Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolok itt a ruházatra, fegyverre, pajzs, vagy könyv.
Egy-két szóban a varázslatokról, melyik használható és melyik az amelyik csak a helyet foglalja.
Köszi elõre is.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-ez a te karid?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
eva's garden 2 bossa
๏̯͡๏﴿
egy pillanat alatt kerestem 300k-t😊
hat a fogadtatasra nincs panasz, megkapod a legjobb kezdo cuccokat szerintem.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
persze sot meg ott letezik igazan mert az xp vesztes vagy esetleges dropolas ne mteszi tonkre egy high lvl kari tobb napos/ honapos jatekat😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Banket volt, meg év zárás meg ilyen marhaságok.
Ettem:
-Valami erdei gyümölcsös mártásos birkahúst rizzsel,
-Hortobágyi húsos palacsintát,
-Rántott húst,
-Valami hidegtálat(érdekes volt az íze),
-Salátát
-Valami borsós erdei vagdalt akármit
-megint a valami erdei gyümölcsös mártásos birkahúsból
Ittam mellé pár adag pezsgõt, meg üdítõt. 😊
Most megnézem akkor az installt...
köszönet: SzylHUN, FeketeVipera, Cukipofa, KogHu, ZitusHUN-nak (+egy rakás IC-nek) hogy segítettek összhozni!

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tennék jó kis tetkót rá (-5int, -5men). Ja, nincs rá pénzem, farmolni kellene...
Meglesném, hogy mit tud már magas szinten egy PW. Ja, az még 8 szint, legalább 1 hónap még bottal is...
Vadászhatnék kincsesládára. Ja, alul vagyok felszerelve, mani nincs egy mimic megesz reggelire...
Kipróbálnám valamelyik Bs setet. Jah, mani az még mindig nuku...
A sárkány nevelgetést már meg se említem...
Szóval jó lenne, de amíg mindent megnéznék az egy hónap minimum. És nem azért mert annyi van, hanem mert még egy 52es karinak (vagy fõleg neki) is eléggé szenvedés így a játék 😞
Maradok freen. Ha nem lesz rajta C2, asszem most akkor is jobban fogom ott magam érezni. De azért hivatalos accot nem adom el, ne is akarjátok megvenni 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
amugy ha ahogy netty irta 4-szer tobb xp jon partyba akkor azert nem lehetetlen fejlodni
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
csak adjatok el asofet es coalt pls😊)
Es ugye mindig remenykedik az ember, hogy jobb lesz...
Ha tudnam biztosra, hogy a free szerver nem hal meg egyik pillanatrol a masikra, hanem hosszu ideig lesz, csak ott jatszanek.
amugy meg ez a ket recept szerintem nem annyira gaz,hisz csak a B-sre vonatkozik,eddig meg az volt a sirás hogy 80%-al se jott ossze a craft,akkor mindent buktal,most csak +1 receptet kell venned
A torpi dolgok engem is erintenek, ekkora marhasagot meg nem hallottam, hogy mostmar ket recept kell!
Piacon minden olyan draga, hogy hihetetlen, foleg a sop meg ami foleg kene ugye...
Szoval ez mar nem jatek, hanem SZENVEDES!!!
adjatok el coalt es asofet pls!!!😊
😊 ugyanis a freen volt teszt wyrm is volt :p
/* C1 es kliensben is már benne volt csak nem volt nyilvanos */
/* Wyrmtol meg fagyot a kliens .) */
Ettol a kiegtol?
๏̯͡๏﴿