Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Simán buffok nélkül is lehetséges magic critic de van egy új buff a wild magic ami növeli az esélyét. Diniznél az alsó buffsor harmadik buffja.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
alapból is, ha magic skillt használsz. az én drainemmel is csináltam már magic criticalt, hiába BD vagyok. csakhát nálam ugye jóval ritkább, mert pvp-t kivéve ritkán használok draint.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
C2tõl már alapból, de se wild magic-je növeli az esélyét!

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
A m.attack criticalja csak valamelyik buffal van, vagy alapból lehetséges?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

B@lu
A tegnapi pvp rol , 3 pvp ponttal gazdagodtam amibol az egyik Nixon a masik Chris volt(o egy critical draintol padlozott meg)

Sámán
Kérd el teis Gandatól! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
messze van az meg😊

Szekijoe
Ahogy nézegettem a képet elég piszkosnak tûnik ez a ruci rajtad. Bazz mielõtt ilyen drága holmihoz nyúlsz kezetmoshattál volna<#ejnye1><#nevetes2> Vagy lehet, hogy pont ezt a ruhát találták ki a piszkos orkoknak<#eplus2> Majd megnézheted rajtam az elfen, hogyan áll a frissen mosott Majestic<#bee1> (most már csak le kellene akasztanom valahonnan<#awink>)
<#banplz>

B@lu
Persze hogy a Gandae😊

amugy a low a grade hez nem kell a gemstone😄DDDDDD

Nethyrrea
dark crystal nem top A grade, ahhoz még B gemstone/crystal kell. de akkoris tuti hogy gandáé 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
De azért tényleg jól áll! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
az hogy gandalflilla melletted áll meztelenül mindent megmagyaráz, igyekezz még kicsit 😄 😛

Sámán
Megérdemelte!!! <#eplus2><#nevetes2><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

A lényeg az, hogy 5 marcona ember kiszállt 1 fekete sedan-ból, bementek egy szöuli internet kávézóba és megkérdezték hogy itt van e a "wizard". Ez a neve a csávó karakterének. És azért keresték, mert az egyik csávót le PK-zta csak úgy. Aztán kiderült melyik az, és összeverték.

Szekijoe
Gemstone A-t a Mammon-tól lehet venni AA-ért. De ez a ruci szerintem is Gandáé<#nyes>

hpzolee
😄 gandalfilláé 😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

phalanx
LOÁL <#ijedt>

Jol olvasom hogy craft? Honnan szedtel gemstone A-t??

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gratz! Honnan jott a drop?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

"Five rough-looking men stepped out of a black sedan and burst into the Seoul PC café where Paek Jung Yul hangs out with Strong People Blood Pledge, his clan of online gamers. "Is the wizard here?" demanded one of the toughs, asking for the player who killed his character in an online game called Lineage. The "wizard" was there, alright, and he was feeling bold. He boasted that he had offed the gangman's virtual character just for the fun of it. Bad idea. The roughnecks dragged the 21-year-old into the urinal and pummeled him until he was covered with real-world bruises."

cikk...

ha van vkinek ideje és kedve lefordítani (legalább a lényeget), annak nagyon megköszönném <#vigyor3><#vigyor5><#worship>

miért van az, hogy az ork máguson az avadonon kívül minden rohadt jól néz ki? 😄

GAthersw
kamuuuuuuuuuuuuuuu

01110000 01110010 00110000

B@lu
megvan a DC robe craftom!!!!

Sámán
Haladás <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Most már csak 10% ot veszít legalábbis nekem kb 10-12% ot vesztett C3ban

Sámán
És rohadékság hogyha megnyiffan 50%-t veszít!!!! <#levele>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nekem is van egy 30as sárkim! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Eh ennek nagyon C1-es bug szaga van. Sajna C3ra iszonyat sokat csiszoltak a peteken és iszonyat nehéz felnevelni<#rinya>Én nemrég deleveltem egyet 35 rõl 34 re Még adok neki 3 meghalást ha nem indul fejlõdésnek akkor gáz van. Pedig akartam lovagolni a PTS-en nagyon jó volt.

Tufa
azt fellehet oldani. vannak serverek ahol 150ig megy a szintezés, pedig off fájlok vannak.
Egyébként stridernél is van egy hasonló dolog. Megidézed, ráülsz, ugyanazt még1szer megtudod idézni+akár másnak odaadni, úgy hogy megvan idézve már nálad két darab

Szekijoe
hm... bocsi közben rájöttem ha lvl80ig el lehet jutni akkor az valami hibrid hajtás lehet mert nálunk 75 és 100% után csak az xp nõ szintlépés nincs

Nethyrrea
3. az a strife

Tufa
hát, ELMÉLETILEG C2es szerver, de lehet hogy csak C1-C2 hibrid... Mindenesetre a tetkók müködnek, SA-k is, 70 valahány lvlig vannak a skillek... Sztem C2

Szekijoe
Hm... akkor talán választanod kellene hogy meik küldetést akarod erõsíteni, (szerintem) van 3 Avarice, Gnosis, uh a 3. nem jut eszembe.
Ezt a partuicipáte után kell választani.

agyhalál
Úgy se megy.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

csuzlee
probald meg ugy hogy a catacombas gatekeepernel is felveszed a kuldit!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

agyhalál
Feliratkoztam Dawn-ra, mégse enged be, ellenben, amikor trioban voltam simán beengedett.
Végre kikerült a C3install.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

csuzlee
nah, valami ilyesmire gondoltam en is 😄

Szekijoe
<#wow1>Ez meik crónikában mûkszik? C2 vagy C3?

Tufa
vagy veszel játékostól, vagy megcsinálod a questet rá

Versuvion stridert hogy szerzel?

Tufa
Nekem is az, csak bár ne kéne érte fizetni/10euro, vagy cserélheted valakivel akinek van, de pl ez legutóbb egy +17es s grade dagger+10milliárd adena volt, ami ultrarate serveren is kicsit durva/

Nem vagyok benne biztos, lehet hogy már írta valaki, de ha vártulajdonos vagyok, hogy is lehet wyvern szerezni? hatchling, strider van hozzá esetleg ha az kell.

Sámán
Álmaim sárkija! <#szeret>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Ellessar adta kölcsön, csak egy bug adta lehetõségel élve, megidéztem, ráültem, de tradeban visszatudtam neki adni. Igy mind a ketten tudunk repkedni 😊

Nethyrrea
szokott boxolni klánvezérem, mivel õk akkor kezdenek partizni amikor már alszom. de én jobban szeretek/nék játszani akkor amikor magam vagyok ott. abban semmi poén nincs hogy húznak. de így legalább hét közben is jön pár %, ám mielõtt még azthiszed hogy napi 20-30%-okat kapok, kiábrándítalak., inkább csak 4-5-öt.

Szekijoe
Hm... akkor nem lesznek pvp-k csak az ostromokon vagy esetleg amíg formálodik a party. És minden zárt szobában Botpartyk fognak fejlõdni. Nem fognak kijönni még szerverleálláskor sem. Ennek fõleg az a hátránya, hogy egy emberek által irányított partyt sem tudnak majd összehozni mert a botpartyk felszivják az account állományt. Ez kicsit elkeserítõ.

csuzlee
Nah ez faszsag volt 😄 Szoval, hogy mesz be a szobaba ha csak a party leader engedelyezheti a belepest? 😄 Akkor nincs PKPK meg Rang rang 😄

csuzlee
De hogy mesz be a szobaba ha ki nem tudsz? 😄

Szekijoe
Ha bot party foglalja el akkor elég egy két rang rang<#nevetes1> Ha ellenség akkor meg remélem elég a pvp vagy pkpk<#nevetes2> Hétvégén lesz nehezebb mert akkor gondolom a DS-bõl is elég sokan játszanak. És nem mind botparty. Ezért teljesen PTS feeling lesz szerintem. A full red partyk fognak szaladgálni és mindenhol gyilkolják az ellent.

csuzlee
Hmm, nem rosz, bar kivancsi leszek erre a szoba foglalos dologra, tuti valahogy megtrukkozik es orokre lefoglaljak a szobakat amig szukseguk van ra, te meg rohadj meg 😄

Hogyan szereztél magadnak? Vetteed? Mert a versuvion csak úgy lehet nem?