Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azt szeretném megkérdezni, h meik szerveren jáccanak a magyarok többsége?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
01110000 01110010 00110000
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyszer láttam egy elf varázslót tiszta fehérben -gondolom az volt az elvenmithrill set😊 Ebbe kicsi szürke sincs mint pl a knowledge setbe😊
Ha esetleg akár a recirõl akár a materiáljaikról van valaknek infója -spolra is- megköszönöm! A hozzávalókat mindenhol leírják, de hogy mik dobják... <#szomoru1>#szomoru1>
FeketeVipera 77 SS
Hide and fear, Cobra Commander is here !
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mi dobja az elven mithrill alsót meg felsõt???
Vagy esetleg a hozzávalókat meg a recit?
Seholse találom.... <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
Az 1 hónap leteltével döntök a játék további sorsáról.
Utolsó sorban pedig szeretném megköszönni a tegnapi csapat segítségét, akik ahogy meglátták, hogy beléptem, egybõl lecsaptak rám és cipeltek partyzni, várostromot nézni és még egy gyors fegyver bemutatón is részt vehettem.
Köszi.
Most pedig rohanok mikrofont venni.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
😄DDD"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
asszem ezt akarja magának mondani 😊
Akkor maradok a 43 lvl Human Sorcinál C1-ben :-))

C2-öt szeretnék játszani,de szeretném kérni a segitségeteket!!!
Honnan lehet letölteni valami szervert hozzá???

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
HSC vége után elkezdtem azon is gondolkodni, hogy benézek hivatalosra legalább 1 hónap erejéig, de nem tudom, megéri-e.
Gondolok itt a kevés XP/SP-re és adénára.
illetve külföldi: World (ebbõl a napokban indul egy szerver az USA keleti partján, tehát elvileg jobb pingek lesznek)
Melyik tört serveren játszik mostanában a magyarok többsége?
"dehát nem muszáj, hogy mindenkinek ugyanaz tetszen!"
Ha mindenkinek ugyanaz tetszene, akkor még mindig kõbaltával futkoznánk a réten mesztelenül; az lenne a menõ, mert mindenkinek tetszik. 😄
Majd felébredsz!
"anime"-kben is van állati gagyi, meg nagyon ari -ilyen chan vagy mi a halálnakhívják -de te bizti jobban tudod 😄D Na azokat se lehet a majdnem élethûekkel egy napon emlegetni...
Két külön kategória, akár L2 és WOW, dehát nem muszáj hogy mindenkinek ugyanaz tetszen! 😊
FeketeVipera 77 SS
[/img]
[/img]
[/img]
Sámán a manga az képregény, nem rajzfilm; japán rajzfilm = anime
WoW-nak grafikája nekem se tetszik, igaz nálam már a W3 grafikája is visszalépésnek tûnt a 2-höz képest.
+12 s-es fegyivel jó lehet pkpk 😄
FeketeVipera 77 SS
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman