Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Mert ha megy és benn vagyok akkor tutter nem olvasok fórumot és nem fogok válaszolni ha meg nem megy akkor azt hiába írom hogy nem megy<#nevetes2>#nevetes2>
Tehát nem értem miért kérdezed fórumon szerintem jobban jársz ha ventrillón érdeklõdsz <#bee1>#bee1>
De tényleg engem érdekel most mennyi World-ön kalapáló egyén olvassa ezt a fórumót. Pls postolni valamit hogy meg tudjuk számolni<#wave>#wave> Engem tényleg érdekel!!!!
Hidd el hamarabb tudsz meg infokat a free fórumban a worldrõl... Egyébként ott megy egy topic ahol levan írva az indulásról minden.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.l2orphus.com oldalon No drops! van! 😊
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
a hetvegi siege telleg fun volt
termeszetesen a ds baszta el, kevesen vedtek mindenesetre a 75 os death squad azert ott volt Nethy, de kar ezen veszekedni ez taktikai bukta volt(es ne jojjon azzal hogy nem kell nekio a var mert rotflol)
a cow rol annyit hogy leragott csont, ha a gm ek nem akarjak hogy leszedjuk az utolso 100 hpt, akkor nem es kesz.
Ilu Szeki meg en szintet lepzunk am Ilu az arenaban lepte meg beteszem a fotot😊
hmm majd holnap
Szóval, ha el akarod érni meg kell venned a GW-t, csatlakozni a klánhoz és akkor tudsz vele majd dumálni! <#mf2>#mf2>
j/k
majd, ha találkozok vele és eszembe jut, hogy keresed, szólok neki.
"HUNcsuzlee lvl 51 TH on Sieghardt"
Na mész te a picsába, de kurva gyorsan<#mf2>#mf2>
Amúgy meg<#wave>#wave>
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Kár hogy csak kb 1.5 hét múlva fogom tudni élvezni.... <#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
Utóbbi miatt nem nagyon kesergek <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
Jah meg van 2 Gladiátor növendék Agyhalál és Lawman de õk 20-40 között vannak.
ami diont illeti:
egyetlen egy klán volt feliratkozva, ahogy késõbb olvastam az is csak "véletlen" (hogy hogy lehet véletlen feliratkozni azt nemtudom). 2 klánunk kivételével az egész alliancünk fel volt iratkozva védeni, kérdeztem is hogy miaráknak, így távol tartanak minket a többi ostromtól. bár ettõl függetlenül is marhakevesen voltunk fent egész hétvégén az alliance-bõl, mindenki elment máshova, odakint most volt anyáknapja (nemtom iért van náluk egy héttel késõbb 😊 ), és kb 10-15 emberke volt tõlünk bent aktívan a játékban. erre megjelent IC a 4-5 partijával segíteni a 2 umpalumpas-klán törpének bevenni diont seperc alatt..
én végigaludtam az egészet személy szerint
Ill. a környezetrõl... bár nem a legjobb minõségben...
http://p34k.1337.hu/LineAgeIIShots/
http://p34k.1337.hu/LineAgeIIShots2/
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Eeez igen! ... 😊
i am back 😄 nagy segitseg lenne ha valaki el tudna kuldeni a meg aktiv magyarok neveit, es ha valaki tudna vinni partyba egy low level TH-t akkor msg HUNcsuzlee!!!
Thx
Nem gáz hogy harmadszorra kell meglépnem a 66-ot Mindkét ostromon lebuktam 65-re<#nevetes2>#nevetes2>
Ilyen fun ostromon még sosem voltam pedig mindkét oldalon nagyon kevesen voltunk(vasárnap).
Szombaton védtük Girant iszonyatosan meg volt szervezve ki meik partyban lesz(nem hagyhattuk semmi képpen hogy elveszítsük)kb 200-200 fõ iszonyatosan néztek ki a Rush-ok!!! Még életben is sikerült néhány partytagot tartani <#nevetes2>#nevetes2>De azért behaltam néhányszor. Mivel a Girán város keleti kapujához szorítottuk az ellen és õk néha pont az én hátamba kerültek az északi kapun kiszaladva<#rinya>#rinya>
A vasárnapi ostrom még nagyobb fun volt én csak az IC allyt láttam diniz mondta megyünk orenre miközben az egész banda iszonyatosan szaladt Dionba(az én partym volt a gólemállító és a törpéket kellett életben tartani)Nah gondoltam jó nagy szaladgálás lesz ekkor jött a meglepi Dionban alig volt védõ<#wow1>#wow1>Mire a kicsi törpe felhúzta a zászlóját és megidézte a gólemet addigra az IC már leverte az egyik ajtót mire becammogott a gólem addigra leverték a második ajtót. <#wow1>#wow1> Utána hipp hopp el lett foglalva sajna ettõl mindenki kifagyott<#rinya>#rinya>Fuck NCsoft. Mire visszaértünk visszavették ujjból elfoglaltuk 😄 utána már nem foglaltuk el csak tartottuk a trontermet és gondolom az utolsó 5 percben akarták elfoglalni de sajna balek módon ismét próbáltam gyógyítani egy fanatikus partytagot és lezergeltek ezután úgy gondoltam elég az xp vesztésbõl és hasznossá teszem magam ww-t osztogattam minden szövetségesnek Gludióban 😊
Nagy meglepetésre ostrom vége elõtt 20-25 percel bemondták hogy mindenki go OREN <#wow1>#wow1> a Harding akadémiánál osztogattam a ww-t. És az IC lezergelte OREN-t. Ostrom vége elõtt egy barátságos eszmecsere folyt az ally chaton hogy most akkor kié is legyen 😄 Aztán valahogy az MXG mellett döntöttek. Hát ennyi, nem tudom Orennél/Dionnál mennyi DS-es volt De a DS sem elég erõs hogy egyszerre 2 várat tudjon tartani egy osrtomidõben. Szerintem kiegyenlített küzdelem volt mert õk is és mi is ki tudtuk söpörni a másikat a várból. Mi csak a jól idõzített utolsó Oren ostrommal nyertünk. (kb 5-10% ot vesztettem a 2 osrtomon össesen ami jónak számít nekem) Nemgáz, remélem ma lesz valami party amibe bevesznek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
fizetõsön meg leginkább a sieghardton vannak magyarok
Akkor marad knowledge... Viszont a divini nagyon szép lesz! 😊
Jah a c-s mithrillt ismerem az light, és nem valami nagy szám -dobtak egy felsõt a silenosok, be is zúztuk gyorsan 😊)
FeketeVipera 77 SS
A mithril set (C light asszem) az pedig világosnarancs színû (esetleg kicsit rózsaszín ha valaki olyannak látja)Nekem az sem tetszett
mondjuk, h a "szegény emberek" hol jáccanak
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Beszoptam munka terén rendesen, most lett végre normális munkahelyem, ezért nem lehetett rólam eddig hallani.
Most pedig officialon leszek min. 1 hónapig, de megnézem a test servert is.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!