Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi. Azok mellesleg hanyas lvl-uek? Meg a korulottuk levo mobok.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Uhh, az a 14 hp tenyleg uberdurva😞 Nem lehet h dmg-enkent van az a 14?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

agyhalál
Nincs véletlenül valakinek elfekvõben 2 felesleges acc-ja free serverre?
Nem elérhetõ a regisztrációs oldal reggel óta.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

gPROject
mondjuk nem teljesen stimm, de azért valami hasonló

gPROject
dual sls-re vágyóknak:

2 SlS ---> 13M*2 ---> 26M
500 SOP ---> 12.5M

Then you need 38.5M To makke dual sls since C2
Don't make your dual sls buy my dual sls ^^;

ez tényleg gaz<#falbav>
gPROject
jaj, illetve nem a leges legalsó, mert még innen is vezetett egy lépcsõ lefelé, aminél water fal avn, csak azt nem tudtam kinyitni, valószínû ki kellett volna nyírni az ott lévõ bossokat, hogy kinyíljon

gPROject
ez a legalso, legközépsõ terem, az egy szinttel feljebb vezetõ lépcsõ, onnan jöttem

gPROject
devil islen a ládák(zaken v. kaspers)

gPROject
lineage 2 pályafutásom legszarabb napja volt a tegnapi(ma hajnal) 😞
kezdõdött azzal, hogy megvágtak 7millával(aw accot akartam venni), aztán vettem 2 stage 10-es soul crystalt 3,5-3,5 misiért(azért vettem meg, mert képtelen vagyok toi-ban soult szerezni, amúgy mások 10 misiért árulták), ez még nem is lenne tragédia, de aztán kiderült, hogy a fegyver enchanthoz kell fegyverenként 339 db B gemstone(3,9 milla/fegyó), na ekkor dobtam elõször egy hátast, de azért megvettem a gemeket is
aztán elmentem enchantolni a bellion cestust critical drainnel (critikalnál életetszív), amikor kész lett a mû akkor meg majdnem szívrohanmot kaptam, a fegyóhoz ki volt írva, hogy 14 HP-t szív csak
életemben nem gondoltam, volna, hogy a játékkészítõknek ennyi eszük legyen, 14 hp 52+-on, amikor 150-1000dmg-t osztanak a mobok
hát én nemtom mi lesz...
tegnap eladtam a dg-m 33 misiért, rögtön buktam is 26millát, elõtte a great sword recivel szívtam, az elõtt a failed craftokkal(doom plate többek között), lassan gattaca cuccait is elkell adnom(cuki már csupasz) 😞

Ilyen +4 dex -4 str tetkot mi dob meg hol?😊))

Nekem siman jo lenne 1 +1men -1int tetko😊

Ott a kozepso kepem mi van ha felmesz?😊

lol

gPROject
ja itt fasza tetkókat dobnak a ládák, de csak mageknek valót

gPROject
jó kis hely

senki nem segit😛P kocsog zonca se jon at a sieghardtra eladni nekem coalt es asofet ocson😊) pedig megutom ha nem!😊
Csinalj felsot is magadnak az utolso kepen felemasan nezel ki😊
miis Toi-Toiba voltunk😊mindja felkerulnek a képek a galleriaba
kozkivanatra az elsõ bcraftosak is😊
megis van amugy 60%-os craft csak olyan receptet kell szerezni,elobb vettem egyet 1.7m-ert es valszeg majd megpobalom ezzel a doom plate armort,marha lesz annyi penzem hogy meg egy receptet vegyek😊
aranyos😊)

Nethyrrea
mi meg benéztün ka tower of insolence-be (klán keménymagja folyamatosan ott tolja, a materialokat leaglább 9-esével dobálják a szörnyek...)

meglestük az egyik raid bosst az alsóbb emeleten..hát...talán 10 parti 70+-os ki tudná nyírni 😄D

íme az eredmény: megjegyzem, a sebzéseket UD-ben kaptam!!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
garden of eva

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ma elmentunk a c2es uj helyszinek legdelkeletibb dungeonjaba(nem jut eszembe a neve😄), ilyen vizes cucc, sztem jobb exp mint cruma. Par kep:
A dungeon elso(legfelso) emelete

Kis pihi😊

Es elso halalom, mikozbe probaltam feljutni a dungeon szivenek a legtetejere(allitolag van erre vmi vizsarkany is😄)

Aha. Es meg midnig mennek a test serverek?

GSXR
Vki leírná pontosan hogy kell tetkóztatni a karit? 10et kell venni amit akarok abból meg ilyenek de miért, hány tetkóm lehet stb. Thx

gPROject
a dark screamerbe is akartam evasion sa-t(+4), de az se jött még össze

gPROject
plated leather setet akartam, de azt nem tudtam szerezni, az ugye +4 str lett volna és abból gazdálkodhattam volna
kellett a +dex az evasionre mentem rá, mivel a set is +4 evat ad, ezért csak így tudtam megoldani a tetoválásokat

ja ez az én karim a teszt szerveren

ha küldesz neki én is adok zst de foglakozni nem akarok a dologgal!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
meglátogatjuk a kis duantét 😄DD
én megyek segiteni 😛 ha még1x lekell ölni ... amugy meg gondoltam rá hogy küldök zst ... 10$t nekem megéri hogy már jobban szorakozok itt mint az officialon összesen ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gáz

HUNrricane
Bugos a quest vége..

Majd felébredsz!

BEAST
mert bugos asszem és tõle kell szerezni a cuccot hozzá

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Címe is megvan, menyünk akkor már elhozzá <#vigyor3>..

Az a gond hogy szerintem még 1x meg kellene ölni az imperial grave keepert, amikor a gm is ott van.

Majd felébredsz!

Amúgy hogy van ez most? Miért kell gm clan lvl5 höz?

Szerintem azt csak egy esetben venné jó néven...ha donation is menne a levél mellé 😊

BEAST
és nem lehetne mailel zaklatni? pl az adományos üziben irta az uj mail cimét

HUNrricane
valami dwarfente vagy mi a neve a játékban, de nem nagyon volt bent mostanság (legalábbis ezzel a törpéjével)

Majd felébredsz!

BEAST
Duante (asszem igy irják 😛) nem válaszol?

HUNrricane
Avengerék és mi is beteltünk! Nálunk csak akkor lesz hely, ha meglépjük a lvl5-t, ahoz meg kell a GM...

Majd felébredsz!

BEAST
akkor jövöhéten 😊 de akkoris 😛

Detto 😊

agyhalál
Hétvégén nem lesz meg. Szombaton összeülõs heroes 4 party-ra megyek <#bee1>

BEAST
hétvégén simán meglesz a 35+ akkor majd megint mehetünk 1ütt 😄DD

Lynx_TWL
privizz rá Avenger-re, engem 2 percen belül bevett😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

agyhalál
Manooooooooooooooooo<#integet2>

agyhalál
human lvl 20
Majd átírom az infomat.
Hívtam 3 haveromat is játszani freere, úgyhogy egy darabig még tápolgatom õket. Egyelõre még a szeretett szigetemen.

Hedrox
Kryn is visszatér hamarosan, én pedig várok egy helyre az egyik klánban. <#szomoru1>

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Manoooo
Akinek van BISHOP-nak kello konyve, az a szerver elindulasa utan azonnal keressen! (Beautygirl)
Légyszi-légyszi-légyszi!
Köszi-köszi-köszi!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
milyen cleric? human/de/elf? ... amugy mikor jössz jáccani? 😄 siess 😄

BEAST
KÚL <#worship><#eljen>