Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát milyen dolog az, hogy a Lineage topic tákerült a 2. oldalra? <#wilting>#wilting>
Tessék kommunikálni! <#duma>#duma>
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Én az egyik haverom gépérõl regisztráltattam magamat, és eddíg onnét is játszottam...Viszont most, hogy elhoztam a koliba a saját gépemet, és sikerült netet is szereznem, ami legalább két rúetren jön keresztül. A kapcsolat elég jó, 100Mbps, és csak három szoba osztozik rajta. A játékot telepítettem a leírás alapján, az ini fileot is kicseréltem, és a játék indítása után a következõ problémával találkoztam:
A felhasználónév alá a jelszót beírtam, csatlakoztam, és azt írta ki, hogy...
Password does not mach tis accunt. Confirm your accunt information and log in later.
A jelszóval semmi probléma, mert a hivatalos oldalon be tudok lépni vele a regisztrált felhasználók közé...
Ha valaki tudna megoldást a problémámra nagyon megköszönném.<#confused>#confused>
Én is mennék szívesen patyzni (persze leginkább magyarokkal), de még elég sokat kell dolgoznom ahhoz, hogy nagyjából megközelítsem a többiek szintjét.
Keress egy dusk vagy dawn priestet és az utolsó opciók között ott van valami olyan, hogy teleport to festival site (emlékezetbõl írom és én csak a PTS-en voltam megnézni) de tutter a priest teleportált oda (arra sem emlékszem hogy került-e zsetonba) Nah ha odateleportáltál megnézheted kívülrõl a szobákat mindegyik szoba elõtt áll egy muki feje felett egy felirat hogy hanyadik szint alatti party mehet be. (nah amikor én voltam akkor mindegyik piedesztán állt mob<#vigyor>#vigyor>Mind másmien és elõtte még nem láttam ilyet, nekem tetszett. (lehet hogy most tök üres lesz a hely)
Ezért érdemes játszeni szép a grafika és a funra mindíg érdemes áldozni. (amikor mentünk Raid bosszokat ölni jött velünk Huncsuzlee is egy partyban voltunk de mivel õ akkor asszem 52es volt a jelenlévõk átlagszintje pedig közelítette a 68-70-et mégis hanyatteset kétszer a Nagy tehénnél felrezeltem kapott 2-3 buffot és ment vissza ütni, mert elég volt 1 ütés vagy esetleg 2õt kapott, de akkor olyan gyorsan hogy nem tudtam felhílelni. Mégis szerintem bármikor lesz újjabb raid akkor jönni fog.
Csak azért írtam a példát, hogy szerintem semmi ilyet nem érdemes kihagyni.
Csak még egy példa, talán 2 hónappal ezelõtt belecsöppentünk egy Ant queen-es raid be valami low level banda Shoutolt Giranban, mivel nem volt éppen party egybõl indultunk Ilu Zitus meg én mi 60+osan top B felszerelésben mentünk velük, de a jelenlévõk nagy része Brigandinban volt!!! A hangya királynõ túlélte én party recall-t nyomtam mikor hullottak a balekok és ilu területhattel magárarántotta a mobokat, és annyi sebzést kapott hogy bsps-sel nem tudtam szinten tartani.
33alatti 36alatti 43alatti 53alatti 63alatti, ha rosszul emlékeznék akkor bocsi.
Szerintem vannak low lvl catacombák is!!! De a Fesztivál idején én a helyedben tutter keresnék egy partyt ameik bevesz és mennék a fesztiválra tutter nagyon fun ahogy minden irányból özönlenek a partynak megfelelõ mobok. Ha adnak xp-t akkor neked már akkor is megéri ha a party csak az elsõ 5 percet túléli 34-en full ss-el szerintem kapsz annyit hogy nem lesz utána kevesebb xp-d(mégha belehalsz akkor is több xp-vel jöhetsz ki).(kell a partyba 2-3 heavyarmouros 4-6 dd 2-3 healer különbözõ variációkban 2-4-3 talán elég túlélõképes lehet. De minimum 4 fõs party tud bemenni, ha jól emlékszem. Én nem hagynám ki a helyedben!
"Nekem egy Human Mystic-em van és van, van fegyverem is egz woodo baba,"
Azt is írtam, hogy mage-knek mage cuccokat érdemes venni, nem fighter cuccokat.
Biztos félreérthetõ volt, amit írtam - mert ketten írtátok le ugyanazt, amit én is -, pedig szerintem nem is. <#beka2>#beka2>
Sanca kiegészítését az matk-ot illetõen természetesen elfogadom. <#worship>#worship>
<#vigyor>#vigyor>
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Vészhozó. Itt van pár oldal címe, ahova érdemes benézni:
lin.warcry.com
www.l2orphus.com
l2vault.ign.com
l2dc.onlinewelten.com
lineage2.gameamp.com/
www.online-station.net/l2station/index.php
A varázslatok nem a fegyverektõl függenek... Mindegyikel tudsz wind strikeozni...
Szerintem, ha Mage vagy, érdemes csak mage cuccokat venni. Én régebben próbálkoztam a fighter cuccokkal, de büntetést kaptam (nagyon lelassultam), így majdnem pórul jártam.
Amúgy mageknél elsõsorban a varázslatokat kell fejleszteni, az az sok SP-t kell gyûjteni és skilleket tanulni.
Nekem egy Human Mystic-em van és van, van fegyverem is egz woodo baba, de szinte soha nem használom. Inkább érdemes a távoli varázslatokat használni.
Pénzszerzési lehetõség pl. a moboktól felszedett cuccok eladása, vagy a saját használt cuccaid eladása. Meg persze még biztos sok minden van, amit még én se tudok.
Végre rávettem magam, hogy regisztráljak, de monjuk ez a játéknak is köszönhetö. Lenne pár kérdésem. Most kezdtem el játszin, még csak 12es szintü vagyok, de nem játszok annyit, hogy beállhassak valamelyik klánba. Igaz így nem is teljes a játékélményem, de majd valahogy kiküszöbölöm a problémát, és ha végre vége a vizsgaidöszakomnak talán több idöm marad játszni. Naszóval...
Én egy elf mágussal rohangálok a kezdöhely környékén, és szorgalmasan gyüjtögetem a cuccokat, és a pénzt. Vettem már pár dolgot, és lassan megtanulok mindent amit csak lehet. Azt viszont nem tudom, hogy érdemes e mindent megtanulni, vagy esetleg félrerakjam a pontokat?! A következö. Mivel mágus vagyok vettem egy "egész jó" botot. Nem emlékeszem, hogy ad e manára valamit, így most azon gondolkodtam, hogy veszek magamnak egy kardot. De ki látott már mágust kardal rohangászni. Mondjuk Gandalfnak is volt a köpönyege alatt... Hehehe.... Tehát nem sok akadáját látom, hogy én használjam egy harcos cuccait. Úgy a különbségek még nem tqntek fel. Még nem csináltam másik karaktert, mert kitartok az elfem mellett, és így elég szük a látóköröm...
Na. Ha valaki tudna nekem ezekröl a dolgokról kicsit mesélni, vagy valami linkel szolgálni ahol utánna tudok nézni a dolgoknak nagyon megköszönném.
Még valami.Láttam, hogy vannak cuccok, amik NAGYON DRÁGÁK... tudok pénzt szerezni a harcon kívül is, vagy nem? Gondolom egy online játékban vannak más pénzszerzési lehetöségek is...
A seven sign a Dusk/dawn harcon belül van. Elõször a Dusk/dawn-ról.
Szerintem kb így mûködik a rendszer: Dawn oldal: minden alliance tag amely rendelkezik kastéllyal az automatikusan Dawn oldali. Amúgy azt hiszem 50k csatlakozni a többieknek de a csatlakozást engedélyeznie kell szerintem valakinek. Dusk oldal: bárki aki feliratkozik a dusk priestnél.
Seven sign: Áldozat a saját oldalad iránt 3(versennyel) szerintem mind 1 vagy 2 hetes Mindegyikre külön jelentkezni kell és szerintem egyszerre csak 1ben lehetsz segítõ. Szerintem a dropból kapott seal stoneok ingyen beadásával segíted elõ a te oldalad gyõzelmét. A díjak: ha jól emlékszem erõsödik a vár fala/gyengül, több jobb katona/kevesebb alacsonyabb szintû katona, Catakomba/necropolisz kizárólagos használata!!! Elméletileg a vesztes oldal nem tud bemenni!!! Meg még sok különféle dolog csak nem emlékszem.<#nevetes1>#nevetes1>
Talán hetente van Fesztivál ami party last man standing egy arénában ahova mindíg ujjabb ujjabb mobok spawnolódnak ha jól tudom 20 perces egy kör és túl kell élnie a partynak ^.^ de azt hiszem ki lehet soezni. A megölt mobok után kapsz pontot. ameik party legtöbb pontot gyüjtötte az nyer. valami jutalmat és beválthatja a sealstone-jait. Jah ide szerintem még az alacsony szintûeknek is érdemes menni mert különbözõ partyszintû szobák vannak. Ha jól emlékszem van 30alatti partynak is szoba. Tuti fun! (azt nem tudom xp jön-e)
Kb ennyi jutott eszembe amit rosszul írtam azt majd úgyis kijavítja valaki <#bee1>#bee1>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=120674
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aki esetleg Artisant szeretne csinálni és nem találja a Vuku Orc Fightereket, átrakták õket a Gludin alatti szélmalmok alá, délre.
Errõl a seven signsról tudnátok írni valamit? Még semmi infot nem hallottam róla, nem tudom mi ez.
Köszi.
Gondoltam hogy valami ilyesmi lehet a dologban.
Nem gáz, majd bekarmolok valakit délután és megcsinálom<#bee1>#bee1>
Általában a harmadik, de van hogy az elsõ is rögtön! :)
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az egyetlen gáz a dologban, hogy iszonyatosan nem éri meg húznom, Zöldeket is iszonyat ss mennyiséggel öli <#rinya>#rinya>(viszont cobolozással összeszed annyi zsetont)De a cobol-t is dd-vel érdemes csinálni mert akkor iszonyat megéri<#bee1>#bee1>
Eh nem gond, majd csak fejlõdik ha lesz rá idõm<#hehe>#hehe>
Nem is rossz pénzforrás... hogy miért nem jutott hamarabb eszembe?!
Minden héten végigjárom a camper helyeket, és begyûjtöm a sápot! :)
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Szesz Manooooooooo:)
farmerek ismerik ezt a parancsot, és általában be is jön, ahogy a sztorim is, meg még pár másik sztori igazolja :)
beírtam a chatbe hogy /GM botter (szóközzel elõtte, hoyg ne értelmezze parancsként a játék), farmer meg magaalátojt tõle.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Silenost és Glass Jaguart még szintén nem találtam meg a másik questhez. C3ra frissített monster locations-szel még nem találkoztam sajnos.