Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McWolfy
amúgy GRAT!

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

McWolfy
Ilyen képpel is lehet nyerni? hát loll 😛

pharao
Na frag irj már valamit!!!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

xt198
lol, gratz xD

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

MeoH
Vki hires lett!!!<#taps><#integet2><#eljen>

fuck mmo's..i.,

gPROject
karmian és demon kesztyû kellene
megtudnád nézni mennyi coin kell hozzá?

Szekijoe
Én éppen még 40es vagyok ha kell valami akkor beváltom

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

xt198
látom megy az üzlet <#hehe>

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
55fölött nem lehet low coinokat beváltani?????? Ez tényleg rohadékság!!!! <#kocsog> <#csodalk>
Mondjuk tény hogy én eddig csak eladtam mindet -viszont amennyire lezúgott az áruk lehet hogy már jobban megéri beváltani mint eladással szórakozni icipici haszon reményében -egész cuccok azért jobban elmennek -vagy legfeljebb krisóban <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
wtb karmian/demon tunic/stockings/gloves pm here

megint kitaláltak egy okosságot a játék készítõk, tegnap coinért akartam kesztyûket venni, de az npc elküldött a francba, mert magasabb vagyok, mint lvl55 😞
eddig ez nem volt probléma, akár 60 felett is lehetett a coinokat tradelni cuccokra

mAilkaEVO3
Yuup az öreg BS mammon tudja összetenni az A és S Dualokat😛 ha jól tom kell hozzá egy Dual Crafts stamp (vagy mijja rák) meg egy rakat AA 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

BEAST
<#wow2><#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Mindenki rájött és most mindenki fetreng a röhögéstõl és nem bír válaszolni <#vigyor5><#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

FragStaR
Jó ez válasz akart lenni (meg egy rejtett poén höhö vajon ki jön rá?😊 ) Sámán #53584 es üzenetére csak nOOb vagyok és Szekijére ment

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

FragStaR
Jaja Gondolkodtam már rajta h esetleg veszek több accot nem rossz 5let. Csak félek h 2 account már macerás lenne. Meg ki írányitaná a 2. at. Nem szeretem ablakban futtatni .<#schmoll2>

de én komolyan várom az adományokat😊 <#banplz><#awink><#nevetes1>
nekem is donateljetek pls a Budapest 23.ker KIskócsag utca 6/B-re pls😄
Sámán
Õszintén mi 2x donateltünk, de abból simán fizethettünk volna még 1 accot jó pár hónapig -az meg azért mégis a sajátod marad <#csodalk>
Ha van rá kapacitásod szerintem jobban megéri egy utánfutós, healeres acc <#hehe>
Na meg nincs utána az a hülye érzésed hogy kínai farmerek a te pénzeden zabálnak be a Mekibe <#levele><#idiota>
Eventeknél -legalábbis ennél- meg nem a szint hanem a mobok mennyisége a lényeg -és hogy nagyjából zöldek midnenképp legyenek -ha van egy kicsi, de haladósabb karid akkor ilyenkor azzal kell nyomni <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A most hétvégi tökös event tuti zseton(lesz tuti sok tökölés, a nagy tök a nyerõ) ha szólózgatsz zöldet üss.

FragStaR
vagy gyurj ra most a tökös eventre abból talán csöppen vmi

FragStaR
LoL ne hülyítsétek már szegényt 😊 Adam Donate elned kell ha akarsz cuccot és kész <#eplus2>

Törölt felhasználó
Minden szinthez találsz küldetést, ami már gazdaságossabbá teszi a hentelést<#nyes>
matamm
pl volt 1 event amikor te nem jáccottál h én pl 140milliót kerestem rajta! és ha lettél volna te is kerestél volna mivel összeszedtük az akkori kis karikat 1 partyval öltük az eventbossokat ami/boss10millió

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

GamerAdams007
Ti mondjátok már meg hogyan szerezzek pénzt!!! 30ason Wastelands-ben ütöm a mobokat, de 1 mob az 15 DSS, ami (15*12=)180 adena, viszont a mobok 190et dobnak, vagy néha nem is dobnak... Ha 10a-t szerzek 1 mobból, akkor hogy a fenébe gyûlik össze pénza C-s cuccra??? A matik meg annyira nem akarnak esni, hogy 60as leszek, mire kiesik annyi mati amennyi kell a Chez...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Szekijoe
Megkérném az RS-t, légyszi segítsetek szerintem ma este nem tudom mikor meg kellene ölni még 1 raid bosst nekem. A Ketráknál a falu mellett. AZ ICbõl max 1-2 nukert tudok esetleg hozni.

Szekijoe
Eh rift party = 40-50 perces kalapálás átlagos xp, pvp mentes zónában.
Mindegy az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy BD tuti mindíg talál partyt. (Az IC ben tegnap is BD hiány volt engem mondjuk nem zavart mert kb 2 órán keresztül csak a RAID Bossomat figyeltem)

Nethyrrea
ne halandzsázz itt nekem, az új helyekrõl foggalmam sincs 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
a 90 magyar kb egy-két hónappal azután kezdett a sieghardtra szállingózni hogy tele lett a tköm a folyamatos szólózástól és kiléptem 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

matamm
nekem 65ösként 2200hp és?😄

MeoH
1. igen
2. nem

fuck mmo's..i.,

Nekem is lenne pár kérdésem:
1. Ha gamecard-al fizetek, akkor honnan fogják tudni, hogy az én accomhoz tartozik?(van rajta valami kód?)
2. Tervezik e új szerver beindítását? Ha igen, mikor?

Most még biztos nem jövök offra, talán majd õsszel, de ez a 2 dolog érdekelne. Mert ha mondjuk augusztusba beindúlna egy új szerver, akkor szerintem nem várnék õszig.

GamerAdams007
Jah amugy meg azert lenne fontos a Brigandine Helm, mer akkor kapnek +150 Hp-t vagy mennyit, ami nem jönne rosszul a 32-es CON-om mellé, ígyis csak 800 körüli HPm van...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Nem megvenni akarom, csak kolcsonbe kene, amig felnyomom a karit 30rol 40re, vagy legalabbis amig lesz Cs cuccom... Telleg mAilka/Shanway C-s cuccot is tudtok kolcsonozni, vagy kezdjem el kiutni a matikat?

nekem most mondta az egyik haverom ha csak a játékot veszed meg akkor nem lehet azt az 1 hónapot lejátszani csak ha veszel hozzá gamecardot vagy webcarddal
Cobra.
A dobozos verzió árában benne van 1 hónapnyi játék, utána fizetni kell, vagy hitelkártyával, vagy Gamecarddal, amit elvileg már lehet kapni itthon is az Automexnél, ahol a játékot is.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

informálatlan*
Mivan ezzel a megvásárlós dologgal?<#confused>hogyha úgy nemtom hogy vásárolom meg akkor nem kell havonta fizetni vagy mi?? bocs de belekavarodtam! help!😊
szégyenlem magam hogy ilyen infirmálatlan vagyok😞
Én is elkezdtem játszani ezel a játékkal csak nem az officiálon 😊

McWolfy
remélem ebbõl az eventbõl is jól megszedem magam 😊
De inkább jobban, mint a raidesbõl 😛

B@lu
Endu egy boxolt wc vel solozott forest of deadban tallumban es atlagos fegyoval 76 os szinten...

agyhalál
Bocs az OFF-ért: WoW nem nyerte el a tetszésemet, talán azért, mert nem hasonlít a nagy kedvencemre (L2).

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

matamm
nem éri meg a brig helmet sztem...felesleges milliós kiadás inkább plate helmet...c-gradeben gondolkozz inkabb jó kis settben

GamerAdams007
Tompi vagy Shanway nincs veletlen egy Brigandine Helmet-je valamelyikotoknek? szuksegem lenne ra, kolcsonbe%

Sámán
Inkabb pont az kéne hogy ne... Bár kinek mi a jó... <#nyes><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Ogrus
az a lényeg a magyarok töke jól "tele legyen" <#hehe>

Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

GamerAdams007
Most visszamentem én is offra megint, mert került megin pénz a webkard-ra 😊 Aztan megprobalom felhuzni a most 30as BD jelölt Palus Knight-omat, csak még mAilka-ra varok, hogy kicsit szabad legyen, es tudjon adni D-s heavyt! 😊 Aztan gogogo! 😄

U.I.: Ja és grat mindenkinek aki junius/julius honapba szintet lepett/hero lett/kasztot valtott/sikerult neki craft, illetve minden egyebert grat, itt voltam vegig, de csak olvasgattam, ezert nem irtam elobb... na szal GRAT!

phalanx
na nem baj, ez egy olyan event amivel még én is keresni fogok <#nevetes1>

akkor lehet hogy shillen knightot kezdek ha holnap lesznek olyan rendesek es hozzák a játékot
Sámán
LOL!!! Megint Tökök!!!!!
Jó páran poénkodtak elõzõ tüzijátékos eventen hogy ncsoft semmi újat nem tud kitalálni, és hogy tavalyihoz képest idén már csak a "tökös" event maradt le... Hát nem!!! Itt van <#csodalk><#nevetes2><#hehe><#wow2><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

FragStaR
ne csinálj support karit mert már dunát lehet rekszteni belõlük. Persze nem telefon, h beleszóljak de sztem olyat csinálj ami sebezni is tud