88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• biomage
    ha a tudatlanság fájta te már halott lennél :P

a házigizda berakott a bannerbe egy jst ami ezt csinálja, ehhez semmilyen moderátornak nincs köze.
  • pharao
    Most így gyors visszaolvasva, nem értem miért húzod fel magad Biomage hozzaszolasain, mert mar jóideje spammeli azt, hogy "Moderált felhasználó! Az üzenete megtekintéséhez kattints ide: Eredeti üzenet" és már egy kicsit unalmas... Szerintem azért kapta ezt, mert túl sok volt a noob kommentje, úgyhogy ne tőle várd a segítséget.
  • Predtom0O
    *a tömegnyomorra:)
  • pharao
    Készüljetek!

• biomage
    Ez nagy tévedés :) csak zavart már a gyerek kérdései :P.
    Amúgy van már baráti köröm és nem vágyok másikra.

Ja és válaszoltam a kérdésére, lesz új szerver innován, ha nem tűnt volna fel
  • Frankie87
    Látom itt értelmetlen a kérdezés. Mindegy, majd kitapasztalok mindent és eljátszok. Itt nagy divat a beszólogatás, én valahogy nem szeretem. Velem van a hiba tudom...
    Sziasztok!
    Jó játékot mindenkinek.
  • Hunter of Deer
    Ennyi erovel o is olyan szeron volt ahol nem volt meg ilyenben ... de vegulis a kemeny beszolas helyett akar valaszolhattal is volna neki :P bar gondolom probalsz beilleszkedni azert valaszoltal igy :P
  • Predtom0O
    Én már inkább nem is írok semmit mert még több ember fog szeretni és asszony féltékeny lesz a végén.
  • biomage

ja mintha tudtam volna erről bármit is :D, egy tört c3 szeron voltam amin még kraftolni sem lehetett :D, szal a tudásom kicsit hiányos volt, nézd el :)
  • Odikee
    Nem akkarok senkit sem emlekeztetni de 1 evvel ezelott toled "Ork mage
    1-19 ig a falu környékén fejlődtem, Orc Shamanként hová menjek? Gludioba?" vagy "Hanyra torik a fegyo?" . Szoval ha vki nem tudja mi az a instance nem te vagy a legjobb szemely a kritika megfogalmazasara .
  • cece
    Én nem szoktam ilyet mondani.
    De ezzel a szemlélettel húzz már innét. De még az országból is nagyon messzire. Valahol az államokban biztos jó tanár lenél, kb. ott van hozzád mérhető hallgatóság is, akik képesek elhinni ezt a szintet. (mert érteni de főleg tudni nem fogja).
    Annak amit itt leírtál alapja max. egy vicclap belső oldalaira lenne megfelelő tartalom. Javaslom olvas reggelente Blikk-et este meg nézd a ValóVilág, Megasztár kombót L2 helyett.
  • Lenderow
    Srácok ezt is megéltük,egyik fogyatékos oktatja a másikat.Szerintem egyikőtöknek sem kellene élni, nemhogy játszani.
  • biomage
    adok egy jó tanácsot :D fogad meg!
    Ne játssz az l2vel :P

és igen indul pár szerver az innován, tele olyan nubbal mit te, aki még az npcsen találja meg még ha kiszúrja a szemét akkor sem.

ara célzok hogy pár hszel alattad írtak az egészről de te nem vetted észre -.-
  • Frankie87
    Lenne két kérdésem. Ti melyik szerveren játszotok, vagy csak fogtok? Mert úgy vettem ki, mintha új indulna.
    A másik, hogy mi az az insta?
  • VipJoco
    Haláli nyugodt vagyok mert 6előtt esélyem nem lenne belépni játékba még ha menne a szerver akkor sem. Az oldal érdekelt a prémium acc miatt, de már arra is van válasz twitter-en.
  • epicfail
    Fórumba már írják hogy menni fog időben, nyugodjunk meg.
    Továbbá 10 percenként nyitják meg a logint 500 főnek :D Első insta állítólag 80 férőhelyes, ez is egy indok, meg a mobok véges száma, de lesznek GM-ek bent, ha kell segítség, azonnal lehet rájuk írni.
  • FickDeineStory
    megnéztem az előbb, de nálam sem jön be az oldal még karbantartást ír ki.
  • FickDeineStory
    Valami hasonló legalábbis, most Nyugat-Európában annyira divatos lett az Indo-Európai szót használni több európai nép eredetére is (például Olasz, Görög).
    De, hogy a Magyarok végülis honnan erednek érdekes módon senki nem tudja megmondani. Többnyire ezért nem is hiszek abba, hogy ez a DNS dolog ennyi időre visszamenőleg működik.
    Mindenestre a Magyar vagy európai vagy Perzsa vagy Türk nép. Ami a megszállott Magyar hazafiak szempontjából kellemetlen lehet az az, hogy egy nagy Magyar vezér vagy király sem volt ténylegesen Magyar. Például István is Türk nyelvet beszélt, Árpád állítólagos DNS-ébe is valami 23-50% közötti ázsiait fedeztek fel. Hunyadi János és Mátyás Kun volt szóval ők is Türkök meg állítólag Horthy is az volt mármint Kun.

egyébként nagyobb gond nélkül visszatudnák vezetni a történelmet 15 ezer évvel ezelőttig is, ha Kína és Nyugat-Európa ennek nem tenne keresztbe.
  • VipJoco
    Egy apró kérdés, innova oldalának nem kellene még menni? A szerver gondolom még annyira se üzemel mint az oldal. Munkából nehéz megnézni, de ha valaki kliensel rendelkező gép előtt lenne megnézhetné.
  • Otr
    Plz egy linket a letöltéshez ami nem launcher. köszi vidámság!
  • Predtom0O
    Látom van baj bőven.Valaki elmagyarázná jelen pillanatban mi a téma mert nem akarok lemaradni semmiről,de ezt aki ki tudja gubancolni miről folyik a társalgás kérem mondja már el.Jelen pillanatban:innova,NCfos,insta,pvp,népesség,nemzetiség,egy kis töri,DNS, ha valamit kihagytam bocs.
  • solyomb
    "uralkodni akarok vágy"?

Milyen aspektusból nézzük, hogy egy klán nagy? Hogy sokan vannak?
    Manapság már kb semmihez sem kell sok ember, ha nem szeretnéd legalább nüansznyit is megbillenteni valamerre a szerver egyensúlyát, vagy éppen egyensúlytalanságát. A napi raidelésekhez normális esetben 1 party már sok is.

Az elfogadható szintű játékhoz nem csak a pvp részt értettem, az emberek jelentős része azt sem tudja, hogy egy-egy epicnél, mit hogy kéne csinálni, nem hogy egy 1v1-ben egy party vs partyban stb...

Melyik más népnek megy ez sokkal jobban? Amerikai vagy orosz példa jöhetne maximum, de azért ez számosságát tekintve kicsit más buli, akkora populációból nyilván több jó játékost lehet kitermelni. Magyarok közül is össze lehetne kovácsolni 1-2 partyt amivel a szerver jelentős részét szét lehetne trollolni, de az is csak arra lenne jó, hogy egy különítményként belépjen valamelyik vezető oldalra - vagy szétdualboxozva letoljon pár epicet:D
  • Frankie87
    Mai napon nálunk 14:00-től kb 5órás leállás lesz. Egyik szerver sem fog működni:(
    Ám valaki leírná mi az a stone of destiny?
  • Frankie87
    Köszi szépen.
  • Tüskés
    Arra a 'kaukázusi' DNS-re gondolsz, ami angolból van fordítva, és fehér embert jelent (szemben az ázsiai, afrikai, őshonos amerikai, és ausztráliai embertípussal)?
  • FickDeineStory
    Én ezen nem csodálkoznék annyira. Amit most a Magyar politika vagy pontosabban akit Magyarnak nevez abból a legtöbb egyeltalán nem az. Magyar, Sváb, Kun, Jász, Szláv ezeket mindet Magyarnak jelentik ki.
    De eredetileg:
    Magyarok leginkább a Kaukázusi emberek DNS-ét hordozák (pl Kurd, Perzsa)

Kun egy Észak-Kína területéről jövő Türk nép.

Jászok Tunéziából jöttek ide, Iránt is érintették közben.

Svábok valami féle német népség, de német ismerősöm csak "strange South-German tribe"-nak hívja őket.

Szlávokból meg főleg Dél-Szlávok jöttekbe a Török megszálás alatt.

Szóval Kelta-Szkíta-Türk-Arab-Szláv fajok akik akik a történelem során alig fértek megegymással most itt ebben a kis medencében, hogy tennék:).

Én például Kun vagyok.
  • Otr
    köszi a linket!
  • FickDeineStory
    viselhet igen, csak ugye míg vannak kasztok akik kapnak heavy armorra mastery-t azoknak több lesz a P. def-jük vele. Míg te light-ra kapsz bónuszt tyrant esetében ez p. def, speed és evasion növekedést jelent. Szóval nem érdemes heavy-t viselned.
  • epicfail
    Ezt ő is megtalálta tuti, ő a fehérre gondolt! :D
  • MadnessX
  • frango
    Bocs csak megszoktam a válasz gombot:D

epicfail:forgotten temple,nincs bent a kutya
  • pharao
    he? Miről beszélsz és mi közöm hozzá?
  • epicfail
    milyen instában?
  • frango
    Ekkora fost. Szenvedtem itt 1,5 órát az instába és s.art sem ért mert az utolsó boss nincs bent...a láthatatlan falon is alig lehet átmenni...
  • pharao
    Na úgy néz ki, hogy Core lesz az első EU-s szerver neve és December 7.-én kb. 3-4 óra között indul.
  • frango
    Cruma Towerben már lehet beszélni az npc-kel(legalábbis tegnap tudtam). De egy lo...sz az a quest. Órákat kell várni, hogy történjen valami. Dobtam is el azt a questet. Grideléssel többre megyek...
  • Odikee
    +1 , magyarokkal jatszani csak idokidobas , 95%nak fogalma sincs arrol h mit csinal.
  • center86
    Itt megtalálod őket. A beépített "Q helper" valamiért tartalmazza azokat is, amiket már nem tudsz felvenni....whatever. Shilen szerveren a heine kamalokaban felvehető Q bugos. Cruma-ban nem lehet beszélni az NPC-vel. A többi szerveren nem tudom, hogy mi a helyzet. Aki magyar klánt keres, láttam egy HungarianForces nevű klánt.
    http://www.iot-s7-8qcnso.l2database.com/lineage-2-drop-database-news/lineage-2-goddess-of-destruction/47-l2-god-new-quests.html
  • Sorbon
    Van beépített questhelper, ott minden questet megtalálsz npc-kel együtt.
  • Otr
    Az új questekről kérnék egy oldalt ahol össze vannak gyűjtve. köszi