Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
World 3 megy, bár elég nehéz bejutni, gondolom 1 login szerver van mindhárom game szerverhez. Orcot indítottam és még angol szöveget nem olvastam chaten 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szekijoe
<#nevetes2> 3. szor írom át az aláírásomat 65 rõl 66-ra. A hétvégi ostrom nem tett jót, sõt majdnem tegnap is visszabuktam 65re Toi-an 3200Hp-mbõl 890-maradt mire sikerült kijönnöm a shock-ból elkasztolni a party recall-t <#nevetes2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
LOL ez mindíg érdekelt hogy miért kérdezi meg valaki fórumon hogy megy-e ez vagy az a szerver?<#nemtudom>
Mert ha megy és benn vagyok akkor tutter nem olvasok fórumot és nem fogok válaszolni ha meg nem megy akkor azt hiába írom hogy nem megy<#nevetes2>
Tehát nem értem miért kérdezed fórumon szerintem jobban jársz ha ventrillón érdeklõdsz <#bee1>
De tényleg engem érdekel most mennyi World-ön kalapáló egyén olvassa ezt a fórumót. Pls postolni valamit hogy meg tudjuk számolni<#wave> Engem tényleg érdekel!!!!

Tufa
itt kb 40k hozzászólásból max 1ezres lehet a nem official...
Hidd el hamarabb tudsz meg infokat a free fórumban a worldrõl... Egyébként ott megy egy topic ahol levan írva az indulásról minden.

Gugger
loál, hát miért is ne!? Ezt a fórumot olvassa az is aki nem az off szerveren játszik! De pls most ne gyere azzal, hogy ez nem a free fórum, köszi ...

Tufa
gondolod hogy itt tudni fogják?

Gugger
Megy már a World 3. szervere?

Nethyrrea
és most megy mindenki vissza icbe?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
mondom, én a sieget végigaludtam 😄 csak a klántársak beszámolóit meséltem akik ottvoltak dionnál.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

csuzlee
Es ha jol hallottam Gugger is elfilozott, hogy Overloraddal visszater C3-ra 😄 Hat ugy legyen!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Szekijoe
<#wave><#taps>

BEAST
áh pedig GW kéne nektek is 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuzlee
Hat a lavina elindult... 😄 Mano is visszater Tapi Shillien Elderevel 😄

Szekijoe
Az orphuszon még C1-es droppok vannak felsorolva <#bee1>

Monster Eye Searcher dobott egy Sword Breaker daggert.
www.l2orphus.com oldalon No drops! van! 😊

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

tangabuvar55
koszi!!

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

B@lu
Na hi!

a hetvegi siege telleg fun volt

termeszetesen a ds baszta el, kevesen vedtek mindenesetre a 75 os death squad azert ott volt Nethy, de kar ezen veszekedni ez taktikai bukta volt(es ne jojjon azzal hogy nem kell nekio a var mert rotflol)

a cow rol annyit hogy leragott csont, ha a gm ek nem akarjak hogy leszedjuk az utolso 100 hpt, akkor nem es kesz.

Ilu Szeki meg en szintet lepzunk am Ilu az arenaban lepte meg beteszem a fotot😊

hmm majd holnap

Zitus GW-zik, 24/7-ben 😛P
Szóval, ha el akarod érni meg kell venned a GW-t, csatlakozni a klánhoz és akkor tudsz vele majd dumálni! <#mf2>

j/k

majd, ha találkozok vele és eszembe jut, hogy keresed, szólok neki.

agyhalál
"low level"
"HUNcsuzlee lvl 51 TH on Sieghardt"
Na mész te a picsába, de kurva gyorsan<#mf2>
Amúgy meg<#wave>

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Tufa
lehet ingyen is jáccani...

Egy picit legközelebb olvass vissza lécci...

tényleg lehet ingyen is játszani? vagy csak a free trialra mondta vki? mert akkor szivesen kipróbálnám

Tufa
menj ivory tower fölé. ott a malhumokat(jól írom?) öltem. jó exp, normális drop. lvl 58ig voltam aszem ott.

tangabuvar55
sajnos a Nightfallon még csak c1 van. srácok 51es spellhowler vok,mit öljek?

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Sámán
Már csak 2 nap és c3! <#taps><#wave><#eljen>
Kár hogy csak kb 1.5 hét múlva fogom tudni élvezni.... <#buck>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Úgyúgy, gyere csak vissza te is! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Kira! 😊
Csak összejön egy rendes magyar party 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sajna mostanában nem nagyon leszek -péntek reggelig egyfolytában dolgozom 12 vagy 24órában, péntek este pedig megyek négynapos leánybúcsúba.
Utóbbi miatt nem nagyon kesergek <#pias><#pias><#pias><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#puszi>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#puszi>

FeketeVipera 77 SS

Baszkurátor
Alóha!
Skacok, c1-ben van Death Wraith (55) ?????És ha van akkor hol a bánatban????

Szekijoe
51-en Mosquito-val(Gproject) Feketevipera/Nyuszikával (Szyl/Sámán) tudsz partyzni a magyarok közül csak ezek a karakterek vannak 50-55 között.

Jah meg van 2 Gladiátor növendék Agyhalál és Lawman de õk 20-40 között vannak.

Szekijoe
Néha szoktam látni Ventrillón Zitust!

Nethyrrea
hogy orennél mi történt az erõsen a synergy hibája, hogy túl félvállról vettéka dolgot, vagy megtervezett volt, nemtudom.

ami diont illeti:

egyetlen egy klán volt feliratkozva, ahogy késõbb olvastam az is csak "véletlen" (hogy hogy lehet véletlen feliratkozni azt nemtudom). 2 klánunk kivételével az egész alliancünk fel volt iratkozva védeni, kérdeztem is hogy miaráknak, így távol tartanak minket a többi ostromtól. bár ettõl függetlenül is marhakevesen voltunk fent egész hétvégén az alliance-bõl, mindenki elment máshova, odakint most volt anyáknapja (nemtom iért van náluk egy héttel késõbb 😊 ), és kb 10-15 emberke volt tõlünk bent aktívan a játékban. erre megjelent IC a 4-5 partijával segíteni a 2 umpalumpas-klán törpének bevenni diont seperc alatt..

én végigaludtam az egészet személy szerint

Néhány kép szánalmas kis karakteremrõl 😊
Ill. a környezetrõl... bár nem a legjobb minõségben...

http://p34k.1337.hu/LineAgeIIShots/
http://p34k.1337.hu/LineAgeIIShots2/

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Gugger
Semo, nem tudod Zitust, hogy lehet elérni?

Valaki tudja valami elérhetõségét?

Gugger
Zitus pls jelentkezz !!!

"low level" és lvl51 😄DDD

Eeez igen! ... 😊

csuzlee
Hi,

i am back 😄 nagy segitseg lenne ha valaki el tudna kuldeni a meg aktiv magyarok neveit, es ha valaki tudna vinni partyba egy low level TH-t akkor msg HUNcsuzlee!!!

Thx

Szekijoe
Huh mindkét hétvégi ostrom iszonyat király volt!!!<#bee1>
Nem gáz hogy harmadszorra kell meglépnem a 66-ot Mindkét ostromon lebuktam 65-re<#nevetes2>
Ilyen fun ostromon még sosem voltam pedig mindkét oldalon nagyon kevesen voltunk(vasárnap).
Szombaton védtük Girant iszonyatosan meg volt szervezve ki meik partyban lesz(nem hagyhattuk semmi képpen hogy elveszítsük)kb 200-200 fõ iszonyatosan néztek ki a Rush-ok!!! Még életben is sikerült néhány partytagot tartani <#nevetes2>De azért behaltam néhányszor. Mivel a Girán város keleti kapujához szorítottuk az ellen és õk néha pont az én hátamba kerültek az északi kapun kiszaladva<#rinya>

A vasárnapi ostrom még nagyobb fun volt én csak az IC allyt láttam diniz mondta megyünk orenre miközben az egész banda iszonyatosan szaladt Dionba(az én partym volt a gólemállító és a törpéket kellett életben tartani)Nah gondoltam jó nagy szaladgálás lesz ekkor jött a meglepi Dionban alig volt védõ<#wow1>Mire a kicsi törpe felhúzta a zászlóját és megidézte a gólemet addigra az IC már leverte az egyik ajtót mire becammogott a gólem addigra leverték a második ajtót. <#wow1> Utána hipp hopp el lett foglalva sajna ettõl mindenki kifagyott<#rinya>Fuck NCsoft. Mire visszaértünk visszavették ujjból elfoglaltuk 😄 utána már nem foglaltuk el csak tartottuk a trontermet és gondolom az utolsó 5 percben akarták elfoglalni de sajna balek módon ismét próbáltam gyógyítani egy fanatikus partytagot és lezergeltek ezután úgy gondoltam elég az xp vesztésbõl és hasznossá teszem magam ww-t osztogattam minden szövetségesnek Gludióban 😊
Nagy meglepetésre ostrom vége elõtt 20-25 percel bemondták hogy mindenki go OREN <#wow1> a Harding akadémiánál osztogattam a ww-t. És az IC lezergelte OREN-t. Ostrom vége elõtt egy barátságos eszmecsere folyt az ally chaton hogy most akkor kié is legyen 😄 Aztán valahogy az MXG mellett döntöttek. Hát ennyi, nem tudom Orennél/Dionnál mennyi DS-es volt De a DS sem elég erõs hogy egyszerre 2 várat tudjon tartani egy osrtomidõben. Szerintem kiegyenlített küzdelem volt mert õk is és mi is ki tudtuk söpörni a másikat a várból. Mi csak a jól idõzített utolsó Oren ostrommal nyertünk. (kb 5-10% ot vesztettem a 2 osrtomon össesen ami jónak számít nekem) Nemgáz, remélem ma lesz valami party amibe bevesznek.

Dögös combjaid vannak Sámán nénnye! 😊)

BEAST
hûûûû <#szeret> eszembe jutott miért teccet az L2 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
free szerverek felõl a lineage2.amnesia.hu címen nézelõdj

fizetõsön meg leginkább a sieghardton vannak magyarok

Sámán
Ilyen az elven mithrill csizmim 😊
[/img]

Ez meg a divini 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Az a ronda barna gatyi az elven mithrill????? <#buck>
Akkor marad knowledge... Viszont a divini nagyon szép lesz! 😊
Jah a c-s mithrillt ismerem az light, és nem valami nagy szám -dobtak egy felsõt a silenosok, be is zúztuk gyorsan 😊)

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A mithril tunic set az elfen is sárga (ronda banánruha) Rajtam elf pasin iszonyat szarul nézett ki. (barna daróc alsónadrág)
A mithril set (C light asszem) az pedig világosnarancs színû (esetleg kicsit rózsaszín ha valaki olyannak látja)Nekem az sem tetszett

David2
hülye kérdés<#wink>
mondjuk, h a "szegény emberek" hol jáccanak

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

agyhalál
Baj?<#wink><#wave>
Beszoptam munka terén rendesen, most lett végre normális munkahelyem, ezért nem lehetett rólam eddig hallani.
Most pedig officialon leszek min. 1 hónapig, de megnézem a test servert is.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nethyrrea
a fizetõsön?

semo1
Te + élsz<#wave>

GAthersw
? 😄

01110000 01110010 00110000