Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Hat az is lehetne, de gondolom a zubei olcsobb mint az avadon es nem tudom mennyit kerjek pluszban!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

B@lu
nem sajna

de nem tudod eltradelni?

csuzlee
Ez hihetetlen bazzeg. 3 napig kerestem egen foldon Zubei Heavy armort, mire lemondtam rola es vettem Avadont. Erre ma ahogy bejovok a melohelyre, orphusra 2 perc mulva kiraktak egy topicot hogy elado Zubei Heavy... Hat lol, ez az en forman, egyebkent valaki tudja mennyit erdemes erte adni?

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

B@lu
Grat😊

gPROject
majd egy angolos, légyszi fordítsa le 😊

Hey man Im in Hydra and a BH by the name of Dendy quit the game. I can talk to him and see how much he wants for it. If you can get back to me soon. PM me when u get this. Ill talk to my leader and get ahold of the guy with the BH.

gPROject
lehet persze, de oda mindenképp fullos party kell
és ezek mindekép kellenek, spoilos buy turn loottal:
1 prophet, 1 healer, 1 spoilos törpe, a többi helyeket pedig szinte báki betöltheti(persze csak értelmesen😊)

Ja lag az csak neha van, de a ping az nagyon gaz. Teonozz kicsit aztan meglatod, megerzed😊) A ping tenyleg fontos dolog(igaz csak pvp-be), Sieghardton csomo ilyen 5-10 pinges van(mint pl Kafaya is a muviba...), akikkel en a 180+ pingemmel nehezen tudom felvenni a versenyt, Teonon meg 120 a ping kb, meg mivel foleg europaiak vannak itt, ezer nincsenek olyen nagy pingkulonbsegek mint Sieghardton.

Ha ToI-ba 50tol lehet menni akkor mar csak 10 szint kell😊) Telleg ijasszal lehet oda menni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
valamiért egyáltalán nem lagos a sieghardt mostanában, nekem tökéletesen megy, pedig most "rengetegen" vagyunk megint

szinte mindenki toi-ban öl, hihetetlen az a hely
lvl50-70-ig simán lehet ott partyzni, ráadásul kegyetlen jól dobálnak a mobok

Ahh ezeket a kepeket elnezve kicsit megfajdul a szivem. Kafa lenne szetrugni par tempestes meg ripes segget😊) Ha nem kezdtunk volna Teonozni, zonca mar 60+ lenne, dual sls-el meg bw setben... Viszont most igy belogoltam 2 het Teon utan Sieghardtra, es hat a ping meg a lagok az eg es fold... Meg a siege timeok is kicsit kikeszitoek voltak Sieghardton, bar azt meg ki lehetett birni valahogy😊
Na mind1. Az vigasztal hogy a Teoni kozosseg, szovetsegek meg nmy-k is kezdenek kialakulni, es hogy Aimful kb az 1ik legerosebb kari<#hehe>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

probáltam a forsakenre felmenni de nemtudok
a progi mindig vmi kritikal errort ir ki
Ilyet nem nagyon fogsz latni freen 1 ideig😊)

te hol jáccol? vmi free szerveren?
phalanx
hihi ma este is volt egy kis pvp fun AL-nél <#crazya>

ha még fent van olvasd el a privit pls
http://lineage2.amnesia.hu

regelj ott, és olvasgass...

C2-es database kene...😄

gPROject
Emberek! Ezek a fájlok kénének a system könyvtárból:

aromorgrp.txt
etcitemgrp.txt
weapongrp.txt

a tárgyak 90%-ának az ikonja fekete.

Nethyrrea
hiányod van hirtelen? 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

valaki hivataloson be tudna fizetni?
ha igen plz msg!!!
FONTOS SÜRGÖS!!!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hali!
Ha fs free szerveren akkarok jáccani hol kell regelnem?
köszönöm a segítséget

ui:most kezdek el isemrkedni a gameval szoval lama vagyok meg
Szekijoe
Most már csak ivory alól kéne SB Greater Heal De nem sürgõs csak 48on tudom majd megtanulni <#nevetes1>Csps-t és Cbsps-t gyárt még valaki a fizetõs szerveren? Csak ezekkel lehet már hatékonyan gyógyítani de iszonyatba kerül <#szomoru1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Milyen sb-k kellenek???? Múltkor Nyuszikával elmentem ev-be és az a mob amit Esztibabával eled meg Tilendolal asszem Returnsb miatt gyaktunk egy csomó ideig 3-4 sb-t vágott hozzánk -mondjk b ennyiszer ki is nyírt minket... <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Viperával gyere csak tankot kell kerítenünk dd tuti lessz annyi hogy válogatni lehet köztük. Sajna én még a melóhelyen szívok szerintem mivel szerda van. 9kor indulhat a party <#nevetes1>Ha hazaérek akkor 7ig WTB-zek spellbookot giranban és 7 elõtt elindulok Crumába hogy 9kor egybõl partyszervezéssel lehet kezdeni

Sámán
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Én legszivesebben Viperával megyek végülis ö a fö karim pillanatyilag! 😄 Csak arra az esetre ha nem lenne tank és amiatt malmozgatnánk! <#nevetes2>
Sajnos a leendö béjdenszerem még csak 14es -vele se mennénk sokra! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Tõlem jöhetsz partyzni Csövivel is de akkor malmozunk majd néha a 7 fõs partyval mert várjuk a következõ healert😊 A törpe tankolást szerintem ne eröltesd mert nem tudod megvédeni a healert amíg gyógyít <#awink> és egy szaladgáló híler nem gyógyít maximum csak saját magán plusz még összeszedi az összes mobot a szobában. És te hiába szaladsz utána nem tudod magadra agróztatni a mobot néhány nagy ütéssel.

Sámán
Jah, ha nagyon tankot akarsz 50+ mehetek Csövivel is <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ok!!! <#awink><#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sámán
A második karim egy ork sámli -Tutyi biztos ismerik páran- na vele mire elértem a 7szintet iszonyat volt max 2-3as mobokból birt 2nél többet leszedni egyszerre -na rohnatam is nagy boldogan hogy mostaztán megtanulok valami jó varit aztán visszabalagtam gyakni még vagy 50%nyit hogy meglegyen az elsö skillre való sp-m -mondjuk kezdö cuccokban minden támogatás nélül nyomattam vele😊)) Viszont ekkor megtanultam a venomot aztán meg azt a véreztetést blazeakármi na és akkor már akár 10es mobokat is le bírtam varázsolni és nem kellett vele 20ig túl sokat pihenni -szerintem delvl nem éri meg! Most csak azért hogy adott szinten rögtön mindent megtanulhass -nem csodálom hogy így gyorsan unalmas lett!
Skillek jó cuccok nélkül azért nem dobnak olyan nagyon sokat a karin, lvlfejlödéssel is erösödik!

Ha meg toppos cuccokkal kezdesz marha gyorsan fejlödsz nagymobokkal, de még kevesebb sp-d lesz... <#nemtudom>

Tökéletes karival túl könnyü lenne!!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Senem jó, senem normális 😊

HSC-s verzió nekem feküdt, így most lehet hagyom a francba az egészet, nekem nincs kedvem szenvedni az SP-vel, arra ott volt a fizetõs...

Strahd_
nem nézett el semmit.. a hsc n volt egy kis idö amikor sok spt kaptak egy elirás miatt a kis karik.... de késöbb ezt kikapcsolták amikor én keztdem ott ugyanez volt a helyztet amiben nem volt ugyanaz hjoyg kaptam ott anyagis segitséget az elinduláshoz iyg nem vettem észre hoyg sp hiáyn lenne olyna gyorsan fejlödtem .) ennyi itt meg sajna 2 ora 12 lvl sajna nem ellég jo ( a pénz a szornyü 😞( (bár azért ez is jobb csak induláskor kevésnek tünik)

Strahd_
eleinte HSC ni is igy volt utána tolták fel .) ez az sp teljesen jo és normális 😊

én lvl 7 re mind az 1 skillem amire szükségem van ki tudtam maxolni

anno officialon se sikerült ez.... de itt igen szoval az sp jobb

GSXR
Amúgy tényleg taliztam pár ismerõs névvel a HS-ról. Elf falut pedig egyenesen becampelték a magyarok!<#nevetes1>

GSXR
Én is lvl 7en 1 skillt tudtam megtanulni a healeremmel. 10-es ijjásznak meg van 3-as power shotja van:/ Mindegyiket delvleltem 3 szintet és így is kaki az egész. Partyból meg úgy lépek le hogy megöletem magam mert kell az sp és a soe pénzért is kár😊

a HSC szerveren állítólag a kis kariknak kurvasok SP-t adtak, pont ezért hogy gyorsan fel tudjon zárkózni, ki tudjon fejleszteni mindent.

Lynx_TWL
nem tudom akkor te egy másik dimenzióban játszottál, HSC-n 7es szinten a vazsival mindent megtanultam, most pedig csak 1 skillre futja.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Szekijoe
Oksa beírom a naptáramba <#papakacsint>Holnap 18-tól Cruma 2 party GLF 50+ Tank min pdef600

GAthersw
??? Te valamit nagyon elnéztél.

01110000 01110010 00110000

Sámán
Kár hogy Nyuszika csak 35-s... Ö király kis dd lehetne -de igen erösen healer igényes -múltkor partyztam egy jó kis csapattal, egy disztrójer volt a tank és egy tyrant a dd -na szóval a tyrant kb 2mp alatt húzta magára az összes mobot ahogy kétkézzel ezerrel csapkodott -lájt armorjában meg állandóan pillanatokon múlt hogy nem nyírták ki... Hiába egyik kari se tökéletes -mert akkor mindenki úgyis csak azzal játszana <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ma este Szylnél leszek -eddig iszonyatul meg voltam fázva,azért is voltam ilyen aktív a napokban (gyógyíó/pihentetö játék ugye😄D), de ö meg szegényke teljesen el lett hanyagolva -viszont holnap este nagyon jó lenne!!!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Jöhetnél este Cruma 2-õzni te buffolnál én hílelnék 9 fõs partyt gyüjtünk egy 5 perc alatt csak ha nincs jó tank akkor van szívás. Szinte DA és 2 healer nélkül nem nagyon mer oda se bemenni senki a sok groupmob miatt de álltalában gyorsan elõkapnak a kalapból egyet max 10-15 perc 😉Ruhaváltás erõssen ajánlott! nekem bejön és erõsen fun 😊 Ha véletlenül valaki magára agróztat egy mobot és rossz helyen üti meg jön a negyed szoba a socialiti miatt<#nevetes1>

Sámán
Rootnál meg sleepnél nem mondom hogy egyáltalán nem számít az mattak, de ahogy eddig tapasztaltam inkabb a skill lvl a lényeg -Szylnek azért nem kicsit több az mattakja mint nekem, föleg empowerrel, sleepje lazán bejön a 65-s mobokon is sps nélkül, rootja (bishopnak 40töl csak sleepje van) viszont az 50 körülieken sem akar túl gyakran sikerülni.
Nekem 40töl csak rootom van és múltkor véletlenül elraktam a fegyim de bejött egy 45-ösön!!!! (fegyi nélkül van vagy 45-s mattakom 😄
Amikor ütni (löni) akartam akkor tünt föl hogy csak pofozgatom a mobot 😄
Bspssel meg 65ösön is bejött (nem mondom hogy elsöre...) (temetöbe elvitt Szyl) de asszem inkább majd úgy 15 szint múlva megyek oda legközelebb 😄DD

FeketeVipera 77 SS

BEAST
LOOOL nevetséges az sp???? HSCn kevesebb volt 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
hílereknek nem ajánlott a mágusfegyó mert minek. inkább PATK-os fegyverre gyûjts. én a dual kardra szavaznék

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
És végre nagy nehezen megléptem a 42t! 491 az mattakom!!! <#nevetes1><#vigyor4><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Én a dualkard híve vagyok 40 töl meg íj nagyon bejött -föleg a kritikált növelö skillek miatt ha minden összejön 44es mobot 4 lövéssel leszedek (400-450 körül sebez, amúgy simán meg 150körül) -na jó ez azért állati ritka, de ha 1-2 kritikált lö 1 mobra akkor 1 root böven elég <#vigyor2>
Már csak kicsit gyorsabb manareg kéne, de lesz azis elöbbutóbb <#nevetes1>
Shillen elderrel az a baj hogy healer, de csak 48tól van ugye greater healja, és amúgy sincs elég manája nyomatni az összes jó kis buffot mellé meg még healolni -igy light armorba max 4karit tudok teljesen felbuffolni minden jóval aztán no mp -de legalább tök jól néz ki! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Úgy látom te healer vagy. Neked az Matk az a root-hoz, sleep-hez, meg windshackle-hez kell. Többi skilledhez lényegtelen. Innen már te döntsd el.

Szekijoe
Nah. Okosok akkor adjon valaki tanácsot. C2-ben most mágusfegyóra gyüjtsek vagy dualkardra?

B@lu
SOLD!

ThX^^