Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem is ez a lényeg!
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>(hanem a 2 allianceos sárkánylovas)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
megadom az accjaim
lehetõleg olyan akit ismerek 😊
én lennék az utolsó player a játékban aki kétségbe esik, mert megszünt a klánja 😊
ez a dolog valahogy nem érdekel, nekem a klán csak a party miatt kell
amúgy sem nagyon nyomtam gattacaval, inkább mosquitoval, õ meg ugye nincs is klánban 😊
Azért ne ess kétségbe nekem már 3 klánom szünt meg <#bee1>#bee1>
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Bérbe vehet? reklámfelület...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
itt vmi hiba lesz, mert ott raldotol kell megkapnod a challenger jelvényt.
๏̯͡๏﴿
Már a végén járok, lent a torpe bányában és próbálom hidegre tenni a Succubus Queent és haverjait. Miután megjelenik helyette Raldo az NPC, állandóan elküld a sunyiba. Mi a menete a quest ezen részének?
Konkrétan mit értettek azon, hogy a questet csak lvl36on tudom befejezni?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
😄DDDDDD
apám............😄D
lol, athanatos csak 1/2 éve bomlott fel, hogy akarnék már abból kilépni?
unity1-ben vagyok
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Eddíg egy bazi nagy bibliával püföltem a dögöket, ha nem volt manám, és gáz volt a helyzet. Így már tudok 50-60 -at is sebezni. A jobb cuccokat mikor tudom megvennei? Vagy azokat csak találni lehet? Láttam egy linket, ahol le volt írva, hogy mi mit dob el, és milyen szinten.
lol....megérte...? mi érte meg?
Véger sikerült úgy a feltelepítésem, hogy tudok csatlakozni az ingyenes szerverhez... El is értem már a 19-es szintet, majdnek két teljes napot rászántam a vizsgaidöszakomból, ki is vágtak anatómiából, de megérte...
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a szörnyek szintje és agresszivitását kijelzö pach felrakása után a karaktere tök láthatatlan?! Most ezzelküzködök, de még nem jöttem rá a probléma megoldására sajnos...
megnézvelevés esete forog fenn 😊
minden egyes kezdõvárosban (még gludióban is) van egy NEWBIE GUIDE nevû npc, akihez ha 25-ik szint alatt odamész és kiválasztod a "get magical help/assistance/akármi, akkor szintednek megfelelõen kapsz fini buffokat. biztos láttál már kezdõ-féle karikat kis lebegõ gömbbel a fejük mellett 😊
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
"huh remélem kihasználjátok hogy lvl 25-ig az account 1. karaktere buffokat kap a városban, és beválthatja a fegyverét/páncélját top NG-ig"
Hmm...efölött elsiklottam.
Kifejtenéd bõvebben?
Kitõl kapok buffokat?
Mijaza NG?
Tudom, láma vagyok <#wilting>#wilting>, de úgy tanul a gyerek, ha kérdez.
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Teonon egyszerûen tömve van néha... egy fajta politikai és kereskedelmi központ.
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Az L2wh.com nekem azt számolta ki 60%osan 16m egy AoBA 100%osan 20m és giranban 27ért árulják. De nem nagyon akar senki eladni receptet<#rinya>#rinya>
mi lesz a gladidból?
remélem warlord! 😊
sokkal jobb, mint a gladi(olcsóbban is kijön a fegyvere), brutális 😊
Mond már meg a klán-nak hogy rugják ki Gattaca-t(ha még bent van), mert jó ideig nem leszek és biztos kell majd a hely az aktív playereknek(föleg most c3-ban).
csak 60%-kal éri meg a craft, azzal is csak akkor, ha elsõre sikerül 😊
100%-kal drága, akkor inkább vegyél min. 5millát spórolsz
2hete nem játszom, mert olyan helyen dolgozom ahol a közelben nincs net, és az acc sincs befizetve
kb. 1-1,5 hónapig még szerintem nem leszek 😞
hacsak nem tud valaki esztergomban egy internet kávézót ami sokáig nyitva van és ahol még az l2-õt is tudnám futtatni 😊
látom szépen fejlõdik mindenki, szépen lemaradok mire újra tudok majd játszani, akkor már mindenki a-grades cuccokkal fog rohangálni :/
És sajna most néztem a L2wh.com-on átlagáron kb min 30m hiányzik nekem ha akarok 60%-on full majestic robe setet és mellette egy AoBA-t<#wow1>#wow1>(ez fõleg csak a part-ok és recik árából ezért remélem cserélgetéssel tudok majd szerezni Ally-n belül és akkor olcsóbbra jön ki)
Ez kicsit lelombozott, pedig azt hittem elég sok materiálom van<#nemtudom>#nemtudom>
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Omg én meg elfelejtettem felrakni azt a képet amin Látható az elsõ Sieghardos repülõ sárkány<#vigyor>#vigyor> Az Mxg-s vezér utolért minket Toi 12-ön<#nyes>#nyes>Igaz kívülrõl jött be, de ahogy néztem nem agróztak rá a mobok
lineage II full size download
Remélem a továbbiakat vágod :p
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
milyen véletlen, mi?
amúgy google vazze
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2