Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veni, vidi, vici
Akkor ne is kezdj el Lineage 2-zni fõleg cikk írás szempontjából, szerintem aki olvasott már a gamestar-on megjelenõ Lineage 2 cikket az elküldi a gamestart a kurva annyába. Vele együtt a blogjait is.
Nem kell a cikketek ha kinyalja a Lineage 2 seggét ha elküldi a fenébe akkor sem.
Ti csak annyit tegyetek meg, hogy ne írjatok róla semmit. A cikk írók és azok cikkei miatt nem olvassák a gameszart az L2 játékosai nem azért mert nem érdekel senkit.
Amennyibe csak játékosként játszani akarsz akkor lapulja meg és játszál.
Ha meg egyeltalán nem az a vamp17 vagy akkor nem neked szólt, de ha olvassa ezt valami GS szerkesztõ akkor tudja mi a pálya.
mocsy és gyu bekaphatja bobby kotick faszát.
Lehet a fórum mellék hatása nálam ez a stílus😄.
Nem szoktam ilyen stílusban beszélni, de van aki csak ebbõl ért sajnos, szóval csak az õ kedvéért "alkalmazkodtam".
1. letöltöttem azt a kibaszott klienst feltettem, regisztráltam.
2. Elindítottam azt a szart kidobott az a szar 4game egy internetes oldalt ahol ott volt az a "play" gomb rákatintottam, kijött valami user agreement szerûség bele a pipa oké aztán agree vagy yes (tudom is én mi volt ott) katt rá és semmi.
3. Nézd meg hány oldalt tele sírtak ezzel mások azoknak sem volt jó
4. tudom, hogy most mûködik, de én már szarok a hülye Örmény pts kliensükre.
5. az oroszok mindig panaszkodnak a szerverek hatalmas laggzásaira pedig az nekik helyben van.
6. Addig basztassák az EU játékosok az Innovát az Innova játékosok meg szidják az NCsoft-ot, hogy az egyszer szerzõdést bont velük.
Ezt már megcsinálta az IAM Interactive-al is pedig egy rakat pénzt bukott rajta az NC, szóval én már csak ezzel számolva is az NCwest-et választanám.
Ha USA akkor NC west és aszem Naian, vagy az új szerok egyike Shilen avagy Magmeld, utóbbi kettõn vagy lesz vmire való magyar közösség érsd, nem fogják egymás torkát átharapni vagy nem...
Ha Eu akkor ugye Innova, de náluk még csak pts szeró van.
Bõ 1,5 évvel ezelõtt toltam utoljára L2-t mikor még Kamel volt vagy utána.. Kéne egy kisebb help, majd, hogy mi micsoda. Köszi elõre is a segítséget! 😊
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Amugy az szokot segiteni ha vki elolvassa amikor kiirjak , hogy kb 40perces restart varhato .
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
az orosz szerverek nagyon szarok, van ott lag boven meg leallas meg ezmegaz.
De persze kivanom, hogy ne legyen igy az eu szervereken.
Felre klikkeltem pvp-ben es megoltem valakit, erre -720 rep.
Ha minden jol menne akkor az 310 veled egyszintu mob megolesevel 0 lenne ujra.
Szoval gondoltam ha lud legyen kover, most tartok -420 000 Rep-nel.
220K szorny es ujra mehet a pve.
Köszi
1. Nc West, amcsiban 2 új GOD szeró heringezés van ezerrel, de lesz ez még így se.
2.Innova, Eu GOD szero lesz, jelenleg PTS fázis.
Igen F2P lett sõt Truly FREE! <- ezt a baromságot tolja nc szaft 😄
Azonban most kicsit lehidaltam, A gradeben villognak adenben jó páran... azért ennek az életére kíváncsi lennék, no offense, nem kezdem a get a life mondókát, de azért ez durva...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Akinek innova-n gondja akadna, annak 2 tipp:
-ha a telepítésnél gond akadna, akkor töröld a microsoft visual c++ 2010-et, aztán telepítheted a 4game launchert, az majd felteszi a neki tetszõ verziót.
-ha fent van a játék, de nem indul, akkor valószínûleg windows xp-t használsz, ami alatt a pts nem mûködik, live szerókra rendbe lesz az is.
1. Alacsony ping, ami healer-ként eléggé létfontosságú 😛
2. Idõzóna. Sok sikert a hajnal 2-kor kezdõdõ siegekhez!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Frost=> egy ,,csoda" progi amolyan náci"ztikus" alkalmazás a botterek/cheaterek ellen, valós idejû processz és fájl szkenner, eléggé hatékony megoldás elvileg, én még nem talákoztam vele, de nem is akarok.
1, annyira lényegtelen amíg nem live a game
2, olyan sötét vagy hogy nem tudtál egy szimpla play gombra rányomni amit az oldalon helyeztek el, inkább idejöttél sírni egy kört
3, ha picit használnád az agyad talán azért csinálják ezt mivel eddig õk nem évekig szedték a havidíjat, nekik is meg kell élni valamibõl (megint csak retard vagy 😄 )
4, nincsen semmi gond az account rendszerrel csak gondolom neked az is vagy 3 órádba került 😉
5, ez van 😄
amugy meg szerintem majd az emberek eldöntik hova mennének csak a hozzád hasonlók akik annyira buták hogy meg elindítani se képesek egy játékot aztán sírnak egybõl ne igazán írják le a véleményük.
amugy meg 0 lagg van jelenleg a PTS serveren ami van akinek számít és itt nem azokra gondolok akik már évek óta dédelgették a karakterüket
ui.: rohadt sötét lehetsz ha nem sikerült elindítani a gamet 😄 ahh meg valami xD te valami igen retardált ember lehetsz 😛
ja a javaslatod amugy egy nagy <#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
Veni, vidi, vici
Hiába rengeteg itt a játékos (majd lesz új szerver ha kell), vagy kicsit nagyobb a ping, de jobban megéri az NCwest-nél.
1. Az Innova a játék fórumát nem volt képes normális beüzemelni kb egy hétig.
2. Az Innova a bétazást sem tudta megszervezni, NEM INDULT EL A KLIENS!
3. Az item shopja teljes lehúzás (most már biztos, hogy az oroszt egy az egyben átveszi).
4. Az egész account rendszere egy kalap szar (reméltem, hogy változik az oroszhoz képest, de semmi).
5. Aki botozni vagy radarozni akar Innovánál az a Frost mellett is megteszi.
Én is érdeklõdéssel vártam mit csinál majd itt az Innova, de semmi jót.
Viszont az NCwest nagyon rákapcsolt.
Aki Chronos-on vagy Naian kezdd és 85 alatti az regisztráljon a "Path to Awakening-re". Akkor dupla XP-t kap.
A tárgyat ami ehhez szükséges a Dimensional Merchant-tól tudjátok kivenni, viszont most a nagy tömeg miatt elõfordulhat, hogy erre órakat vagy napokat is várnotok kell.
Aki nem játszott még L2vel vagy az új krónikával 1-2 jó tanács illetve észrevétel:
- kezdõ helyet kicsit elméretezték fõleg a questek miatt,mert nincs annyi mob a quest helyeken mint ember (300player/mob)
-a kezdõ küldetéseket érdemes megcsinálni a szívás ellenére mivel nagyon jó xp-t,itemeket és adenat adnak
-jelen pillanatban nem tudom hány új játékos kezdte el NCwestnél ,de iszonyat nagy a káosz mindenhol,szóval aki innova szerveren kezdi el annak sok szerencsét és rengeteg xanaxot kívánok
Leszedtem én is a játékot de nem nagyon vagyok tisztába a kasztokkal,hogy melyik melyik http://www.youtube.com/watch?v=Vd1euwhzKkI&feature=related az érdekelne hogy a videóban milyen kasztal játszanak?
A választ elõre is köszi.😊
az volt a baj, h telepiteskor ugy vette, h nincs telepitve a 2010-es C++ futtatokornyezet, kozben meg de 😊
Letoroltem, erre folrakta o es akkor tovabbengedett 😊
Én úgy tudtam az olyan mint a Secret Cow Level dióban. És csak akkor tudod megcsinálni ha végigtoltad a játékot.