88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#86451 Az nem dupla xp,hanem mivel mentor és ha online bármelyik mentorált kap +10%xp bonuszt. -
#86450 Na ez kemény kép. lvl 89.. hát nem semmi... Olyan kérdésem lenne, hogy látom dupla xp-d van, de mivel mentor asszem 85 felett nincs, így hogyan van? Gondolom akkor rune xp pack lehet...
Másik, a kép hol készült?
ÉS GG nektek, elég táposnak tűntök...:) -
PhoenixKnight #86449 Hali,
Shilenen van valaki aki régi Franz-os? -
Lehuzlak #86448 valahogy betörünk oda is :) -
SL1C3 #86447 Hali!
Bartz szerón van magyar klán, NightDragon néven.
A klán lvl.5-ös, 30 playerrel.
Szívesen várjuk az új tagokat.
Leader: zimzol
Akit érdekel nyugodtan pm-eljen rá. -
#86446 nem farmer paradise :P:D -
Zarachi #86445 1 kliens PA nelkul es 1 server van most csak Core -
Lehuzlak #86444 Sziasztok!
Innován hány szeró van ?
Tényleg csak 1 accal lehet tolni alapban ? (premium előfizetés nélkül) -
#86443 pedig ugy hallottam, hogy a mysticworld nonstop televolt emberrel. -
Zarachi #86442 paran csak azert sirnak a sok ember miatt mert nincsenek hozzaszokva a normalis letszamhoz inkabb bandaztak a 100 playeres servereken :D
pedig sokkal jobb hogy minding van ember partyra vagy esetleg hogy aladj valamit :) -
epicfail #86441 trololololol -
center86 #86440 Valaki tudna segíteni, hogy lvl85 után milyen "alap" mage/melee/archer CP felállások vannak? -
nagypite #86439 Hát igen az eu szerver lehet, hogy lagos, meg zsúfolt (sírnak is), de ennek is megvan az előnye - a klánok talán tovább élnek mert több bennük az ember és egyébként is nagyon könnyű party-t találni. Ha nyitnak is új szervert szerintem nem szabad átmenni -
#86438 szijasztok en nemreg kezdtem a jatekot nagyon szivesen csatlakoznek egy szupcsy aktiv magyar klanba!!!11 -
Otr #86437 bartz szerveren magyar klán?!
reggelt! -
epicfail #86436 Csoda hogy eddig bírta egy magyar klán :D -
NewMoon #86435 -
#86434 Akkor most ki micsoda?:) -
#86433 nem lehetsz ennyire buta ):
-
Majestic01 #86432 Feltűnt hogy egy tudatlan f@sz vagy? Játékból bannolták... -
#86431 Agyhalottaké a Világ.... -
#86430 Egyszerű agy, egyszerü örömök.(megható, hogy mennyire apró dolgok, hogy feltudnak dobni embereket, no offense engem aztán nem érdekel kit miért hol csak ennyire örülni egy fórum bannak...)
Btw egy kis on, elkezdődött Shilenen ami várható volt, az egyik magyar klán szét esett (abban voltak a normális emberek tehát 10-11 fő :D) akik meg nem mentek át innovara azok becsatlakozhattak a másikba ahol a töbség azt hiszi, hogy rajtakívűl mindeki azért van, hogy neki jó legyen. Ha van vmi normális inter klán Shilenen és akad benne magyar akkor pm me pls.
-
#86429 feltünt hogy a fórumon lett bannolva? :DDD -
#86428 Odikee küldi sok szerettel minden kedves fanboynak:
-
dolfK #86427 legalább vannak konstruktívabb hozzászólások. -
Majestic01 #86426 Klánba hallottam, hogy járt Odikee is... Nos remélem nézi, mert most aztán jól a pofájába röhögök! xDDD Ez a hír, hogy bannolva lett az a tirpák szerencsétlen kis f@sz még a jövő évemet is feldobta...:D gondolom valami ilyesmit csinál most ő is: xD
Most aztán pampoghatsz majd itt, semmid sincs..:D és az a sok pénz amit kidobtál..:D mi meg ingyen játszunk. Annyit mondok szerencsétlen kis hülye vagy. HAHAHA
-
Modaa #86425 egyből milyen unalmas lett a fórum -
#86424 bannolgatnak szépen lassan,de nincsen az a esztelen bannolgatás mint ami volt 2-3 éve -
dolfK #86423 Úgy látszik most bannolgatnak kicsit. Mást érintett még? -
Lehuzlak #86422 WTS Adena @
Naia - 50 Ft/m
Chronos - 80 Ft/m
Magmeld - 200 Ft/m
Shilen - 200 Ft/m
PM! -
#86421 Rendben, köszönöm a tanácsot. -
#86420 Ha nem a shoutolos idiótáktól veszel hanem becsületes magyar adena árustól semmi baj nem lehet:) -
#86419 Értem. Végülis teljesen igazad van. Csak aztán ki tudja most, mennyire szigorítanak be, pl a botozással kapcsban is erősen felléptek úgy gondolom. Aztán emiatt is fáj a fejem most, de hát adena meg kellene... -
#86418 Vettem is de már adtam is el kisebb nagyobb összegeket (nem vagyok farmer), de még soha nem volt semmilyen problémám.Ha úgy vesszük kölcsönbe is adhatták vagy csak úgy karácsonyi ajándékként szeretetből:) -
#86417 Üdv!
Köszönöm a sok PM-et az adenával kapcsolatban. Nem akarok mindenkinek visszaírni, inkább ide írnám mindenkinek, utána megbeszéljük. Szóval kb 150-200 millióra gondoltam. Karakter, cucc nem érdekel csak adena. Valamint, jelezték a klánba, hogy ezt valamilyen módon felügyelik. Tehát nem nézik jó szemmel, hogy valós pénzel biszniszelnek. Tehát, ha egy karakternek hirtelen a semmiből lesz sok milliója, nagy valószínűséggel bannolják... Na most erről kinek mi a véleménye? Vagy van erre valamilyen módszeretek? Gondolom sokan adtak-vettek adenát.
köszönöm előre is. -
#86416 Most nézem odi téged is bannoltak?:))) -
epicfail #86415 Innova adott mindenkinek keddig premium acc-ot.
Enjoy. -
#86414 Te milyen kis agresszív vagy. :-) Én ismét nyomulok a Core szerveren, már a sokadik reneszánszomat élem. :D A Diablo 3 megjelenését olyan sokáig húzzák, hogy már a végén itt fogok ragadni... :-) -
#86413 WTB Adena @ Naia -
irenicus #86412 továbbra is keresek magdin bot grpot.