Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Valaki a nagyok közül party? Már 56 vagyok ^^
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
jah lányos zavaromba a print screen helyett megen az F12re csaptam 😄 UD rulez^^
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Video: RADEON 9600 Series (6614)
General protection fault!
History: FL2GameData::HairAcceLocDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine
ha tud valaki segíteni elõre is köszönöm
Már volt fent eccer a gépemen a line és nem volt semmi gondja,
dde 1 formázás után újra kellett raknom és most a kövi hibaüzenetet dobja ki: OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1818 MHz with 767MB RAM
Video: No Video
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
annyit értek belõle hogy nem találja a video karit, mit tegyek vele hogy elinduljon?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Credit Card Validation
There was a problem processing your request:
* FRAUD SUSPICION
mar fizettem ezzel a kartyaval most meg ezt irja ki.
The Life is a Game. Yust play it!
fuck mmo's..i.,
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Chronicle 5 Public Test Server
#649163 - 07/21/06 01:00 PM
Chronicle 5: Oath of Blood is coming soon to the Public Test Server! We are currently planning to launch the Chronicle 5 PTS on Thursday, July 27. More details will be released next week about any experience/item rate changes on the test server, reporting bugs, and more. We can say at this time that we are expecting to wipe all characters from the Public Test Server in preparation for the new Chronicle.
Beginning today, the Public Test Server will be unavailable as we get ready for Chronicle 5.
Thanks to everyone for your enthusiasm and participation on the PTS!
--------------------
Mistryl
Lineage II Community Coordinator
http://www.lineage2.com
My stab at Stabby!
forrras
fuck mmo's..i.,
Preview site<#eljen>#eljen>
fuck mmo's..i.,
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ahogy hallottam az RS ben is a vezetõség gyüjti össze és majd klán hallt vesznek belõle.
Ha csak shoutolás útján bekerül valaki raid boss partyba akkor álltalában akihez esik az szerencsés. A raid boss droppot a legtöbbet sebzõ party tudja felszedni általában nuker grp.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
egyébként grat
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Még a végén kiderül hogy nagyobb maker vagy mindennyiunknál csak eddig ügyesen titkoltad<#bee1>#bee1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
nincs kicsit nagy tömeg?😄
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi