Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Váo! 😊

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Jó volt a hajnali ostrom <#bee1>Megvédtük a várat!
De nem is ez a lényeg!

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>(hanem a 2 allianceos sárkánylovas)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
én min. még 1 hónapig technikai okok miatt nem tudok játszani, ezért nem fizetem be az accom, de ha valakinek van kedve 1 hónapot játszani az accommal(persze akkor bekellene fizetni 1 havit), az írjon privit
megadom az accjaim
lehetõleg olyan akit ismerek 😊

gPROject
ezt is tudom, és benne is vagyok az új unity-ben 😛
én lennék az utolsó player a játékban aki kétségbe esik, mert megszünt a klánja 😊
ez a dolog valahogy nem érdekel, nekem a klán csak a party miatt kell
amúgy sem nagyon nyomtam gattacaval, inkább mosquitoval, õ meg ugye nincs is klánban 😊

Szekijoe
Hehe bocsi az elírásért de a Unity1 is megszûnt <#hehe>Elonealertis vezelésével (tuti rosszul irtam a nevét)mert leváltották. Azóta van másik Unity <#nevetes2>
Azért ne ess kétségbe nekem már 3 klánom szünt meg <#bee1>

agyhalál
Én is már csak erre tudok gondolni. 35 vagyok, azon ellehet kezdeni, de valószínûnek tartom, hogy kell a befejezéshez a 36 megléte.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

barret
Megfelelo a szinted? Mert elezdeni hamarabb lehet,mint befejezni.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Jó Nagy projectorod van 😊

Nethyrrea
elhiszed nekem hogy 2 és fél méteres projektorral vetített képen jobb? 😊 kipróbáltam, jobb 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
konkrétan a lvl 36on nem tudom mit értettek, mert én 40en fejeztem be 😊
itt vmi hiba lesz, mert ott raldotol kell megkapnod a challenger jelvényt.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

agyhalál
Emlékszik még valaki a Trial of Challenger questre? Bladencernek, Destroyernek, Gladiatornak, Sword Singernek, Tyrantnak és Warlordnak kellett megcsinálni a kasztváltó elsõ részeként.
Már a végén járok, lent a torpe bányában és próbálom hidegre tenni a Succubus Queent és haverjait. Miután megjelenik helyette Raldo az NPC, állandóan elküld a sunyiba. Mi a menete a quest ezen részének?
Konkrétan mit értettek azon, hogy a questet csak lvl36on tudom befejezni?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

gPROject
pfff..

gPROject
nem lehet rossz, ezen játszani..

gPROject
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

fölbírtok lépni a world serverre mert nekem nem lép fel.lehet hogy a server nem megy?

gPROject
"Az Anthalatos Clán megszûnt mert Malagan is belépett az IC-be az aktív tagok nagyrésze a Unity-be vagy az IC-ben találhatók"

😄DDDDDD
apám............😄D

gPROject
<#idiota><#banplz>
lol, athanatos csak 1/2 éve bomlott fel, hogy akarnék már abból kilépni?
unity1-ben vagyok

Aha az király<#eljen><#beka2> Akkor egy darabig nem kell carftolnom. Vagy érdemes?! Van már egy rakat receptem, de elég szar cuccokat sejtet a nevük. Majd ha lesz pár jobb akkor nekiálok, és majd megpróbálom hátha menni fog. Találtam kalapácsfejet, egy ork dobta el, meg kardpengéket. Én is meg tudom szerelni, vagy adjam el valakinek?!
Nethyrrea
D-tõl felfelé minden grade-bõl a legjobbak kizárólag csak craftolhatók. legjobb D grade cuccokat még megveheted boltban is.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Most vettem egy "fullos" botot 156000 ért, ami már tud 2x es sebzést okozni soulshottal. Ha jól ítram, de szerintem tudjátok mire gondoltam.<#szomoru1>
Eddíg egy bazi nagy bibliával püföltem a dögöket, ha nem volt manám, és gáz volt a helyzet. Így már tudok 50-60 -at is sebezni. A jobb cuccokat mikor tudom megvennei? Vagy azokat csak találni lehet? Láttam egy linket, ahol le volt írva, hogy mi mit dob el, és milyen szinten.
Na mindegy!Felraktam megint a Lineage2-t már lassan 20adszorra, mert zavart hogy a karakterem láthatatlan... Majd valahogy megoldom, ha több idöm lesz rá. Igy legalább nem kötök bele ész nélkül egy olyan dögbe amit rddíg még nem láttam. Én egy elf mágussal vagyok. Milyen kasztok vannak, és mit érdemes fejleszteni? A támadóvarázslatokon kívül?
Hát maga az élmény, hogy végre tudok vele bennt a koliban is játszani! Túl sokat szenvedtem vele, úgyhogy az esetleges anatómia vizsga sem tántoríthatott el töle. Majd el megyek belöle javítani hétfön!Nem gáz, erre találták ki a kredit rendszert<#crazya>....
Nethyrrea
"majdnek két teljes napot rászántam a vizsgaidöszakomból, ki is vágtak anatómiából, de megérte..."

lol....megérte...? mi érte meg?

Üdv mndenkinek!

Véger sikerült úgy a feltelepítésem, hogy tudok csatlakozni az ingyenes szerverhez... El is értem már a 19-es szintet, majdnek két teljes napot rászántam a vizsgaidöszakomból, ki is vágtak anatómiából, de megérte...
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a szörnyek szintje és agresszivitását kijelzö pach felrakása után a karaktere tök láthatatlan?! Most ezzelküzködök, de még nem jöttem rá a probléma megoldására sajnos...
Nethyrrea
hmmm. starwars 3 lenni yó.

megnézvelevés esete forog fenn 😊

Nethyrrea
az accountodon lévõ legelsõ karakter amit csinálsz, ún. NOVICE-nak minõsül. amikor kilépsz a kezdõ küldetés utána városból, már kaptál vagy 600 soulshoto/spiritshotot attól az ipsétõl aki a kezdõ küldetést adta neked.

minden egyes kezdõvárosban (még gludióban is) van egy NEWBIE GUIDE nevû npc, akihez ha 25-ik szint alatt odamész és kiválasztod a "get magical help/assistance/akármi, akkor szintednek megfelelõen kapsz fini buffokat. biztos láttál már kezdõ-féle karikat kis lebegõ gömbbel a fejük mellett 😊

Audry
Ja, hogy a kezdõvárosban. Úgyis vissza kell mennem oda eladni a régi cuccaimat. Bár semmi kedvem hozzá.<#schmoll2>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

25. szintig a kezdõvárosban kapsz pl. NonGrade (NG) soulshotot, meg pár buffot...

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Audry

"huh remélem kihasználjátok hogy lvl 25-ig az account 1. karaktere buffokat kap a városban, és beválthatja a fegyverét/páncélját top NG-ig"

Hmm...efölött elsiklottam.
Kifejtenéd bõvebben?
Kitõl kapok buffokat?
Mijaza NG?

Tudom, láma vagyok <#wilting>, de úgy tanul a gyerek, ha kérdez.

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Kérdés: Minden szerveren Giranban van a legtöbb játékos?
Teonon egyszerûen tömve van néha... egy fajta politikai és kereskedelmi központ.

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Szekijoe
Lol Az Anthalatos clán megszünt létezni akkor amikor én IC-s lettem! Vagy Gattaca meikben van?

Szekijoe
hm... kár hogy nem tudsz játszani. Elég sok változás van a materiál ár fronton<#nevetes1> kb asszem elég annyit mondani hgy én balek módon 75k ért ültem ki venni Mold hardenert és kb fél-egy óra múlva már eladtak 27-et(annyi kellett) eh kiülhettem volna 70k val is<#rinya>

Az L2wh.com nekem azt számolta ki 60%osan 16m egy AoBA 100%osan 20m és giranban 27ért árulják. De nem nagyon akar senki eladni receptet<#rinya>

gPROject
kár, hogy nem tudok most játszani, mert szivesen partyznék veled hunnia-val
mi lesz a gladidból?
remélem warlord! 😊
sokkal jobb, mint a gladi(olcsóbban is kijön a fegyvere), brutális 😊

gPROject
Ilu!
Mond már meg a klán-nak hogy rugják ki Gattaca-t(ha még bent van), mert jó ideig nem leszek és biztos kell majd a hely az aktív playereknek(föleg most c3-ban).

gPROject
szépen fejlõdsz, a végén én leszek a legkisebb, igaz eddig sem nagyon találtam partyt a tõrösömmel, ezután végképp nem fogok

gPROject
bladejeim vannak/voltak, de nem tudom eladtam e már õket a boltban
csak 60%-kal éri meg a craft, azzal is csak akkor, ha elsõre sikerül 😊
100%-kal drága, akkor inkább vegyél min. 5millát spórolsz

2hete nem játszom, mert olyan helyen dolgozom ahol a közelben nincs net, és az acc sincs befizetve
kb. 1-1,5 hónapig még szerintem nem leszek 😞
hacsak nem tud valaki esztergomban egy internet kávézót ami sokáig nyitva van és ahol még az l2-õt is tudnám futtatni 😊
látom szépen fejlõdik mindenki, szépen lemaradok mire újra tudok majd játszani, akkor már mindenki a-grades cuccokkal fog rohangálni :/

Szekijoe
Grat az 54 hez. Neked tutter meglesz az 56 a hétvégén. Én a 67-re gyúrok de szerintem nem fog még hétvégén összejönni.<#rinya>

És sajna most néztem a L2wh.com-on átlagáron kb min 30m hiányzik nekem ha akarok 60%-on full majestic robe setet és mellette egy AoBA-t<#wow1>(ez fõleg csak a part-ok és recik árából ezért remélem cserélgetéssel tudok majd szerezni Ally-n belül és akkor olcsóbbra jön ki)
Ez kicsit lelombozott, pedig azt hittem elég sok materiálom van<#nemtudom>

csuzlee
En meg mar 54 vagyok, a hetvegen a cel 56 es akkor eredmenyesen zartam a hetet 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Huh az mekkora lenne ahh!!! Valami jo angolos esetleg megemlithetne hivatalos l2 forrasok fele 😄

Nethyrrea
tényleg jólenne ha ebbõlis csinálnának egy egész estés CGI videót á la final fantasy....tetszene 😄

Szekijoe
Huh iszonyat jól meg van csinálva ez a videó.
Omg én meg elfelejtettem felrakni azt a képet amin Látható az elsõ Sieghardos repülõ sárkány<#vigyor> Az Mxg-s vezér utolért minket Toi 12-ön<#nyes>Igaz kívülrõl jött be, de ahogy néztem nem agróztak rá a mobok

hpzolee
Meg kell nekik adni a kezdö lökést.. (nem kifele az ablakon 😄DD )
lineage II full size download
Remélem a továbbiakat vágod :p

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

www.lineage2.com

milyen véletlen, mi?

amúgy google vazze

dúrci

Csá vki mondja meg plz h honnan tudom letölteni a lineage2-õt thx

csuzlee
szerintem nagyon sok.... es ilyesmit mar nem eri meg 60%-al tolni, csak ha max. eppen meg van hozza mindened 😄 En anno probaltam 3szor baszta el egymas utan a 60%-os Zubei kesztuymet....Egy 100% AOBA recipeert adnek mondjuk ennyit...

hpzolee
hmm fincsi :p

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
Huh valaki osszon észt 2,55m jó ár egy 60%-os aoba receptért? Mert nekem nagyon kell egy 100 vagy 60% os

Szekijoe
LOL nekem a kedvencekben van ezért nem nagyon kell keresnem<#hehe>

BEAST
:o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."