Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Audry
A free szerveren 3-4 havonta törlõdnek a karakterek? Mi értelme van így játszani? <#wow2>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Szekijoe
Van ingyenes Free szerver is. Kb 3-4 hónaponta van szerver wipe ami annyit tesz hogy az összes karakter törlõdik. De sokkal gyorsabban lehet fejlõdni mint a fizetõsön. A free fórum elérése a fejlécben olvasható.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Uh bocsika csak a melóhelyen kicsit nagy felbontásban dolgozom és elfelejtettem levenni De így legalább látszik<#nevetes2>

Szekijoe

Szerintem érthetõ.

Szekijoe
A Boxing lényege az, hogy egy ember játszik 2 karakterrel 2 gépen Mivel te mystic vagy szerintem elég 3-4 makro (remélem használjátok a játékba beépített macro lehetõséget) F1-re az assist makro F2-re Heal P34k F3-ra Heal Audry F4-re az autofollow. Így ezeket használva õ tud húzni maga után téged elõtte van 2 billentyûzet de a te billentyûzetedrõl csak 4 gombot kell használnia Õ megy elõre tankol és öli a mobokat te meg szaladsz utána néha lõsz vagy csak gyógyítasz. Az autofollow miatt nem maradsz le (arra azért figyelni kell hogy ne akadj be valamibe mert akkor leesik az autofollow).
Ha valami nem világos majd megkérdezed.<#bee1><#hehe>

Sziasztok!

Ezzel a játékkal lehet ingyen játszani, vagy mindenképp meg kell venni?
Hello!

Kene egy kis help, 20lvl-es vagyok es kasztosodos kuldit nyomom dark elf es assassin akarok lenni es vmi Calpicot kell leolni a dark artsben, de en nem talalom csak vmi herald of icaros nevu lenyt, aki 30lvl-es, o lenne az akit le kell olni es csak eliras van a questben vagy Calpico mashol van vhol, help pls.

Audry
Neki van 1 hónap elõnye velem szemben, de igyekszik nekem segíteni gyorsan fejlõdni pl. közösen gyûjtünk adenát és együtt öljük a mobokat így én a szintemhez képest elég sok Sp-t kapok. Persze tényleg az lenne a legjobb, ha ugyanolyan szinten lennénk, de akkor nekem kétszer annyit kellene játszanom, mint neki, hogy utolérjem. <#smile>
"nyugodtan beboxolhatna(egyszerre mehetne a két karival)" - ezt kifejtenéd? Nem értem. <#wilting>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Szekijoe
Hm... akkor ûsd fejbe a pasidat a nevemben<#nyes> Mond ha eggyütt játszotok akkor, hogy van az hogy õ 28 te meg 19 vagy? Mivel gondolom van otthon 2 gépetek nyugodtan beboxolhatna(egyszerre mehetne a két karival) Jobban jártok ha közel azonos a szintetek. Ha nagyon elhúz olyan helyekre fog járni ahol te csak 1 lövés vagy a moboknak és akár véletlenülis meghalsz mellette (és az nagyon rombolja a játékélményt).

Audry
Két külön accunk van.
Azért van az én nevem alatt õ is, meg azért vagyok én az õ neve alatt, mert általában együtt játszunk. <#smile>

Szekijoe
Szia! akartam kérdezni már hamarabb is. Most nektek 2accotok van vagy egy accounton játszotok P34K-kel?

Audry
Szép jó reggelt mindenkinek! <#vigyor3>

Itt kell eldontened mivé akarsz tovább fejlodni. Az Elf Templomban oda mész fõ mágushoz, ott beszélgetsz vele és elmondja mik közül választhatsz. Akkor eldöntöd. És elmondja kihez menj hogy megmondja milyen külid ad, na azt meg kell csinálnod. És akkor lehetsz wizard asszem. de ez csak akkor lehet ha már vagy lvl 19 de csak 20-on tudod befejezni. vagyis akkor tuod átváltatni magad másik "castba".

attól függ mi akarsz lenni. Beszélj a Tetrarchal a trainereknél

Szevasztok
Elértem a 20as szintet, de nem akar tovább tanítani a trainerem... Valaki tudja hogy hová kéne eljutnom? Még nem nagyon mentem messzebb a kezdõhelyemtõl, így nem is nagyon ismerem a környéket sajna...
Elõre is köszi.
Elf mágus vagyok, és az ingyenes szerveren vagyok fennt.
Nethyrrea
azserossz

orphuson láttam már +7-es dual keshanberket....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Isten<#worship>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Teonon múltkor árult egy player +4es manti settet 800k :((( Én barom meg elszalasztottam (shirt,gaiter,gauntlet mind +4-es volt) :(((
Nem valószinû, hogy lesz még egy ilyen esetem...

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

phalanx
hehe rajzolgatós kedvemben voltam <#nyes>

Szekijoe
Eh, sajna, nem vagyunk nyakig, de azért néhány már esett<#bee1> Legtöbbször Agrade scrollok esnek<#shakehead>

Nethyrrea
nemcsodálom hogy nyakig vagytok A grade cuccokkal

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Nah asszem kinéztem az Ilu által postolt 1 héttel ezelõtti raid sorozatról: azon a raiden ez volt a sorrend:
1. azt nem postolta ilu
2. Bloody Empress Decarbia
3. Phalibati queen Thebis FG-ben
4. Last lesser Giant Glaki GC-ben
5. még egy GC-s raid mob
6. Bloody priest Rudelto AL-ben
7. Antharas Priest Cloe AL-ben

Másnap
1-3ig ugyanaz és 3 mob TOI-ban (ha jól emlékszem 3. 8. és 11. emeleten)
4. nem tom mi
5. Kernon
6. Longhorn Golkonda

De a mostani hétvégén az elsõ 3 után csupa olyan helyen voltunk ahol elõtte még nem. Minimum 7 riad bossos túra volt <#bee1>

Nekunk a dvc-s karik fele raid boss dobott 1 tallum stockingsot, es ha jol tom az 69es, a tankunk meg 75...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Lehet hogy tényleg csak a + - 10szinttõl van 99silence de akkor nem tom miért mondják be nálunk Allychaton hogy akinek zöld a mob az ne üssön.<#nemtudom>(akkor talán a drop miatt esetleg<#conf>)
A silence amúgy annyira tényleg nem gáz csak akkor ha a healer kapja<#hehe> Mert akkor könnyen party wipe lehet a dologból.

Szekijoe
Bocsi ha valamit rosszul írtam vagy elkevertem.
Tehát én egyik mobnak sem emlékszem a nevére!!!
Amivel mi kezdünk az Cementerytõl északra lévõ kis temetõbem van az egyik sarokban. A kistemetõ: majnem olyan mint cementery csak nincs a közepén szökõkút és tök lapos, minden oldalról kerítés és minden oldalon 1-1 bejárat.
Majd legközelebb screenshotos emlékbeszámolót tartok<#vigyor2>

Na akkor lehet hogy a 2. feluton a bloody empress decarbia, de akkor holvan az az lvl75os questes mob?

Hat amire en gondolok az nem(a bloody queen kinezetu). De ez a Cabrio ez lehet hogy akkor a kozepso amit nem tudok hogy hol van.

Tudnal csinalni 1 screent a maprol es bejelolni nekem a terkepen plz?:)

Nalunk a 75os tank utott a mobba eloszor es nem kapott silencet, ja es az 1ik mob 69-es volt, szal az mar talan kek is volt neki:)

hpzolee
Ja ugyemlékszem én is amikor mentünk pts en párszor elkezdeni 75ös raidboss quest-eket, akkor mindig elöször cabriohoz mentünk,ami északra van cemetarynál.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
az elsõ az nem a Shilens messenger Cabrio?

Nethyrrea
másik fura meg, hogy pl FG-nél irtottunk múltkor egy 3 fõs partiban, és szinte mindig rajtunk volt a silence, mert a kukacok ránkkasztolták, de tudtam tõle táncolni is, stinget is használni, életszívást is. néztem is hogy akkor miafenének a silence ha ezeket tudom használni.

Nethyrrea
az a silence vagy nemtommi nem csak akkor van ha a + - 10 szintes intervallumon kívül esik neki a mob?

Szekijoe
Jaja az elsõ úgy néz ki mint a blodyqueen. A másodikat meg szerintem úgy lehet könnyen megtalálni hogy szaladsz kelet felé az elsõtõl és ha elérkezel az útig akkor azon délnek fordulsz és az út mellett van nem messze egy kis sarokban az úttól keletre. A harmadikat meg mintha tényleg valami queen lenne <#hehe>

Nah a fõ tanács akinek zöld a Raid mob az állítólag nem üthet bele legalábbis ezt irják nálunk Allychaton mindíg. Azért mert ha beleüt akkor azt hiszem automatikusan kap egy lvl99-es Silencet ez viszont tuti :) Annyira nem gáz le lehet owerbuffolni csak legyen elég manája a buffereknek <#nevetes2>

Hat nalunk a 2. legmagasabb tank az allianceban kb lvl 60 lehet:))

Meg mi van akkor ha a tanknak zold a mob? Nalunk 1 75os tankolt vegig, szal jopar mob zold volt neki. Nem ugy van hogy a drop-penalty az a legtobbet dmg-olo(nukerek) szerint van nezve?

"De mi álltalában úgy kezdünk, hogy 1. a cementery felett lévõ ameik a 75ös quest kezdõ mobja aztán szaladunk FG irányába ott félúton van egy aztán tovább FG-ben"

Ugye az 1. a bloody empress decarbia(olyan mint 1 bloody queen)?
A rogton tovabb a vegen az ugye a falibati queen tenis?
De ki van feluton, meg hol van az a felut pontosan?

Nethyrrea
hát én edig egyen voltam, ennél a tigrisnél, de abszolút amatõr volt mindenki.

Szekijoe
Nálunk lehet akkor azért bírjuk tovább, mert nálunk nem main tank van, hanem main Tank party!!!<#vigyor2>Persze mindíg ki van jelölve ki a main tank. De így ha véletlenül meghal a main tank a többi tank látja, hogy helyt kell állni és akkor nem shield stunnolnak hanem hate-olnak amíg valaki magára nem tudja rántani. (az iszonyat gáz amikor a raid mob elkezd szaladgálni az egyik DD-tõl a másikig és a varázslók 1 a tõrösök 2-3 ütés ha a tankok nem tudják magukra rántani akkor tutter behal az egész banda.(szerenczére én nem voltam még ilyen raiden)

Szekijoe
Huh pontos helyet azt nem tudom mondani. De mi álltalában úgy kezdünk, hogy 1. a cementery felett lévõ ameik a 75ös quest kezdõ mobja aztán szaladunk FG irányába ott félúton van egy aztán tovább FG-ben(fenn a rámpán a keleti nagy zárt kapunál), ezután szokták kitalálni merre tovább. GC mélyén van 2, vagy TOI ban van 2-3, vagy AL ben van 2.
Most pénteken például a standard elsõ 3mal kezdtünk (kicsit összefolyik nem emlékszem biztosan de szerintem utána valahol TOI mellett volt egy)(az is összefolyik a sok raidozásban lehet hogy TOIban is kinyirtunk 1-et de ez nem biztos) utána a blazing swampi után vagy elõtte elmentünk GC alatt/mellett valami raid boss-hoz és Ilunak kellett tankolni mert a többi tanknak zöld volt a mob<#wow1> utána mentünk DC alattira nah ekkorra már megfogyatkozott a társaság picit (meg is haltak páran, de a Tankok ismét remekeltek és az egyiknek sikerült viszarántani magára a mobot ezután nekem már csak tölteni kellett a manáját hogy tudja nyomni a Hate-t a bishop meg életben tartotta) Eddigre mindenki elfáradt de azért mentünk bevenni DC-t<#nevetes2> én a fáradság és a sok disconnect számlájára írom, hogy a DS lezergelt minket(elbalekoskodtuk a seregünk ostromolt ahelyett hogy lezergeltük volna a DS-t és így szépen hátbatámadtak minket) Mentségünkre felhozom, hogy addigra már túl voltunk szerintem 7-10 Raid mobon és tutter mindenki fáradt volt. De néhány emberkének ez nem vette kedvét és elszaladtak Partizan Hideway-hoz gyorsan kinyírták még Nurkát (eh Ilunak sikerült odaérnie idõben én sajna már csak a vége után értem oda<#rinya>) De utána jót aludtam.
Hát kb ilyen. Szerintem most pénteken öltük meg a legtöbb raid bosst de tényleg elég sok raid van nálunk (én ennek iszonyat örülök) Ahogy én emlékszem amin én résztvettem azokon minimum 5-öt mindíg megöltünk.

Nethyrrea
melyik raidbossokat szoktátok leszedni és merre vannak? szeretnénk mi is elkezdeni, de ez a tigris elég rossz választás volt.

Szekijoe
Amikor az IC megy RAID mobozni akkor az eddigi tapasztalataim szerint 5 Raid mobig nem szokott probléma lenni.(max 3-4 halott Raid mobonként) Kb ekkorra szokott csökkenni a létszám és ezután eldöntik az okosok hogy megyünk tovább a következõre vagy mindenki megy ahova akar<#hehe>(általában addig megyünk amig az utolsó bossnál meghalnak kb 10-20an ebbõl az elõjelbõl le lehet szûrni hogy a következõ mobnál befeküdne a társaság<#bee1>) Én azt vettem észre hogy a szóló mobok erõsebbek (jobban megizzasztották a társaságot mint ameik csoportos Raid mob) Jah nálam az is elõjel szokott lenni ha elfogy a 3-4k manám mire kinyírják a mobot.<#wow1>
Álltalában a TANK partyban vagyok egy bishoppal, egy WC vel, egy sws meg 5 DA/SK. Ez elég jó esély a túlélésre<#nevetes1>És én tudom meg legelõször ha kihal a mobot Hate-lõ Tank<#awink>

Na ennek maradt 10% hp-ja mikor spawnoltak a minionok es mindenki meghalt.

dwefo bewfegfgSFaidlfsaidfgeowéfgwepf ehgfoéqwegf fbwefvwe

gPROject

puffika?? talán magyar az illetõ?

Sámán
Nem tud valaki c3as drop kalkulátort? <#smile>

FeketeVipera 77 SS

KurtVampire
a C1en jatszok folyamatosan, de a napokban irtak hogy C2 teszt szerverre lehet regisztralni, én nagy nehezen regisztráltam és erre azt írja hogy wrong password

Halottvagy [eR] Arijuen

Mi tegnap levertunk 3at 4bol. lvl69, 2 lvl70. Utolsonal(lvl75) respawnoltak a minionok, es a main lvl75os tank nem kapott eleg healt azt behalt, es igy mindenki mas is:) 1 tallom stuckings drop volt csak:(

Cobra.
A NF-es tesztszerverre gondolt szerintem, arra meg választ Amnesián fogsz találni. Belépni csak akkor tudsz, ha kaptál hozzá acc-ot, a sima C1-es nem jó.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
tesztszerverbõl már csak c3-as van. ha még van.

KurtVampire
csá nemtudjátok hogy tudok felmenni a C2 teszteserverre?
loginnál beírom a nevem és jelszót és azt írja hogy incorrect password for this account , a weblapon meg bejelentkeztem... ilyenkor mit tegyek?

Halottvagy [eR] Arijuen

Nethyrrea
wywern nálunk is volt, shajin azzal ment felderíteni merre van az ellen :)

elég szépeket köpködött a gyíkocska

aztán meg elhatároztuk már egy ideje hogy elkéne menni boss raidre, csak valami buzi kitalálta hogy a tigrist üssük le az angel waterfallnál. mondani se kell alliance wipe lett a vége.... (már aki eljött). sikerült kb 1/5 hp-ra levinni, de hiába volt nekem fehér, lehetetlen szinte leverni azt a dögöt, hiába van egyedül. fizikai immunis. soulshottal 6-ot vertem rá.

melyik raidbossokat érdemes leverni? kettõt tudok, ami cemeteryben van, meg ami FG-nél, azok jók pl. de van még rengeteg. volt valami oldal ahol össze voltak gyûjtve a raidbossok csak már nemtudom a címét.