Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy csak nekem nem tünt fel, de milyen etetõs sablonokra gondolsz????
Wow-nak pont nem az életszerûség volt a célja -Persze össze lehet hasonlítani a Tom&Jerry-t meg mondjuk egy manga rajzfilmet -ahol pont a valóságtól elrugaszkodóan tökéletes szépség minden szereplõ...
FeketeVipera 77 SS
Olyan érzésem van egyébént a WoW-val kapcsolatban, mint ha utánoznák a filmipart...
Ez összes klisét felhasználják, az összes olyan trükköt, amivel be lehet etetni a népeket...
De hát kinek a mesefilm, kinek a "sötétebb" fantasy tetszik.
Én, mint régi szerepjátékos inkább az L2-t tartom a "leg élethûbb" fantasy adaptációnak.
Bár annak idején a Baldur's Gate is csodálatos, napokat-heteket-hónapokat adott! 😊))
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
hmm, ahhoz képest egy gods blade elég olcsó, fizetõsön egy demonsword ért/ér ennyit még mostis....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
L2-ben "életszerûbb" alakok vannak -kihangsúlyozva mindent rajtuk ami szép -nem lehet összehasonlítani a két játékot 😊
Nekem mindkettõ bejön, csak sajna 2re sem idõbeli sem anyagi lehetõségem nincs -és L2-ben már tartunk valahol legalább 😊))
FeketeVipera 77 SS
Igy korrekt! :p
blizzardék olyan mmorpg-t akartak csinálni ami illeszkedik a már megszokott warcraft világukhoz (kvázi ugyanúgy néz ki mint a war3)
l2-ék meg olyat amitõl mindenki lefossa a bokáját gyönyörûségében 😄 többnyire sikerült is, leglaábbis ami a DE nõstényeket illeti 😄D
Legalábbis idág egy szép shotot sem láttam, pedig túl vagyok legalább 200on...
és még mindig le a kalappal a movie készítõ stábjuknak: csak 3dstudioval dolgoznak 😊
a model...
WoW elmegy a pic*ába! 😊
on the real servers C2:
2 man party = 100% XP +6% bonus devided by 2 = 53% XP
C3 real servers
2 man party = 100% XP + 30% bonus devided by 2 = 65% XP
2.ik:
The change for green mobs giving full XP (now all mobs lower level then you, even whites give reduced xp) also works in party. Although the patchnotes say its meant for solo'ing.
Ez tetszik<#wink>#wink><#wink>#wink>
ezért én inkább ládáztam és pénzre mentem(aztán végülis, csak egyszer volt boost és akkor sem úgy ahogy azt elõre bejelentették)
meg én kb. 3-4 nappal késõbb kezdtem amikor már iluék 60+-osak voltak, mert õk partyztak állandóan
én szinte sosem tudtam partyzni, sieghardtos klánt sem találtam akik bevettek volna, ezért szívtam
01110000 01110010 00110000
ez a free serveresek fóruma, ott biztos van aki tud neked segíteni! Itt sztem nem sok ember fog tudni segíteni =/
gl
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2196 MHz with 1022MB RAM
Video: No Video
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
mi a baja lehet ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !