Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Predtom0O
Most aztán megmondtad a tutit, csak 1 baj van azt sem tudom ki a fasz vagy, de pont leszarom.(ezzel most segítettem?)

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Ha neked ez annyira egyértelmû, akkor segíthettél volna...
De miért is segítenél egy fórumon az embernek....?

CSÁP skilleddel...

Predtom0O
ez nem semmi

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Üdv!

Akkor megválaszolom a saját kérdésem (#85529), hátha valakinek segítek vele:
Ha PVP-sítjük a dyna platinum plate felsõt akkor a neve ez lesz: Dynasty Platinum Breastplate {PvP}
daemonervosa
Szomoru, hogy mar a 2k playernek is orulni kell :/

Trolling is a art.

DarkVen
Igen, nincs 2k player, mint pár éve, viszont ez az adat tényleg player 😄
Annó 10 emberbõl legalább 6, de inkább 8 botozott...

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Naián perpill 949 player van azért azt nem hivnám tömegnek 😊

MadnessX
Traktornak? never

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Lullaby
A magyarok antiszociálisak és tagadják, hogy magyarok, inkább lengyelnek adják ki magukat.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

DarkVen
Bennem is pont ezek a kérdések fogalmazódtak meg elõször, és aztán körülnéztem. rengetegen játszanak, az eu-s szerver is tele, a piac nagyrésze átköltözött adenba, de minden városban sokan vannak. meglepõdtem, de olyan helyek, mint oren, hunters village stb mind tele playerrel.
Ez nekemis furcsa volt elsõre, mivel én is kamael idején hagytam abba, és akkor is tele volt minden, de bottal, most nincs bot (legalábbis egy hete nem találkoztam botossal) és mégis sokan vannak. még kezdõ helyeken is.
Amcsi szerveren kicsit más, ott nincsenek ennyire szétszórva az emberek, ott giran maradt a piac, adenban kevesebben vannak, és más városok is inkább kihaltak, és mindenki egyhelyre tömörül. Eu-s ezzel szemben kicsit szétszórtabb, de ez sztem inkább pozitív, mivel minden városban lehet találni embert, partyt.
Ahogy láttam, és játszottam (kb 1 hete tolom újra) most valahogy jobb a jéték légköre, emberekkel találkozol, és nem akar a nyakadba sózni adenát mindenki. (ezért is tüntek el a törpék giranból, nem éri meg kiültetni a botot.) Lényegében olyan lett a játék, mint amilyennek lennie kellett volna pár éve. Ezt a botírtást már korábban megtehették volna.
Magyar légióval azonban még nem találkoztam. (sõt magyar játékossal sem... 😞 )

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

GamerAdams007
Hali! Lenne pár noob kérdésem, most, hogy benéztem újra L2-re.

Naia szerver tényleg ennyire kihalt (netán maga a játék), vagy csak a kiegek óta odébb költözött a társadalom? Interlude idején játszottam utoljára, Kamaelt már csak PTS-en meglestem, aztán ott is hagytam. Most hirtelen felindulásból letöltöttem, patcheltem a klienst, meg befizettem 1 hónapot, gondoltam megnézem mi változott, meg indítok egy karit legyen mivel funolni erre az idõre. Elõtte még azért belogoltam korábbi silver rangeremre, akit anno Giranban hagytam, és most meglepõdve vettem észre, hogy kb 10 embert láttam ülni. Emlékszem régen nem is lehetett látni a talajt a sok árus feliratától. Magasabb szintû karaktert is csak elvétve látok 1-1-et. Más lett a piacváros?

Más: néztem, hogy vannak ezek a common itemek. Ezek tényleg csak annyiban különböznek, hogy nem adnak set bonust, illetve nem lehet õket semmilyen tekintetben enchantolni? Fejlõdéshez ezekre szerintem nem is nagyon van szükség, és ahogy láttam az alap statjaik ugyanazok, az áruk viszont röhejesen alacsony. 20-at dingelve full D-be öltöztem Gludinban, és alig költöttem 50k adenat.

Más: Mik ezek a Gracia-s területek? Látom új térképe van, nézegettem patchelés közben a patchnote-okat is a kiegre vonatkozóan, de így elsõre nem sikerült rájönnöm, hogy az milyen terület akar lenni.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

DarkVen
Mi az az anakim exp???
Akkor van klán, vagy csak páran játszadoznak szétszórva.
Külföldi klánhoz is csatlakozok, ha emberi nyelvet beszélnek (angol) orosz kizárva...

Odikee
85/80/80/80 4het anakim exp

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

A semmirõl egy karit felhúzni 3 subbal noblesse,stb...
Azt mondanám hogy kb. 8 hónap - 1 év.
Elvileg léteznek magyar klánok!?!?!?! (Senkivel sem találkoztam 1 hónap alatt)
DarkVen
Található még magyar légió Naia(eu) szerveren? újra belekezdenék a jétékba, pár régi ismerõssel, de már vagy 2 éve nem játszottam, és kellene egy kis leírás a szerverrõl. Légiók? raidek? siegek? eventek stb hogy mûködnek, hogy lehet most fejlõdni, van-e értelme kezdeni egy új karaktert, és kb mennyi idõ felhúzni egyet 0-ból 8x-re 3 subbal noblessel?

cece
Odi szoktál még itt privit nézegetni?
Lenne egy kérdésem csak válasz nem volt még 😊

MadnessX
Odikeeeee-nek

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

solyomb
Faceknak?
Ment PM!
WTS lvl 79 Shilien Saint chronoson
WTS adena chronos, naia

daemonervosa
pm Odikeeee Teonon

Trolling is a art.

solyomb
a népszerûség átka?😊
Odikee
Ha vkinek nem lenne tiszta a dolog ez nem en vagyok csak vmi fanboy/girl , szoval ha vkit le sceammel nem nalam kell sirni , ty!

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

WTB 76+ Prophet @ Teon

vagy

WTB 76+ DC @ Teon

És WTB adena, ugyanitt PM
csokicsiga
Srácok,érdemes még újrakezdeni offon?
Várható jövökép a jétékhoz, valami újjitás, bármi hír?
Nemtalálom,régen megvolt a linkem, hogy melyik szerveren, mennyien játszanak,valakinek van ilyen linkje?

\"Hess innen troll.\"

Odikee
fanboy detected.

MeoH
Franz es Luna nincs, Teon csak at lett nevezve.

fuck mmo's..i.,

nincs is már teon😄
WTB 76+ Prophet @ Teon
pm
Odikee
nem es free server ffs

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy Dyna heavy szettre(Force master), ha teszek Dyna essence II-õt, akkor az lesz a neve, hogy Dynasty Platinum Plate. Ugye ez ad +% p atk-t, meg minden aktív skill kevesebb mannába kerül. Nos a kérdésem az lenne, hogy én láttam Ilyen armort: Dynasty Platinum Breastplate, és ez nem manna használatot csökkenti, hanem minden skill +%-al többet sebez. Azt hiszem az utóbbi armor PVP-s. Tehát ha a sima plate felsõt, PVP-sítem akkor elsz ez a neve, és adja a +% skillsebzést?

TruBy
jah, ez lett volna az én bajom is...mindent lehet vele, meg kiulni arulni is, de venni nem lehet :S

biomage
nem lehet private storeba rakni de minden mást lehet, eldobás + mail lehet

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

TruBy
Csak beirnek ide egy gyors kerdest, valaki nem tudja, hogy a spirit stone fragmentekkel ki lehet-e ulni vasarolni a piacra? Elvilegesen ezek felig quest itemek, gracian SoA-bol szerezhetoek. Valaki nezze mar meg nekem, legyen olyan kedves, es egy kepet is keszitsen ha sikerult. koszontem.

Tüskés
Illetve a másik probléma, hogy kétféle TC van: US és EU, és a megfelelõt kell venned az accountodhoz.

Idyll

MeoH
GC nem eleg. MEg kell venned a gamet is magat, ertsd "Cd-kulcsot". Trialt GCvel nem tudod upgradelni.

fuck mmo's..i.,

Hello
Azt szeretném kérdezni hogy vettem 15 napos Game Time Cardot és nem engedi upgradelni az accomat Trialbol ezt irja ki :
The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have.
vki ötlet?
Endaer
nemtom ki jatszik Sabagha-val de jol nyomja - a billentyuzetet

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

biomage
lemondasz a cigiröl és máris van pénzed az officialra, ne keres szar c2 szerot, megunod.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok 😊 Valaki tudna egy jó magyar vagy ha nincs akkor kulfoldi pvp szerót??
adenát vennék
daemonervosa
PM Ilydian ingame, de csak ha elf vagy

Trolling is a art.

solyomb
Persze, a Dioni pilvaxba van a fõvezér általában
Hello. Naia szerveren található nagy létszámú magyar klán?
De rég jártam erre 😄
Adena eladó olcsón Naia, Chronos!

Odikee
el ha meg nem rakta vki segbe a seregbe.

dmv él még?

solyomb
www.3zoom.com itt szerintem találsz
Senkinek sincs elado?

pedig nem nagyon van mit, kb onnantól kezdte mélyrepülését L2

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"