Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az L2=Lineage2 egy kb 3 éve futó játék aminek folyamatosan vannak folytatása ennek a legújabb rész az Interlude amiben uj mobok vannak amiket ölni lehet egy sziget tele ludakkal erre utal a neve inter mint belerakot integrált röviditése lude az meg, kérdõ modban a hatás fokozásáért jelzi a ludakat tehát Interlude= Integrált Ludak a játékban vajon? Más külömbségrõl nem tudok.
Idyll Ez már a kinõt verzió!!! És látod Gwenynek pont jó és hát ez a fontos😉
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Excal1bur Leader of Sleepers
Gwenhyfall lvl78 EE 78 He 52 Sps(sieghard)
nemvoltam 4 napig, de látom zajlik z élet! 😛
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
1. kb 150-200 magyaról tudunk de azok nagyon jó közöségben fõként itt.
2. 30as szintet röhögve megütöm 1,5 nap alatt és bizonyos kasztal a 40 es szint(törös/ijjász/nuker/) buffban kevesebb mit 2 nap!!
3. európéban 5-10k játékos /szerver átlagosan koreéban nem ritka a 40-50k játékos horror/szerver
4. A free másolata az offnak és igy természetesen rosszabb tökéletlen és sok ponton hamis informáciokat tartalmaz.
Jo ideig nem leszek normális😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
1. Eredete szerveren nem játszanak magyarok mert amikor regisztrálsz autómatikusan kasz amerikai állampolgárságot.
2.30 as szintet nem tudom el lehet e érni 1 év alat az kémény dio nekem persze questel(kasztválto) eggyütt 42 ora volt a 40es szint de én használtam a luck és a pet questet + wish potionban kértem a társalgoxp revardot!
3. néhány 10millio játékos 40 szerveren nagyon gagyi... alig zötyögünk nekem van saját off szerverem is ahova nem jön senki mert csak az enyém ilyen kevesen vagyunk ja és amerikai vagyok hello háv ár u?
4. A free szerverek sokkal jobbak azért fizetünk mert barmok vagyunk és többen közülünk Szado-Mazó klubba jár imádunk pénzt elverni a rossz dolgokra ezt te nem értheted mert te nem amerikai vagy.
Mardwollk ... Human Fighter
hogyha van már egy playNC accom és ahhoz már hozzáadtam régebben a trial L2-t akkor azt kell majd a teljes kódjával hosszabítani, vagy az eredeti gamet még1x hozzákell adni az acchoz?
Destiny. The design is clearly ancient.
Hm es mivan akkor ha nem az orkosat valsztom ?😊 csak kivancsisag
2honapja jatszok es 47es vok(1szeres rate van de ha ugyes vagy olyan frankon fejlodsz hogy az csuda^^)
En 2004-be vetem meg eredetibe a jatekot es ravan irva a dobozra hogy már 3millio jatekos vilagszerte
A free szerver csak azert jo mert nem kell fizetni erte^^
1:eredeti szerveren télleg nem játszanak magyarok?
2:30-as szintet lehet elérni 1év alatt eredetin?
3:eredetin tényleg alig játszanak?(lol)
4:jobbak a free a szerverek?
(nem kell most oltagatni<#idiota>#idiota>)
Destiny. The design is clearly ancient.
Truby:
A fû azért nõ mert elhitették vele a barátai, hogy lehet fa! Ahogy a te szüleid veled, hogy lehetsz tudós vagy ürhajós! És bár nem leszel ürhajós tudos meg pláne nem mégis tutira csinálsz gyereket valakinek akivel elhitették, hogy lehet szupermodell. Na látod látod ahelyett , hogy örülne fû legalább lehet. Azt kell szeretni amid van és lehet késõbb száradsz el!
Az a lineage nem küldivel tuningolod magad!! Szörnyeket kell ölni. Ki mész a városból és keresgélsz minden felé vannak ilyen szörnyek amiket meg lehet ölni olyat keres aminek a neve zöld de maximum fehér az tuningol a legjobban. Na ha megvan a szörny akor probáld meg megölni ez nagyon egyszerû klikelj ra a szörnyre és a karaktered megtámadja skilleket is használhatsz de sokkal jobb ha meg próbálod rávenni hogy adja oda harc nélkül az xpt az mindig dupla xp. Ehez kell egy quest amit
Ivory towertõl nyugatra a folyó partján lehet felvenni a kis boszorkánylánynál, a küldetés neve wish potion és ha kész a quest válaszd az Okos akarok lenni lehetõséget! Igy már tudsz beszélni a szörnyek nyelvén.
U.I. Én 5,5 orát kártyáztam antarasszal de baszot adni bármit is vele ne probálkoz undok egy dög😞.
-Miért nõ a fü, hogyha majd leszárad?
-miért szárad le, hogyha újra nõ?
A választ elõre is kösz <#integet2>#integet2>
Nekem az lenne a kérdésem hogy mien küldikel tudom tunigolni magamat a bor-ost tudom hol kel felveni..
Kösszi szépen 😊
A másik meg hogy nemtudtok olyan hejet 47-es nek ahol joltud fejlödni branded lene a megfelelõ de full bot party-van állandoan meg a a sok polarmos aki 2teremyi mob-ot szed össze szoval az kilöve :S
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Amúgy thx.
pl: a piros gyöngygumo az a healolás képesség, lila liliomtõ az az Mpower3 buff stb.
Jó nehéz rávanni hogy meg egye, de a legnehezeb hogy alacsony szinten nem is ad gyökeret csak magot amit még el is kell ültetni spice(fûszer) néven adja és legjobban a DE villig melleti mocsárban nõ!
Csak kérdezetek továbra is mindent tudok mint azt már említettem.
fuck mmo's..i.,
ezt kiegésziteném AFK bot-ra már bocs😄
Csak azért irtam le mert 1 magyar beszolt 10 percel ezelött hogy mér vagyok ezekkel a cigány botos sleepersekkel . Ok ez a duma alap l2 be de ami felidegesitett az az volt mikor a srác beszolt hogy "lol te is bot vagy most" .... igaz hogy beszéltem hozzá meg minden de hát...
Udv Doki!!<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
fuck mmo's..i.,
- Goooodi - pihenteti L2-t
- Gwenhy - ugyszint pihenteti...
- Ventel - megin'csak pihen
- Raziel - az meg kijafax? Jaaa.. a brazil vendegmunkás, aki mindig depresszios? ... felejtos....
... es akkor ki lehetek en?
-- Az IC-s ventrire nem tudok felmenni, mert ujra lett teve azota a winfos nalam, es nem mentettem le a jelszavaimat... ;D De gondolom ucccsem hianyzom nagyon, mint Kensi-s... bar a Kensiben sem lattak mar majd 1 honapja...
-- Nekem ma (27-en) jar le az accom, es szerintem NEM is fogom most befizetni.. inkabb Heroes 5-tel tolom meg a kieggel (HoF) par haverral hamachin....
-- Majd ha jol kereso orvos leszek, es szarra tudom magam donalni, megint megyek L2-zni (remelem olvassatok ti NC-s kocsogok...... adjatok vissza a 2.5 MILLIARDOMAT, TI BARIBA_ZOK!!! <#gunyos1>#gunyos1><#gun>#gun><#action>#action>), de sajna utalok a sor vegen, szakadt cuccokban kodorogni... lehet, hogy burzsulysag, de nem az en stilusom a "becsuletes" penzkereses L2-ben... <#ejnye1>#ejnye1><#levele>#levele>
-- De azert mesejjjjetek, ha van kedvetek, hogy all a "poloitikai helyzet" Sieghardt-on? Varak megvannak meg? Haboruk vannak? Barmit...
-- Tudjatok, minden honap vegen le kell adnom a drotot a catalystnak <#nezze>#nezze>, hogy megkapjam a nagy lovet... <#eplus2>#eplus2>
En Taro Adun (Hopp... ezzel most elarultam magam... <#mf1>#mf1>) <#wave>#wave>
Ha leirnám hány/hanyas szintű karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.
lenne 1 kérdésem elvileg a reflect dmg be belehalok?
valamint ugye van a hell knight nak 1 oan skillje ami viszasegbzi a skilleket x% esélyben nah abba belehalok e vagy sem? valamint a torpenek van 1 parry stance skillje asszem vagy 1 másik stance ^^ az h mukodik atkot vagy dmg t is viszadob ? koszi elõre is