88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Hunter of Deer
    Én is szivesen megnézném :)

Esetleg tudtok valami jó Othell rouge pvp / oly muvit?
    vagy valami oldalt ahonnan lehet leszedni? (regebben mar adtatok linket de mar nem tudom melyik volt az).
    elore is koszi.
  • nagypite
    Mammon
  • B52Yami
    Ez eddig ok, de inova core szerveren még nem találkoztam velük.
  • NewMoon
    http://www.lineage2.com/en/game/patch-notes/goddess-of-destruction/quests/seven-signs.php

The Blacksmith of Mammon and Merchants of Mammon now move randomly among the 11 villages.
  • B52Yami
    Core szerveren tudni valamit a BS mammonról? Lesz abból valaha valami?
  • pisztácia
    Neked nincs pvp videód, vagy oly-s? Megnézném, hogy játszol... 7-szer hero lenni... van ott skill
  • solyomb
    Köszi!:)
    Grat a herohoz
  • B52Yami
    lineage2.eu 1x, vagy akár 2x. Sok játékossal és pár magyar klánnal, lásd lentebb. (Még mindig "no freeserver" fórum)
  • MadnessX
    knock down skill-re(tyr warrior,dagger) illetve binding-re(mage) tudsz "combozni".Vicces summonernél nézd meg a skill effectet és ne felejts el whiskast venni utánna ;)

• solyomb
    wyn sumonerrel időnként feltűnik egy "bonusz skill" - sárga az ikonja és a mark of weakness helyett szokott megjelenni. Viszont lövésem sincs miért és mikor jön ez elő... Valakinek valami infója erről?:)
  • Lehuzlak
    LF Adena Suppliers :)
    PM!
  • dolfK
    Persze ellehet szórakozni, de ez egy elég erős váltás a megszokott dolgokhoz képest. Mire eléri, akár az új player az awakening-et, megszokja a játékmenetet és hirtelen teljesen más lesz minden, még a buffok is.

Iss enchantert még nem próbáltam - egyelőre csak summonert. Elég vicces, hogy például nem tudom magam gyógyítani és target kell a Servitor Heal-hez...
  • Dreakon0330
    Azért kösz a segitséget
  • B52Yami
    Ezt a mondatot valami fordítóval hoztad létre?
  • darkmenx
    latom nem csak az iras de az olvasas is nehezkesen megy :(
  • Dreakon0330
    Hello mindenki valaki tud mondani, hogy szervert, ami 1-5 ratés és sokan vannak fent rajta meg legyen an azért magyarok is.
  • darkmenx
    igazabol pont, hogy meghozza. nyilvan nem azon emberek kedvet akik 1 hete jatszanak (beleertve teged) hanem pl. olyanoket akik nem tegnap kezdtek el jatszani ezzel a szennyel.

szerintem nagyon nagy fun az uj kasztokkal pewpewezni ja es mielott itt elkezdesz frocsogni, 1 hete iss enchanter vagyok core-on.

-back-to-mysticworld->
  • dolfK
    Awakening után olyan érzés, mintha nem L2-t játszana az ember, hanem valami wow-cabal keveréket. Kicsit elveszi az ember kedvét.
  • pisztácia
    Üdv!

Valaki adna linket egy olyan oldalhoz, ahol meg lehet nézni az új Dwarf skilleket? Lvl 40-től kellene. Kerestem, de csak olyan oldalakat találtam, ahol vagy csak a régi skilleket írták, vagy csak az Awaken skilleket.

köszönöm előre is.
  • Frankie87
    Üdv!

Először is BUÉK Mindenkinek!

Másodszor gratulálok a héró címhez.

Továbbá lenne egy olyan kérdésem, hogy a sub skillek megmaradnak miután megcsináltam a negyedik kasztváltót?

Köszönöm!
  • aalat
    Persze, hogy van.
    Naia csak helyet valtott - a szerver fizikailag amerikaban van - de attol meg EU szerver. (idozonat tekintve)
  • ErrOrHUN
    perpill az EURO azt jelenti az itt fórumozók 99%nak, hogy az innova által üzemeltetett serverekről beszélünk. ezek innova serveres klánok. van még egyáltalán euro servere ncsoft na-nak?
  • GyepreFos
    Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de ezek a Naia szerveren vannak? csak mert én ott játszom és elég egyértelmű volt mivel ott van zárójelben, hogy EURO
  • GyepreFos
    Köszi szépen
  • nagypite
    klánok
  • GyepreFos
    Sziasztok!

Van magyar klán az európai szerveren? (eredeti)
  • ErrOrHUN
    BÚÉK
  • fakereszt
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Lineage 2 freyat de csak azt semmi mást melyik kiegészítőt kell még hozzá letöltenem hogy tudjak játszani, tudom le lehet tölteni úgy is ha elindítom a játékot és letölti magától de nekem kényelmesebb lenne ha torrenten tölteném le.
    A válaszokat előre is köszi!
  • MadnessX
    BUÉK!

• GyepreFos
    Rendben köszönöm, már készen is van.
  • Endaer
    Grat Madness a Tyrr Warrior hero cimhez :)
  • VipJoco
    38-on lehet felvenni 1quest az egész és olyan 20perc kb.
  • Hunter of Deer
    38on kapod a questet. egy reszbol all csak. jah es a vegen figyelj oda hogy jot valassz ki ami szeretnel lenni mert nem tudod utana visszacsinalni :)
  • GyepreFos
    Sziasztok! Nem rég kezdtem el játszani eredetin(európai szerveren), és lenne egy kérdésem a 2.(40es) kasztváltóval kapcsolatban. 37-es Orc Shaman vagyok, Overlord szeretnék lenni. Az első kasztváltó küldit 35-s szinten lehet felvenni, de nem engedi, pedig villog az NPC feje felett a qvest jel. Megváltozott volna a kasztváltó? Csak mert C4 óta játszom, inkább a régebbi részekkel, tehát az új részekben nem tudom mik hogyan változtak. Tehát akkor ez lenne az első kérdésem. A második pedig az, hogy van-e azon a szerveren nagyobb magyar közösség, esetleg klán, mert szívesen csatlakoznék. Ha tudtok valamelyikre válaszolni,akkor ide, vagy a szerveren írjatok PM-t GyepreFos-nak. Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Zarachi
    bot grp nincsen viszont cliker grp van esetleg probald meg itt meg Link
  • nxs
    Mivel nem jött válasz ezért adok bonust : LFP melee CP / Melee bot grp (innova/core)
  • nxs
    80as bicskással hova érdemes menni? Eddig GC lethal grp és COD elején iss buffba solo grind volt. Tanácsokat előre is thx.
  • epicfail
    AQ-t van értelme farmolni? Jó a ring még valamire? Illetve még mindig a 30-40 sorcis felállás a nyerő?
  • VipJoco
    WTB Iss enchanter avagy 78 feletti WC/BD/SWS/PP privát (Core Szerveren)
  • speed01
    Meddig állnak a szerverek? :)