88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#86130 Pls valaki a #86125 válaszoljon. Csak este tudom kipróbálni és érdekelne.
Köszönöm -
#86129 nevet pls :) -
#86128 elfogadhato szinten valo jatek resze nem erdekel... a gondolkodassal meg vannak gondok ez teny... de a remeny.... mindig is erdekesseg volt hogy mas nepek meg tudjak oldani csak nekunk nem sikerul ;) csak max rovid ideig amig nem jon elo az uralkodni akarok vagy. -
#86127 sziasztok shilen szerveren keresek magyar guildet pm please! have a nice day :) -
#86126 Feleslegesen reménykedsz, a magyarok túlnyomó része nem tud elfogadható szinten játszani/ gondolkodni ebben a játékban. Ezt az elmúlt évek már elég jól bebizonyították:) -
#86125 Üdv!
Tyrant feltud venni heavy armor-t? nyilván akkor nem kap semmi skill pluszt, de egyáltalán tudja viselni? -
FickDeineStory #86124 A kék név pusztán annyit tesz mint eredetileg az az szinte semmi haszna csak kiemeli a neved a többi karakter közül.
A zöld nevű karakterek azokat jelzik akik PK-s emberkéket vadásztak le. -
#86123 Volt fent 32bites visual c++ és az nem tetszett neki. Uninstalláltam és most megy... -
epicfail #86122 Szedd le "manuálisan" -> google, visual cc++ 2010 download
és szedd le amilyen rendszered van, ha 32 bites akkor x86-ot ha 64 akkor x64-et. Ha felraktad akkor újra indítsd a telepítőt. -
epicfail #86121 Akarod mondani CH.
-
#86120 A 4game csodát működésre lehet valahogy bírni? Azt írja nincs fent a Visual C++ 2008/2010. Pedig fent van. -
#86119 NC westen top 5. a magyar klán és még olvadnak bele egyéb magyar érdekeltségű klánok, akkora a létszám, hogy kényszerűségből ally-t kellett létrehozni amíg elnem éri a clan a lvl 6-ot, pályázunk cwh-ra is.
Most még bizkaodó vagyok, aztán meglátjuk mi lesz 1 hónap, félév, 1 év múlva. :D -
Vicodine #86118 Hát,addig a kevés ideig mig megcsináltam a 4ik kasztváltot, illetve moboltunk valamennyit, csak pozitivan tudok nyilatkozni, az uj skillek nagyon faszányosak, végre egy rangerrel is nem csak annyibol áll a fight h stunning shot meg auto attack, hanem azert elég szépen lehet skillezni, a többi classra ez szintén jellemzö,bár h mennyire balanceos a pvp azt igy még nemnagyon lehet megmondani, de skillek azok minden classnál vannak szarásig,sok uj érdekes aproság, hát én tuti visszatérek L2özni:) -
#86117 en abba remenykedek hogy a magyarok itt osszetartanak majd... tudom hiu remeny -
epicfail #86116 Indul, minden szerveren van ilyen magyar klán :D -
nagypite #86115 Eu-n indul olyan klán aki casual (soha nem lesz lvl 99) játékosokat is felvesz? -
#86114 Ilyen szempontból nem tudom.
Anno még valami olyasmi volt, hogy minél több rec pontod volt, annál kevesebb eséllyel droppoltál, ha haltál... de, hogy most ez igaz-e...? Nem tudom -
kelempac #86113 Üdv,
a kérdés az volt hogy designon kívül jelent-e valamit, és erre nem válaszoltál.
Értsd ad-e valami bónuszt, valamire. Gondolok itt pl utolsó krónikában a nevit-es bónusz xp a rectől függött(legalabbis a cerberuson ahol játszottam, offon nem tudom, de leírás alapján ott is)
A nevem zöld, a recek meg jönnek, de a kérdés mi hasznunk van belőlük. -
#86112 es gondolom last hit kell.... vagy a legtobb sebzest nekem kell bevinni. Mert lerootoltam, lesilenceltem es sebeztem is de nem zoldult be a nevem ;) -
#86111 Kék név a RECommed pontokból szerezhető. Azt hiszem 275 a max. Minnél több van, annál sötétebb kék a neved. Zöld néved pedig akkor lesz, ha megölsz egy PK-s játékost. -
kelempac #86110 Köszi.
A kék/zöld névnek van valami szerepe a designon kívül jelenleg?
-
irenicus #86109 Tudtok működő Botot westes szerverekre? -
FickDeineStory #86108 A vit-et a GM-ek töltik minden szerdán illetve, a vitality potion-ok vagy tárgyak semmi más. -
FickDeineStory #86107 ne sértődj meg rajta, de azok a tények amiket itt számításba vettél illetve, ahogy számításba vetted mutatja azt, hogy te még bizony nagyon noob vagy.
A Clan War egy harc két vagy több rivális klán között és az a lényeg, hogy valaki győzzön. Az ha valaki biztosra akar menni, hogy megnyerjen egy csatát még nem noob, sőt ez mutatja, hogy inkább még sokkal okosabb is mint az ellenség.
PvP terén akkor lehet valakit noobnak hívni ha még tényleg kezdő vagy ha csalásokhoz nyúl azért, hogy másokat képes legyen legyőzni. -
FickDeineStory #86106 direkt nem akartam ebből "csalás vs nem csalás" vitát kezdeni ezért ezt nem is tettem szóvá, de benyel az illető egy DP-t onnan nyomhatja a potit mert már nincs értelme vagy simán stun-ba teszi vki aztán utánna kész. -
kelempac #86105 Üdv,
vitet tölteni milyen módokon lehet?
Gondolom rb tölt, de azon kívül?
Köszi -
#86104 az engem nem érdekel ki mikor kezdet el játszani, én csak is a tényekből mondok véleményt.
4 honapja amikor a unity visszaigazolta a gcre meg legion a wart, ez volt a felállás
Mi három phobus hozott egy full pt, aztán összeraktunk másfél pt, ö hozott allyt lett három ptjük, aztán fél órával később összejött a 2 pt, tnt segített, és máris vége volt a boldogságuknak, 2 jó pt leölt 3 noob pt amiben phobus is bent volt.
Ja és amikor phobus meg az a másik együtt beölt 2 napja, nem sokkal később behaltak, jó volt nézni ahogy hiicha, vagy hogy hívják azt a sh herot, beölte ö-ket pillanatok alatt, annyira bénák voltak hogy még bsoet is elfelejtetek nyomni.
De ez csak így megy, le kell gyorsan a kezdőket ölni hogy ne tudjanak riválissá válni :D. -
#86103 Ezt nagyon rosszul gondolod , ha szeretnem akkor berakom a karim afkba lefekszem aludni es te reggel 8ig nem olsz meg , oly farmerek tele vannak wqhpval 5khp 1 es ugy spawnolod mint a cppotit. -
FickDeineStory #86102 Én is terveztem, hogy majd játszok az Innovánál is, de végül nem lett olyan lett amit vártam volna tőle.
Phobus azt hiszem, hogy C1-től játszik, szóval ha nincs is a legjobb tőrösök között, de noobnak nem noob.
Ha már felhoztad, hozzá a játék időt is akkor 2 év alatt lehett valakit noobnak hívni, 4 év alatt haladónak 4 év felett már profinak.
De ez persze függ attól ki mennyit játszik.
Szóval attól még, hogy valaki az X-ben íjász karival nyomja még nem lesz egyből Troy, Spirra vagy Phantomas szintű íjász.
De igazából profik akkor lennénk, ha az NCsoft vagy valami más cég által lennénk fizetve azért, hogy játszunk az ő logójuk alatt mondjuk és legyen a klán neve az ő cég nevük stb.
Jót tett a PvP-nek az, hogy nem lehet CP-zni meg HP potizni annyira mint egy héttel ezelőtt. Régen is így volt ahogy Goku mondta akkor se nyomták a játékosok százával a potit. -
#86101 Még csak egy éve játszom, de van valaki aki profinak tart , de megható , kár hogy nem igen :(.
Az első hszben a PVE re értetem, nem PVPre :P.
Mivel még nincs 4bnyi cuccom, nem nevezhetem magam profinak pvpben ;).
pharao: aztán ne hogy virgács legyen az ajándék :P -
#86100 Na hajrá . ugorj neki 2 grupnak egyedül. Peacezone WARRIOR. -
#86099 Hála isten a mikulás meghozta az ajándékom! -
epicfail #86098 Szerintem veled kár vitatkozni, mert mindig a saját hülyeségedet mondod :D -
#86097 mindenkinél más hiba? :D nálam az müxik :), én áttakartam menni az innovához, de miután kipróbáltam és megnéztem mit lehet venni, elment a kedvem az innovától, majd meglátod hogy igazam lesz :P, nem tudsz majd expzni, ez biztos
Goku lehet egyedül is pvpzni ha tudsz :P -
N4gato #86096 És innovan van vmi egységes magyar clan?
Csak mert egyedul semmi ertelme belekezdeni.. -
epicfail #86095 Maradj ncwesten. Te alapból úgy álltál neki hogy Innova szar lesz. Nálam tökéletesen működik szinte minden. Egy bugot fedeztem fel, nem írja ki a dmg-et a képernyőre. -
#86094 Jézusom :D Te ennyire szerencsétlen vagy?:D omfg ::D:D:DD:D:D:D Healer nélkűl nemjó pvpzni :D:D:D:D Mint ha c1 óta jó healer nélkül pvpzni :D:D: -
celgene32 #86093 Halomra oltem a mas karmas(rep-es) embereket 1 rep nem ment le. -
#86092 Ne maradjak ki a mókából :)
Innova PTS
forgotten scroll nem lehet használni
30 percenként crash, annyi crasht kaptam 1 nap játék alatt amennyit a Naia eddig.
lag mindenhol, a szerver státusza light, nyomok egy skillt és 2 mp után a csík feltöltődés után történek meg, látszik hogy most rakták össze és még semmit nem javítottak.
És most a live szerveröl
elsö nap:A kezdők elérik a 25 lvl | profik elérik a 65lvl, én kb itt leszek | és lesznek a gazdagok, ők már 81 en lesznek :P, meglátás, ezek a gyikok valszeg pkzni fognak hogy senki ne tudja beérni őket, és senki nem lesz képes megölni őket, és ez lesz az első két hónapban.
Még valami, pár skill neve más itt mint a ncwestnél nem is értem miért nem vették meg az ncwest fordítását, nem beszélve a küldetésekben lévő teendőkről, igen az is más.
Ncwest
Itt legalább normális a szerver attól függetlenül hogy alapból high a traffic :), és vannak segítők is aki tud adni akadémiát, innovát 1000% hogy nem lesz :P, majdnem minden class skillje jó, kivéve a summoner, tele van buggal, a lényeget már kolbász leírta :) ncwest a jobb
És most maga a gdröl.
a karakterek közti különbségek csökkentek, például pár napja egy noob dagger megpróbált ölni "phobus", és csak úgy tudott hogy nem egyedül jött :D.
Kitartatom 5 secig stunban mire behaltam :).
pár dolog zavar :) az pedig a cp potik, jelen pillanatban a top cp a hot springs cp potion ami add 1k cp >< ?
A feoh wizardomnak van vagy 10k cpje, és egy szar 5 perces potit tudok használni, a régi hasznos normal cp nem tölt 1% sem, healer nélkül nincs is értelme pvpzni, a legnagyobb ér vágás az volt hogy eltűnik a heal skill a feoh wizardnál, és kap egy szar semmire nem használható heal skillt,10 seces hp drain aminél még mozogni sem tudok, és csak akkor kapok hp ha hp sebez.
Na mindegy, de azért jó a játék :), lehet vele jókat pvpzni ha tudsz.
Frag lemaradt az hogy ha karmád van, és ölsz karmásat, csökkenni fog a karmád ;)
Na csá -
#86091 Konkrét infóm nincs az innovás részről jó lenne ha itt is megcsinálnák.
NC West es szerveren próbáltam ki, ott a következő volt a helyzet.
Maradt par nagy karim meg a phoenix es botcsordás időkből és velük megkaptam 90 napra a fullos dynasty armor és fegyó szettet (illetve ékszer is.) GC party t próbáltunk és amellett, hogy 200.000 xp per mob volt és 4-5 óra alatt legalább 20% ot fejlődtem kiesett majdnem egy szettnyi dynasty armor.
De ha nem lenne szerencséd akkor a luxoryban továbbra is meg tudod venni a régi S grade et potom pénzért amivel szintén jó vagy ha minden kötél szakad.