Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Mondjuk tény hogy én eddig csak eladtam mindet -viszont amennyire lezúgott az áruk lehet hogy már jobban megéri beváltani mint eladással szórakozni icipici haszon reményében -egész cuccok azért jobban elmennek -vagy legfeljebb krisóban <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
megint kitaláltak egy okosságot a játék készítõk, tegnap coinért akartam kesztyûket venni, de az npc elküldött a francba, mert magasabb vagyok, mint lvl55 😞
eddig ez nem volt probléma, akár 60 felett is lehetett a coinokat tradelni cuccokra
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FeketeVipera 77 SS
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Ha van rá kapacitásod szerintem jobban megéri egy utánfutós, healeres acc <#hehe>#hehe>
Na meg nincs utána az a hülye érzésed hogy kínai farmerek a te pénzeden zabálnak be a Mekibe <#levele>#levele><#idiota>#idiota>
Eventeknél -legalábbis ennél- meg nem a szint hanem a mobok mennyisége a lényeg -és hogy nagyjából zöldek midnenképp legyenek -ha van egy kicsi, de haladósabb karid akkor ilyenkor azzal kell nyomni <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mindegy az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy BD tuti mindíg talál partyt. (Az IC ben tegnap is BD hiány volt engem mondjuk nem zavart mert kb 2 órán keresztül csak a RAID Bossomat figyeltem)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
1. Ha gamecard-al fizetek, akkor honnan fogják tudni, hogy az én accomhoz tartozik?(van rajta valami kód?)
2. Tervezik e új szerver beindítását? Ha igen, mikor?
Most még biztos nem jövök offra, talán majd õsszel, de ez a 2 dolog érdekelne. Mert ha mondjuk augusztusba beindúlna egy új szerver, akkor szerintem nem várnék õszig.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Hide and fear, Cobra Commander is here !
szégyenlem magam hogy ilyen infirmálatlan vagyok😞
De inkább jobban, mint a raidesbõl 😛
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
FeketeVipera 77 SS
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
U.I.: Ja és grat mindenkinek aki junius/julius honapba szintet lepett/hero lett/kasztot valtott/sikerult neki craft, illetve minden egyebert grat, itt voltam vegig, de csak olvasgattam, ezert nem irtam elobb... na szal GRAT!
Jó páran poénkodtak elõzõ tüzijátékos eventen hogy ncsoft semmi újat nem tud kitalálni, és hogy tavalyihoz képest idén már csak a "tökös" event maradt le... Hát nem!!! Itt van <#csodalk>#csodalk><#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe><#wow2>#wow2><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS