Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NewHope üzemel tovább, bár nem túl nagy aktivitással (sztem vizsgaidõszak mindenhol látszik.) Fõleg kiskariknak tartjuk fenn, hogy mégse legyenek magukra utalva az újak, legyen party, clanarmor , stb.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Nem is tudtam,hogy ilyen profi kis game ez<#eljen>#eljen>
Meglett párezer forintból a játék+1hónap.
Mondjuk az elsõ dolog ami megfogott benne az irányítása😊
★ 汤姆 李
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
fuck mmo's..i.,
-announcement:The connection to the update server has been terminated.
★ 汤姆 李
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
SzemelyiTest0r (Franz)
kiirja textbe annak a konyvtarnak a tartalmat, ahol epp a parancsot futtatod.
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
ILU
280 szabály van +140 meléklet ill azthiszem a DS9 sorozat idején már ennél is több volt és a 147 es egy jó szabály.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Na ne! Már te is adenavásárlásra csábítod az újakat??!! Tele van a hócipõm az adenavásárlókkal. Felverik az árakat, és ezzel a legit játékosok karakterei zsebébõl húzzák ki a pénzt!
Inkább segítsük az újakat klánszinten, de ne biztassunk senkit adenavásárlásra! Aki akar, az úgyis megteszi...
79 SE/77 BD Naia
fuck mmo's..i.,
Nem tudja valaki hogy tudnám egy ftp filmlistáját szövegbe menteni?
ON
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nos, ez ennél jóval összetettebb probléma.
1. Sokat számít a szerencse. Néha van full drop, de eléggé ritka. Partyban erre - a nagyobb leölt mob mennyiség miatt - jobb esély van.
2. Sokaknak - nekem is - van kis alt karija, ami viszont jobban felszerelt, hiszen alapból a régi levedlett felszerelésével kezdte... Vagy épp a klánja támogat meg néhány embert normális felszereléssel...
3. Sajnos valóban sokan vásárolnak adénát, de ezzel nem tudsz mit kezdeni. Viszont ettõl még mindíg tudsz rendesen játszani.
79 SE/77 BD Naia
Szösszenet majd következõ hónapban visszaadom a cuccaidat csak lejárt az accom és ebbe a hónapba nem hosszabítottam meg <#wink>#wink>
Amúgy a "newhope" klán végleg megszûnt?
FeketeVipera 77 SS
SzemelyiTest0r (Franz)
Igyekszik az ember.. 😊 (akarom mondani sötételf.. 😊 )
79 SE/77 BD Naia
★ 汤姆 李
Rossz hírem van: tudtommal nincs.. 😞 Viszont egyet se aggódj, hamar belejössz majd.. 😊 Ha pedig megkeresed a többi magyart, akkor szerintem mindenki szivesen segít...
79 SE/77 BD Naia
Magyarok SZVSZ minden szerveren vannak, de a legtöbbünk két szerveren tömörül: Siegehardt (2-es szerver) és Franz (10-es szerver).
A Siegehardt amerikai idõ szerint megy - ez tulajdonképpen csak ostromoknál számít, míg a Franz közép európai (vagyis hazai) idõ szerint. A Franznak - mivel közelebb van - jobb a pingje, viszont nagyobb a leterheltsége. Bot meg mindkettõn van bõven.. 😞
Én a Franzon nyomom.. 😊
79 SE/77 BD Naia
★ 汤姆 李
Ok, csak bátran! 😊 Ha épp nem lennék bent, próbáld késõbb... Eléggé sokat szoktam bent lenni..
79 SE/77 BD Naia
Bot: olyan karakter amit nem egy játékos, hanem egy program irányít, függetlenül a játékos jelenlététõl. Szóval ha fut a walker, akkor bot.
79 SE/77 BD Naia
Hát, kb. csak a Franzon van olyan 30 magyar játékos, legalábbis akikrõl már hallottam, és jelenleg aktívak... Csak olyan 10 klánba szétszóródva.. 😞
És persze bõven lehetnek még olyanok is, akikrõl mégcsak nem is hallottam...
Még valami: a munka neked ennyire árt?! 😊 ^^
79 SE/77 BD Naia
Ha klánt szeretnél, este a szerverkarbantartás után keress meg, szólok a klánvezérnek, hogy vegyen be...
pm: Biehielle
A klán a Thousandsons. Nem magyar klán, de vagyunk benne néhányan magyarok. És a fõnök nótorius raid szervezõ...
79 SE/77 BD Naia
REAL MADRID
SzemelyiTest0r (Franz)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Sieghardt
És igen kb 200magyar van akirõl tudok és ezeknek a fele minimum aktiv játékos irjak neked neveket?😊 simán irok neked 100+ játékost fejbõl még aktivakat is nem is keveset és csak olyat számolok aki velem együtt játszot vagy halotam rola huzamosabb idejig. Pld: a risigsunban élete fénypontján 80+ aktiv létezi játékos volt altok nélkül és már akor is játszotak más szervereken magyarok😊.
Ha van olyan aki bevenne az pls írjon privát üzenetet!<#worship>#worship>
Thx!!