Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Audry
Ejnye! <#ejnye1>
Hát milyen dolog az, hogy a Lineage topic tákerült a 2. oldalra? <#wilting>
Tessék kommunikálni! <#duma>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Az, hogy a hivatalos serveren be tudsz lépni, az nem jelent semmit, mert az ingyenes serverekhez külön kell reget csinalni. Melyik serveren vagy?
Az, hogy a hivatalos serveren be tudsz lépni, az nem jelent semmit, mert az ingyenes serverekhez külön kell reget csinalni. Melyik serveren vagy?
Szekijoe
Jaja sajna hogy hogyan kell fellépni az mindíg elég gázos mindegyik szervernek külön inije van és van ahol még mást is cserélgetni kell<#confused>Nekem éppen most 4darab Lineage2 vanfenn a gépemen de már nem emlékszem hogy miket cserélgettem a 2 freeshez. Már nem jártszottam a freeken vagy 1-2 hónapja annyival jobb a fizetõs<#nyes>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

agyhalál
Ebben az esetben viszont a fenti linken lévõ fórumon találsz pontos útbaigazítást.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Ja még valami. Az ingyenes szerveren vagyok...
Köszi szépen a segítséget, viszont van még egy "apróbb" problémám!
Én az egyik haverom gépérõl regisztráltattam magamat, és eddíg onnét is játszottam...Viszont most, hogy elhoztam a koliba a saját gépemet, és sikerült netet is szereznem, ami legalább két rúetren jön keresztül. A kapcsolat elég jó, 100Mbps, és csak három szoba osztozik rajta. A játékot telepítettem a leírás alapján, az ini fileot is kicseréltem, és a játék indítása után a következõ problémával találkoztam:
A felhasználónév alá a jelszót beírtam, csatlakoztam, és azt írta ki, hogy...
Password does not mach tis accunt. Confirm your accunt information and log in later.
A jelszóval semmi probléma, mert a hivatalos oldalon be tudok lépni vele a regisztrált felhasználók közé...
Ha valaki tudna megoldást a problémámra nagyon megköszönném.<#confused>
agyhalál
Hiszek neked<#wink>. Itt a tutter-en volt a hangsúly<#vigyor>.
Én is mennék szívesen patyzni (persze leginkább magyarokkal), de még elég sokat kell dolgoznom ahhoz, hogy nagyjából megközelítsem a többiek szintjét.

Szekijoe
hm... mivel nem ismersz hitetlen vagy. Ez nem gond.
Keress egy dusk vagy dawn priestet és az utolsó opciók között ott van valami olyan, hogy teleport to festival site (emlékezetbõl írom és én csak a PTS-en voltam megnézni) de tutter a priest teleportált oda (arra sem emlékszem hogy került-e zsetonba) Nah ha odateleportáltál megnézheted kívülrõl a szobákat mindegyik szoba elõtt áll egy muki feje felett egy felirat hogy hanyadik szint alatti party mehet be. (nah amikor én voltam akkor mindegyik piedesztán állt mob<#vigyor>Mind másmien és elõtte még nem láttam ilyet, nekem tetszett. (lehet hogy most tök üres lesz a hely)
Ezért érdemes játszeni szép a grafika és a funra mindíg érdemes áldozni. (amikor mentünk Raid bosszokat ölni jött velünk Huncsuzlee is egy partyban voltunk de mivel õ akkor asszem 52es volt a jelenlévõk átlagszintje pedig közelítette a 68-70-et mégis hanyatteset kétszer a Nagy tehénnél felrezeltem kapott 2-3 buffot és ment vissza ütni, mert elég volt 1 ütés vagy esetleg 2õt kapott, de akkor olyan gyorsan hogy nem tudtam felhílelni. Mégis szerintem bármikor lesz újjabb raid akkor jönni fog.
Csak azért írtam a példát, hogy szerintem semmi ilyet nem érdemes kihagyni.
Csak még egy példa, talán 2 hónappal ezelõtt belecsöppentünk egy Ant queen-es raid be valami low level banda Shoutolt Giranban, mivel nem volt éppen party egybõl indultunk Ilu Zitus meg én mi 60+osan top B felszerelésben mentünk velük, de a jelenlévõk nagy része Brigandinban volt!!! A hangya királynõ túlélte én party recall-t nyomtam mikor hullottak a balekok és ilu területhattel magárarántotta a mobokat, és annyi sebzést kapott hogy bsps-sel nem tudtam szinten tartani.

agyhalál
Te... Ez most tutter?<#vigyor>

Szekijoe
Én tutter kissebb eséllyek kerülök be ilyen partyba mert az ee a leggyengébb healer. és az allyban van elég sok magasabb gyógyító mint én.

Szekijoe
"Ha jól emlékszem van 33alatti partynak is szoba. Tuti fun! (azt nem tudom xp jön-e)"
33alatti 36alatti 43alatti 53alatti 63alatti, ha rosszul emlékeznék akkor bocsi.
Szerintem vannak low lvl catacombák is!!! De a Fesztivál idején én a helyedben tutter keresnék egy partyt ameik bevesz és mennék a fesztiválra tutter nagyon fun ahogy minden irányból özönlenek a partynak megfelelõ mobok. Ha adnak xp-t akkor neked már akkor is megéri ha a party csak az elsõ 5 percet túléli 34-en full ss-el szerintem kapsz annyit hogy nem lesz utána kevesebb xp-d(mégha belehalsz akkor is több xp-vel jöhetsz ki).(kell a partyba 2-3 heavyarmouros 4-6 dd 2-3 healer különbözõ variációkban 2-4-3 talán elég túlélõképes lehet. De minimum 4 fõs party tud bemenni, ha jól emlékszem. Én nem hagynám ki a helyedben!

Audry
Tudom, hogy a voodobaba egy fegyver azt írtam én is. <#nezze>

"Nekem egy Human Mystic-em van és van, van fegyverem is egz woodo baba,"

Azt is írtam, hogy mage-knek mage cuccokat érdemes venni, nem fighter cuccokat.

Biztos félreérthetõ volt, amit írtam - mert ketten írtátok le ugyanazt, amit én is -, pedig szerintem nem is. <#beka2>

Sanca kiegészítését az matk-ot illetõen természetesen elfogadom. <#worship>

<#vigyor>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Voodoo baba az mage fegyver, matk-t noveli leginkabb, es ugye varazsloknak a matk a lenyeg.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

agyhalál
Köszönöm a választ. A lényeg, amíg csak lvl34es clan nélküli karakterem van, addig nem érdemes foglalkoznom ezzel a Seven Signs dologgal.

Vészhozó. Itt van pár oldal címe, ahova érdemes benézni:
lin.warcry.com
www.l2orphus.com
l2vault.ign.com
l2dc.onlinewelten.com
lineage2.gameamp.com/
www.online-station.net/l2station/index.php

Szekijoe
huh remélem kihasználjátok hogy lvl 25-ig az account 1. karaktere buffokat kap a városban, és beválthatja a fegyverét/páncélját top NG-ig

Szekijoe
Nektek cobolozni kellene Vészhozóról meg azt sem tudom hogy a fizetõsön van-e

Szekijoe
Hehe ez mind szép és jó csak azt nem írtad le hogy hol játszol <#nevetes1>(fizetõs/free meik szerver) Elméletileg én minden szerveren tudok segyíteni <#nevetes2>

Tufa
a voodoo baba egy fegyver.
A varázslatok nem a fegyverektõl függenek... Mindegyikel tudsz wind strikeozni...

Audry
Szia!
Szerintem, ha Mage vagy, érdemes csak mage cuccokat venni. Én régebben próbálkoztam a fighter cuccokkal, de büntetést kaptam (nagyon lelassultam), így majdnem pórul jártam.
Amúgy mageknél elsõsorban a varázslatokat kell fejleszteni, az az sok SP-t kell gyûjteni és skilleket tanulni.
Nekem egy Human Mystic-em van és van, van fegyverem is egz woodo baba, de szinte soha nem használom. Inkább érdemes a távoli varázslatokat használni.

Pénzszerzési lehetõség pl. a moboktól felszedett cuccok eladása, vagy a saját használt cuccaid eladása. Meg persze még biztos sok minden van, amit még én se tudok.

Üdv mindenkinek!
Végre rávettem magam, hogy regisztráljak, de monjuk ez a játéknak is köszönhetö. Lenne pár kérdésem. Most kezdtem el játszin, még csak 12es szintü vagyok, de nem játszok annyit, hogy beállhassak valamelyik klánba. Igaz így nem is teljes a játékélményem, de majd valahogy kiküszöbölöm a problémát, és ha végre vége a vizsgaidöszakomnak talán több idöm marad játszni. Naszóval...
Én egy elf mágussal rohangálok a kezdöhely környékén, és szorgalmasan gyüjtögetem a cuccokat, és a pénzt. Vettem már pár dolgot, és lassan megtanulok mindent amit csak lehet. Azt viszont nem tudom, hogy érdemes e mindent megtanulni, vagy esetleg félrerakjam a pontokat?! A következö. Mivel mágus vagyok vettem egy "egész jó" botot. Nem emlékeszem, hogy ad e manára valamit, így most azon gondolkodtam, hogy veszek magamnak egy kardot. De ki látott már mágust kardal rohangászni. Mondjuk Gandalfnak is volt a köpönyege alatt... Hehehe.... Tehát nem sok akadáját látom, hogy én használjam egy harcos cuccait. Úgy a különbségek még nem tqntek fel. Még nem csináltam másik karaktert, mert kitartok az elfem mellett, és így elég szük a látóköröm...
Na. Ha valaki tudna nekem ezekröl a dolgokról kicsit mesélni, vagy valami linkel szolgálni ahol utánna tudok nézni a dolgoknak nagyon megköszönném.
Még valami.Láttam, hogy vannak cuccok, amik NAGYON DRÁGÁK... tudok pénzt szerezni a harcon kívül is, vagy nem? Gondolom egy online játékban vannak más pénzszerzési lehetöségek is...
Szekijoe
Erre való a fórum <#nyes>

Szekijoe
Én egyszerûsítve válaszolok, aztán úgyis lesz aki kijavít<#nevetes1>
A seven sign a Dusk/dawn harcon belül van. Elõször a Dusk/dawn-ról.
Szerintem kb így mûködik a rendszer: Dawn oldal: minden alliance tag amely rendelkezik kastéllyal az automatikusan Dawn oldali. Amúgy azt hiszem 50k csatlakozni a többieknek de a csatlakozást engedélyeznie kell szerintem valakinek. Dusk oldal: bárki aki feliratkozik a dusk priestnél.
Seven sign: Áldozat a saját oldalad iránt 3(versennyel) szerintem mind 1 vagy 2 hetes Mindegyikre külön jelentkezni kell és szerintem egyszerre csak 1ben lehetsz segítõ. Szerintem a dropból kapott seal stoneok ingyen beadásával segíted elõ a te oldalad gyõzelmét. A díjak: ha jól emlékszem erõsödik a vár fala/gyengül, több jobb katona/kevesebb alacsonyabb szintû katona, Catakomba/necropolisz kizárólagos használata!!! Elméletileg a vesztes oldal nem tud bemenni!!! Meg még sok különféle dolog csak nem emlékszem.<#nevetes1>

Talán hetente van Fesztivál ami party last man standing egy arénában ahova mindíg ujjabb ujjabb mobok spawnolódnak ha jól tudom 20 perces egy kör és túl kell élnie a partynak ^.^ de azt hiszem ki lehet soezni. A megölt mobok után kapsz pontot. ameik party legtöbb pontot gyüjtötte az nyer. valami jutalmat és beválthatja a sealstone-jait. Jah ide szerintem még az alacsony szintûeknek is érdemes menni mert különbözõ partyszintû szobák vannak. Ha jól emlékszem van 30alatti partynak is szoba. Tuti fun! (azt nem tudom xp jön-e)

Kb ennyi jutott eszembe amit rosszul írtam azt majd úgyis kijavítja valaki <#bee1>

Nethyrrea
ne akard hogy elkezdjük leírni mert egy egész estés film hossza nemelég hozzá....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ilu, ez asszem rád vonatkozik :D

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=120674

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

agyhalál
1-2 dolgot mindig lehagyok a hozzászólásaimból. Ez pl. kérdésnek indult.<#bohoc>
Aki esetleg Artisant szeretne csinálni és nem találja a Vuku Orc Fightereket, átrakták õket a Gludin alatti szélmalmok alá, délre.
Errõl a seven signsról tudnátok írni valamit? Még semmi infot nem hallottam róla, nem tudom mi ez.
Köszi.

agyhalál
Segíllyek;)

Szekijoe
OMG azt ki se tudom nyírni egyedül! <#rinya>
Gondoltam hogy valami ilyesmi lehet a dologban.
Nem gáz, majd bekarmolok valakit délután és megcsinálom<#bee1>

Sámán
Én nemrég csináltam meg egyik karimmal -csak a sámán dobja! :)
Általában a harmadik, de van hogy az elsõ is rögtön! :)

FeketeVipera 77 SS

Ja nem matriarch hanem shaman na... Regen volt ma^^

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A questhez asszem csak a matriarch dobja a qeest itemet, es 1altalan nem elsore... De ha kinyirsz 10et akkor valszeg dobni fogja.

GAthersw
Shamant öltél?

01110000 01110010 00110000

Szekijoe
Valaki segítsen már megöltem már vagy 10 Harit lizardment és nem akarják dobni a quest itemet a coinos questhez (pedig a quest azt írja hogy azt kell ölni) Shaerével amikor felvettem valaki segített kinyírni de mintha az elsõ mob már dobta volna az itemet az sws-sel meg hiába kalapálok nincs item <#rinya><#help><#help><#help>

Szekijoe
Juppi 40es lett a Sword Singerem <#vigyor2>
Az egyetlen gáz a dologban, hogy iszonyatosan nem éri meg húznom, Zöldeket is iszonyat ss mennyiséggel öli <#rinya>(viszont cobolozással összeszed annyi zsetont)De a cobol-t is dd-vel érdemes csinálni mert akkor iszonyat megéri<#bee1>
Eh nem gond, majd csak fejlõdik ha lesz rá idõm<#hehe>

Nethy... ezt a BOTler-zsarolos modszert alkalmazom! :DDD
Nem is rossz pénzforrás... hogy miért nem jutott hamarabb eszembe?!
Minden héten végigjárom a camper helyeket, és begyûjtöm a sápot! :)

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

agyhalál
Köszönöm mester, de sajnos simán kirakták a szûrét a központból:(
Szesz Manooooooooo:)

Nethyrrea
c2-ben ha a GM-nek akartál írni valami miatt, akkor a /gm óhajsóhajhasfájás módszerrel tehetted meg. (a /GM botter parancs meg értelemszerûen azt jelentené hogy botozó embereket jelentenék a gm-nek)

farmerek ismerik ezt a parancsot, és általában be is jön, ahogy a sztorim is, meg még pár másik sztori igazolja :)

beírtam a chatbe hogy /GM botter (szóközzel elõtte, hoyg ne értelmezze parancsként a játék), farmer meg magaalátojt tõle.

En nem azt mondtam h osszes dl progi nyomorek hanem h a flasget meg minden dl progi, kiveve a nettransportot a nyomorek kategoriaba tartozik, nettransport meg az isten:D

csuzlee
Es ugy latom ma mar nem kell tobb postot irnom, mert nem tudok irni.... :P

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Jah es tegnap Mano is visszatert a jo oreg Sorcival :D Szoval Manoooo uj el es fejlodik, ma lett 50-es :D

csuzlee
Arra esetleg van valakinek listaja, hogy milyen mobok milyen coinokat dobnak (lvl 1-eseket), vagy pl. hogy hol talalhato most a C1-ben Cemeteryben levo Blood Medusa, ami tuti hogy dob blood medusa coint :D

phalanx
vuku orc fighter c2-ben, c3-ban nem tom át lettek e helyezve

Tufa
és az ie letöltés vezérlõje is szar, a netscape-é is, mi? Mellesleg sokszor van hogy szeretnék jópár (40-50) file-t leszedni, de semmi kedvem nincs egyesével kattintgatni, ilyenkor elég jól jönnek ezek a nyomorék dl progik...

Térjé' észhe'... öcsi! FlashGet v1.65! :ppp ...egy ami mindent visz... :ppp

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Flashget az mi, lol... Nyomorek dl progik. 1 jo ilyen van, az a net transport.

az a "/GM botter" az mi? :)

Tufa
ez nekem se reggel, se most nem akar mûködni, pedig flashgetel és IE letöltõvel is próbáltam :S

Szekijoe
Glass jaguár a monster track környékén én láttam elszórva néhányat(összesen 4et láttam)

agyhalál
Köszi. Ha arra a völgyre gondolsz, ami a Neutral Zone környékén van, ott csak Vuku Orcok és Vuku Orc Archerek vannak.
Silenost és Glass Jaguart még szintén nem találtam meg a másik questhez. C3ra frissített monster locations-szel még nem találkoztam sajnos.