Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Holnaptól én is jövök offra 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
76 main szerintem a mainnak meg kell hogy legyen a 3. kasztváltó és 75 sub
Nobless queszt (egy raklap queszt item kell, +2 raklap mobot megölni, a végén egy raid bosst kell megölni, hogy benne legyél a last hites partyba)
Minimum 5 olimpia 1v1 és 1et minimum nyerned kell!
Olimpián a saját classodból neked kell a legtöbb pontal rendelkezni
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
de miért kéne gm-ekkel barátkozni?<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused> amúgy köszi a válaszod!<#worship>#worship>
1. megolte antarast legalabb 2x.
2. valakas verebol kell egy fiolányi
3. Kell egy quest amiben tolkingon kel olni 1700 mobot puszta kezzel
4. 76/75 os szint
5. Fel kell iratkozni egy listara de a papirt 200 ör vedi
5. Legalab 200 pvp pont kell
6. Klántagnak kell lenned és legalább 30 klántársadnak ajánlani kell téged
7. Barátkozni kell a Gm ekkel
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
én csak szeretnék offon játszani de épp pénzt gyûjtök rá.ha valaki akar adakozni ,hogy megvehessem akkor: XXIII. ker Kiskócsag utca 6/B Ifjabbik Pálfi Attilának. Köszönöm😄D
amugy ezt nem gondoltam komolyan csak a kérdést.
Kéne egy kis segítség,
A Dark Legion's Edge * Tallum Blade S-es duált hol, és gogy lehet kirakni?
Ha valaki tudja, akkor kérem árulja el ezt a trükköt😊
Köszike
sose értettem hogy ha valaki pillanatnyi felindulásból abbahagyja a játékot minek törli a karakterét, adja el a cuccait vagy overenchantolja õket? ennek mindíg az a vége hogy pár hét mulva megbánja az egésszet és jönne vissza de nem tud...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
annakidején azért hagytam abba a játékot, mert BD voltam, és, az én oldalam nagyrészébõl szépen leforgácsolódtak azok az emberek akikkel partizni tudtam volna. és, ugye, mind BD, nemigen tudok egymagam mitkezdeni (max ha ebayeltem volna elég pénzt hogy über cuccom legyen, vagy lenne pénzem 3 accra hogy húzzak magam után buffereket vagy valami).
mivel egyik feltételt sem tudtam vállalni, inkább aztmondtam "eh bazz, lássuk meddig bírom felhúzni a kesh/damámat. ha felrobban, kilépek." +5-nél PUKK!
nethyrrea meg abbahagyta szépen l2-t.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Én kb lvl 30-ig toltam csak egyedül, utána folyamatos partym volt, még akkor is ha a WC ezen a szinten szart sem ér, de tudták akik vittek, hogy késõbb pedig õk nem fognak szart sem érni a buffjaim nélkül. Hogy megnyugtassalak, a mai nap ha belépek sokszor arra sincs elég idõm, hogy beköszönjek alli-ba már jön a party invitálás. Mindenki megtalálja azt a pár embert akivel szinte napi fix partyja van, és jobb ha már elõzõnap feltankolsz, hogy 5 perc múlva már kedvedre irthasd az ellent.
Nukert, is választhatsz, mivel avval is mehet a szoló, de csak akkor, ha van kedved 10 perc játék után 10 percet ücsörögni.
No ennyit a szolózásról<#ejnye1>#ejnye1>
Ja, és van még egy megoldás, veszel 2 accot és magaddal partyzol<#nevetes2>#nevetes2>
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Még nem tom mi lesz, és fontos a szólózás, mert ha újra elkezdem, akkor én nem fogok senkire várni, hogy party mehessen, mert arra 1 felesleges percem sincs!
csak igy tovább 😛
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Ma este 8 elõtt 10 percel kellene egy kis segítség. Kell nekem egy Raid boss (80+os) a Ketráknál és nem tudom az IC sek elég gyorsak e hogy elég embert összeszedjünk úgyhogy arra kérném a magasabb szintû magyarokat, hogy segítsenek. Az Ongbey 2 grp-al 1 perc alatt öli meg a bosst úgyhogy van esély arra hogy hiába szervezkedek.
De mivel kell a boss a gyorsaság számít! Tegnap megpróbáltam bekommandózni (Gordi szállította az infót hogy éppen fenn van a boss) de sajna nem tudtam rangen belül érni mert hamarabb megõlték a bosst. <#rinya>#rinya> Engem szerintem nem is láttak.
Tegnap pedig mivel az ongbey Baiumot várta az IC 11 bosst nyírt le.
az arak teljesen irrealisak,gyakorlatilag adena vétel nélkül nincs elörehaladas
questek a famereknek kedveznek:már az a nemtulsok,mert most kb 2 van amit csinalhatnek:1ikhez 1000questitem kell masikhoz kb 2400-2500. megcsinalasuk legalabb 2 het 8-10ora napi jatek,kockáknak meg talan van eselyuk de ugy igazan most megint holtponthoz ertem es nincs kedvem ugyanazt olni
c5 se hoz igazán érdemi változást,tovabbra se lesz S-es drop ami levinne az arakat,sõt bejon a klanfejleszteshez szukseges klanitem ami megint az amugyis bossokat olo farmereknek kedvez
ma megyek melozni,de pénteken szerintem autoassault trialozom majd😊
amugy grat akhi
Igazán klasz kocka vagy😊 1 vs 1?😊
Csak mígy egy nukerrel, íjásszal, tõrössel ölsz a többivel segited õket ,hogy ölni tudjanak! De ettõl még nem kissebb a dicsõség. Lehet iszonyat táp egy nuker vagy egy törös de buff nélkül pl: full draconik szettes 78 as sagitarius DireRain 3 x megölt a 76os sps és a 76 os necromanta subjaval is 78 as buffer buffban. Tegnap töle vettem egy +9 es homonkuluszt és kérdezte (épp akor let 78as kb 15 perce) nincs e kedvem pvpzni (arena). Persze nekem mindig van. SE és Prof buffban voltam és õ is. Elsõ körben engedett volt a cancel lecanceleltem majd nukoltam várva a stun shotot ilyenkor mindig ez a döntõ 1. lementek e a bufjai 2. be tud e stunolni. Hát nem tudott kockáztattam és ráaltattam hátha levittem a mental shieldet azért mék lesz idõm tálan megölni ha faild is. Elaltattam. Mégegy cancel és nuk nuk nuk meghalt 1 lövést vitt be nekem egy 600as stun faildet. Na a lényegre térek😊 cancel nélkül is megöltem (amúgy a cancelem az elsõ alkalommal 4!! bufjat vitte le death wisp, focus, mental shield, magic barier mák mák mák😊 ) na cancel nélkül is nyertem mert egy magic krittel lelöttem. De buffban 2580 at lött rám ami ha tánc van rajta 5160 tehát meghalok abban az egy lövésben buff nélkül 190-600 ig critben 1000+. jól látható a külömbség! Így a buffer létfontosággú mert nélküle a DD nem DD. És minden kaszt de minden kaszt király😊
Ja és tegnap engem is le PKzot az mxg... szemét lianli hátba lött😞
Zitus
Zitus
Hide and fear, Cobra Commander is here !