Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eehhh....23:00-03:00ig lejött 45% körül... kib. terheltek a szerverek...
Le is állitottam... most reggel meg elkeztdem a notin a frissitést... majd este átmásolom asztalira... 😞

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

csuzlee
Bah, most keltem fel! A www.lineage2.com azt mutatja minden server online, a jatek is elindul, de user/pass utan azt irja nincs ilyen account.... Most en vagyok hulye vagy ez azert van mert meg enm megy a seerver?

Fuck 😄

ui.: Diniz, majd azt nezd meg ha en alazom be 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

eddig nem sok mindent neztem meg,ami remek hogy kb.10-el nott a speedem a light armorba es eszakon megváltoztak a mobok helyei
jah es legyaktam volna ilut az arenaba ha nincs az a ijasz,tutko😄
Tufa
az inivel elméletileg csak az adatok lesznek ugyanazok, de a design még nem

...csurog a C3 már... órák óta... 1mbit ADSL... megõszülök...

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Nekem az "element" faszan mukodik.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
inkább csak finomhangolni kéne a gépedhez 😄

ez nemolyan hogy csak berakod a progi alá és megy 😊 nekem pl fel kellett raknom az asusprobe progit amit az alaplapomhoz adtak hogy a hõmérsékleteket meg a ventifordulatszámot nézze, meg át kellett nézni az összes vinyó meghajtójelét és beállítgatni hogy melyik melyik, meg ilyesmi.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
de mivel azt az ini-t használtam amit nethy adott, ezért mégiscsak hasonlítania kéne rá

Tufa
"végre megjelent a desktop-on a cucc, de egészen máshogy néz ki mint a te sceenshotodon"

Csodálkozol? Érdekes lenne ha csak egy féle skin létezne hozzá...

phalanx
nah sikerült... végre megjelent a desktop-on a cucc, de egészen máshogy néz ki mint a te sceenshotodon, ráadásul a le/feltöltés-nél valami errort ír és ki se rajzolja. Kipróbáltam pár configot a hivatols honlapról is de azoknak meg 90%-át be se lehet importálni... vagyis be lehet de nem rakja be õkat a config könyvtárba így be se lehet tölteni õket. Ahogy elnéztem saját sriptet írni nehezebb mint programozni szal hagyom az egésszet a francba, rakás fos ez a progi <#levele>

Nethyrrea
nekem elõször nem látszottak mert haver 1280-ban használta a képet én meg 1024-ben szoktam, és bár a config editor képernyõjén látszott, a desktopomon nem, be kellett húzzam valahova középre hogy lássam hol is vannak 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
a config teljesen jó, mégis mikor beinportálom a progival nem történik semmi

phalanx
állítólag 1-2 héten belül kijön a c3-as prima guide....

agyhalál
Samurize-zal kapcsolatban nézegessétek ezt: Samurize Hungary.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Létezik a Lineage 2 Prima Guide-ból frissebb verzió?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nethyrrea
nézd meg a config editorban hogy hol vannak a cuccok amiket ki kéne rakjon a desktopra és állítsd be megfelelõen.

phalanx
nah a progit le lehet tölteni a www.samurize.com-ról, elég jó configok is vannak ott.... le is töltöttem egy jónak tûnõ configot és importáltam, de nem történt semmi, a desktop-on nem jelent meg semmi <#rinya> mit csinálok rosszul?

Nethyrrea
végülis tökmindegy milyen gyorsan pudatelsz, játszani úgyse tudsz vele egyelõre 😄

én közben nézek sincityt 😄<#idiota>

Nethyrrea

Tufa
a progit megszerzem, azzal nincs gáz. nekem a config, plugin kéne tulajdonképpen 😊

phalanx
az a config file engem is érdekel... fel tudnád tölteni valahova? <#vigyor2>

phalanx
Nethyrrea
a config filet? mert a progit le tudod szedni te is.

bevallom a config filet nem magam csináltam, havertól kunyeráltam 😄

Nethyrrea
figyelj oda, mert elsõre hamar készvan. másodszorra elindítottam és nyomtam egy check file-t, onnantól elkezdte mégeccer tölteni némelyik fájlt, azóta is megy....

phalanx
nekem már rég kész az update <#bee1>

Tufa
samurize 😊

Keresgeltem igy hogy samu, de semmi....

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tufa
gondoltam hogy visszafele hátha megy a dolog. C1el nem lehet c2re csatlakozni, de visszafele igen. Igy gondoltam hogy c3al lehet csatlakozni c2re

Tufa
valahogy nem tudnád elküldeni nekem, vagy valami letöltési helyet rá? 😊 bejövõs

Ez milyen game hatterkepe? Meg mi annak a letoltes-mero programnak a cime?

Nethyrrea
jaja, samu

Cobra.
Ugye viccelsz? <#nyes>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tufa
Szerintetek felengedne egy c1-c2 hibrid server egy c3as kliensel?

vezetsz,nalunk oszlik a savszél😊
csini a csajszi!!!!!😊
Tufa
a baloldalon lévõ adat kijelzést samurizével csinálod?

Nethyrrea
remélem ápdételitek már vadul a hivatalost...<#hawaii>

B@lu
Csuzlee!

ma lealaztam distorsiont az arenaban!!!!

nem ismert meg csak kerdezte ki akar pvp zni mondtam hogy en mert en mar 56 os vagyok

1.3K szivtam rajta 2x mielott beegettem , de sajna egy toros meg belevert 2x 700 at igy a masodik eletszivasra megdoglott

kerdeztem amugy az "andy" baratja
vele uzleteltel?

BEAST
<#wow1><#taps>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

B@lu
azert mondom hogy sok

a doom +3 cont ad
+300 koruli hp

es a btb 4 az 25% os boost
a hp SA szinten 25% (bar csak elvileg gyakorlatilag csak 23 korul, ugyanis 4012 hp rol csak 4950 re vitt fel)

kene a btb 5 ot staff(SOES) es +4 CON C3 ban szukseg is lesz ra a CP miatt
de az elsodleges a +4 wit lesz
en full buffokban kiveve zerk es dance of conc szorakoztam arenaban, es odajott jaredi +4 wit tetkoval. csak egy berzerkkel volt tobbje, de 2x olyan gyorsan kasztlta az eletsazivast dance of conc al lehet megkozeliti í 900 at a cast speed...

majdnem😊
Tufa
te tényleg lvl 75ös vagy?

Bucsuzzunk könnyes szemekkel a c2tõl,még 5 perc😊
Nethyrrea
bár lehet hogy az még csak btb 4 volt, nemtom hanyas szinttõl van az 5, meg hogy a prophetünk hanyas volt

Nethyrrea
avadon hevi +296 hp bónuszt ad, nincs +CON tetkóm, btb5, és song of vitality, valami 5750 HP ha jólemléxem 75 raidrõl

B@lu
az jo sok
doom setben btb4 el es hp sa val van kicsivel 6K alatt

Tufa
nem szóltam 😊 (eszembe jutott)

Tufa
mi az a btb5?

Nethyrrea
én csak lestem, btb5-tel és song of vitalityvel majd 6k HP-m van :o

tudom hogy kevés ilu vagy diniz hp-jához képest de nekem rengeteg 😄

Szekijoe
Eh balek partyval mentem csak elõtte sikerült meglépnem diniz partyában a 66-ot és nagyon felhígult velem a party ezért inkább elmentem ehy pvp partyval mert nagyon sírtak hogy nincs healer. Partychaton nagy volt az arcuk majdnem mind piros akart lenni de a 2. emelettõl kaptunk egy ork destroyer utánfutót én már akkor éreztem hogy le kellene pk-zni és elkezdeni ledolgozni a pirosra úgyis szaladt volna mindenki lefele (az ork mindíg mellettem állt követett mint az árnyék <#vigyor5>) így szépen felszaladtunk asszem a 6 vagy a 7. emeletig akkorra már 3 árnyékom volt vajon miért engem követett mind?<#vigyor5>
Nah 6-7. emeleten egyszer csak jött szembe szerintem 2 group akkor indultak be az árnyékaim és elkezdtek stunnolni<#bee1> Csak a BTB5 mentett meg amúgy kihalok <#nevetes2>aztán recall

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
már megin kommandóztatok? 😛P