Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C2-ben*

Semmmi gond 😊
Megvettem a gatyát egyben, de nem volt vmi fasza az a set 😞(
Lehet (sztem biztos) hogy Cs-ben többet adna.

Manoooo
Hát ne is menjen szét a banda! <#vigyor2>
Hétvégén menjünk sörözni inkább! <#taps>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

csuzlee
Irjal nekem privit, meg olvass!!!!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Baszkurátor
Próbáltam ám olyan receptet kiverni azokból a sámánokból de nekem már nemhogy recept de pénz sem esett belõlük..... 😞

Én is csak soloztam freen. 1x-2x partyztam, mikor SB kellett vkinek.
Legalább szólhattak volna lelövés elõtt, hogy még 1 órát kaptok, élvezzétek ki 😞
Legalább csináltam volna pá ss-t a karimrõl emlékbe! <#vigyor3>

SDana
Áááááá... megnéztem a mozit, asszem jó, hogy mostanában nagyon PR akarok lenni, nagyon szétszedett mindenkit... Fõleg a vége tetszett... Mágus kasztol, kijelöl, bumm a kaszt elõtt. Kis ijjász bénít, kijelöl, bumm mielõtt befejezné 😊
De látszik, hogy nagyon ért a karihoz... Hajszálpontosan akkor nyomta UEt, amikor azt kellett, mindig azt jelölte ki, akit meg kellett ölni (a bicskás végigkergette a fél filmen, hozzá se ért, mert elõtte UEzett és tudta, hogy nem árthat neki...)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Ez sajna rám nem volt igaz freen... Egyedül a nagyxps mobokból jobban fejlõdtem (kb kétszer), mint partiban nagyobbat ölve 😞

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
free szervert újat keresünk, nem kell egybõl szétszéledni.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sámán
Ne má... Inkább valami jó tankra!!!! <#nevetes1>
Én tervezek új karit -pontosabban régi folytatását -hogy legyen még tankunk, de az iszonyat idö -szerintem kb nyárra lesz 45-50, föleg mert Vipera ruhája annyira tetszik hogy inkább vele jáccok <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Igyexem igyexem hogy a szintedre érjek!!! Viperának varázslós party kéne!!! <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Pedig jól eltüntél egyik napról a másikra!!! <#buck>
Majd jáccogatunk azért még együtt... <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Én el sem mentem a fizetõsrõl <#vigyor5> De azzonnal relogoltam a botból ha bármien partyra volt kilátás a free-n. Sõt állandóan LFG-zem és hivogattam embereket hogy partyzunk-e (a free-n) Mivel tudom milyen nehéz fejlõdni healerrel. A freen sajnos az ifjú titánok nem értették meg, hogy a sok kicsi xp-bõl hamarabb szintet lépnek mint a ritka egyedül lekalapált mobokból. De pont arra hívtam fel a figyelmet, ahogy én látom magyarok között van 1-2 magyar Tank, 2-3 DD, 1 prophet és 4 healer ez túl sok híler sajna <#szomoru1> És így nem elég hatékony a party. Mondjuk Cruma 2õn tegnap csak DA-val Profettel és 2 healerrel mert elindulni a 9 fõs party. A magyarok meg csak az IC-ben és a free-n csináltak 9 fõs partykat amúgy általában nem vesznek be idegent.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Bar a WoW most jobban tetszik...
Blade szerveren nyomulok, egy klanban Csendpengevel 😊
Mar vagyunk vagy 60-an es eleg nagy ott az elet.
En is itt vagyok meg, minimum marciusig 😊
Esztibaba/PaliHUN/EsztiHUN
Manoooo
Hát szomorúan hallom! 😞
De akkor valszín Manoooo-t elcserélem egy bishopra!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

B@lu
Iluvator, Zonca, jomagam marad az IC bol, Szyl es baratnoje Vipera, Szeki, Nethyrrea is maradnak szerintem.
Sot ha Gather tudja aktivalni az accot, akkor o is..

ja, es Csuzli meg Zitus is itt van. Manot nemtom.

Akiknek meg megvan az acca, es akar segiteni az itt maradtakon, az plz tegye meg mielott lejar az acc.

THX

Lynx_TWL
a picsába

B@lu
nem mesz te sehova Szeki!

vazzeg

maradunk paran magyarok ne izgulj

Sámán
Mi is keresünk valami klánt -már egy ideje nézelödünk, sajna magyarok nagyon kevesen vannak és nagyok a szintkülönbségek is
-Végülis voltak páran akik csak azért hagyták ott fizetöst mert freen több a magyar -remélem azért páran visszajönnek!

FeketeVipera 77 SS

Baszkurátor
Baszkurátor
Idézet a magyar free fórumról

Hat sracok vege a jateknak sajnos. IRC log:

(00:37:25) —› mode: (Velvet) sets (+m)
(00:37:35) (@Velvet) Attention my fello Beta Testers.
(00:38:26) (@Velvet) I have thoroughly enjoyed our time here at HSC with all of you.
(00:38:35) (@Velvet) Regrettably, our time is over.
(00:38:56) (@Velvet) D has been in correspondance with NCSoft over the last couple of days
(00:39:12) (@Velvet) And they "politely requested" that we cease and desist.
(00:39:36) (@Velvet) Thank alot you all, and good luck in your fututre gamiung.
(00:39:38) (@Silk) Stop being nice.
(00:39:48) (@Velvet) I hope to see some of you in the next gaming "life"
(00:40:00) (@Velvet) And to those of you who hate me
(00:40:02) (@Velvet) Fuck off.
(00:40:03) (@Velvet)
(00:40:07) —› mode: (Velvet) sets (-m)
(00:40:38) —› mode: (Silk) sets (+m)
(00:40:41) (@Silk) OMG ppl.
(00:40:47) (@Silk) Seriously
(00:41:00) (@Silk) It's not a joke, stop pming me
(00:41:05) (@Velvet) It is seriuois
(00:41:06) (@Silk) It's down and not coming back up.
(00:41:22) (@Velvet) The provider got a nice email from NCSoft corprate the other day.
(00:41:29) (@Velvet) There is nothing we can do/.

Tehat NCsoft level miatt allt le a server ezt mondjak.. Erdekes hogy pont akkor allitjak le amikor meghackelik a forumot. Lehet a hack van a dolog mogott csak ezt mondjak. Annyi biztosnak tunik hogy nem lesz tobbe HSC server. Mindenesetre GG fun volt.

Gugger
Hát ha tényleg annyi a free szervernek akkor azért én még megnézem a C2-t. dec-20 ig be vagyok fizetve, ennyi idõt hagyok neki, hogy meggyözzön ....

Szekijoe
LOL most nézem és számolgatok csak a healer gárda maradt aktív a fizetõsön a többiek nem nagyon mondják hogy visszajönnek<#szomoru1> Azt hiszem elkezdhetek valami európai klánt keresni mert így esélytelen bármi magyar partyt összehozni. Ha valakinek van kölcsön valamije azt én is elfogadnám, de rájöttem ha a healernek is kell ütni akkor már régen rossz a party összeállítás. De én még kûzdök 😊

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

csuzlee
Itt irjak tobben, probaltom en is logolni bottal, de meg csak a loginrol sem jon valasz semmi... 😞 Nem tudom mi van, jah ha mar itt vagy kuldj priviben plss egy GSXR teloszamot 😄DDD koszi!!

Gugger
Ki mondta, hogy lelötték ? Honnan az infó?

SDana
Ez olyan, mint a botozás, abban a ban van benne a pakliban, freen meg a lelövés.
Mondjuk az a gáz, hogy szerintem az egyik legnépszerûbb free volt. Fel is figyelt rá az NC és beszólt. Meg állítólag meg is hakkolták õket kissé...

Kár érte, már éppen kezdtem élvezni a PRt 😊 Lehet, hogy megyek majd vissza normálba. Vagy megyek megint valami ingyenesre, még nem tom.

Baszkurátor
Kössz ides!!Ez mondjuk bennevolt apakliban,csak idõ kérdése volt.A fukked ncsoft kezdett beszarni mert egyre többen hagyták ott a fizetõst.

Sámán
Az nagyon-nagyon sok mindenkinek jelentene iszonyat kib@szást!!!! <#wow2><#szomoru1>
Részvétem!!!!

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
VEGLEG LELOTTEK A FREE SERVERT?????????!?!!?!?!?!? EZ TUTI??!?!?!?!?!

Baszkurátor
Hát igen.Ennyi volt de asszem megérte.Nagyon fasza csapat jött össze és lehet, hogy kollektíve átvonulunk máshova terrorizálni a népeket.
A lehalt nem egészen pontos megfogalmazás Sol.Inkább a lehalasztották a helyes szóhasználat....

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Sámán
Te télleg Kaleb vagy???
Ha igen akkó lehet hogy ismerlek -gondolom nem túl gyakori név errefelé <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

lehalt a hellspawn szerver, RIP

B@lu
Hi skacok!

Nekem is lenne hasonlo keresem mint Csuznak...

aki hanyagolni akarja a fizetoson a palyafutasat, az dobjon meg vmi cuccal vagy adenaval plz, kar lenne ha rajta maradnanak a cuccosok az inaktiv karikon...

nekem viszont nagyon jo lenne, itt vagyok lassan 50 en es meg egy sajat fegyom sincs...

barminek tudok orulni!

thx...

HUNrricane
Memoria vagy vidikártya érdekelne <#vigyor3>

Majd felébredsz!

csuzlee
Esetleg van valakinek rendes szerveren kolcson adenaja, full plate vagy annal jobb heavy armorja, kolcson? Esetleg cserelne valaki adenat egy 40GB-os Maxtor vinyora (1év gar)???

Baszkurátor
Aztatatat nemtom, hogy jáccik e még....
Ha emlékezetem nem csal akkóóóóóó DRONGA a neve a törpéjének!

Csak poenkodom, ne vedd ma igy a lelkedre<#eplus2>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GAthersw
Azért írtam, hogy vagy az a csaja <#kocsog><#boxer><#circling>

01110000 01110010 00110000

hogyne lenne erQsebb kaszt... egy warlord sosem fog legyQzni egy destroyert pl 😊

Mondjuk a pingje is iszonyat durva, amikor vegen megforditja a kamerat es igy l2-es leptekben ilyen 1 metereket jelol ki a foldon es igy folyamatosan fut, sztem kb 20-30 pingje lehet... Amit a muviban csinal ez a gyerek azt sztem nem is lehet 50 ping felett megcsinalni, meg fps is kell durvan. Aszittem eddig hogy mmorpg-k csak ilyen faszlamasagrol szolnak, no skill meg minden, de ez a muvi erosen magcafolja ezt. Miutan kinyirta Jeff-et, laccik h kurvajol csinalja, pont annyira fut elore h ne kapjak el, es hogy minel tobbett tudjon dmg-elni, vigyaz a range-ra h ne lojek meg stb. Ez tenyleg skill. Ping+fps for the win!😄DD
Tanitani kene ezt a muvit komolyan😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

http://tempest.hooboo.org/movies.php?name=Gludio Castle Battles2.avi
Te jo isten. Ez a movie vmi iszonyat durva, nem is ertem. Ahogy igy 1:20-nal a Spellhowler kasztolna ra a nukot(amibe bele is halna mivel 200 hp-ja van), gyorsan betargeteli, kritical es a spellhowler fexik. Utana Jeff(HE) double shotolni vagy stunolni akarja, gyorsan target, 1 kritical es az is fexik. Ez vmi iszonyat durva. Hihetetlen. En mar vagy 4-5 eve quake3-azok kemenyen, jopar bajnoksagot is nyertem, de eskuszom quakeban sem lattam ilyen durva szintet. Jobb mint 1 Prozac demo, keszen vagyok😄D

j0nNyKa
Hat, accot regisztralni tenyleg nem lehet most. Valami alternativ megoldas ? Vagy varjak ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lynx_TWL
én sok mindenkivel vagyok így 😊

a csak nem lehet az = a csaj nem lehet az

Hat ha neked bejonnek a 20+as kinai palik akkor sok sikert😊
"middle holding pepsi"
(a csak nem lehet az, mivel akkor kiforditott kezzel fogna akkor a pepsit)
<#kocsog><#vigyor1><#love11>

Jizaf meg 18+nak nez ki, es megis 1 kocsog scammer, akit ha meglatnek irl elso dolgom lenne h pofantorolnem kb...

GAthersw
Kafayát (vagy az a csaja?) bepróbálnám 😊))

agyhalál
Az SS farmer😊
Kösszépen😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

GAthersw
😄DDDD