Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Nethy !!! Végre megvilágosodtam!<#smile> Rájöttem miért találsz nehezen partyt! Mivel nemrégiben rád PM-eztem párszor (meg ilu is)Vajon miért beszélsz angolul? <#nevetes1>
Csak kiderült hogy mégsem olyan nehéz neked partyt találni<#nevetes1>

Tegnap bevettek a Death Squadba szétnéztünk pár katakombában. Az elején még volt egy kis pvp de mivel állandóan Bsoézott az ellen átmentünk pk partyba aztán ledolgoztuk a pirosat. Ezután benéztünk a HV alatti labirintusba eh volt benn egy 9 fõs Redarmy botparty meg 12-15 fõs redarmy/meg valameik DS-es klán azokat maceráltuk kicsit de sajna mindig kiloggoltak<#rinya> Az egy törpe aki húzta maga után az egész bandát az maradt mindíg csak megvárni amig átmegyünk egy másik szobába.(egyszer magára is rántott pár mobot és behalt de a box EE felrezelte. Sajna mire csúzlee-t lepk-zták egy másik catakombában addigra elfogyot a lelkesedés a kilogolo meg elsoézó ellenségek miatt. Szorry csulee szerintem utána már csak addig maradtunk amíg a petek(Sin eiter) le nem vették a pk pontokat.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Tufa
Az amolyan parródia akar lenni. :P
Mindenki berakja hogy <3 Xy meg Mz/x, és olyan egyhangú.. Úgyhogy én ezt magamra csináltam inkáb :))

hpzolee
Hubazz kicsit régebben volt már azaz update de kur**gyorsan szalad az idö damn

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
alig 2 hete volt update :f bár ha ncsoftbol indulok ki :FFFF

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

<3 Myself?:)))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mi ezzel a problema? Sztem tok korrekt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
Fel kell iratkozni dusk or dawn nal

agyhalál
Többi kérdésemre van valakinek válasza? Másik: Katakombákba miért nem tudok bejutni? Party kell hozzá?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Tufa
Sikerült :)

BEAST
céhárompontöt beszarás :DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szekijoe
Nem ez reál!!!(szerintem) Az IC forumon is olvastam!
De az Elderem sem kap semmit <#rinya>

hpzolee
Ugye ez csak szivatás? :P

Nethyrrea
lordchowder barátom félóráig csak LOOOOOOOOOL-okat írogatott nekem msn-be ezek olvastán...

rohadjon el az összes warcryer :P :D buffolják már kicsit a BD-ket, utálom hogy nemtudok szólózni....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
gyerekek jön a c3.5!!!!!! nagyon durva lesz <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Full patch notes.

1. Party matching system upgrade.
- Comprises all zones
- Rooms can be made for easier party matching
- Searchable rooms by level & place
- Room owner can invite, kick, configure the room.

2. You can now give your party rights to other party members.

4. You can now set for automatic SS, BSPs usage (move the SS to your skill bar and right click to set; right click once again to disable)

5. Warcryers get 3 new buff skills.
- Chant of Predator: Increases critical chance (a.k.a. Focus)
- Chant of Eagle: Increases accuracy (a.k.a. Guidance)
- Chant of Vampire: Leech life (a.k.a Vampiric Rage)

6.Bishops get one new skill.
- Body of Avatar: Increases % of total HP and fills it. Same as using Bless the body + greater heal. Cons: costs tons of MP. Does not stack with Bless the body.

** The SBs are drops from mobs in the EV and Timak Orc fields. **

7. Warlord's Thunderstorm skill has been 'unnerfed'. (Back to before the 4/7 patch)

8. You can now use a command to enter what you seek and nearby stores selling/buying that item will be highlighted (more visible).

9. More teleportable places have been added to the dusk/dawn NPCs.

10. If a player who is 8+ levels above the raid boss monster attacks it, the mob will use "stone skin" skill. If that player buffs or helps another person who is attacking the mob, he/she will get 'silenced'.

háj háj all, visszajöttem :)
nos egy kérdés azt vége, tudom nem szeretik itt ha mindenki a free serverröl kérdezget meg hogy hogyan lehet ingyen játszani, csak annyit szeretnék megtudni hogy jelenleg melyik a legujjabb és legjobb free server? annak az .ini-je meg van valakinek? köszöönöm elöre is

Szekijoe
<#nevetes2> Sajna minden free szerver illegál a játékot meg azért lehet letölteni mert a szerveren való játéklehetõségért kell fizetni.

Ja ok, csak azt néztem le lehet tölteni ingyen az egész játékot a hivatalos weboldalukról, azért gondoltama free szerver is legális:)
Nethyrrea
elkezdem apránként.

CP. Combat point. ez pvp-re való, ha valamelyik másik játékos megüt, akkor elõször a CP-d kezd el csökkenni, csak aztán a HP-d. ha mobokat ölsz, õk közvetlen a HP-dbõl vesznek le, a CP-dhez hozzá se nyúlnak.
arra is jó ez pl, hogyha valami bealtat és egy társad fel akarna ébreszteni úgy hogy megüt, ne üthessen akkorát hogy véletlen belehalj :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
a játék készítõinek nem éri meg. az összes free szerver tört és illegális, a játék készítõi "üldözik" az ilyeneket.

Nethyrrea
nemtom teonon hánykor van ez, ha ugyanúgy megy mint amcsiknál akkor pont délben nullázódik a dolog. amcsi szervereken is délben van, csak az a mi idõnk szerint este 9 óra pont.

agyhalál
Miért érné meg a játék készítõinek ha free szerveren játszasz? Ezt biztos így akartad kérdezni?

Nethyrrea
várak. minden városban van magic shop, weapon shop, meg manor ugye.

namost a vártulajdonos a várakra kivethet adót, aminek a %-a változhat 0-tól vagy 15-ig vagy 25-ig.
ezért is nem kerül mindenhol ugyanannyiba egy cucc ha megnézed. ez az adó befolyik a vártulajdonos klánnak, amit általában ostromok idejére elgazdálkodnak (várkapu, falak megerõsítése, npc zsoldosok vétele, ilyesmi). ha elég nagy a profit, akkor marad a klántagoknak is, elkölteni :) lényegében ezért jó.

És mi a hátránya annak ha free szerveren játszok? Mért éri ez meg a játék készítõinek?
Sokon még nem voltam. De, a klánnak az az értelme hogy benne légy egy csapatba. Csapatostul kell a várat támadni (egyedul ugy sem tudod).
Az ostrom az egy ostrom. Van(nak) támadó klánok meg védõk is. Mindenféle ostromgép nélkül, csak egy NAGY siegegolem vagy több. Jó feelingje van,de egy pár halált beszámíthatsz.

agyhalál
Nekem is lenne pár kérdésem. C1 óta elég sok minden változott<#wink>
A bal felsõ sarokban, a HP felett van egy sárga kijelzõ, ami jelen van a státusz lapon is "CP" megjegyzéssel. Mi célt szolgál?
Szintén státusz lap: Evaluation score, recommendation (ez OK, hogy egy idõ után ettõl lesz kék a név, de ez milyen elõnyökkel jár?), Inevtory megint bõvült a jobb oldalon (az én esetemben)két üres hellyel. A térkép Target Loc. opciója. Arra gondolok, hogy az általam kijelölt mob, NPC, vagy másik karakter helyét jelöli a térképen, de nem jön össze. A quest leírásokban pár esetben említi, hogy helyezett el a térképen egy Location Indicatort, ez úgyszintén nem jelenik meg. Options/Games/Party Loot: By turn (mindig ugyanabban a sorrendben kapják a tagok a droppot? Including Spoil: gondolom ez a törpék nagy kedvence, ezt miért rakták bele, ha elveszik a törpétõl amiért megdolgozott és amibõl él?
Makrókról van valami leírás? Gondolom errõl nem lehetne pár szóban leírni mindent.
Köszi.

Spoilolgatok Teonon, de nem tudom, hogy mikor veszi át tõlem a Manor Manager a sok learatot fincsi gyümölcsöt.
Van erre valami "hivatalos nyitvatartás"? :)

Kell a sok adena venni cuccokat! :)

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Vki tudna egy kicsit mesélni a vártámadásról meg a klánokról, hogy mi értelme van , ha van egy klánnak egy vára és hogy lehet elvenni egy másik klánnak azt, és hogy van e hivatalos oldala a magyar klánoknak.

koszi megcsinaltam egyedul, krv gyengek voltak:))))
siman lenyomtam oket mint a pinty, en vmi 20lvl bandara szamitottam, de ezek rookik voltak nagyon:)

Teljesen abban a hitben voltam, hogy lenn vannak sodaban es ott irtogattam a 22lvl szornyeket sorban bementenm teljesen a vegere is persze ott megfektettek mar, koszi a helpet:)

Cobra.
Ha még aktuális a kérdés, akkor Calpico a School of Dark Arts fölött (ÉNY) van. Viszont íj nélkül ne is próbálkozzál, semmi esélyed anélkül (esetleg egy 30+ -os healerrel <#vigyor4> ), mivel van 6 követõje.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jah en azt hittem lenn van bakker:)

Tufa
azt hiszem eddig direkt olyanokat kérdeztem itt, amik ugyanugy offon is kérdezhetõek/amibõl a leszólás indult, pl a hatchlingos quest/

Tanulság? Ide az Officialosok írnak, a freesek meg írjanak a freefórumban.
Én azért jáccok freen, mert free. Sajnos arról nem tehetek hogy emelik a ratekat. Csak a játék kedvéért jáccom :)

Tufa
az én írtam, csak nem dual dagger, meg nem +17... Mellesleg õ kérdezte meg hogy mire költöm a pénzt, erre õ fikáz... pff

Szekijoe
Azt nem tudom ki írta de én is emlékszem, valaki irogatot ultrarate-s szerveren játszva. Valamien cuccot overenchantolt ezerrel. Mert hogy már csak olyannal lehet pvpben labdába rugni azon a szerveren.

Tufa
Nekem ez a játék, neked az, de akkor sem kéne fikázni+ még kicsit túlozni...
Eleve fingom nincs honnan vetted a dual tõröket, meg a +17 et, de ne próbáld rámverni, én egy szóval nem mondtam ilyet...

Nethyrrea
az az egész szerver már eleve egy túlzás, de valakinek a nagy számok tetszenek, hátistenem.

Tufa
azért tulzásokba nem kéne esni... Énsem kezdelek el fikázni ha te storyzol...

agyhalál
Próbáld meg a koordináták alapján megtalálni.
A te koordinátáidat a /loc parancsal tudod lekérni, ebbõl az elsõ 2 érték fontos.
Vagy a másik lehetõség, hogy bent a városban használod a /target torocco parancsot, ezzel tudod kijelölni, ha a közeledben van és így már látod a radaron is.

nem találom, ezek szerint a faluban van, de vajon hol? :)
agyhalál
Õ az?

sziasztok
Nem tudja valaki hogy merre találom trader torocco_t??
Nethyrrea
ha az a calpico az valami ork amire én gondolok akkor az valahol Soda környékén északkelet fele lesz a domboldalban valahol. nyírogatni kell az orkokat a környéken, elõbbutóbb megjelenik asszem.

Nethyrrea
egyáltalán nem furcsa, azzal a legjövedelmezõbb farmolni. azok tudnak spoilolni is.

Audry
Egyet értek. Teonon tényleg nagyon sok a farmer.
Én Dion környékén látok elég sokat de az a furcsa, hogy a többségük törpe. De az is lehet, hogy csak a törpék szúrják a szemem.

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

ez a q leiras nekem is megvan de a kornyeken nem talalom a fickot:(

Nethyrrea
ahogy olvasom orphust, teon jön közvetlen bartz után a farmerproblémában...ott sírnak második legtöbbet miattuk.

Szekijoe
Jah csak a kép kissebb mert levágtam a felesleget.

Nethyrrea
free szerveren nem is egy hét meglépni egy szintet, meg pénzt szerezni....valamelyik figura itt pl egy free szerveren tolja és itt szokta újságolni hogy most ma összeszedett 600 millió adenát de milyen rohadt szar az élet mert a dual S grade tõrjeit enchantolni nemtomhány milliárd adena és hogy az milyen rossz hogy csak +17-ig sikerült...stbstb...na ezen pl szoktam hatalmasakat borulni a röhögéstõl :D

Szekijoe
Hehe nem mindegyiken de a legtöbbön már volt wipe = full törlés. (általában adatsérülés, szerver winyo crash, szerver csere vagy mert megpróbálnak áttérni C1 rõl egy butított C2-re de a karaktereket nem tudják áttranszferálni), sõt volt olyan hogy azért volt wipe mert sok GM joggal rendelkezõ kari Top S,A,B cuccokat adott a haverjainak és a fõ GM nem tudta kézbentartani a helyzetet ezért inkább kitörölt mindent. Meg még sorolhatnám...
Sajna ezeket a dolgokat nem lehet elõre látni. A magyarok közül a szívósabbak több szerveren húznak bottal több karaktert egyszerre, és ameik eléggé kifejlõdik azzal játszanak utána.

A Teonon is tuti el tudnálak vinni olyan helyre ahol iszonyat nagy nyüzsgést látnál és ha figyeléd õket kb 5-10 percig rájönnél te is, hogy mind farmer BOT.

hpzolee
LOOOOOL 1600*1200