Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kék/zöld névnek van valami szerepe a designon kívül jelenleg?
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
A Clan War egy harc két vagy több rivális klán között és az a lényeg, hogy valaki gyõzzön. Az ha valaki biztosra akar menni, hogy megnyerjen egy csatát még nem noob, sõt ez mutatja, hogy inkább még sokkal okosabb is mint az ellenség.
PvP terén akkor lehet valakit noobnak hívni ha még tényleg kezdõ vagy ha csalásokhoz nyúl azért, hogy másokat képes legyen legyõzni.
vitet tölteni milyen módokon lehet?
Gondolom rb tölt, de azon kívül?
Köszi
4 honapja amikor a unity visszaigazolta a gcre meg legion a wart, ez volt a felállás
Mi három phobus hozott egy full pt, aztán összeraktunk másfél pt, ö hozott allyt lett három ptjük, aztán fél órával késõbb összejött a 2 pt, tnt segített, és máris vége volt a boldogságuknak, 2 jó pt leölt 3 noob pt amiben phobus is bent volt.
Ja és amikor phobus meg az a másik együtt beölt 2 napja, nem sokkal késõbb behaltak, jó volt nézni ahogy hiicha, vagy hogy hívják azt a sh herot, beölte ö-ket pillanatok alatt, annyira bénák voltak hogy még bsoet is elfelejtetek nyomni.
De ez csak így megy, le kell gyorsan a kezdõket ölni hogy ne tudjanak riválissá válni :D.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Phobus azt hiszem, hogy C1-tõl játszik, szóval ha nincs is a legjobb tõrösök között, de noobnak nem noob.
Ha már felhoztad, hozzá a játék idõt is akkor 2 év alatt lehett valakit noobnak hívni, 4 év alatt haladónak 4 év felett már profinak.
De ez persze függ attól ki mennyit játszik.
Szóval attól még, hogy valaki az X-ben íjász karival nyomja még nem lesz egybõl Troy, Spirra vagy Phantomas szintû íjász.
De igazából profik akkor lennénk, ha az NCsoft vagy valami más cég által lennénk fizetve azért, hogy játszunk az õ logójuk alatt mondjuk és legyen a klán neve az õ cég nevük stb.
Jót tett a PvP-nek az, hogy nem lehet CP-zni meg HP potizni annyira mint egy héttel ezelõtt. Régen is így volt ahogy Goku mondta akkor se nyomták a játékosok százával a potit.
Az elsõ hszben a PVE re értetem, nem PVPre :P.
Mivel még nincs 4bnyi cuccom, nem nevezhetem magam profinak pvpben ;).
pharao: aztán ne hogy virgács legyen az ajándék :P
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Goku lehet egyedül is pvpzni ha tudsz :P
Csak mert egyedul semmi ertelme belekezdeni..
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Innova PTS
forgotten scroll nem lehet használni
30 percenként crash, annyi crasht kaptam 1 nap játék alatt amennyit a Naia eddig.
lag mindenhol, a szerver státusza light, nyomok egy skillt és 2 mp után a csík feltöltõdés után történek meg, látszik hogy most rakták össze és még semmit nem javítottak.
És most a live szerveröl
elsö nap:A kezdõk elérik a 25 lvl | profik elérik a 65lvl, én kb itt leszek | és lesznek a gazdagok, õk már 81 en lesznek :P, meglátás, ezek a gyikok valszeg pkzni fognak hogy senki ne tudja beérni õket, és senki nem lesz képes megölni õket, és ez lesz az elsõ két hónapban.
Még valami, pár skill neve más itt mint a ncwestnél nem is értem miért nem vették meg az ncwest fordítását, nem beszélve a küldetésekben lévõ teendõkrõl, igen az is más.
Ncwest
Itt legalább normális a szerver attól függetlenül hogy alapból high a traffic :), és vannak segítõk is aki tud adni akadémiát, innovát 1000% hogy nem lesz :P, majdnem minden class skillje jó, kivéve a summoner, tele van buggal, a lényeget már kolbász leírta :) ncwest a jobb
És most maga a gdröl.
a karakterek közti különbségek csökkentek, például pár napja egy noob dagger megpróbált ölni "phobus", és csak úgy tudott hogy nem egyedül jött :D.
Kitartatom 5 secig stunban mire behaltam :).
pár dolog zavar :) az pedig a cp potik, jelen pillanatban a top cp a hot springs cp potion ami add 1k cp >< ?
A feoh wizardomnak van vagy 10k cpje, és egy szar 5 perces potit tudok használni, a régi hasznos normal cp nem tölt 1% sem, healer nélkül nincs is értelme pvpzni, a legnagyobb ér vágás az volt hogy eltûnik a heal skill a feoh wizardnál, és kap egy szar semmire nem használható heal skillt,10 seces hp drain aminél még mozogni sem tudok, és csak akkor kapok hp ha hp sebez.
Na mindegy, de azért jó a játék :), lehet vele jókat pvpzni ha tudsz.
Frag lemaradt az hogy ha karmád van, és ölsz karmásat, csökkenni fog a karmád ;)
Na csá
NC West es szerveren próbáltam ki, ott a következõ volt a helyzet.
Maradt par nagy karim meg a phoenix es botcsordás idõkbõl és velük megkaptam 90 napra a fullos dynasty armor és fegyó szettet (illetve ékszer is.) GC party t próbáltunk és amellett, hogy 200.000 xp per mob volt és 4-5 óra alatt legalább 20% ot fejlõdtem kiesett majdnem egy szettnyi dynasty armor.
De ha nem lenne szerencséd akkor a luxoryban továbbra is meg tudod venni a régi S grade et potom pénzért amivel szintén jó vagy ha minden kötél szakad.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Felhívnám a figyelmed, ha elfogyott az xp-d, nem fogsz szintet bukni, 0.00%-ra lemész és ott maradsz pksan, tehát hiába ölnek le, a karma pontod nem fog lefele menni. Menj farmolni!!!
Ugy 3-4k negativ reped lehet(gondolom en), amit szint lehetetlen ledolgozni igy kezdesnel ennyi emberrel, de ha ez meg nem is lenne problem akkor is az hogy durvan 1500-2000 mob megolese buff nelkul ugy hogy nem kapsz se xp-t se sp-t, hat riasztoan hangzik.
Szoval vagy 1500-2000 mob ez vagy kezdj uj karaktert.
U.i.: igen valoban elbaltaztak ezt a rep dolgot
Egyszerûen csinálnak egy éles servert, mellette meg futni fog a pts.
Mivel lehet három mentee-d, ezért a másik kettõnek kegyesen engeded, hogy az itemeket gyûjtögesse neked, miközben õk fejlõdnek. ;)
Idyll
24/7 mentor lf 24/7 mentee at Naia! ;)
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
;) ha igen, keresnek egy aktiv mentort Naian, ha esetleg van valaki
Veni, vidi, vici
Igen én vagyok az a Vamp, aki az MMOpium-ra ír és nem igazán érzem azt, hogy te vagy bárki innen megmondhatná, hogy én, mint magánember milyen játékokkal játszhatok, illetve mirõl írhatok cikket, vagy mirõl nem...
Az, hogy mi a véleményed a GS-rõl, vagy a blogjairól, a te saját egyéni dolgod. De azt hagy ne mond már meg légyszíves, hogy mi milyen játékokról írunk, illetve az adott játékról mi a véleményünk! Mellesleg, ritkán véleményezünk játékot, fõképp hivatalos forrásból érkezett sajtóanyagokat használunk.
Mellesleg, egy másik játék kapcsán sem találkoztam még azzal, ami itt a L2-nél folyik... Ilyen szintû ellenszenv, amit mindenki ellen tanúsítotok, aki másképp gondolkodik mint ti, az egyszerûen megdöbbentõ...
Szóval igen, lesznek L2 hírek továbbra is az oldalon, egyszerûen azért, mert az a dolgunk, hogy MMORPG-rõl írjunk híreket. Mindenki elõtt ott a lehetõség, hogy kipróbálja a játékot, nem fogunk senkit ettõl elriasztani. Az, hogy mi a mi szubjektív véleményünk az L2-rõl, illetve a az L2 közösségérõl, meg fogjuk tartani magunknak, ahogy eddig is tettük.
Üdvözlettel:
Vamp
MMOpium.hu
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Fragsat hogy hogy most nem lesz wipe? :D legutoljára azt mondták név marad es visszadobnak lv1-re most meg lehet marad minden értem ez alatt a lv 85+ karikat :D
Veni, vidi, vici
Valaki adna egy linket, ahol meglehet nézni, hány játékos játszik a szervereken?
Köszönöm
Mindegy ha igaz a hír akkor 3nap és minden kiderül.
Battlepinggel semmi baja az nc szerverekenek sem.
Egyébként nyilván valami pvp szerver lesz belõle és indítanak majd egy "rendes" szervert.
Aki meg laggrol magyarázott az menjen csak nc west szerverekre ahol alapból 250ms es pinged van.
Nálamm itt most 27 es ping van lag nélkül. (ennyit az alaszkában meg orosz sztyeppén van a szerver elméletrõl) De aki nem hiszi annak /tracert geo.l2.eu
We are happy to announce that European Server is to be opened on the 7th of December! And guess what?..No wipe there! Enjoy.
Még a live szervert esetleg megnézem, de arra nem túl sok esélyt látok, hogy játszak is ott.
Srácot meg a GS-t azért osztottam le, mert legyünk õszinték eddig felé se néztek a játéknak hét éven keresztül, ha írtak is róla, mindig negatív fényben tüntették fel.
Most meg idejönnek, hogy "teszteljék" "cikket írjanak" róla, vagy, hogy mégjobban bemocskolják a játékot, és elég erõsen részre hajlóan az õ kedvencüket beleírni, hogy hát bizony az jobb volt.
Na, de nem futok én veled fölösleges köröket ebben, nem is rád haragszom igazán. Ha Innovánál szeretnél játszani tedd, +1 Lineage 2 játékos official-on és kész.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Tudtok valami hogyfog lezajlani a wipe? összkari törlés vagy csak minden torol és a karik level1