Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint c1-es full zip-re, ha az kell.

B@lu
De olyan valaki van itt akinek ment a zipes telepito???

mert nekem az van meg es jo lenne hozza egy zidrav cheksum

Ha csinálsz checksumot, gyártok neked patch-et.

Sámán
hai!😊
Simán L2-t www.lineage2.com-ról, c2meg update-el jött le -de ápdét csak sokadszorra volt hajlandó elindulni, aztán már ment simán 😊
Nem tudom pontosan mennyi idö, de 8-9ht szánj rá!😊
Asszem azért nem volt az egész 8h. 😊

Lord of plainok is agrok lettek -az a baj hogy hozzák magukkal az egész kompániájukat -ww2vel nem birtam efutni elöle, és ahogy besleepletem elkezdtek a csicskások ölni -na ha nem lightarmor hanem robe van rajtam akkó nekem annyi -ígyis maradt vagy 200hp-m mire mindet bealtattam. 😊

FeketeVipera 77 SS

B@lu
van vki akinek megvan az 1.7 gigas telepito egeszben?

megdobhatna egy zidrav cheksum file al!!!

B@lu
Szia!

te honnan szedted le a gamet?

Freen Bartz-ra gyere, a legelsore a listaban, ott vannak a magyarok. Mindenki.
SDana
Bartzon van mindenki, A Sieg még nem mûködik (folyamatos testing).

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

B@lu
jo akkor mnost en hogy fogok C2 vel nyomulni??????

lejott a file, de csak este tudom megnezni, mi a szar? marad az auto update???

Sámán
Ja igen, a fejlödéssel kapcsolatban: Nyuszika 35-s orkmonk. Megtanultam vele az összes új dolgot (csak egy új volt, meg 1 tovább feljleszthetö lett alacsonyabb szinteken is) Na szóval maradt asszm 5ksp-je... Mobok ahogy észrevettem nem nagyon adnak többet mint eddig se xpt se spt.. SZóval 36-on jönnek majd az új skillek, meg fog tudni tanulni vagy egyet... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

agyhalál
egeket*

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Sorry, hogy freeserverrel kapcsolatban idepofátlankodok, de látom ide hamarabb érkezik reakció, mint a másik fórumra.
Ígérem ez lesz az utolsó eset.
Bartz, vagy Sieghardt?
Bartz pingje sokkal kedvezöbb, mint Sieghardté, de hátha van jópár elvetemült mazochista fakír, aki esetleg a jól mexokott égeket verdesõ pinggel megáldott server részesíti elönyben.

Sámán
Most megyek helyeket fölfedezni -eddig nagyon szép -de inkább kib*szott szép minden <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

hpzolee
Hmm én leszedtem 2szer save target assal és 1x letltés vezérlövel és tényleg crc s

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Sámán
Meg Hv mellett pl van egy lv50 raidakármi fömob, tök jól néz ki!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hát így Sonic üzije után elég hülyén nézne ki egy dicsérgetö írás... <#vigyor3>

A droppok meg az iszonyat lassú fejlödéssel én se értek egyet!!! Söt!!!! <#mf3>

A grafikai részét illetöen.... Imádom!!!!!! <#puszis>

Az biztos hogy Vipera jobban fejlödne divini cuccban meg lándzsával de olyan iszonyat jól néz ki ebben a drakeben (teljesen páncél cucc kinézete lett) ebben fog maradni!!!! Emibow meg great pata is állati szép lett! 😊

Bocs hogy tegnap este nem voltam, anyámék korán lefeküdtek alukálni, én meg el lettem zavarva 😞 Akinek kellek FeketeVipera-val vagy Nyuszikával leszek ma bent, remélhetöleg egész nap! 😊))

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
Nna. egy kis c2-es beszámoló a tegnap esti tapasztalatok alapján.

1. a piac befagyott, egy SZIMPLA DARAB alap materialt nem lehet venni, egy-két csontot áruló törpét leszámítva. általában akinél láttam is kiírva sellshopban, attól már megvették mindet. órákon keresztül kerestem 3, azaz HÁROM darab varnisht de senki nem adott el.. (reggel volt, ha lett volna idõm kifarmoltam volna valamibõl). az árak megugrottak az egekbe, kell pár hét mire minden visszatér a régi kerékvágásba.

2. crafting service a törpéknél iszonyat hasznos, a legtöbb kellõ alapanyagot meg tudjátok csinálni mostmár: arról szól, hogy törpe a kis könyvébe beregisztrált receptekkel kiül, és megszabja hogy mit mennyiért craftol meg. legtöbbje jófej, a normál dolgokat 1-20 adenáért csinálja darabát, B grade cuccok esetén ez persze magasabb összeg. csakhát az a sux tényleg, hogy minden receptet, amit késõbb akarsz használni, abból 2 példány kell, egy beregelni a könyvébe, a másikkal meg craftolod. DE. ha megtelik a könyved, ami 50 darabig hiteles, akkor ki kell húzni receptet, ami ELVESZIK ebben az esetben, tehát csak okosan. nekemis az avadonhoz be kellett szerezni még egy szetnyi receptet hogy a klántörpe meg tudja csinálni késõbb...amit persze az okos és kapzsi játékosok egetverõ áron árultak, ezzel szintén az egekig emelve a vérnyomásom.a kesztyûm már kész van, már csak sok crafted leather, asofe meg glue kell, az összes többi kisebb összetevõ már készen vár a warehouseban.

3. vettem egy lottójegyet 😊 5 számot kell eltalálni a 20-ból, 2k-ba kerül egy jegy. meglássuk milyen lesz, de sztem állandó hepp lesz nálam 😄

4. mobversenypálya aranyosank tûnik, bár még nemtom helyileg hol van, csak egyszer leültem egy broadcasting towerhez megnézni egy futamot 😊)) 80 adenáért kiválaszthatod hogy mely kameraállásból akarod messzirõl nézni a futamot, így akár a világ másik végérõl is lesheted, mint a tv-t.

5. új skilleket láttam párat, ami tetszett pl, az a vampiric rage volt. regenerálódok attól hogy ütöm a mobot. nem túl effektív, legfeljebb akkor ha könnyû mobokat ölsz, de hasznos.

FELFEDEZÉSEK, TAPASZTALATOK

elmentünk meglesni a DEVIL ISLANDET. víz alatti úszkálás nagyon tetszett, ahogy a DE csaj úszik, maga elõtt keresztezett kardokkal, az valami orgazmus..látnotok kell 😄D amit eddig a szigetbõl láttam: nekem világos/sötétkék mobok, rengeteg kincsesláda, ami a tolvajoknak jó, mivel nekik nagyobb eséllyel ad cuccost. VIGYÁZNI KELL, mivel némelyik láda ha megcsapod, elkasztol egy nuke-ot, ami elég combos, és területre hat: rám 400-450-eket sebzett...egyik nukerünk bele is halt, észre se vettük 😄D
csoportos mobok is voltak, fehérek nekem, elég veszélyesek, mivel sokan belõlük kasztoltak különbözõ kellemetlen dolgokat, mint pl aura flare. azt hittük egyre beljebb jutunk, de csak tettünk egy kört, így a jobb helyeket még nem láttuk ott, ahogy azt a kalóz fõnök-mobot sem, aki körül az a sok kard lebeg.

DRAGON VALLEY ÉS ANTHARAS LAIR, meg TOWER OF INSOLENCE

elõszöris: NAGGYON KEMÉNYEK LETTEK A HELYEK!!!!!!
reggel klánvezér rögtön azzal privizett hogy siessek segíteni dv-be, mert csomóan behaltak közülük: az összes mob sokkal keményebb lett, aggro, és segítik egymást!!!! ám jóval kellemesebb dropot, és ISZONYAT JÓ XP-t adnak! 8 fõs partiban voltunk, és a cave beast ilyen 2-4ezer XP-t és 200 körüli SP-t adott!! az elsõ szobán nem jutottunk túl....azokat a régi szép idõket hozta vissza, amikor 40+-osként, parázva mentünk neki a pytannak. mert most is a pytan kb 3x erõsebb lett, a partink, akik körül páran 60+-osak, és a többiek is az 50 közepét/végét ropják, full SS spammal tudtuk csak leverni a 3 lovagos pytant. O.o
tower of insolence is hasonlóan kemény, klánvezérem mesélte hogy voltak ott, de kvázi csak az elsõ szobát tudták úgy ahogy tartani belõle...

hát egyelõre ennyi 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hát ezt az egész gémet úgy elbaszta az NCSoft, hogy jobban már nem is tudta volna! 😞(
Pedig jó kis gém lehetett volna belõle, de hát NCSoft-nál luxus gondolkozni vagy nemtom.
Kezdve azzal, hogy ilyen kurva szar a drop rendszer ezzel jó "munkahelyet" adtak a farmereknek. Mert pl. ha nem lenne ilyen szar a drop, nem lenne ilyen "pénzközpontú" az egész gém akkor nem nagyon lenne kínai farmer. Meg a craft is szánalmas jobban belegonolva. Iszonyat mennyiségû alapanyag kell egy crafthoz, amit egy player képtelen csak dropból szerezni. Ott van pl. a WoW aminek a droprenszere, craftrenszere, gazdasága nekem nagyon bejött. Nem kell napokig, hetekig farmolni egy jobb cuccért, közel se kell ennyire sok alapanyag. Meg ez a "2receptkellbazdmegnehogymármegtuddcraftolniegyhétalattafegyvered" ez vmi undorító. 1/8000 akármennyihez dobja a receptet a mob és kettõ recept kell????!!! Hát elmehet az NCSoft a jó édes ku*va anyjába tényleg! Úgy elbaszták ezt a gémet mint az állat! Ezek tényleg nem gondolkodnak! Ezzel csak elriasztják azt a pár elõfizetõt is aki még lát vmi reményt ebben a gémben.
A fejlõdési renszerrõl meg nem is akarok beszélni. Mindenki tudja, hogy nagyon szar.
PvP alapú gém lenne és ha normálisan játszol kb egy év után, mikor már normális szintre jutsz, mikor a pvp-nek, siege-nek van értelme, addigra úgy tele lesz a tököd az egésszel, úgy belefáradsz, hogy kurvára nem fog érdekelni csak az hogy jöjjön már vmi másik gém ami "felszabadít", ami azért van szórakoztasson.

NCSoft<#banplz><#levele><#boxer><#mf3><#duhos2><#gunyos1><#violent>

Látom wow ost-t is meg-meg találgatta azért a nép 😊

Nethyrrea
lol, tudod mikor veszel te mold gluet 28k-ért...örülj ha most 70-ért kapsz 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
gondolom kapta ezt a csites fegyvert....

érdekes nekem 4 staff is tönkrement a + ozásban 😞( +4 et 1 érte csak el.

Jockey
lol crc-s a hivatalos patch?😊
istenem..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uhh degaz. Buzi ez az ncfost😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

agyhalál
Készvége.
Köszi.

B@lu
Na sziasztok!

én is elkezdtem tölteni az 1egyben zippelt C2 fájlt, ma leszek kesz vele... jol ertem hogy crc s???

mert az kisse gaz...

ha lejott a cuccos valaki tudna segiteni egy zipjavitoval(zidrav vagy mi a neve) ?

BEAST
akkor ma este már leszel ? 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hedrox
Köszönöm a lehetõséget, kicsit elbóbiskoltam, ezért nem indult el idõben a letöltés, de kb. a munkaidõ kezdetére le is ér a drága.

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

phalanx
wtb
avadon bp + gaiter receptek
mold glue 57 db - 28k/db áron
asofe 70 db - 40k/db áron

minden a sieghardton kell
minden segítség jól jön <#vigyor2>

BEAST
<#eljen><#worship>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
szövegszerkesztés a szokásos 😊

gPROject
a törpéknek lett recept könyvük, ha rányomsz egy receptre egkérdezi belerakod e vagy nem, ez a két lehetõség van, szóval nem lehet a recepteket megnézni, viszont ha berakod(regisztrálod) a recepted akkor már nem tudod kivenni onnan(ha mondjuk elakarnád adni), ezek még nem is lennének akkora problémák, viszont ma vgre találtam great sword receptet 2,5 milláért, drága rettentõen, de gondoltam a fene egye meg, hiszem úgyis 100%-osak már a receptek, ez összeg még belefér, viszont amikor beraktam a recept könyvbe, akkor derült ki, hogy kell a b-s cuccokhoz még1 recept, csak úgy lehet õket craftolni, szóval most várok megint 2 hónapot amíg lesz egy másik eladó great sword recept, amit ráadásul kénytelen leszek ki is fizetni akármennyibe is kerül majd, ha nem akarok várni egy olcsó receptre
ha ws vagy és magadnak akarsz craftolni szívás van, mert 2 recept kell minden b-s cumóhoz, na ezek után nekem semmi kedvem az egészhez, inkább fogom a maradék kis pénzem és keresek egy acoot amin csak 1 karakter van, ami persze nem ws

Ok addig marad akkor, amíg nem eszi vészesen a helyet az anime letöltéseim elõl ^^
(utána max átteszem máshova, c2 free-ig tartok belõle egy példányt valahol elérhetõ, gyors netes gépen)

agyhalál
Átrángatnám én is a gépemre.
Ma délre meg is lesz kb.
Köszi!

BEAST
agyhalálnak is kéne akkor aC1es verzio , szal lécci yv@n még ne zuzd le 😄DDDD

Hivatalosra, vagy free-re? ezt továbbra sem tudjuk...nem vagy túl bõkezû az információ terén.

a c1 nekem is megvan kiirtam dvd-re de miutan lejott az upgrade nem tudtam csatlakozni a serverhez vmi gixer lehett v nem tom ez igy gáz lessz
Nemtudom most hivatalos kéne neked, vagy a free-n játszanál, mindenesetre c1es full install 1 fileban elérhetõ az elõzõ hozzászolásomban adott linken.

Nah már kezdtem parázni, hogy hamar szólaltam meg, de megtaláltam bent melóhelyi gépen 😊

ftp://192.188.245.217

Anonym részen kintvan...sorry csak az egybe zip c1es install, majd priv, ha valaki még szedné, illetve ha készen vagy a letöltéssel, mert akkor zúzom.

GSXR
1 acc-on természetesen😊

GSXR
Sieghardton 54-es Spellsinger és 27-es Spoilos törpe teljes felszereléssel eladó. PM

Hedrox
Arcok megint alkottak, szarul tették fel a C2-es zip-eket, ne erõlködj szerintem, hasztalan. 😊
Yv@n - bármiféle segítséget megköszönnék! 😊

szisztok vki pls help. letoltottem a 4 zip file-t ami volt az L2 honlapjan de nem tudom kicsomagolni mert errort jelez próbaltam 3 zip tömöritõvel de eredmenytelenül most akkor mi van? ( ez olyan szõke nõi beszólás de ez van ha az ember elakad vmibe 😄 ). thx
Mitol miert?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Megosztom neked ftp-n ha kell...

gPROject
ejjj, de elegem lett 😞(((((

gPROject
ha eladod 😊

gPROject
vagy inkább megveszem, plz privizz

gPROject
még*

gPROject
REONEL meg van mé az accod??
Cseréljük el plz!

Hedrox
Egyre nehezebb fejlõdni. 😛
A jelenlegi szint 75. De ha azt megcsinálod addigra mire növelik a max szint számot, hááát... 😄