Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De van szépruhám!!! Meg szép íjam!!! Drake meg emib állati jól néz ki -nincs hangulatom szórakozni vele hogy hova az istenbe mentette el ez a hülye gép azt a pár képet amit csinátam -seholse találom öket.. Majd valakit megkérek fotózzon le! <#nevetes1>#nevetes1>
Greatpata is nagyon szép <#vigyor2>#vigyor2>
Alig várom hogy Nyuszika 40 legyen! Orkmonkok is nagyon szépek lettek ebbe a cuccba <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Szerintem fizetösön nem is létezik ennyi xp 1 mobért! <#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
az íjászok meg partira lesznek utalva ezentúl. bár orphuson olvastam olyan postokat hogy a legtöbb íjászt nemnagyon ejtette kétségbe ez a fajta sebességnövelés egyes moboknál...inkább csak azokat akik folyton ezeket kempelték, és most megijedtek. maradt még lassabb mob elég a játékban, csak lusták megkeresni.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Utána belépek vele! <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
Remélem íjra is érvényes 😊
Egyébként mit fognak íjaszok gyakni ezemtúl???? Minden mob amit eddig ww nélkül lefutottam -már amelyikeket én eddig néztem- ww2-vel lazán utolér! Nekem mondjuk nem gáz mert berootolom és szép lassan lelövöldözöm <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
egyszerû: ütöd a mobot, és valamennyit gyógyulsz tõle.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Már kezdtem reménykedni hogy Viperának az mpoweren kívül lesz még egy egyedi buffja... Hát nem lett.. <#vigyor3>#vigyor3>
Amúgy igazán elmondhatná valaki hogy mire jó az -seholse találom azt a rohadt angol szótáram -valaki lenyúlta... <#zavart2>#zavart2>
FeketeVipera 77 SS
egyébként pedig a TOI-ban egy maxos partiban is jobb az xp nekem, mintha soloznék egy zöld mobot: átlag 2700-3000 körül kapok 8-9 fõs partiban is xp-t. az 53-as törpénk egy éjjeli TOI partiban 64%-ot fejlõdött 😄
nembeszélve arról hogy nekem esett 2 avadon shield fragment, 1 avadon circlet pattern, 1 damascus blade, 1 zubei helm design, meg egy kisebb halom material mindenfélébõl. nameg a pénz is ugye.

De szólj elötte! Mennék veled! <#vigyor2>#vigyor2>
Ja és hétfö elintézve! Maradok!!! <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
holnap johetne a deli😊
Mellesleg ez a pk count removolos quest. Lenyege hogy a petnek amit kapsz(a sin eaternek) u.az lesz a lvl-je mint neked, es 1 lvl-t kell leptenti, hogy 1-10(random) pk pontot levigyen. A pet 3x gyorsabban fejlodik mint te, viszont semmi xp-t nem kapsz kozbe. Magyaran adsz 33%ot az expedbol random 1-10 pk pont minuszert.
Adtal neki 7m adenat, hogy o majd UTANA ad cserebe 1 accot vagy mi?
tudnatok adni 2accot mert nem megy az oldal köszi!
\"We are the swords of the night. We are the warriors of the dark. Fear us, for we are your death.\"
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Lehet la2-öt jáccani tört szervern?
ha lehet írjátok már le nekem
ja csináltam bóti tetkókat gattacának, +2dex +1str -6com 😊)
defasza gyorsabb lettem, nagyobbat ütök, hp meg nem számít, így is több hp-m van a bless the body-nak köszönhetõen, mint a hasonló szintû tõrösöknek(kivéve ûber th), mageknek 😊
ja alul van 4 titkos ajtó, falnak álcázva, 2-ben azok a raid bossok vannak, amiket lentebb betettem
nem azt, hogy legalul kötöttem ki elõször
nincsennek ott mobok, viszont vedd figyelembe azokat amit lentebb írtam a ládákról, csak úgy menj/menjetek oda
engem a zaken még lvl54-es kinyírt amikor nem jöttek be a speckóim, 1100dmg elsõre és hiába nyomtam a healing potiont(nem lehetett venni greater healinget), nem tudott olyan ütemben gyógyítani, mint ahogy a chest sebzett engem