Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
o.O 😊
Trolling is a art.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
A másik lehetõség még a sajt sütõ quest dionba az Ork adja elõször egy speciális öreg bort kel megtalálni orkokbol kiütött dolgokkal utána veheted fel a questet a dioni magic guildban(a magic guild csak minden 2dik héten van és csak ha a dusk nyert!) ezzel duplázni lehet a luckot és a kritikálra is hat!
Csak kérdezetek bátran továbra is!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
24/7 azt jelenti 24 napból 3,4285714 napot botozik .
a kinaiaknál meg 24/7 azt jelenti 24 hétig nem alszik és nem fürdik.
Néhány nevetséges állítás szerint a nonstop játékot jelenti azaz 24 órában a 7 minden napján! De ez nem tünik a helyes válasznak tök hülyeség....SZERINTEM
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
SzemelyiTest0r (Franz)
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
zoom
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Mákos... 😊 Én egybe se futottam bele... 😞
79 SE/77 BD Naia
Azért az is megesik - tudom ritka - hogy valaki egyáltlán nem botol... 😊
A bant pedig végül mégiscsak az illegális program haszálatáért kapják, már akik megkapják... Az megint más kérdés, hogy erre a reportok hívják fel a gm-ek figyelmét, nem egy megfelelõ szûrõ program.
79 SE/77 BD Naia
a viccet meg véletlen se vedd észre, egyébként de, kb másfél hétig használtam walkert és senki nem mondta hogy én sosem próbáltam ki....
és nem azért bannolnak ha kb 24/7-ezel hanem inkább azért ha 24/7-ezel és reportol valaki....
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Nemtudjatok hogy holl (mien) esik life stone lvl46 ?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
The Life is a Game. Yust play it!
és ja starcraft ftw, remélem nem b****ák el <#zavart2>#zavart2>
Dark Avenger legyek valaki help pleeeeez.
Amúgy meg az embereket nem azért bannolják mert illegális programal van bent hanem mert kihasználja a tényleges 1honapot azaz 24óra naponta!
akkor miért nem vágod?xD
megöltük a 76os event rb t is és dropp: 750 sop i ore stem... jo sok l2day scroll és ennyi 😄
Excal1bur Leader of Sleepers
Amúgy 2 helyen találtam -az egyik csapat pont Dion alatt volt ott a ruins of nemtommi környékén -a másik meg a másik ruins mellett -de elméletileg bárhol lehetnek, gondolom ma este nem pont ugyanott lesznek -aztán a franc se tudja<#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Nekem egy IRL ismerõsöm mesélte, hogy WoW-ban visszafogták a botokat, persze lehet, hogy azóta újra leromlott a helyzet. Ettõl függetlenül a Lineage-ben túlságosan komoly problémát jelentenek a botok és az ebay-es adena.
Giran környékén egyébbként itt is tele van spammelve a chat, csak nem adena arusítással, hanem trade ajánlatokkal - pedig még trade chat is van...
A full, de inkább a 2 full party 40 alatt is mindenképp kell a bossoláshoz. Fõleg ha tényleg betartjátok a 3 szintes szabályt... De nem olyan nehéz összeszedni azt a 15-18 embert...
79 SE/77 BD Naia
Nem veletek volt a gond, csak már TOI-ban felcseszték az agyamat. És igen, tényleg létezõ hibám, hogy komolyanveszem adolgomat, de mint healer engem mindíg elkeserít, ha valaki meghal a partyban.
Emellett a rosszul mûködó partykban én még a chatet se tudom olvasni, annyira folyamatosan kell dolgozni a party életbentartásán. Szóval én az összes poénról lemaradok, és fogalmam sincs, hogy a chaten mirõl van szó... 😞 És emellett úgy érzem, hogy csak rohanok az események után... Hidd el, egy idõ után nagyon nem szórakoztató...
79 SE/77 BD Naia
Szinttõl független a droppjuk -nem mindegyik dob, de amelyik igen, az bõségesen <#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
Egyébként Rogosh a kis bossoknál is ugyan úgy full party kell meg tank meg minden csöcsöm 😄 ? Azért kérdeztem mert olyan elérhetettlennek tûnik akár egy top D-s fegyo is hogy gondoltam érdemesebb inkább ki bossolni, mert boltban nagyon drága és össze craftolni háát az se egyszerû de ha a bossolás nem jön össze úgyis az lesz :S.
SzemelyiTest0r (Franz)
Amugy nem tom mi volt Toi-ban, mert oda nem mentem, szal az elozmenyeket nem ismerem. Amugy panasz nem lehet tegnap altalaban megvaruk mig vegzel 😊
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Hát ez az... 😞 Erõsen gondolkodom is emiatt Bie félrerakásán egy idõre...
Kicsit elegem van már belõle, hogy senki nincs tekintettel a healerre... Meg abból, hogy ezzel sikeresen felcseszik az agyamat. Mert elvégre szórakozásból tolnám a játékot...
De úgynéz ki, Lineageben a healerek ki vannak zárva a mókából...
79 SE/77 BD Naia