Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Antharast még nem is láttam egyszerse... Majd sokadik szintü leszek -még csak 41 vagyok <#szomoru1>

De van szépruhám!!! Meg szép íjam!!! Drake meg emib állati jól néz ki -nincs hangulatom szórakozni vele hogy hova az istenbe mentette el ez a hülye gép azt a pár képet amit csinátam -seholse találom öket.. Majd valakit megkérek fotózzon le! <#nevetes1>
Greatpata is nagyon szép <#vigyor2>
Alig várom hogy Nyuszika 40 legyen! Orkmonkok is nagyon szépek lettek ebbe a cuccba <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Lesolozom Antharast tobbet is kapok😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Csak nem free-n??? <#crazya>

Szerintem fizetösön nem is létezik ennyi xp 1 mobért! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
nincsen, azt valószínû Nethy egy dark elf healertõl kapta

Most mar ijaszok is partiznak, solo nem eri meg.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez a recommend cucc mit is csinal pontosan?

Én ma az 50-es Sr-el egy cave servant generalt nyirtam ki és vmi 27000 valamennyi exp-t kaptam <#crazya>

Nethyrrea
spidey már egy ideje ott ordítozott res-ért amikor odaértem, ilu seholse volt 😛

az íjászok meg partira lesznek utalva ezentúl. bár orphuson olvastam olyan postokat hogy a legtöbb íjászt nemnagyon ejtette kétségbe ez a fajta sebességnövelés egyes moboknál...inkább csak azokat akik folyton ezeket kempelték, és most megijedtek. maradt még lassabb mob elég a játékban, csak lusták megkeresni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Izé... Csövit kifagyasztottam, de úgyis a leállás elött 5 perccel <#nevetes1>

Utána belépek vele! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Na ez akkó tök jó! Köszi! 😊
Remélem íjra is érvényes 😊

Egyébként mit fognak íjaszok gyakni ezemtúl???? Minden mob amit eddig ww nélkül lefutottam -már amelyikeket én eddig néztem- ww2-vel lazán utolér! Nekem mondjuk nem gáz mert berootolom és szép lassan lelövöldözöm <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

amugy a KOS-sal meg nem beszelek mostantol,a torpejuk egy *******(Skarlet),mindent 1a-ert craftol a hulye recommendje miatt(bowofPeril,Damascus stb) az ilyen gazdag kocsog huzzon xpzni
na bazz ti nyirtatok ki Iluvatort es spideyt ez lol
Nethyrrea
vampiric rage?

egyszerû: ütöd a mobot, és valamennyit gyógyulsz tõle.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Prophetnak is van vampiric rage-je ???
Már kezdtem reménykedni hogy Viperának az mpoweren kívül lesz még egy egyedi buffja... Hát nem lett.. <#vigyor3>

Amúgy igazán elmondhatná valaki hogy mire jó az -seholse találom azt a rohadt angol szótáram -valaki lenyúlta... <#zavart2>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
egy nyomoronc csonti rámaggrózott a falon keresztül...még szerencse, hogy rajtam voltak a kilogolás elõtti prophet biffok, és hogy egy asszem kínai prophet arra járt és healelt...még ígyis csak UD-vel úsztam meg a dolgot. tessék meglesni mennyi XP-t meg SP-t kaptam érte 😊

egyébként pedig a TOI-ban egy maxos partiban is jobb az xp nekem, mintha soloznék egy zöld mobot: átlag 2700-3000 körül kapok 8-9 fõs partiban is xp-t. az 53-as törpénk egy éjjeli TOI partiban 64%-ot fejlõdött 😄

nembeszélve arról hogy nekem esett 2 avadon shield fragment, 1 avadon circlet pattern, 1 damascus blade, 1 zubei helm design, meg egy kisebb halom material mindenfélébõl. nameg a pénz is ugye.

Sámán
Hajrá! <#vigyor0>
De szólj elötte! Mennék veled! <#vigyor2>

Ja és hétfö elintézve! Maradok!!! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
1292 damage <#wow1>

Nekem annyi össz hp-m nincs...

FeketeVipera 77 SS

jah eleg sulyos hely,ma 5 halálból 4 itt történt velem😊-4% korul lehetek igy a mai napon,de ugyahogy felfedeztem az eszaki reszt😊
holnap johetne a deli😊
phalanx
jah és ez a 0. szintje volt a toronyak és van kb 16....

phalanx
mellesleg 1 boss mob se adott még nekem ekkora sebzést.... még playertõl is csak nagyon ritkán kapok 900-nál többet

phalanx
critical magic damage .... gg ncsoft <#mf3>

😞(

gPROject
lol

gPROject
wow cool

gPROject
14 misi lett volna, de csk a felét fizettem ki elõször, õ meg megadta az accountot, de mivel nem mûködött így szívtam

Ez a sin eater. Ilyet szeretnek mar miota, csak teonon meg nem nagyon van ember aki blacksmith framet craftol(az kell a questhez)...
Mellesleg ez a pk count removolos quest. Lenyege hogy a petnek amit kapsz(a sin eaternek) u.az lesz a lvl-je mint neked, es 1 lvl-t kell leptenti, hogy 1-10(random) pk pontot levigyen. A pet 3x gyorsabban fejlodik mint te, viszont semmi xp-t nem kapsz kozbe. Magyaran adsz 33%ot az expedbol random 1-10 pk pont minuszert.

Ezt most nem igazan ertem.
Adtal neki 7m adenat, hogy o majd UTANA ad cserebe 1 accot vagy mi?

LSC
asszem megoldódott

LSC
Hi all azért írom ide mert régen a beta idején volt ilyen megoldás. Valaki tudja hogyan kell telepíteni kóreai betûkészletet?

gPROject
és két szép kép

qrva jól néz ki ez a stalker, "mozog a tûz az ereiben" 😊

gPROject
az átkozott cestus

gPROject
amirõl sokan még csak álmodni sem mertek

gPROject
ezt meg nemtom mi <#nemtudom>

gPROject
full blue wolfban volt, szóval nemtom minek kellett neki még az én pénzem is

gPROject
MrKötsög

Zaknafein ,csak nem csmuvikat nézegetsz=)

Sziasztok
tudnatok adni 2accot mert nem megy az oldal köszi!

\"We are the swords of the night. We are the warriors of the dark. Fear us, for we are your death.\"

aha

agyhalál
Ige, nekem van, de kellene még 2, vagy 3 haveromnak is. Az acc kreáló oldal pedig nem elérhetõ😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Lynx_TWL
http://lineage2.amnesia.hu/

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hali!
Lehet la2-öt jáccani tört szervern?
ha lehet írjátok már le nekem
GAthersw
És másik SAt nem lehet rárakni? Úgy hogy leüti a régebbit?

01110000 01110010 00110000

gPROject
sajna nem 😞, mert akkor a 400-as kritre 5k hp-t gyógyulnék, azt meg észrevenném, a 2,6k hp-mal 😊)

ja csináltam bóti tetkókat gattacának, +2dex +1str -6com 😊)
defasza gyorsabb lettem, nagyobbat ütök, hp meg nem számít, így is több hp-m van a bless the body-nak köszönhetõen, mint a hasonló szintû tõrösöknek(kivéve ûber th), mageknek 😊

Lynx_TWL
van már accod?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

gPROject
az ajtókat tudom, hogy nyílnak(ha kinyírsz minden mobot a környékén 90%, hogy kinyílik😊), de az nem olyan ajtó volt, rá se lehetett kattintani, mint a többire
ja alul van 4 titkos ajtó, falnak álcázva, 2-ben azok a raid bossok vannak, amiket lentebb betettem

gPROject
én ezt írtam "ez a legalsó, legközépsõ terem, az egy szinttel feljebb vezetõ lépcsõ, onnan jöttem"
nem azt, hogy legalul kötöttem ki elõször

gPROject
52-es a zaken, a kasper 47
nincsennek ott mobok, viszont vedd figyelembe azokat amit lentebb írtam a ládákról, csak úgy menj/menjetek oda
engem a zaken még lvl54-es kinyírt amikor nem jöttek be a speckóim, 1100dmg elsõre és hiába nyomtam a healing potiont(nem lehetett venni greater healinget), nem tudott olyan ütemben gyógyítani, mint ahogy a chest sebzett engem

Miota 25k a SoP<#idiota><#idiota>

Az ajtok maguktol nyilnak, bizonyos idokozonkent.

oO. Voltam enis legalul legkozepen, kivulrol jutottam oda, fokozatosan mentunk befele lefele. Azt nem vagom hogy te hogy voltal eloszor ott ahova a lepcso-emelkedo vezet...