Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvettem a gatyát egyben, de nem volt vmi fasza az a set 😞(
Lehet (sztem biztos) hogy Cs-ben többet adna.
Hétvégén menjünk sörözni inkább! <#taps>#taps>
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Legalább szólhattak volna lelövés elõtt, hogy még 1 órát kaptok, élvezzétek ki 😞
Legalább csináltam volna pá ss-t a karimrõl emlékbe! <#vigyor3>#vigyor3>
De látszik, hogy nagyon ért a karihoz... Hajszálpontosan akkor nyomta UEt, amikor azt kellett, mindig azt jelölte ki, akit meg kellett ölni (a bicskás végigkergette a fél filmen, hozzá se ért, mert elõtte UEzett és tudta, hogy nem árthat neki...)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Én tervezek új karit -pontosabban régi folytatását -hogy legyen még tankunk, de az iszonyat idö -szerintem kb nyárra lesz 45-50, föleg mert Vipera ruhája annyira tetszik hogy inkább vele jáccok <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Majd jáccogatunk azért még együtt... <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Blade szerveren nyomulok, egy klanban Csendpengevel 😊
Mar vagyunk vagy 60-an es eleg nagy ott az elet.
Esztibaba/PaliHUN/EsztiHUN
De akkor valszín Manoooo-t elcserélem egy bishopra!
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Sot ha Gather tudja aktivalni az accot, akkor o is..
ja, es Csuzli meg Zitus is itt van. Manot nemtom.
Akiknek meg megvan az acca, es akar segiteni az itt maradtakon, az plz tegye meg mielott lejar az acc.
THX
-Végülis voltak páran akik csak azért hagyták ott fizetöst mert freen több a magyar -remélem azért páran visszajönnek!
FeketeVipera 77 SS
Hat sracok vege a jateknak sajnos. IRC log:
(00:37:25) —› mode: (Velvet) sets (+m)
(00:37:35) (@Velvet) Attention my fello Beta Testers.
(00:38:26) (@Velvet) I have thoroughly enjoyed our time here at HSC with all of you.
(00:38:35) (@Velvet) Regrettably, our time is over.
(00:38:56) (@Velvet) D has been in correspondance with NCSoft over the last couple of days
(00:39:12) (@Velvet) And they "politely requested" that we cease and desist.
(00:39:36) (@Velvet) Thank alot you all, and good luck in your fututre gamiung.
(00:39:38) (@Silk) Stop being nice.
(00:39:48) (@Velvet) I hope to see some of you in the next gaming "life"
(00:40:00) (@Velvet) And to those of you who hate me
(00:40:02) (@Velvet) Fuck off.
(00:40:03) (@Velvet)
(00:40:07) —› mode: (Velvet) sets (-m)
(00:40:38) —› mode: (Silk) sets (+m)
(00:40:41) (@Silk) OMG ppl.
(00:40:47) (@Silk) Seriously
(00:41:00) (@Silk) It's not a joke, stop pming me
(00:41:05) (@Velvet) It is seriuois
(00:41:06) (@Silk) It's down and not coming back up.
(00:41:22) (@Velvet) The provider got a nice email from NCSoft corprate the other day.
(00:41:29) (@Velvet) There is nothing we can do/.
Tehat NCsoft level miatt allt le a server ezt mondjak.. Erdekes hogy pont akkor allitjak le amikor meghackelik a forumot. Lehet a hack van a dolog mogott csak ezt mondjak. Annyi biztosnak tunik hogy nem lesz tobbe HSC server. Mindenesetre GG fun volt.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Mondjuk az a gáz, hogy szerintem az egyik legnépszerûbb free volt. Fel is figyelt rá az NC és beszólt. Meg állítólag meg is hakkolták õket kissé...
Kár érte, már éppen kezdtem élvezni a PRt 😊 Lehet, hogy megyek majd vissza normálba. Vagy megyek megint valami ingyenesre, még nem tom.
Részvétem!!!!
FeketeVipera 77 SS
A lehalt nem egészen pontos megfogalmazás Sol.Inkább a lehalasztották a helyes szóhasználat....
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ha igen akkó lehet hogy ismerlek -gondolom nem túl gyakori név errefelé <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
Nekem is lenne hasonlo keresem mint Csuznak...
aki hanyagolni akarja a fizetoson a palyafutasat, az dobjon meg vmi cuccal vagy adenaval plz, kar lenne ha rajta maradnanak a cuccosok az inaktiv karikon...
nekem viszont nagyon jo lenne, itt vagyok lassan 50 en es meg egy sajat fegyom sincs...
barminek tudok orulni!
thx...
Ha emlékezetem nem csal akkóóóóóó DRONGA a neve a törpéjének!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
01110000 01110010 00110000
Tanitani kene ezt a muvit komolyan😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Te jo isten. Ez a movie vmi iszonyat durva, nem is ertem. Ahogy igy 1:20-nal a Spellhowler kasztolna ra a nukot(amibe bele is halna mivel 200 hp-ja van), gyorsan betargeteli, kritical es a spellhowler fexik. Utana Jeff(HE) double shotolni vagy stunolni akarja, gyorsan target, 1 kritical es az is fexik. Ez vmi iszonyat durva. Hihetetlen. En mar vagy 4-5 eve quake3-azok kemenyen, jopar bajnoksagot is nyertem, de eskuszom quakeban sem lattam ilyen durva szintet. Jobb mint 1 Prozac demo, keszen vagyok😄D
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"middle holding pepsi"
(a csak nem lehet az, mivel akkor kiforditott kezzel fogna akkor a pepsit)
<#kocsog>#kocsog><#vigyor1>#vigyor1><#love11>#love11>