88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#87183 és neked mire? -
ErrOrHUN #87182 és neked mire? -
#87181 és neked mire? -
#87180 Én is csak ámultan néztem, hogy neki 14 óra egy 86-os kari...? na hagyjuk már...:D lehetetlen annyi idő alatt elérni, sztem ezt ő se gondolta komolyan.
Meg az a nagyképű hozzáállás, hogy leolt mindig mindnekit... meséld már el melyik egyetemre jársz... komolyan megnézném mire van ekkora szád. -
center86 #87179 Mesélj a 200%-os nevit xp rune-ről, az 50%-os rune-ről, a vitaliti és vitaliti maintaining potion-ről, az ISS boxról ami fut mögötted, a wynn/yul karakterről, ami 76 körül maga mellé vesz, vagy a full awakened partyról, ahová beállsz 85-ig.
Szörnyű, hogy az emberek ennyi idő után is ilyen rosszak ebben a játékban. :) -
#87178 Köszi, de most ezt a kérdést nem értem... miért lenne az jó? -
dolfK #87177 Nem lehet és bannolt törpe jó lesz? -
#87176 Ja, és még egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet még szerezni valahogy stone of destiny-t? Thx -
#87175 Vennék egy fiú törp karaktert. min 85, és legyen tank, tyrr, yul közül valamelyik. Naia-n. PM! -
FickDeineStory #87174 Ez mondjuk igaz. Abban igaza van Odikeenek, hogy akár egy nap alatt is össze lehet hozni egy 4.-ik kasztos karit még ha éppen csak 85-ös is meg 14 helyett 20 óra alatt.
De szuecsg neked is igazad van abba, hogy a mostani általában közel fullon vagy fullon futó NCwest servereken nem nagyon spotot ahol húzhatod a karaktert főleg nem 60 fölött.
De viszont Innova Aria szerveren ezt minden gond nélkül meg lehet csinálni ha vásárol az ember az item shop-ból 1-2 dolgot illetve vesz PA-t -
szuecsg #87173 Fighterral hol fejlodsz olyan gyorsan akkor ennyi ember mellett? -
#87172 sajnalom h az emberek meg mindig ilyen rosszak ebben a jatekban ennyi ev utan is :< -
szuecsg #87171 85-ről :D -
szektor20 #87170 WTS Iss @naia -> tesco gazdasagos, olcso -
De4thGod #87169 WTS 86 Tyrr (kamael) Immortal ruha/ékszer Apo Slasher+3 focus 155 dark @Naia
WTS Adena@Naia -
#87168 14 ora egy 86 os kari most , szoval nem hiszem h van vmi ara -
#87167 Mennyiért pörögnek mostanság a 85+ -os karik? Gondolom a korábbi 1000$ körüli árakat nem igazán közelítik meg:D -
W4TCH #87166 Kérdésem: Valaki tudna írni pár szót egy archerről? Jelenleg innován van egy 31-es elf íjászom. Abból szeretnék majd 85+ pvp karit kovácsolni. Valaki leírhatná hogy milyen DYE-ok, felszerelések, fegyverben SA lenne jó neki mind pvm-ben, mind pedig pvpben:D -
Tempileul #87165 Eladó Foh@Naia
http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png
-
Tempileul #87164 Én nem szívattam , szerintem c4-es szervert még talál is törtet, és azzal megpróbálkozhat! -
ErrOrHUN #87163 Kb 8 év mínuszban vagy :D -
W4TCH #87162 Hát, ha nincs pénzed kicsit felújítani a gépet, akkor szerintem hagyd.
Mondaa: Azért mert ilyen bunkó vagyok^^ -
#87161 Lehet, hogy jólesett nektek az állítólagos "szívatás", csak az a probléma, hogy még le se szedtem egyiket se. Szóval előnyben vagyok... :,D -
#87160 Akkor hagyjam az egészet a fenébe? Vagy mi legyen? -
#87159 Ja csak ahhoz nem elég a Pentium 4, 2,4Ghz meg az 512Mb RAM... :/ -
szektor20 #87158 WTS ISS @Naia -
Modaa #87157 Miért kell elrontani a jó kis mókát? :( -
W4TCH #87156 TidusX: A Prelude votl az első krónika. Ezeket a krónikákat serverekról kell üzemeltetni, így a régi, elavultakat már nem használják. Amit még néha látni lehet néhány tört serveren, az az Interlude, és az annál frissebbek. Itt hivataloson a Godness of Destruction fut per pillanat. Mással nem tudsz rá csatlakozni. A többiek csak szivattak. Szóval töltösd le a GoD-ot, és azzal fogsz tudni játszani officialon. -
#87155 Csak az a baj, hogy nem válaszoltál egyértelműen a kérdésre: ha a Prelude- ot indítom el, az megy? Mit fogok kapni? Beletekintést a játékba vagy mi? -
Kanqukac #87154 -
dolfK #87153 86os feoh full R-be eladó @naia -
dolfK #87152 És a [email protected] címet használó usert se felejtsük el. Újabban nagy divat lett a scamelés a magyarok körében. K*rva ország. -
#87151 Ha már így kitárgyaltátok hogyan is megy az egész :D Frissitek egyet a beíráson:
WTS Core szerver: lvl 85 ISS Immortal heavy set+ Req dual kard
WTS: Lvl 85 + 75% Summoner TW set + 2 apo fegyver + 50milla ugyanezen az accon, lvl 86+66% Archer Immortal set + requiem fegyver. 2,5hónapos Premacc-al -
#87150 Kösz a választ. Megfogadom tanácsodat és úgy fogok tenni... -
#87149 Ezt a boostert nem lehet valahogy kihagyni, mert ez nekem nem gyere be, mar masik jatekoknal is csak fagyott az egesz. -
#87148 C1-l kell kezdened, ott megalkotni a karaktert, majd elvinni max levelig, utána updatlehetsz c2-re stb stb... Esetleg próbálj meg venni egy olyan karaktert aki már prelude szintű, néha remek vételekbe lehet belefutni. Mivel a játék már egy ideje ingyenes kevés emberrel fogsz ott találkozni, de legalább gyorsan tudsz szintezni!!! -
#87147 Na figyu most ha a Prelude- ot kezdem el az mégis milyen? Lehet azon játszani? Úgy értem már régi 2004- es és vajon vannak fent azon? Mindegyik játékot szeretem az elejétől kezdeni, csak azért van ez. Vagy ez csak egy ilyen kis belepillantás, hogy mégis milyen? Mert utána a CH1- et akarom. Segítsetek már hogy működik ez. Köszi puszi -
szektor20 #87146 WTS ISS @Naia -
#87145 "e öröm e bódottág" -
#87144 Már rájöttem hogy is van ez.