Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David2
hi
csak azt szeretném megkérdezni, h meik szerveren jáccanak a magyarok többsége?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Sámán
Olyat már láttam, az nem volt ilyen szép! 😊
Ez sokkal jobb 😊
(Remélem....)

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nemkéne folyton zülleni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Jóvanna, holnap elõérettségizek földrajzból, para van meg alvatlanság :/

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
a tiszta fehéret úgy hívják hogy white tunic/stockings 😄 létezik ilyen, ha megnézed 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Csak mert esett a múltkor egy elven mithrill boots -ilyen fehér csizma -és marha jól áll az elfemen, a hozzá tartozó többi elven mithrill cucc is biztos szép <#vigyor2>
Egyszer láttam egy elf varázslót tiszta fehérben -gondolom az volt az elvenmithrill set😊 Ebbe kicsi szürke sincs mint pl a knowledge setbe😊
Ha esetleg akár a recirõl akár a materiáljaikról van valaknek infója -spolra is- megköszönöm! A hozzávalókat mindenhol leírják, de hogy mik dobják... <#szomoru1>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Érdekes, én se találtam semmit Elven mithril tunicra, de a sethez sima Mithril tunic meg stockings kell, csak a kesztyû elvem m.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gPROject
FragStaR
Üdv Mostanaban akarok magamnak csinalni egy B-s kardot de nem tudom eldöntei hogy meliyk oldal írja helyessen! L2vault vagy warcry A warcry os oldalon ugyanahhoz a fegyverhez több materialt ír szal valamelyiket elírták. Meg tudnátok mondani hogy melyik a jó ?!

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

BEAST
eh lol ... télleg nem találom ... pedig mekkora gagyi cuccok és mégsem :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Valaki segítsen lécci😊
Mi dobja az elven mithrill alsót meg felsõt???
Vagy esetleg a hozzávalókat meg a recit?
Seholse találom.... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

agyhalál
Úgy döntöttem 1 hónap erejéig visszatérek kedvenc serverünkre. Elegem lett a folyamatos server gondokból,az állandó újrakezdésbõl, C2(hamarosan pedig C3)hiányából,az alacsony user limitbõl.
Az 1 hónap leteltével döntök a játék további sorsáról.
Utolsó sorban pedig szeretném megköszönni a tegnapi csapat segítségét, akik ahogy meglátták, hogy beléptem, egybõl lecsaptak rám és cipeltek partyzni, várostromot nézni és még egy gyors fegyver bemutatón is részt vehettem.
Köszi.
Most pedig rohanok mikrofont venni.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nethyrrea
érdekes szókincse van 😄

BEAST
lolbaz ... ha évezredeken át alszom és pont a legszebb álmomból rángatnak ki énis világvágát akarnék 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
amikor szerver leállás miatt nem ölték meg, azután 4 nappal kinyírták
asszem ezt akarja magának mondani 😊

Nethyrrea
ma meg egész nap ébresztgetik baiumot.....

Nethyrrea
micsi?

GAthersw
A szerver down 1mm hp után 4 nappal leszedték. 😛

01110000 01110010 00110000

Thx the help man :-)))
Akkor maradok a 43 lvl Human Sorcinál C1-ben :-))
Nethyrrea
asszem ez hiányzott az ICA képtárából..

Nethyrrea
magadnak? kicsit unalmas lenne egyedül rohangálni a térképen...

Cobra.
Ha lenne rendesen mûködõ C2 szerver, már minden free szerver C2-es lenne.

Sziasztok!!!

C2-öt szeretnék játszani,de szeretném kérni a segitségeteket!!!
Honnan lehet letölteni valami szervert hozzá???
Cobra.
Warcryon már le van írva az összes A-s set bónusza.

hpzolee
Pár sett bonus(ha tudok csianlok többet is)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

phalanx
nehézségek*

phalanx
hát figy c2-ben elég jol lehet fejlõdni, c3-ban pedig állítólag még jobb lesz (a nehézség inkább a party találásból adódnak <#buck> de azt is meg lehet oldani. Ha esetleg jösz, szivesen segítek bármiben <#smile>

agyhalál
Úgyszintén<#wave>
HSC vége után elkezdtem azon is gondolkodni, hogy benézek hivatalosra legalább 1 hónap erejéig, de nem tudom, megéri-e.

agyhalál
Hivatalos serveren még mindig vért kell izzadni, hogy az ember elérjen valamit?
Gondolok itt a kevés XP/SP-re és adénára.

phalanx
hali agyhalál!
rég láttalak <#vigyor0>

Cobra.
Van magyar: Nightfall
illetve külföldi: World (ebbõl a napokban indul egy szerver az USA keleti partján, tehát elvileg jobb pingek lesznek)

agyhalál
Szesztek.

Melyik tört serveren játszik mostanában a magyarok többsége?

barret
De muxik😊))

Bérbe vehet? reklámfelület...

szent kaki...

B@lu
megy az

Nethyrrea
lehet túl gyorsan jött le 😊 1.6 mega az egész

Tufa
nekem müxik.. szépen lejött 240el 😊

Gugger
ez az url nem müxik !!!

phalanx
ha valaki még nem látta volna: egy rövid c3-as vid szép színes ss ütésekkel<#vigyor2>

HUNrricane
Az anime egyszerûen megfogalmazva a japán animációt jelenti.

"dehát nem muszáj, hogy mindenkinek ugyanaz tetszen!"

Ha mindenkinek ugyanaz tetszene, akkor még mindig kõbaltával futkoznánk a réten mesztelenül; az lenne a menõ, mert mindenkinek tetszik. 😄

Majd felébredsz!

barret

Bragollach es Abranna eskuvoje : Nightfall .

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sámán
Legyen neked gyereknap: szóval az animékhez viszonyítva Tom&Jerry! 😛P
"anime"-kben is van állati gagyi, meg nagyon ari -ilyen chan vagy mi a halálnakhívják -de te bizti jobban tudod 😄D Na azokat se lehet a majdnem élethûekkel egy napon emlegetni...
Két külön kategória, akár L2 és WOW, dehát nem muszáj hogy mindenkinek ugyanaz tetszen! 😊

FeketeVipera 77 SS

Kevés a rusnyaorkos kép a forumon😊

[/img]

[/img]

[/img]
Tufa
ez a gáz hogy még ez sem elég szinte... +15-16osok is vannak. (tudtomal a legdurvább fegyver az jelenleg egy +16 gods blade/mágusnál/ a serveren. Shining bowból is van neki egy természetesen, persze az is +16 😊 )

Cobra.
nagyon OFF:
Sámán a manga az képregény, nem rajzfilm; japán rajzfilm = anime
WoW-nak grafikája nekem se tetszik, igaz nálam már a W3 grafikája is visszalépésnek tûnt a 2-höz képest.

Sámán
Jó neked, én +4nem merek rárakni egyik fegyinkre se, nehogy széttörjön... 😊)
+12 s-es fegyivel jó lehet pkpk 😄

FeketeVipera 77 SS

Tufa
én csak elmondtam hogy mire kell ennyi pénz

Tufa
s grade után van még valami? 😊)

Figyike... free szerveren játszol? Miért nem költöd el az SPidet?

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Sámán
+12es toppos fegyi... Azért nem semmi, az már felér egy köv grade toppos fegyivel nem??? 😊))

FeketeVipera 77 SS