Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak kiderült hogy mégsem olyan nehéz neked partyt találni<#nevetes1>#nevetes1>
Tegnap bevettek a Death Squadba szétnéztünk pár katakombában. Az elején még volt egy kis pvp de mivel állandóan Bsoézott az ellen átmentünk pk partyba aztán ledolgoztuk a pirosat. Ezután benéztünk a HV alatti labirintusba eh volt benn egy 9 fõs Redarmy botparty meg 12-15 fõs redarmy/meg valameik DS-es klán azokat maceráltuk kicsit de sajna mindig kiloggoltak<#rinya>#rinya> Az egy törpe aki húzta maga után az egész bandát az maradt mindíg csak megvárni amig átmegyünk egy másik szobába.(egyszer magára is rántott pár mobot és behalt de a box EE felrezelte. Sajna mire csúzlee-t lepk-zták egy másik catakombában addigra elfogyot a lelkesedés a kilogolo meg elsoézó ellenségek miatt. Szorry csulee szerintem utána már csak addig maradtunk amíg a petek(Sin eiter) le nem vették a pk pontokat.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Mindenki berakja hogy <3 Xy meg Mz/x, és olyan egyhangú.. Úgyhogy én ezt magamra csináltam inkáb :))
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De az Elderem sem kap semmit <#rinya>#rinya>
rohadjon el az összes warcryer :P :D buffolják már kicsit a BD-ket, utálom hogy nemtudok szólózni....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Full patch notes.
1. Party matching system upgrade.
- Comprises all zones
- Rooms can be made for easier party matching
- Searchable rooms by level & place
- Room owner can invite, kick, configure the room.
2. You can now give your party rights to other party members.
4. You can now set for automatic SS, BSPs usage (move the SS to your skill bar and right click to set; right click once again to disable)
5. Warcryers get 3 new buff skills.
- Chant of Predator: Increases critical chance (a.k.a. Focus)
- Chant of Eagle: Increases accuracy (a.k.a. Guidance)
- Chant of Vampire: Leech life (a.k.a Vampiric Rage)
6.Bishops get one new skill.
- Body of Avatar: Increases % of total HP and fills it. Same as using Bless the body + greater heal. Cons: costs tons of MP. Does not stack with Bless the body.
** The SBs are drops from mobs in the EV and Timak Orc fields. **
7. Warlord's Thunderstorm skill has been 'unnerfed'. (Back to before the 4/7 patch)
8. You can now use a command to enter what you seek and nearby stores selling/buying that item will be highlighted (more visible).
9. More teleportable places have been added to the dusk/dawn NPCs.
10. If a player who is 8+ levels above the raid boss monster attacks it, the mob will use "stone skin" skill. If that player buffs or helps another person who is attacking the mob, he/she will get 'silenced'.
nos egy kérdés azt vége, tudom nem szeretik itt ha mindenki a free serverröl kérdezget meg hogy hogyan lehet ingyen játszani, csak annyit szeretnék megtudni hogy jelenleg melyik a legujjabb és legjobb free server? annak az .ini-je meg van valakinek? köszöönöm elöre is
CP. Combat point. ez pvp-re való, ha valamelyik másik játékos megüt, akkor elõször a CP-d kezd el csökkenni, csak aztán a HP-d. ha mobokat ölsz, õk közvetlen a HP-dbõl vesznek le, a CP-dhez hozzá se nyúlnak.
arra is jó ez pl, hogyha valami bealtat és egy társad fel akarna ébreszteni úgy hogy megüt, ne üthessen akkorát hogy véletlen belehalj :D
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
namost a vártulajdonos a várakra kivethet adót, aminek a %-a változhat 0-tól vagy 15-ig vagy 25-ig.
ezért is nem kerül mindenhol ugyanannyiba egy cucc ha megnézed. ez az adó befolyik a vártulajdonos klánnak, amit általában ostromok idejére elgazdálkodnak (várkapu, falak megerõsítése, npc zsoldosok vétele, ilyesmi). ha elég nagy a profit, akkor marad a klántagoknak is, elkölteni :) lényegében ezért jó.
Az ostrom az egy ostrom. Van(nak) támadó klánok meg védõk is. Mindenféle ostromgép nélkül, csak egy NAGY siegegolem vagy több. Jó feelingje van,de egy pár halált beszámíthatsz.
A bal felsõ sarokban, a HP felett van egy sárga kijelzõ, ami jelen van a státusz lapon is "CP" megjegyzéssel. Mi célt szolgál?
Szintén státusz lap: Evaluation score, recommendation (ez OK, hogy egy idõ után ettõl lesz kék a név, de ez milyen elõnyökkel jár?), Inevtory megint bõvült a jobb oldalon (az én esetemben)két üres hellyel. A térkép Target Loc. opciója. Arra gondolok, hogy az általam kijelölt mob, NPC, vagy másik karakter helyét jelöli a térképen, de nem jön össze. A quest leírásokban pár esetben említi, hogy helyezett el a térképen egy Location Indicatort, ez úgyszintén nem jelenik meg. Options/Games/Party Loot: By turn (mindig ugyanabban a sorrendben kapják a tagok a droppot? Including Spoil: gondolom ez a törpék nagy kedvence, ezt miért rakták bele, ha elveszik a törpétõl amiért megdolgozott és amibõl él?
Makrókról van valami leírás? Gondolom errõl nem lehetne pár szóban leírni mindent.
Köszi.
Van erre valami "hivatalos nyitvatartás"? :)
Kell a sok adena venni cuccokat! :)
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
siman lenyomtam oket mint a pinty, en vmi 20lvl bandara szamitottam, de ezek rookik voltak nagyon:)
Teljesen abban a hitben voltam, hogy lenn vannak sodaban es ott irtogattam a 22lvl szornyeket sorban bementenm teljesen a vegere is persze ott megfektettek mar, koszi a helpet:)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én azért jáccok freen, mert free. Sajnos arról nem tehetek hogy emelik a ratekat. Csak a játék kedvéért jáccom :)
Eleve fingom nincs honnan vetted a dual tõröket, meg a +17 et, de ne próbáld rámverni, én egy szóval nem mondtam ilyet...
A te koordinátáidat a /loc parancsal tudod lekérni, ebbõl az elsõ 2 érték fontos.
Vagy a másik lehetõség, hogy bent a városban használod a /target torocco parancsot, ezzel tudod kijelölni, ha a közeledben van és így már látod a radaron is.
Nem tudja valaki hogy merre találom trader torocco_t??
Én Dion környékén látok elég sokat de az a furcsa, hogy a többségük törpe. De az is lehet, hogy csak a törpék szúrják a szemem.
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Sajna ezeket a dolgokat nem lehet elõre látni. A magyarok közül a szívósabbak több szerveren húznak bottal több karaktert egyszerre, és ameik eléggé kifejlõdik azzal játszanak utána.
A Teonon is tuti el tudnálak vinni olyan helyre ahol iszonyat nagy nyüzsgést látnál és ha figyeléd õket kb 5-10 percig rájönnél te is, hogy mind farmer BOT.