Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
Kog!

most akar egy gyerek 24 db mold gluet venni

70 K / db az ar

a lubricant is hasonlo aru asszem

GSXR
Solar Flare , Solar Spark , Energy Bolt , Aura Bolt. Annyira nem fontos csak kipróbáltam volna ha mondjuk belebotlok valahol.

GSXR
Az SP nevetséges!!! Sok értelmét így nemlátom hogy lvl 60-on tudok majd egy lvl 3-as stun-t lõni<#szomoru2>

csuzlee
:D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Manoooo
lol

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

B@lu
WTT 40GB maxtor HDD for 4.99M adena on Sieghardt pm me ingame

Lynx_TWL
jónak igérkezik, de sztem ösznépi kérelmet kéne benyujtani a mûkõdtetõjének, hogy az SP-t emelje meg mert nagyon kevés...ki kell centizni mire raksz egy harcossal, a mage karik meg ugyanúgy szopnak mint fizetõsön.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

csuzlee
Egyebkent ezen a forsaken serveren meg kell csinalni a masodik cast valto kuldit?

csuzlee
WTT 40GB Maxtor vinyo for 5m adena on Sieghardt PM ME :DDDD

Sámán
Amúgy még Hóvirág alapította, akkoriban még 3 aktív pléjeres volt <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jah van! Triumph a neve és jelenleg a két aktívan játszó pléjer benne én meg Szyl <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Lv1 és igazából azért van hogy ne kelljeln privizgetnünk, hanem csak úgy irogathassunk egymásnak -fö a kényelem!!! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Gugger
S ez tuti jó ?

BEAST
emberek az új serverünk ...

Forsaken server

a hsc-s szövetségesünk és a nagy ellenségeink is itt kezdték ujra :) igaz már szövetkezni akarnak velünk :P

ha megnézitek a legnagyobb játékosok sem tul táposak szal ha megcsináljuk a nagy HSC-s szövetséget itt simán mi leszünk a legerõsebbek

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
tiszta féltékeny vagyok :))))))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
milyen könyvek kellenek?

gPROject
nem is mondtátok még, hogy van klánotok <#ejnye1><#vigyor4>

Zsu es Riven<#puszi>

the world is mine

GSXR
Néztem a varázslómnak van 4 új skillje. Ezekhez kellenek könyvek. Új könyveket honnan lehet beszerezni van valahol info?

remélem páran visszajonnek mosthogy leallt a free,szerintem most legalabb olyan fun a jatek mint az elején,csomo minden uj dolog van,hegyekbe vannak az emberek,ugy megy az ember partyzni mint regen crumaba stb...persze aki unja a jatékot(deazugye minek megy a freere) vagy nincs loveja ra az ok
xp/sp sokkal tobb kb 4* tobb(amellett hogy a skillek olcsobbak lettek:56-n plmax. 200k helyett 110k egy fejlesztes),money mivel csak share spoil van elturve TOIba,azse rossz(persze mindig lesz gyorsabb free,akar 100*-osra is lehet menni:))
nomindegy aki nemjon o tudja miert

mai történésekrol is csinaltam pár képet mert van mirol(galéria)
Painkillerrel jo sokan beszoptak:))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem C2be nincs az a kari aki jobban fejlodne 1edul mint a normalis partiba.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jah, ezeket mondtam en is. Vagja a srac a temat:P

ideje akko jonni parszor meghalni Toiba:)
B@lu
kesz! 50:)

Sámán
<#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#vigyor2><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3>
Majd januártól meglátod mennyire!!!!
<#nevetes1><#beka2><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

mindennap lenyomok pár IC-st,KOS-t meg mar elkergettem a szerverrol a Skarletos affér ota:D
B@lu
hehe te az ellenseges klannal tolod?:)

addig nezezegess képeket:)feltettem kettot tegnaprol:)
B@lu
jajj leallt a server!!!

mar fel sem jon tobbe soha????

dekemeny vagy ilyen betegen is:PP<#beka2><#beka2><#beka2><#beka2><#wave><#wave><#wave>
Sámán
Most csinálják a holnapi karbantartást???? <#boxer>

FeketeVipera 77 SS

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Sáska
Hát, nem tudom. Majd holnap kiderül, bár én 1et regeltem.

agyhalál
re
Remélem, hogy több regisztrációt is elfogad egy mail címrõl. Most gondoltam a haverokra is.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sáska
Regeltem én is<#smile>

j0nNyKa
Jol nez ki.. remeljuk a legjobbakat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BEAST
C1es server C2es cuccokkal

igéretesnek tûnik ... regeltem 24 órán belül jön az acc és a link a patchhez ...

prozac kvekezik meg? painkillerbe is cisnalt vmit

SDana
Nehogy azt hidd ám... Egy nagy modul ott rendesen felzabálja a gépet már 20 játékossal is.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
Te tudsz angolul? Az Athanatosba, ahol én és Seferin vagyunk mindig keresnek playereket, és healerünk nem nagyon van.

csuzlee
Azert NWN kicsit kisebb gepet igenyelt :D

SDana
Anwalen is ajánlkozott, nála ment (megy) NWN szerver régóta...

De a szerver szoftvert ténleg meg kellene szerezni :)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
http://slrclan.uw.hu/L2.ini

Best GM ever... :DDDD

01110000 01110010 00110000

Manoooo
Naaa! Gugu! <#puszi>
Te meg tudod csinálni! <#love11>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

csuzlee
Azert szerintem ez nem ilyen egyszeru.

1.: eleg durva gep kell hozza, nem tudom ez rendelkezesre all-e. Kis geppel nem erdemes kezdeni, mert akkor kb. csak a magyarokat lenne kepes kiszolgalni, annak meg nem sok ertelme van :D

2.: szamoljatok azzal hogy elegge meg lehet szivni egy ilyen kaloz szerverrel, szoval ha csinaltok okosan, nem koleszbol, hivatalos szolgaltatonal kell elhelyezni, es ugy mintha valakinek berbe adnad, mert igy teged nem tudnak elovenni.

3.: nem hiszem hogy hosszu eletu lenne :DD

De ha ugy gondoljatok en szivesen segitek a megszervezeseben, de a klienst tenyleg meg kellene szerezni!

Lynx_TWL
ha vki megszerzi Duantétól a klienst, akár ma is indulhtna a server :)

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sáska
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
és mi magyarok nem tudunk servert indítani??
olyan jó lenne...

Baszkurátor
csuzlee
Szeki, az LFG azt jelenti Look For Group, az alairasodban semmi ertelme annak ami irtal :DD "LFG party/LFG Klán"

Szekijoe
<#duhos2>Az összes karakter jobban fejlõdik egyedül kivéve a gyógyítókat mert õk 15-52 között szerintem egyáltalán nem tudnak szólózni és még kicsik hogy annyi buffot nyomjanak hogy 2szer olyan effektív legyen velük a party. Viszont akikkel partyzik a híler késõbb is azokkal fog. A freen és a fizetõsön is ezt próbálják kiküszöbölni bot hílerrel (de ahogy hallom a húzósabb helyeken nem sikerül, és a healer belehal<#nevetes2>) Pedig 50 felett senki sehova nem mer elindulni híler nélkül

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep