Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
De miért is segítenél egy fórumon az embernek....?
CSÁP skilleddel...
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Akkor megválaszolom a saját kérdésem (#85529), hátha valakinek segítek vele:
Ha PVP-sítjük a dyna platinum plate felsõt akkor a neve ez lesz:
Annó 10 emberbõl legalább 6, de inkább 8 botozott...
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Ez nekemis furcsa volt elsõre, mivel én is kamael idején hagytam abba, és akkor is tele volt minden, de bottal, most nincs bot (legalábbis egy hete nem találkoztam botossal) és mégis sokan vannak. még kezdõ helyeken is.
Amcsi szerveren kicsit más, ott nincsenek ennyire szétszórva az emberek, ott giran maradt a piac, adenban kevesebben vannak, és más városok is inkább kihaltak, és mindenki egyhelyre tömörül. Eu-s ezzel szemben kicsit szétszórtabb, de ez sztem inkább pozitív, mivel minden városban lehet találni embert, partyt.
Ahogy láttam, és játszottam (kb 1 hete tolom újra) most valahogy jobb a jéték légköre, emberekkel találkozol, és nem akar a nyakadba sózni adenát mindenki. (ezért is tüntek el a törpék giranból, nem éri meg kiültetni a botot.) Lényegében olyan lett a játék, mint amilyennek lennie kellett volna pár éve. Ezt a botírtást már korábban megtehették volna.
Magyar légióval azonban még nem találkoztam. (sõt magyar játékossal sem... 😞 )
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Naia szerver tényleg ennyire kihalt (netán maga a játék), vagy csak a kiegek óta odébb költözött a társadalom? Interlude idején játszottam utoljára, Kamaelt már csak PTS-en meglestem, aztán ott is hagytam. Most hirtelen felindulásból letöltöttem, patcheltem a klienst, meg befizettem 1 hónapot, gondoltam megnézem mi változott, meg indítok egy karit legyen mivel funolni erre az idõre. Elõtte még azért belogoltam korábbi silver rangeremre, akit anno Giranban hagytam, és most meglepõdve vettem észre, hogy kb 10 embert láttam ülni. Emlékszem régen nem is lehetett látni a talajt a sok árus feliratától. Magasabb szintû karaktert is csak elvétve látok 1-1-et. Más lett a piacváros?
Más: néztem, hogy vannak ezek a common itemek. Ezek tényleg csak annyiban különböznek, hogy nem adnak set bonust, illetve nem lehet õket semmilyen tekintetben enchantolni? Fejlõdéshez ezekre szerintem nem is nagyon van szükség, és ahogy láttam az alap statjaik ugyanazok, az áruk viszont röhejesen alacsony. 20-at dingelve full D-be öltöztem Gludinban, és alig költöttem 50k adenat.
Más: Mik ezek a Gracia-s területek? Látom új térképe van, nézegettem patchelés közben a patchnote-okat is a kiegre vonatkozóan, de így elsõre nem sikerült rájönnöm, hogy az milyen terület akar lenni.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Akkor van klán, vagy csak páran játszadoznak szétszórva.
Külföldi klánhoz is csatlakozok, ha emberi nyelvet beszélnek (angol) orosz kizárva...
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Azt mondanám hogy kb. 8 hónap - 1 év.
Elvileg léteznek magyar klánok!?!?!?! (Senkivel sem találkoztam 1 hónap alatt)
WTS adena chronos, naia
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
vagy
WTB 76+ DC @ Teon
És WTB adena, ugyanitt PM
Várható jövökép a jétékhoz, valami újjitás, bármi hír?
Nemtalálom,régen megvolt a linkem, hogy melyik szerveren, mennyien játszanak,valakinek van ilyen linkje?
\"Hess innen troll.\"
pm
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Dyna heavy szettre(Force master), ha teszek Dyna essence II-õt, akkor az lesz a neve, hogy
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Idyll
fuck mmo's..i.,
Azt szeretném kérdezni hogy vettem 15 napos Game Time Cardot és nem engedi upgradelni az accomat Trialbol ezt irja ki :
The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have.
vki ötlet?

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Adena eladó olcsón Naia, Chronos!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"