-es rtp file-ig ment. Remélem nem kavart el semmit.
Honnan lehet tudni, hogy mikor megy a szerver? A regisztrálós honlap szerint tegnap egész este állt és most is. Igaza van?
szemezzünk 😊))
" 1st Grade Prize Items: Demon's Staff, Dark Screamer, Widow Maker and Sword of Limit."
Demon staff top C, többi meg nem...olyan érzésem van hogy C2 az ilyan "ûbereljükmégjobbanakurvawizárdokatpecs"
Letöltöttem én is a játékot, megcsináltam azt amit a lentebb linkelt fórumban volt írva a free serverhez, de belépéskor a login ablakban hiába próbálok bejelentkezni, semmi nem történik 😞
Elindítottam a rendes ikonjával és most fut az autoupdate. Lehet, hogy ez volt a gond, hogy update-elni kell? Remélem 😊
ha nem birjatok ki addig:pm nyuszika,feketevipera
nincs 60,80%-s craft csak 100%,ami ugynezki egyezik a regi 80%-os alapanyag szuksegletével
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
jelenleg semmim nincs najo d kalap muff meg bocskor <= ez cipö? 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
gaméban kereslek amint hasznos tagja tudok lenni egy partynak.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Íjászt bealtatod, fut elfelé, közbe lordot rootolsz, majd sámánt sleepelsz, warriort levered, utána a sámánt, lordot rootolsz, íjászt kinyírod, utána jöhet a lord 😊))
Blessed sps+alacrity+SS spam és nyersz 😊
FeketeVipera 77 SS