88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
epicfail #86090 PK-t csak farmolással tudsz ledoglgozni, ölj mobokat... vagy halj meg párszor amíg van xpd.
Felhívnám a figyelmed, ha elfogyott az xp-d, nem fogsz szintet bukni, 0.00%-ra lemész és ott maradsz pksan, tehát hiába ölnek le, a karma pontod nem fog lefele menni. Menj farmolni!!! -
celgene32 #86089 Ha le PK-ztal par embert akkor bizony rabasztal.
Ugy 3-4k negativ reped lehet(gondolom en), amit szint lehetetlen ledolgozni igy kezdesnel ennyi emberrel, de ha ez meg nem is lenne problem akkor is az hogy durvan 1500-2000 mob megolese buff nelkul ugy hogy nem kapsz se xp-t se sp-t, hat riasztoan hangzik.
Szoval vagy 1500-2000 mob ez vagy kezdj uj karaktert.
U.i.: igen valoban elbaltaztak ezt a rep dolgot
-
#86088 Köszi szépen. -
epicfail #86087 Nem pvp server lesz.
Egyszerűen csinálnak egy éles servert, mellette meg futni fog a pts. -
hiperindián #86086 Ha le PK-ztam pár embert és ugye a nevem piros lett azt hogyan tudom megszüntetni? -
kev #86085 Libasor a Magmeld szerveren :
Libasor a Magmeld-en
:) -
#86084 -
#86083 24/7 mentee = csinálsz egy új accot, rajta egy lv40 karakterrel. :P
Mivel lehet három mentee-d, ezért a másik kettőnek kegyesen engeded, hogy az itemeket gyűjtögesse neked, miközben ők fejlődnek. ;) -
#86082 igen
24/7 mentor lf 24/7 mentee at Naia! ;) -
#86081 Baszik elindulni az innova kliens. Sztem ez into jel :P -
#86080 Nem tudjatok veletlenul a Mentor buffot csak akkor kapja meg a Mantee ha online a Mentor ugy mint a clan leader buffot?
;) ha igen, keresnek egy aktiv mentort Naian, ha esetleg van valaki -
Zarachi #86079 Fragstar nemtudod hogy lesze e valami hasonlo az Innova servereken mint a Path to awekening? mert forumon egyenlore nem talaltam semmit es legalabb azok a 7 napos itemek is segitenek picitt az embereknek ha mar 0-rol kell kezdeni -
#86078 Szia.
Igen én vagyok az a Vamp, aki az MMOpium-ra ír és nem igazán érzem azt, hogy te vagy bárki innen megmondhatná, hogy én, mint magánember milyen játékokkal játszhatok, illetve miről írhatok cikket, vagy miről nem...
Az, hogy mi a véleményed a GS-ről, vagy a blogjairól, a te saját egyéni dolgod. De azt hagy ne mond már meg légyszíves, hogy mi milyen játékokról írunk, illetve az adott játékról mi a véleményünk! Mellesleg, ritkán véleményezünk játékot, főképp hivatalos forrásból érkezett sajtóanyagokat használunk.
Mellesleg, egy másik játék kapcsán sem találkoztam még azzal, ami itt a L2-nél folyik... Ilyen szintű ellenszenv, amit mindenki ellen tanúsítotok, aki másképp gondolkodik mint ti, az egyszerűen megdöbbentő...
Szóval igen, lesznek L2 hírek továbbra is az oldalon, egyszerűen azért, mert az a dolgunk, hogy MMORPG-ről írjunk híreket. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy kipróbálja a játékot, nem fogunk senkit ettől elriasztani. Az, hogy mi a mi szubjektív véleményünk az L2-ről, illetve a az L2 közösségéről, meg fogjuk tartani magunknak, ahogy eddig is tettük.
Üdvözlettel:
Vamp
MMOpium.hu -
Otr #86077 Az új kaszt küldik fent vannak valahol ? -
#86076 Sok sérült istenem... játszik valaki értelmes magyar PTS en akinek van ventrije skype vagy TS ha igen pm plz vagy írjon ide köszi. -
#86075 Innovan kiprobaltam a 85+os skilleket hat nekem nem igen jott be :/ jo lehet hogy ujdonsag meg szep meg jo de akkor sem :) meg szerencse hogy ki tudtam probalni. lehet az a gaz hogy meg szokatlan, majd kiderul. -
Zarachi #86074 Látod tudsz te teljesen normálisat is írni :) amugy GS azt ír amit akar mér régóta egy haldokló valami akar az lenni a pocsék tesztek és a rövid firkálmányaik miatt :)
Fragsat hogy hogy most nem lesz wipe? :D legutoljára azt mondták név marad es visszadobnak lv1-re most meg lehet marad minden értem ez alatt a lv 85+ karikat :D -
#86073 http://naia.kaifas.lt/index.silent.php -
#86072 Üdv!
Valaki adna egy linket, ahol meglehet nézni, hány játékos játszik a szervereken?
Köszönöm -
#86071 Ha minden megmarad akkor kicsit érdekes lesz a szerver :D
Mindegy ha igaz a hír akkor 3nap és minden kiderül. -
aalat #86070 ingyen van a jatek.. ez meg Magyarorszag ^^
Battlepinggel semmi baja az nc szerverekenek sem. -
#86069 Te jó ég, mi történt itt?:D -
#86068 A no wipe nalam az az ,hogy minden marad.
Egyébként nyilván valami pvp szerver lesz belőle és indítanak majd egy "rendes" szervert.
Aki meg laggrol magyarázott az menjen csak nc west szerverekre ahol alapból 250ms es pinged van.
Nálamm itt most 27 es ping van lag nélkül. (ennyit az alaszkában meg orosz sztyeppén van a szerver elméletről) De aki nem hiszi annak /tracert geo.l2.eu
-
Bender86 #86067 Ez azt takarja hogy karik maradnak csak a cuccok tunnek el, meg a szint lesz lvl1? -
#86066 lineage2europe Lineage 2 Europe
We are happy to announce that European Server is to be opened on the 7th of December! And guess what?..No wipe there! Enjoy.
twitter -
FickDeineStory #86065 Tudom, hogy már régóta működik a szerver rendesen, de már engem a béta egyeltalán nem izgat.
Még a live szervert esetleg megnézem, de arra nem túl sok esélyt látok, hogy játszak is ott.
Srácot meg a GS-t azért osztottam le, mert legyünk őszinték eddig felé se néztek a játéknak hét éven keresztül, ha írtak is róla, mindig negatív fényben tüntették fel.
Most meg idejönnek, hogy "teszteljék" "cikket írjanak" róla, vagy, hogy mégjobban bemocskolják a játékot, és elég erősen részre hajlóan az ő kedvencüket beleírni, hogy hát bizony az jobb volt.
Na, de nem futok én veled fölösleges köröket ebben, nem is rád haragszom igazán. Ha Innovánál szeretnél játszani tedd, +1 Lineage 2 játékos official-on és kész. -
FickDeineStory #86064 teljesen újból kell kezdeni a live-on betáról semmit nem lehet átvinni. Legalábbis tegnap még az volt kiírva. -
Bender86 #86063 Az Innova szerverre értettem amit irtam
-
#86062 Ha esetleg erdekel valakit, Innovan lehet tesztelni mostamr 85os karikkal is. -
Bender86 #86061 Udv
Tudtok valami hogyfog lezajlani a wipe? összkari törlés vagy csak minden torol és a karik level1
-
Zarachi #86060 Fick te nagyobb gyoker vagy mint gondoltam :D Amugy neked mar diploma kell egy PC elinditasahoz is vagy mi? :DDDD -
#86059 Nem vagyok én telhetelen de EZT az up timeot a 12 éves vérpistike szerok is hozzák ok nem 5-6k playerrel, de nem is mezei desktop pc-n van hosotlva, vagy is remélhetőleg. :D -
#86058 Az hogy korábban futott nem jelent semmit, sajnos már hülyére hackelik a motort, btw a graf lag töbnyire a rengeteg player miatt van, tedd minimumra a grafot, nekem is úgy megy, vagy is menne ha lenne szeró :D -
Genesist #86057 Nektek is játszhatatlan a városokban? Egyszerűen annyira szaggat, hogy az borzalmas. A gépemmel biztos nincs baj, korábban is L2-őztem, és tökéletesen futott. -
FickDeineStory #86056 Figy, te meg ha az a vamp17 vagy aki az gamestaros mmopium blogot szerkeszti (mert ott láttam ilyen nick nevő egyedet).
Akkor ne is kezdj el Lineage 2-zni főleg cikk írás szempontjából, szerintem aki olvasott már a gamestar-on megjelenő Lineage 2 cikket az elküldi a gamestart a kurva annyába. Vele együtt a blogjait is.
Nem kell a cikketek ha kinyalja a Lineage 2 seggét ha elküldi a fenébe akkor sem.
Ti csak annyit tegyetek meg, hogy ne írjatok róla semmit. A cikk írók és azok cikkei miatt nem olvassák a gameszart az L2 játékosai nem azért mert nem érdekel senkit.
Amennyibe csak játékosként játszani akarsz akkor lapulja meg és játszál.
Ha meg egyeltalán nem az a vamp17 vagy akkor nem neked szólt, de ha olvassa ezt valami GS szerkesztő akkor tudja mi a pálya.
mocsy és gyu bekaphatja bobby kotick faszát.
Lehet a fórum mellék hatása nálam ez a stílus:D. -
FickDeineStory #86055 Szerencsére nem szedek gyógyszereket, szerencsére nem kell riportolni senkit, de vannak bizonyos emberek akikhez alkalmazkodni kell.
Nem szoktam ilyen stílusban beszélni, de van aki csak ebből ért sajnos, szóval csak az ő kedvéért "alkalmazkodtam". -
#86054 Hű!!! elgurult a gyógyszer? :D Vagy elfogyott a reportolható gamer? -
FickDeineStory #86053 te szerencsétlen barom.
1. letöltöttem azt a kibaszott klienst feltettem, regisztráltam.
2. Elindítottam azt a szart kidobott az a szar 4game egy internetes oldalt ahol ott volt az a "play" gomb rákatintottam, kijött valami user agreement szerűség bele a pipa oké aztán agree vagy yes (tudom is én mi volt ott) katt rá és semmi.
3. Nézd meg hány oldalt tele sírtak ezzel mások azoknak sem volt jó
4. tudom, hogy most működik, de én már szarok a hülye Örmény pts kliensükre.
5. az oroszok mindig panaszkodnak a szerverek hatalmas laggzásaira pedig az nekik helyben van.
6. Addig basztassák az EU játékosok az Innovát az Innova játékosok meg szidják az NCsoft-ot, hogy az egyszer szerződést bont velük.
Ezt már megcsinálta az IAM Interactive-al is pedig egy rakat pénzt bukott rajta az NC, szóval én már csak ezzel számolva is az NCwest-et választanám. -
#86052 attól függ hogy nc west vagy innova
Ha USA akkor NC west és aszem Naian, vagy az új szerok egyike Shilen avagy Magmeld, utóbbi kettőn vagy lesz vmire való magyar közösség érsd, nem fogják egymás torkát átharapni vagy nem...
Ha Eu akkor ugye Innova, de náluk még csak pts szeró van. -
Hikoro #86051 Na elkezdtem letölteni a game-t a hiv. oldalról.. beletelik majd egy kis időbe, de addig lenne 1 kérdésem. Hol érdemes elkezdeni, hogy találkozzam magyarokkal is.
Bő 1,5 évvel ezelőtt toltam utoljára L2-t mikor még Kamel volt vagy utána.. Kéne egy kisebb help, majd, hogy mi micsoda. Köszi előre is a segítséget! :)