Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNrricane
Ez meg spontán szép <#wave>

Majd felébredsz!

HUNrricane
A rajzom, és nézzétek meg a system üzenetet !<#hehe>

Majd felébredsz!

agyhalál
Clerickel kapcsolatba adjatok pár tippet pls.
Gondolok itt a ruházatra, fegyverre, pajzs, vagy könyv.
Egy-két szóban a varázslatokról, melyik használható és melyik az amelyik csak a helyet foglalja.
Köszi elõre is.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

-megeri az a +2 -5 tatoo? Plane h str-t 41rol nyomod le 40re, ami nagyon gaz mer 40 utan no csak igazan az amit a stats(jelen esetben str) befolyasol.
-ez a te karid?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
és egy közeli a kedvenc karimról, és arról mit is tud Õ 😊)

gPROject
hát vannak szép raid bossok, állitólag ugye mindegyikhez min. 2 azonos szintû(raid boss-sal😊)full party kell

eva's garden 2 bossa

Lynx_TWL
beszarás, egész nap itthon voltam, és nem engedett be egyszer se a kurva serverre....

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

j0nNyKa
oks, thx a valaszokat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

B@lu
koszi!!!

Mentem haza, mer unatkozom itt melóba 😊

yes,kezdi megérni hogy 1m-ert vettem ArtofBattleAxe Recit a Receptkonyvembe
egy pillanat alatt kerestem 300k-t😊
Felment hiba nélkül, el nem tudom indítani, mert van a gépemben idebent egy jóféle alaplapi 8 megás video kártyesz. De szerintem akkor hibátlan lesz.

B@lu
eddigi legnepesebb L2 magyar garda

hat a fogadtatasra nincs panasz, megkapod a legjobb kezdo cuccokat szerintem.

Lynx_TWL
igen

j0nNyKa
Aham, szoval tenyleg zsirul megy ez az egesz ? Ennek orulok, meloban akkor ugy nez ki, nem fogok unatkozni. A kozosseg jo egyebkent ?

CSak kattingattam és elbóbiskoltam közben...

Települ eppen

B@lu
na nincs meg kesz?

B@lu
hehe

persze sot meg ott letezik igazan mert az xp vesztes vagy esetleges dropolas ne mteszi tonkre egy high lvl kari tobb napos/ honapos jatekat😊

j0nNyKa
A tort szerveren letezik pvp ?

B@lu
De az milyen sild? olyan mint a fp

Lynx_TWL
azt, hogy se*gbeba*zott egy arra járó néger kihagytad😄

B@lu
oksa , egeszsegedre😊

varom az eredmenyt

Bocs csak most értem be melóba 😄

Banket volt, meg év zárás meg ilyen marhaságok.
Ettem:
-Valami erdei gyümölcsös mártásos birkahúst rizzsel,
-Hortobágyi húsos palacsintát,
-Rántott húst,
-Valami hidegtálat(érdekes volt az íze),
-Salátát
-Valami borsós erdei vagdalt akármit
-megint a valami erdei gyümölcsös mártásos birkahúsból

Ittam mellé pár adag pezsgõt, meg üdítõt. 😊

Most megnézem akkor az installt...

phalanx
nah itt vagyok én immár full avadonban <#vigyor3>
köszönet: SzylHUN, FeketeVipera, Cukipofa, KogHu, ZitusHUN-nak (+egy rakás IC-nek) hogy segítettek összhozni!

Gugger
szerintem azt, hogy aki feltette a képeket az szt csinálta, hogy megvárta amíg mindenki meghal és utána szépen felszedte a drop-ot, majd udvariasan megköszönte 😄DD

Jockey
ezen mit is kell nevetni? nem vágom

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

phalanx
IC forumról:
muhahahahahahahahahaha

Lynx_TWL
😄DDD igen kb ennyi a c2rõl😊

B@lu
lecci!

nem akarok meg1ccer szopni

feltelepit, ki se probal, uninstallal ennyi nekem eleg!

B@lu
nagy keres lenne ha siman feltelepitened? 15 perc az egesz es engem megkimelnel 8 ora letoltestol!!!

SDana
Megnézném én is C2t. Szívesen kipróbálnám a PW új, kritikus sebzés növelõ skilljét (állítólag elég hatékony). Ja, nincs rá elég SPm...
Tennék jó kis tetkót rá (-5int, -5men). Ja, nincs rá pénzem, farmolni kellene...
Meglesném, hogy mit tud már magas szinten egy PW. Ja, az még 8 szint, legalább 1 hónap még bottal is...
Vadászhatnék kincsesládára. Ja, alul vagyok felszerelve, mani nincs egy mimic megesz reggelire...
Kipróbálnám valamelyik Bs setet. Jah, mani az még mindig nuku...
A sárkány nevelgetést már meg se említem...

Szóval jó lenne, de amíg mindent megnéznék az egy hónap minimum. És nem azért mert annyi van, hanem mert még egy 52es karinak (vagy fõleg neki) is eléggé szenvedés így a játék 😞
Maradok freen. Ha nem lesz rajta C2, asszem most akkor is jobban fogom ott magam érezni. De azért hivatalos accot nem adom el, ne is akarjátok megvenni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

nya füzess má be es adj el coalt es asofet nya😄
amugy ha ahogy netty irta 4-szer tobb xp jon partyba akkor azert nem lehetetlen fejlodni
nincs 60%-os craft😊
Erdekes hozzaallas. Ha en pl veletlen kifizetnek 100000000 forintot azert hogy 1 honapig mondjuk havat lapatolhassak, nyilvan nem hasznalnam ki a (veletlen)megvett "szolgaltatast".

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

arrol nemis beszelek,hogy lassan minden meglesz csobennek,tehat akijon craftoltatni annak csak egy kell😊
csak adjatok el asofet es coalt pls😊)
Hat ja, de van akinek semmi se jo.

Mert levontak tolem 3 havi zsetont, akkor mar minek hagyjam veszni ...
Es ugye mindig remenykedik az ember, hogy jobb lesz...
Ha tudnam biztosra, hogy a free szerver nem hal meg egyik pillanatrol a masikra, hanem hosszu ideig lesz, csak ott jatszanek.
Jo hat a b-s kraftot elbasztak, ezt en is elismertem. Az meg hogy minden draga az csak 1 ideiglenes dolog(pl a SoP). (a mold hardener nyilvan draga is fog maradni, dehat aki b-s fegyot akar az fizessen ma, vagy kraftolja 60%al ennyi...)

alapanyag ar szepen megy majd le,elso nap meg B-cryt se lehetett venni😊
amugy meg ez a ket recept szerintem nem annyira gaz,hisz csak a B-sre vonatkozik,eddig meg az volt a sirás hogy 80%-al se jott ossze a craft,akkor mindent buktal,most csak +1 receptet kell venned
Cuki tesojanak pld. egy hetig !! keresteg Kris edget, es osszvissz 1 db-ot adtak el, pedig jo arat mondtam. Hat ez az amikor a piac befagy.
Sztem jo lett ja. Csomo ujitas stb. Bar azt elhiszem h akinek eddig nem teccett l2 annak ezutan se fog. Csak azt nemertem hogy az meg miert jaccik vele😄DDD

#37418, #37368, #37369-et olvasd el.
A torpi dolgok engem is erintenek, ekkora marhasagot meg nem hallottam, hogy mostmar ket recept kell!
Piacon minden olyan draga, hogy hihetetlen, foleg a sop meg ami foleg kene ugye...
Szoval ez mar nem jatek, hanem SZENVEDES!!!
szerintem jo lett,mondjuk girant meg nem hagytam el😊
adjatok el coalt es asofet pls!!!😊
Strahd_
de

😊 ugyanis a freen volt teszt wyrm is volt :p

/* C1 es kliensben is már benne volt csak nem volt nyilvanos */
/* Wyrmtol meg fagyot a kliens .) */

Miert, szerinted olyan kurva jo lett az l2 ???
Ettol a kiegtol?
Lynx_TWL
c2 ide vagy oda, a belsõ tartalom majdnem ugyan olyan szar maradt, hisz az alapok vannak elbaszva😊

"szar belso tartalom" - es ezt igy mind 1 nap jatek utan?😊)

Lynx_TWL
inkább add el accot, akkor nem kell szenvedi😊

Osszefoglalom a C2-t: csilli-villi kulso, szar belso tartalom. Ennyi es nem tobb. En marha meg elfelejtettem letiltani a 3 honapos befizetest, most jatszhatok meg marciusig 😞