Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt sajnálom, hogy arról nem készült fraps, mikor 18 percen keresztül kergettük egymást IOPon, a végén lila meg zöld lötyivel, meg sima healing potival toltuk :)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Szerintem még 5 ember se kellene ehhez... De a skill különbséget magyarázhatod egy olyan embernek aki sehol se jó:(
Egy világ omlott össze bennem, hogy ide nem kell skill, ezek szerint mindenben csak szerencsém volt - vagy feedeltek:)
Fingod sincs ki az az Orkor, de majd egyszer talán utánanézel a "munkásságának" és megérted. ICA-nek kb 1,5 év kellett, mire egy ütõképes destrot tudtunk indítani ellene. Az Orkor vs party killjeit meg annak köszönhette, hogy pl paganban lerakta magát az összes bufferével, belogolt velük, körülnézett, ott voltunk, belogolt mindent, buffolt és ölt(persze mindezt walkerrel). A nõ nem ember, a medve(a frenzyben kilogolt destro) nem játék... :D Egyike a legnagyobbaknak...
Nem akarlak elkeseríteni, de az itteni bandából is össze tudok rántani egy olyan 5ös csapatot, akiktõl CSben is bekönnyezel, pedig vagy 5 éve nem játszottam 1.6-al...(ok, a többiek igen :P) Még talán Gerike is ér valamit, pedig õ bombalerakás helyett elmegy bringázni :D
Teljesen más skill kell CS-ben, mint L2-ben.
Úgy tûnik, hogy még az út elején jársz, de sebaj, egyszer eléred a célod ifjú padawan, izé csop.vez. Hanyas vagy?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Ennek mi köze ahhoz hogy L2 mikor indult? Vagy szerinted ezt a szar szöveget csak az l2 playerek nyomatják?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
/A ki birja jobban az alkoholt - kihagytad/
Trolling is a art.
Btw, egy játék fórumában, a barátnõ mindig üti a pénzt, és az elõléptetést. Neked van? legközelebb ezt vedd elõ, a barátnõ mindent visz! :D
Tudod kinek a pap, kinek a piroska néni sütije, de nem itt kéne embereket toborozni a CS-hez. Gondolom neked nem jött be az L2, megesik, de attól még nem kell felbujtani itt a népet :d
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az meg ,hogy ki mennyit keres szerintem itt mindenki leszarja?!
Te egyáltalán tudod mi az l2 mert fingod sincs csak mert láttál youtube-on róla videót még nem tudsz szart sem róla.
ui: húzz már el másokat boldogítani.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Beadjátok magatoknak, hogy húú én megöltem valakit már skilles vagyok.. közbe nyomtál pár gombot. Ez a TI skilleketek....
Na és tök felesleges az írás... xDD
U.I. Hiába írkáltok minden szart, meg linkeltek baromságokat, felesleges, mert többet ide se nézek... PM is jöhet de tök hiába
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
A másik meg, csak az én véleményem írtam le. Ez van, nincs skilletek. Törõdjetek bele.
Vagy gyertek CS.
OK?ty! pííísz!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Skill a CS-hez kell. Ott mindneki egyenlõ eséllyel indul. L2-be nem.
És félre ne értse bárki is, nem kötözködni akarok, és nem is okoskodni, csak a véleményem írtam le.
Mi újság az offi szerókon, fosnak be? Új játékosok kis karikkal gondolom abszolút nincsenek, szép lassan kibannolgaták a népeket az okosok. :o)
Egyébként valaki mostmár tényleg berakhatna egy képet, ahogy lethallal leoli a dragon valey-es undead mobokat kozel Antharas lair bejaratahoz plss
Daemon: Nem, sarki hentes :P
fuck mmo's..i.,
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ti csak nyugodtan dicsõítsétek azokat akik 2 gradel kisebb karikat ölnek.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
oh orkor barcsak valodi lennel, nem lennek ilyen maganyos
Swedish people are albino monkeys
koss fogadast, es akkor a nyereseg egy reszert lesznek screenshotok is ^^
dv elejen low mobok vannak, de gondolom azok is mennek, ha a nagyok halnak.
13-as a skillem, nemtom ez szamit vagy nem.
Látszik nem vagy nagy SG-s, ezen a hozzáálláson meg sem kéne itt lepõdnöd <;
@Odikee: dual mamba-lambada edge lesz a neve. igaz hogy minden mob 1 ütés lesz, de sajnos core 5 lesz /:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
De nem folytatom tovább, részemrõl befejeztem.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
az ilyen hsz-ekbõl kiderül milyen ember is vagy. Csak saját magad járatod le.