Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
<2007/05/27><13:05:21> <@dmx> h az ostobasagnak nincs"

o.O 😊

Trolling is a art.

Facek
bazmeg a vicceknek is vannak határai
FragStaR
Banyek a második lehetõségról nem is tudtam !! Ha azt is megcsinálom akkor ez a 2 quest összadódik ?! Azért az már nem lenne rossz!

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Gordis2k
HOHOOO erre is tudom a választ a luck tól. Minél magasabb a luckod annál jobban esik luck = (wit*con-str)/men *szint ez az érték freen mindig magasabb mert ott a (wit+con+str)/men van beállítva. Ez az érték állandó de lehet enchantolni a GC questel. Kanrotot kell ölni 1000 darabot és a vérét leadni Gordonnak (goddard várának õre) minden 1000 darab eggyel növeli az esélyt miután nincs szintkorlát, hogy kis szinten is csinálhasd nem kell megölni a kanrotot elég ha megszúrod és elfutsz!

A másik lehetõség még a sajt sütõ quest dionba az Ork adja elõször egy speciális öreg bort kel megtalálni orkokbol kiütött dolgokkal utána veheted fel a questet a dioni magic guildban(a magic guild csak minden 2dik héten van és csak ha a dusk nyert!) ezzel duplázni lehet a luckot és a kritikálra is hat!

Csak kérdezetek bátran továbra is!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Van egy file ami az esetek 80% ban tilt ez a csunya beszéd szûrõ! azt a filét kell törölni pontosan nem tudom mi a neve de elvileg irja mikor criticalt dob.

24/7 azt jelenti 24 napból 3,4285714 napot botozik .
a kinaiaknál meg 24/7 azt jelenti 24 hétig nem alszik és nem fürdik.

Néhány nevetséges állítás szerint a nonstop játékot jelenti azaz 24 órában a 7 minden napján! De ez nem tünik a helyes válasznak tök hülyeség....SZERINTEM

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
a nap minden órájában a hét minden napján, ha a számszerûsítés gondokat okozna

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SzemelyiTestor
Lol tegnap túlestem életem elsõ eredetin történõ bossolásain 😄 leöltünk 6 boss-t léptem 6 szintet 😊 Mondjuk loot csak egyikbõl esett sword of occulus asszem az volt. Egyébként min múlik hogy mikor droppol egy boss ? Mert törtön mindig esett cucc 😄😄

SzemelyiTest0r (Franz)

VipJoco
Mailka nem tudod miért lehet, hogy eddig nekem egy ilyen se ment? Mindnél critical error mikor indítom!

Tüskés
24 óra, a hét 7 napján.

Idyll

éjjelnappali közért.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

mAilkaEVO3
24/7=3,4285714285714285714285714285714 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Chryst64
mi a fene az a 24/7?

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

mAilkaEVO3
akinekk kell zoom hack a majus 22-i updathez 😛
zoom

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Szia! 😊

Mákos... 😊 Én egybe se futottam bele... 😞

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Azért az is megesik - tudom ritka - hogy valaki egyáltlán nem botol... 😊
A bant pedig végül mégiscsak az illegális program haszálatáért kapják, már akik megkapják... Az megint más kérdés, hogy erre a reportok hívják fel a gm-ek figyelmét, nem egy megfelelõ szûrõ program.

79 SE/77 BD Naia

Padidiver
jólvan jocóóó osszááá csak ahhoz értesz is😄
a viccet meg véletlen se vedd észre, egyébként de, kb másfél hétig használtam walkert és senki nem mondta hogy én sosem próbáltam ki....
és nem azért bannolnak ha kb 24/7-ezel hanem inkább azért ha 24/7-ezel és reportol valaki....

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Tudvalaki mondani valamit erröl az eventröl ? pl mikor hányora körül keresgéjem a mob-okot meg hogy mien területeken?minden szintnek megvan a maga event mob-a ? vagy hogy?

Udv!
Nemtudjatok hogy holl (mien) esik life stone lvl46 ?

Nethyrrea
inkább srófold fel az empower scroll árakat, hiányzik az a 40 misim 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Én meg pánikszerûen eladtam az összes brezemet áron alul most meg már alig van <#falbav>

Chryst64
ez az event egy nagy nulla lol

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

meszitibi
Wts +15BW heavy set, +3 Orcish Poleaxe Pm Tibcse Ingame

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

WTT Doom heavy set egy tallum sapira pm ig pls

The Life is a Game. Yust play it!

Nethyrrea
sztem azért bizti kedvéért minden lehetséges infót változtass meg rajta, nehogy valami catalystos unatkozni kezdjen...

Ien event golem mob-ok csak este/ejjel van? vagy most is kereshetem oket 😄

Akhi
aham<#email>

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy Vista alat megy a l2?

phalanx
már vagy 2 hónapja <#lookaround>

és ja starcraft ftw, remélem nem b****ák el <#zavart2>

Nethyrrea
jah, offtopic: nézzétek meg a starcraft 2 cinematic HD trailert, kicsit se orgazmus.... :o

Nethyrrea
izéé... tied lett nix0n?

phalanx
fighter guild - grandmaster

Sziasztok kellene 1 kis help van 1 human knight karim most lettem kész a 2 kasztváltóval és megkaptam ezeket Mark of Duty,Mark of Trust,Mark of Witchcraft most hova kell ezekkel mennem hogy végre
Dark Avenger legyek valaki help pleeeeez.
VipJoco
Söndi nem tudom miért oltod le szegény embert! A forum nem azért van, hogy kérdezzen az ember vagy beszélgesen? Jah és ha botozott akkor mi van? (Ha bannoljak az õ dolga) Ne mond, hogy te sose voltál bent botból!

Amúgy meg az embereket nem azért bannolják mert illegális programal van bent hanem mert kihasználja a tényleges 1honapot azaz 24óra naponta!

Facek
azon az eventen ha elindultunk akkor általában találtunk azért
Padidiver
<#buck><#vigyor>
akkor miért nem vágod?xD

Facek
kössz manta. a maszkos eventnél nem is offon játszottam azelõttinél meg kb 200kk-t húztunk ki belõle
Padidiver
Eddig is így nézett ki az event max régen te végig botoltál alatta és ezért nem is tudtál róla...

én csak 1 event szörnyet öltem emg de az kidobott 2 bsoet 1 brezt 20 Great magic haste potion 20 haste potion

megöltük a 76os event rb t is és dropp: 750 sop i ore stem... jo sok l2day scroll és ennyi 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Sámán
Azt is kiírja mikor fogynak el?! Jó tudni... <#buck>

FeketeVipera 77 SS

Facek
így van beírja a gm hogy jönnek a golemek meg kell allitai oket aztan pedig azt is beirja ha mar nincs tobb... es a nevuk ugyanaz meg a szintjuk is mint az eredetiknek, ez most nagyon gagyi es csori event 😛
Sámán
Szerintem már az egész szervert átfésülték, várni kell estig, és ha a GM bemondja hogy meg kell állítani a gólemeket a akkor jönnek elõ újra (ez olyan este 11-éjfél körül volt) -szerintem a tegnap estieket már felesleges keresgélni <#nemtudom>
Amúgy 2 helyen találtam -az egyik csapat pont Dion alatt volt ott a ruins of nemtommi környékén -a másik meg a másik ruins mellett -de elméletileg bárhol lehetnek, gondolom ma este nem pont ugyanott lesznek -aztán a franc se tudja<#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Giru
Hat igen. Ebben teljesen igazad is van, de barmennyire is szeretne az ember sajna elõfordulnak bakik... Velem is elõfordul, hogy egy party fel tud duhiteni, ez teljesen emberi 😊

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

VipJoco
Hol volt ez a csunya golem? Mert én unom már a keresgélést kb 2órája rohangálok gludin, gludio, dion között (körül) de sehol semmi! <#szomoru1>

Szia! 😊
Nekem egy IRL ismerõsöm mesélte, hogy WoW-ban visszafogták a botokat, persze lehet, hogy azóta újra leromlott a helyzet. Ettõl függetlenül a Lineage-ben túlságosan komoly problémát jelentenek a botok és az ebay-es adena.
Giran környékén egyébbként itt is tele van spammelve a chat, csak nem adena arusítással, hanem trade ajánlatokkal - pedig még trade chat is van...
A full, de inkább a 2 full party 40 alatt is mindenképp kell a bossoláshoz. Fõleg ha tényleg betartjátok a 3 szintes szabályt... De nem olyan nehéz összeszedni azt a 15-18 embert...

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Nem veletek volt a gond, csak már TOI-ban felcseszték az agyamat. És igen, tényleg létezõ hibám, hogy komolyanveszem adolgomat, de mint healer engem mindíg elkeserít, ha valaki meghal a partyban.
Emellett a rosszul mûködó partykban én még a chatet se tudom olvasni, annyira folyamatosan kell dolgozni a party életbentartásán. Szóval én az összes poénról lemaradok, és fogalmam sincs, hogy a chaten mirõl van szó... 😞 És emellett úgy érzem, hogy csak rohanok az események után... Hidd el, egy idõ után nagyon nem szórakoztató...

79 SE/77 BD Naia

Sámán
Amiket én találtam azok olyan 20 körül lehettek... legalábbis a boss 20as volt. <#nevetes2><#nyes><#vigyor5>
Szinttõl független a droppjuk -nem mindegyik dob, de amelyik igen, az bõségesen <#crazya>

FeketeVipera 77 SS

SzemelyiTestor
bocs laggoltam és 2x nyomtam rá 😞

SzemelyiTest0r (Franz)

SzemelyiTestor
Hát hogy az l2-ben több bot lenne ? Hááát azért ez vitattható 2 évet wowztam eredti srv-n és mindent elértem amit lehetett legjobb ruha stb stb, de azért jöttem vissza l2-zni mert sokkal jobb játék mint a wow, mert itt akár nagyon vért izzadva de egyedül is elérhetsz mindent (csak max több kari kell hozzá) ott meg bármit csinálsz ha megfeszülsz se mindig rá leszel szorulva a többiekre, egyébként ott annyi botvan hogy alig lehet tõlük farmolni jah és állandóan privát üzeneteket nyomatnak hogy vegyél aranyat itt meg ott és 4 - 5 percenként spammolják tele a chatett és a városban is üvöltöznek és az adminok semmit nem tudnak tenni, szal sztem nem kell általánosítani hogy az l2ben több bot van. Nekem anno amikor l2rõl áttértem wowra add 1 a társaság fogott meg meg a szabad wasd irányíthatóság.

Egyébként Rogosh a kis bossoknál is ugyan úgy full party kell meg tank meg minden csöcsöm 😄 ? Azért kérdeztem mert olyan elérhetettlennek tûnik akár egy top D-s fegyo is hogy gondoltam érdemesebb inkább ki bossolni, mert boltban nagyon drága és össze craftolni háát az se egyszerû de ha a bossolás nem jön össze úgyis az lesz :S.

SzemelyiTest0r (Franz)

Giru
Ez nem igaz, szerintem csak neha tul komolyan veszed a dolgokat 😊
Amugy nem tom mi volt Toi-ban, mert oda nem mentem, szal az elozmenyeket nem ismerem. Amugy panasz nem lehet tegnap altalaban megvaruk mig vegzel 😊

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Szia! 😊
Hát ez az... 😞 Erõsen gondolkodom is emiatt Bie félrerakásán egy idõre...
Kicsit elegem van már belõle, hogy senki nincs tekintettel a healerre... Meg abból, hogy ezzel sikeresen felcseszik az agyamat. Mert elvégre szórakozásból tolnám a játékot...
De úgynéz ki, Lineageben a healerek ki vannak zárva a mókából...

79 SE/77 BD Naia