Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem elérhetõ a regisztrációs oldal reggel óta.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
2 SlS ---> 13M*2 ---> 26M
500 SOP ---> 12.5M
Then you need 38.5M To makke dual sls since C2
Don't make your dual sls buy my dual sls ^^;
kezdõdött azzal, hogy megvágtak 7millával(aw accot akartam venni), aztán vettem 2 stage 10-es soul crystalt 3,5-3,5 misiért(azért vettem meg, mert képtelen vagyok toi-ban soult szerezni, amúgy mások 10 misiért árulták), ez még nem is lenne tragédia, de aztán kiderült, hogy a fegyver enchanthoz kell fegyverenként 339 db B gemstone(3,9 milla/fegyó), na ekkor dobtam elõször egy hátast, de azért megvettem a gemeket is
aztán elmentem enchantolni a bellion cestust critical drainnel (critikalnál életetszív), amikor kész lett a mû akkor meg majdnem szívrohanmot kaptam, a fegyóhoz ki volt írva, hogy 14 HP-t szív csak
életemben nem gondoltam, volna, hogy a játékkészítõknek ennyi eszük legyen, 14 hp 52+-on, amikor 150-1000dmg-t osztanak a mobok
hát én nemtom mi lesz...
tegnap eladtam a dg-m 33 misiért, rögtön buktam is 26millát, elõtte a great sword recivel szívtam, az elõtt a failed craftokkal(doom plate többek között), lassan gattaca cuccait is elkell adnom(cuki már csupasz) 😞
kozkivanatra az elsõ bcraftosak is😊
megis van amugy 60%-os craft csak olyan receptet kell szerezni,elobb vettem egyet 1.7m-ert es valszeg majd megpobalom ezzel a doom plate armort,marha lesz annyi penzem hogy meg egy receptet vegyek😊
meglestük az egyik raid bosst az alsóbb emeleten..hát...talán 10 parti 70+-os ki tudná nyírni 😄D
íme az eredmény: megjegyzem, a sebzéseket UD-ben kaptam!!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A dungeon elso(legfelso) emelete
Kis pihi😊
Es elso halalom, mikozbe probaltam feljutni a dungeon szivenek a legtetejere(allitolag van erre vmi vizsarkany is😄)

kellett a +dex az evasionre mentem rá, mivel a set is +4 evat ad, ezért csak így tudtam megoldani a tetoválásokat
ja ez az én karim a teszt szerveren
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
én megyek segiteni 😛 ha még1x lekell ölni ... amugy meg gondoltam rá hogy küldök zst ... 10$t nekem megéri hogy már jobban szorakozok itt mint az officialon összesen ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az a gond hogy szerintem még 1x meg kellene ölni az imperial grave keepert, amikor a gm is ott van.
Majd felébredsz!
Majd felébredsz!
Majd felébredsz!
Majd átírom az infomat.
Hívtam 3 haveromat is játszani freere, úgyhogy egy darabig még tápolgatom õket. Egyelõre még a szeretett szigetemen.
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Légyszi-légyszi-légyszi!
Köszi-köszi-köszi!
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya