Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
dehogyis :) már huszas szint környékétõl is lehet kezdeni :)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Na bazze most az államat kellett összeszedni erre a termesztõs, elvetõs, aratós sztori olvasása közben...

Gyakorlatilag most kezdem érteni milyen noob vagyok még az egészhez... :)
De hát kérdezve és tapasztalva tanul az ember... :)

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Szekijoe
Jah van egy kérdés: a Health SA-val kapcsolatban nagyobb fegyó több %-nyi HP többletet ad? Vagy mindegy, hogy AoBA vagy War axe?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Akkor kiegészítés a managernél ha ráklikkelsz a magra akkor kiírja meik szintre jó <#nevetes1> a magot meg másnap is beválthatod amikor van rá igény.

Az biztos hogy ha cobolozolod a mobot akkor nem droppol semmi mást csak adenát. A spoilt azt nem tom<#nemtudom> Tehát ha pl SLS-re hajtasz akkor azt a mobot ne cobolozd ameik az sls-t dobja.

Audry
Én ehhez még biztos kicsi vagyok. <#rinya>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Nethyrrea
szövegtagolás rulez :D

kicsit kiegészíteném. addig hogy manor magager oké. ott megtekintheted hogy milyen magokat vehetsz, illetve melyikbõl mennyit váltanak be aznap még. nem mindegy melyiket veszed, a szintednek megfelelõt kell. (valahol orphuson le vannak írva hogy melyik mag melyik szint intervallumban megfelelõ)

egy-egy fajta mag kétféle jutalmat adhat, ezt a kastély tulaja állíthatja be hogy melyiket szeretné (te kvázi nem jársz rosszul egyikkelse, de neki számít, mivel az így visszakapott magokból õk különbözõ jóságokat tudnak "termeszteni" maguknak: instant híling pia, armor/weapon enchant scrollok, egyebek). csak ügyelni kell arra is hogy mikor karod visszavinni, a listában írja hogy egyes magokból mennyit adtak el, mennyi van összesen, és mennyi váltható még be. ha rosszkor viszed, akkor abban a kastélyban aznap már nem tudod beváltani.

apropó, ez scavengerrel mûxik? :) mert akkor az lenne a legjobb: manor quest, spoil, 5-6-féle drop :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Audry
Azért ez kissé morbid. <#vigyor>Termessz gyümölcsöt a mobokban. Ez kicsit olyan Alien-es, meg Csillagkapus. <#gonosz2>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Szekijoe
Hm... minden városban van egy muki "Manor manager" titulussal egy nagy szekér elõtt szokott áldogálni. Nah attól kell venni egy kaszát 500a-ért meg megnézni mien magokat árul. hát ha nincs belsõ információd akkor érdemes abból a fajtából ameik neked jó abból venni kb 10 darabot és kiszaladni a mezõre, a magot kell berakni F1-re a támadás helyett jah és a kaszát is be kell rakni valameik F-re. utána F1-el támadod a mobot akkor "elveti a magot" a mob-ba <#nevetes1>kinyírod a mob-ot és nyomod a kaszát akkor learatod a "gyümölcsöt" ezt megcsinálod a 10 maggal ha zöldeket és fehéreket irtasz akkor 95% eséllyel kapsz gyümölcsöt. utána vissza a manor managerhez és beváltod a gyümölcsöt és kapsz materiált!!! stem-tõl akkár Mold hardenerig a környékben lévõ vártulajdonos klán vezére tudja állítani meik "cobol" mit adjon. Ha van az embernek belsõ információja akkor rááll valameik magra és megszedheti magát. csak megfelelõ szint kell és hogy tudd irtani a mobot és legyen türelmed. Jah hátránya hogyha elvetsz magot egy mobba akkor az nem fog dobni adenán kívül semmit tehát nincs fegyó-armour-material drop viszont elég jó eséllyel lesz gyümölcs amit beváltva nagyobbat kaszálsz. Érdemes elõtte tesztelni mert nem mindegyik magot éri meg elvetni azért kell tesztelni vagy kell a belsõ infó hogy meik mit ad.

Audry
Borsót termeszt. <#whatever>

...mitcsinálsz? :)...

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Szekijoe
Akartam mondani csak elmaradt, hogy veteményezni kellene és abbol esik a material pénzügyileg megéri állítólag.

csuzlee
Nah en is behuztam az 52-ot :D XP es SP emeles tenyleg jo, kevesebb mint 1 nap alatt fejlodtem 51-rol 52-re SS nelkul, ezert koszonet Nyuszikanak es Feketeviperanak alias Szyl csalad :D Zubei is meg van, bar meg a kesztyu hianyzik, de mar csak 900k-m maradt szoval gyujtogetni kell egy kicsit, de SS sporolassal szerintem hamar megvan! Azonban dropot eleg jol visszavettek, ahol eddig 3-4 coal, bone esett ott most csak 1-1 :( De hat ez meg azert mindig a jo oreg chinees farmolos jatek :D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
kezdõ karik számára sokkal könnyebbé tették a játékot hivataloson.

én tegnap egész nap anyáztam c3 miatt.....

...eszméletlen jól jött a frissités (C3) a játéknak...
sok jópofa ujdonságot tettek bele, pl. map kezelés, terület nevének megjelenitése, kicsit növelt XP és SP, és még sok más...
Remek játék, örülök, hogy megtaláltam... :)

Nethyrrea
www.lineage2.com....

lazának kéne szólni hogy a fórum fejléc-képébe be kellene minden hasznos infór is írni....

Majestic armorhoz darabokat vagy recepteket elfogadok! :)

Ezt a játékot honnét lehet beszerezni? Vki vmi cimet tud adni? :]

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Szekijoe
Minden A-s quest 65 alatti. Ti vagytok éppen megfelelõ szinten az új Agradés questekhez. Nekünk minden quest mob zöld vagy kék. De nekünk szinte muszály 9 fõs perfect vagy majdnem perfect groupban mászkálni, mert mert van néhány ellenséges klán<#vigyor5> Tegnap a gyenge groupunkat lepvp-zték ezután visszamentem rezelni lepk-ztak még a recallt is belémszakították. Erre az Allynk RIP-telenítette az egész dungeont<#nevetes1> Ezután másik partyval másik catakombában rövid gondolkozás után lepékáztuk az ellent visszajöttek erõssebben akkor pvp-ben nyertünk. Azután a 7 fõs partynk kirecallolt a 2 partys túlerõ elöl. Tehát eddig a C3 a sejtésem szerint alakul. Majd csak hétfõtõl esnek a katakombákban a Seal stone-ok tehát addig mindenki könyvet és recepteket farmol.

Sámán
Majd összeirogatom a karijaimat és beírom aláírásba -fogalmam sincs melyik hanyas :DDD

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Huh az gáz ha nem egyezik. Állítólag nem soká kijön a C3-as Prima Guide, abban remélem minden jól le van írva.

Szekijoe
Pontosan azért lehet jó nektek nemsoká<#nyes> Ilunak(63) asszem még éppen fehér volt. Tehát Viperának most éppen világosrózsaszín lehet, 1-2 szint és Sárga lesz nektek.

vipera csak 56 nem 66:)
jah de egyszer néztem c2be es akko nem egyezett
Szekijoe
Huh szükségem lenne egy wild magic bookra a Catacomb of witch-ben esik a Crypt Sage dobja nekem zöld a mob 66on Feketeviperának is szüksége lesz rá. Esetleg kipróbálhatnátok tudjátok-e farmolni.
De tankot vigyetek magatokkal!

Szekijoe
C1-es prima guide 159. oldal <#bee1> ott van a teljes questleírás.

nagyon gaz,grr.5 percenkent kell felrakni a totem spiriteket:(
amellett hogy az xp ugy 20-30%-al nott,a drop kevesebbnek tunik,a mahumok tegnapelott meg 5osevel dobtak a coalt,charcoalt stb,most csak egyesevel
na jossz mar?,megcsak feketevipera van bent elobb beallitanam hogy teged is buffoljon
ugy 1k coinom van,de 2-esbe vagyok csak,neki kene allni bevaltani nagyobb coinokra a kicsiket,de nem tudom mit hol lehet:(
Szekijoe
Hm... nektek megvan az 1es szint? Mert akkor elég 1 karaktert felupgadézni Royalra. És majd õ váltogatja a coinokat <#vigyor>Az sws-em a héten valamikor 40 lesz, a kasztváltók félig készen vannak. De utána tutter gyüjteni fog egy kazal coint <#vigyor5>

csuzlee
Ha bent vagytok jatekban PM HUNcsuzlee, nagyon nagyon megkoszonnem, ha huznatok rajtam 1 szintet, mert fegyvert mar szereztem, de nem akartam elkotyavetyelni az adenat igy mar Zubei Setet vettem, de meg csak 51 vagyok. Szivesen mennek veletek partyzni, DD-zni tudok, csak ne csapjanak meg :D

Elore is koszi!

király vagy :D

na tessék átirtam,csak miattad:P de akko sanca is irja át vagy zolee:D
ma néztem,szerintem c3as ez a royal szint,bizta baromi durva dolgokat lehet venni coinert,hisz az 1-es szinten is már DSre,DemonStaffra,SwordofLimitre,Windowmakerre lehet beváltani
mutáns vagyok:PP
Szekijoe
De legalább azt odaírta hogy majdnem <#nevetes1>
De asszem Szylhun 60as<#nyes>

jah akkor én is odairom, hogy Zuzda lvl75/75/75 ShillerMysticArtisan :)

Szekijoe
a coinos küldinek van Royal szintje?
Én azt olvastam hogy csak 1-2-3 level van és az elsõhöz egy mobot kell ölni a többihez meg megfelelõ coint kell leadni vagy ez már valami C2-3-as fejlesztés?

GAthersw
Nincs neki egy 75ös karija sem :D

01110000 01110010 00110000

igazi kocka lehetsz 2x75lvl karival :p

valaki bevan lépve amugy a coinos kuldi 1es szintjére?omeg tudja nezni mikell a royal tagsághoz,erdekelne hogy coin kell vagy kuldi
Tufa
botozás

mi az a walkerezés?

csuzlee
Hat piacolni, meg mindig 1000* jobb mint a kliensbol :D

Nethyrrea
visszajössz és máris walkerezel...?

csuzlee
Freecap mad l2proxyval kell kicsit varialni, de ha nem akarsz, siman rakeresel www.gamehqs.com-on :D

Tufa
mi alapján jöttél rá hogy 530 a protocol?

Szekijoe
A b-s armouroknál van (na meg az A-soknál<#nevetes1>) megkraftolod (vagy megveszed) pl. zubei kesztyû akkor ha nincs mögé irva semmi akkor sealed elmész a kovácshoz asszem a puskin blaksmith és rányomsz az unseal armourra(asszem 3. lehetõség) és a te esetedben kiválasztod hogy light, nem kerül pénzbe jah és az inventoryban kell hogy legyen a cucc, akkor nem adja a lehetõséget ha viseled. kb ennyi kicsit életszagúbbá teszi a játékot de lehet hogy tök felesleges volt belerakni.

csuzlee
Ohh Yeee, mar bent is vagyok.... Setalo modositas: protocol version USA-nal 530!

csuzlee
jo hat igen, setalo bacsi megadta a valaszt, picit tulterhelt a login szerver :D de egybkent setaloka muxik vagy allitani kell valamit set.ini-ben?

csuzlee
Biztosan a login server szarakszik, mert most meg nem ir ki semmit :D De most elinditottam a melohelyen is az updatet... Bazzeg Szeki, mi ez az unseal? Remelem penzbe kerul....

Szekijoe
Én már hajnal 2 óta beléptem és leültem vásárolni remélem délutánra elunják a sok pvp-t és lesz valami xp party.(szétnéznék már a katakombákban)
Aki elfelejtette volna a B-s armour setekhez a kesztyût és a csizmát unseal-olni kell a blaksmithnél és csak akkor jön a setbónusz!