Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le is állitottam... most reggel meg elkeztdem a notin a frissitést... majd este átmásolom asztalira... 😞
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Fuck 😄
ui.: Diniz, majd azt nezd meg ha en alazom be 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
jah es legyaktam volna ilut az arenaba ha nincs az a ijasz,tutko😄
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ez nemolyan hogy csak berakod a progi alá és megy 😊 nekem pl fel kellett raknom az asusprobe progit amit az alaplapomhoz adtak hogy a hõmérsékleteket meg a ventifordulatszámot nézze, meg át kellett nézni az összes vinyó meghajtójelét és beállítgatni hogy melyik melyik, meg ilyesmi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csodálkozol? Érdekes lenne ha csak egy féle skin létezne hozzá...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
én közben nézek sincityt 😄<#idiota>#idiota>
bevallom a config filet nem magam csináltam, havertól kunyeráltam 😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
csini a csajszi!!!!!😊

ma lealaztam distorsiont az arenaban!!!!
nem ismert meg csak kerdezte ki akar pvp zni mondtam hogy en mert en mar 56 os vagyok
1.3K szivtam rajta 2x mielott beegettem , de sajna egy toros meg belevert 2x 700 at igy a masodik eletszivasra megdoglott
kerdeztem amugy az "andy" baratja
vele uzleteltel?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a doom +3 cont ad
+300 koruli hp
es a btb 4 az 25% os boost
a hp SA szinten 25% (bar csak elvileg gyakorlatilag csak 23 korul, ugyanis 4012 hp rol csak 4950 re vitt fel)
kene a btb 5 ot staff(SOES) es +4 CON C3 ban szukseg is lesz ra a CP miatt
de az elsodleges a +4 wit lesz
en full buffokban kiveve zerk es dance of conc szorakoztam arenaban, es odajott jaredi +4 wit tetkoval. csak egy berzerkkel volt tobbje, de 2x olyan gyorsan kasztlta az eletsazivast dance of conc al lehet megkozeliti í 900 at a cast speed...
tudom hogy kevés ilu vagy diniz hp-jához képest de nekem rengeteg 😄
Nah 6-7. emeleten egyszer csak jött szembe szerintem 2 group akkor indultak be az árnyékaim és elkezdtek stunnolni<#bee1>#bee1> Csak a BTB5 mentett meg amúgy kihalok <#nevetes2>#nevetes2>aztán recall
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep