Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Ha valami nem világos majd megkérdezed.<#bee1>#bee1><#hehe>#hehe>
Ezzel a játékkal lehet ingyen játszani, vagy mindenképp meg kell venni?
Kene egy kis help, 20lvl-es vagyok es kasztosodos kuldit nyomom dark elf es assassin akarok lenni es vmi Calpicot kell leolni a dark artsben, de en nem talalom csak vmi herald of icaros nevu lenyt, aki 30lvl-es, o lenne az akit le kell olni es csak eliras van a questben vagy Calpico mashol van vhol, help pls.
"nyugodtan beboxolhatna(egyszerre mehetne a két karival)" - ezt kifejtenéd? Nem értem. <#wilting>#wilting>
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Azért van az én nevem alatt õ is, meg azért vagyok én az õ neve alatt, mert általában együtt játszunk. <#smile>#smile>
Elértem a 20as szintet, de nem akar tovább tanítani a trainerem... Valaki tudja hogy hová kéne eljutnom? Még nem nagyon mentem messzebb a kezdõhelyemtõl, így nem is nagyon ismerem a környéket sajna...
Elõre is köszi.
Elf mágus vagyok, és az ingyenes szerveren vagyok fennt.
orphuson láttam már +7-es dual keshanberket....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem valószinû, hogy lesz még egy ilyen esetem...
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
1. azt nem postolta ilu
2. Bloody Empress Decarbia
3. Phalibati queen Thebis FG-ben
4. Last lesser Giant Glaki GC-ben
5. még egy GC-s raid mob
6. Bloody priest Rudelto AL-ben
7. Antharas Priest Cloe AL-ben
Másnap
1-3ig ugyanaz és 3 mob TOI-ban (ha jól emlékszem 3. 8. és 11. emeleten)
4. nem tom mi
5. Kernon
6. Longhorn Golkonda
De a mostani hétvégén az elsõ 3 után csupa olyan helyen voltunk ahol elõtte még nem. Minimum 7 riad bossos túra volt <#bee1>#bee1>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A silence amúgy annyira tényleg nem gáz csak akkor ha a healer kapja<#hehe>#hehe> Mert akkor könnyen party wipe lehet a dologból.
Tehát én egyik mobnak sem emlékszem a nevére!!!
Amivel mi kezdünk az Cementerytõl északra lévõ kis temetõbem van az egyik sarokban. A kistemetõ: majnem olyan mint cementery csak nincs a közepén szökõkút és tök lapos, minden oldalról kerítés és minden oldalon 1-1 bejárat.
Majd legközelebb screenshotos emlékbeszámolót tartok<#vigyor2>#vigyor2>
Nalunk a 75os tank utott a mobba eloszor es nem kapott silencet, ja es az 1ik mob 69-es volt, szal az mar talan kek is volt neki:)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Nah a fõ tanács akinek zöld a Raid mob az állítólag nem üthet bele legalábbis ezt irják nálunk Allychaton mindíg. Azért mert ha beleüt akkor azt hiszem automatikusan kap egy lvl99-es Silencet ez viszont tuti :) Annyira nem gáz le lehet owerbuffolni csak legyen elég manája a buffereknek <#nevetes2>#nevetes2>
Ugye az 1. a bloody empress decarbia(olyan mint 1 bloody queen)?
A rogton tovabb a vegen az ugye a falibati queen tenis?
De ki van feluton, meg hol van az a felut pontosan?
Most pénteken például a standard elsõ 3mal kezdtünk (kicsit összefolyik nem emlékszem biztosan de szerintem utána valahol TOI mellett volt egy)(az is összefolyik a sok raidozásban lehet hogy TOIban is kinyirtunk 1-et de ez nem biztos) utána a blazing swampi után vagy elõtte elmentünk GC alatt/mellett valami raid boss-hoz és Ilunak kellett tankolni mert a többi tanknak zöld volt a mob<#wow1>#wow1> utána mentünk DC alattira nah ekkorra már megfogyatkozott a társaság picit (meg is haltak páran, de a Tankok ismét remekeltek és az egyiknek sikerült viszarántani magára a mobot ezután nekem már csak tölteni kellett a manáját hogy tudja nyomni a Hate-t a bishop meg életben tartotta) Eddigre mindenki elfáradt de azért mentünk bevenni DC-t<#nevetes2>#nevetes2> én a fáradság és a sok disconnect számlájára írom, hogy a DS lezergelt minket(elbalekoskodtuk a seregünk ostromolt ahelyett hogy lezergeltük volna a DS-t és így szépen hátbatámadtak minket) Mentségünkre felhozom, hogy addigra már túl voltunk szerintem 7-10 Raid mobon és tutter mindenki fáradt volt. De néhány emberkének ez nem vette kedvét és elszaladtak Partizan Hideway-hoz gyorsan kinyírták még Nurkát (eh Ilunak sikerült odaérnie idõben én sajna már csak a vége után értem oda<#rinya>#rinya>) De utána jót aludtam.
Hát kb ilyen. Szerintem most pénteken öltük meg a legtöbb raid bosst de tényleg elég sok raid van nálunk (én ennek iszonyat örülök) Ahogy én emlékszem amin én résztvettem azokon minimum 5-öt mindíg megöltünk.
Álltalában a TANK partyban vagyok egy bishoppal, egy WC vel, egy sws meg 5 DA/SK. Ez elég jó esély a túlélésre<#nevetes1>#nevetes1>És én tudom meg legelõször ha kihal a mobot Hate-lõ Tank<#awink>#awink>
dwefo bewfegfgSFaidlfsaidfgeowéfgwepf ehgfoéqwegf fbwefvwe
Halottvagy [eR] Arijuen
Hide and fear, Cobra Commander is here !
loginnál beírom a nevem és jelszót és azt írja hogy incorrect password for this account , a weblapon meg bejelentkeztem... ilyenkor mit tegyek?
Halottvagy [eR] Arijuen
elég szépeket köpködött a gyíkocska
aztán meg elhatároztuk már egy ideje hogy elkéne menni boss raidre, csak valami buzi kitalálta hogy a tigrist üssük le az angel waterfallnál. mondani se kell alliance wipe lett a vége.... (már aki eljött). sikerült kb 1/5 hp-ra levinni, de hiába volt nekem fehér, lehetetlen szinte leverni azt a dögöt, hiába van egyedül. fizikai immunis. soulshottal 6-ot vertem rá.
melyik raidbossokat érdemes leverni? kettõt tudok, ami cemeteryben van, meg ami FG-nél, azok jók pl. de van még rengeteg. volt valami oldal ahol össze voltak gyûjtve a raidbossok csak már nemtudom a címét.