Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Hey man Im in Hydra and a BH by the name of Dendy quit the game. I can talk to him and see how much he wants for it. If you can get back to me soon. PM me when u get this. Ill talk to my leader and get ahold of the guy with the BH.
és ezek mindekép kellenek, spoilos buy turn loottal:
1 prophet, 1 healer, 1 spoilos törpe, a többi helyeket pedig szinte báki betöltheti(persze csak értelmesen😊)
Ha ToI-ba 50tol lehet menni akkor mar csak 10 szint kell😊) Telleg ijasszal lehet oda menni?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
szinte mindenki toi-ban öl, hihetetlen az a hely
lvl50-70-ig simán lehet ott partyzni, ráadásul kegyetlen jól dobálnak a mobok
Na mind1. Az vigasztal hogy a Teoni kozosseg, szovetsegek meg nmy-k is kezdenek kialakulni, es hogy Aimful kb az 1ik legerosebb kari<#hehe>#hehe>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
a progi mindig vmi kritikal errort ir ki
regelj ott, és olvasgass...
aromorgrp.txt
etcitemgrp.txt
weapongrp.txt
a tárgyak 90%-ának az ikonja fekete.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ha igen plz msg!!!
FONTOS SÜRGÖS!!!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ha fs free szerveren akkarok jáccani hol kell regelnem?
köszönöm a segítséget
ui:most kezdek el isemrkedni a gameval szoval lama vagyok meg
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
Sajnos a leendö béjdenszerem még csak 14es -vele se mennénk sokra! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Skillek jó cuccok nélkül azért nem dobnak olyan nagyon sokat a karin, lvlfejlödéssel is erösödik!
Ha meg toppos cuccokkal kezdesz marha gyorsan fejlödsz nagymobokkal, de még kevesebb sp-d lesz... <#nemtudom>#nemtudom>
Tökéletes karival túl könnyü lenne!!!! <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
HSC-s verzió nekem feküdt, így most lehet hagyom a francba az egészet, nekem nincs kedvem szenvedni az SP-vel, arra ott volt a fizetõs...
én lvl 7 re mind az 1 skillem amire szükségem van ki tudtam maxolni
anno officialon se sikerült ez.... de itt igen szoval az sp jobb
๏̯͡๏﴿
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Nekem 40töl csak rootom van és múltkor véletlenül elraktam a fegyim de bejött egy 45-ösön!!!! (fegyi nélkül van vagy 45-s mattakom 😄
Amikor ütni (löni) akartam akkor tünt föl hogy csak pofozgatom a mobot 😄
Bspssel meg 65ösön is bejött (nem mondom hogy elsöre...) (temetöbe elvitt Szyl) de asszem inkább majd úgy 15 szint múlva megyek oda legközelebb 😄DD
FeketeVipera 77 SS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
Már csak kicsit gyorsabb manareg kéne, de lesz azis elöbbutóbb <#nevetes1>#nevetes1>
Shillen elderrel az a baj hogy healer, de csak 48tól van ugye greater healja, és amúgy sincs elég manája nyomatni az összes jó kis buffot mellé meg még healolni -igy light armorba max 4karit tudok teljesen felbuffolni minden jóval aztán no mp -de legalább tök jól néz ki! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS