Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt sajna ebbõl kell kiindulni😞
halvány fingod sincs róla mi megy a nagyklánokban fõleg a herosággal,de nyugodtan folytathatod a baromságaidat.....
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Te is inkább keress egy csajt, vagy melózz de ne az legyen a napi program, hogy fórum, és oltás.
Pontosan tudjuk, hogy megy ez... azért nem értem kit akar hülyíteni, hogy õt nem feedelik...?😄 Magának is hazudik, és bítztatja magát??, vagy én nem tudom...:S
Ám nálatok hányas a legnagyobb karakter?
kill the converstion
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Rengeteg olyan jatekos van, aki olyn jo, de amugymeg egy analfabeta arenan kivul.
Engem pl sosem erdekelt oly, megis kurvajo healernek tartottak. 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Ezt mindig megemlíted, mintha mások füstjelekkel kommunikálnának vagy nem tudom.
Amúgy mi a célod itt? Tudjuk, hogy Nd és Odikee retardáltak, nem kell bebizonyítani, bár én nagyon jól elbeszélgetek velük ventrin így is. Egyéb célok? (:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
mindazonáltal köszi a formulát,legalább nem nekem kell kitúrnom 😊
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Critical Modifier
"Final Critical = Base Critical+Passives+Buffs+Weapon Bonus
The Final Critical is rounded down.
If you have a Final Critical of higher than 500, it is set as 500. "
Az oldal szerint, full buffban (Iss) nem lesz több a P.critical 500 pontnál, hiába a sima +4 dagger +60%-os P.critical bonusa.
Igy, a Dualdagger nagyobb p.atakja + dmg SA, tûnik jobbnak.
BTW wtb adena @core!
kill the converstion
szeretnek hos lenni es ebben legfokeppen kompetens szemelyek segitseget varom nem ilyen 40-es szintu privatszerver buziket, mint te!
lattam, hogy ezen a forumon mar Odikee is volt hos meg a HiBaMAGYAR is 7x-es hos a solyomszemmel.
pls halp.
Köszi, bocs a rossz fogalmazásért, csak meló van...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Olympiad rules : 2) Hero candidates are only the ones who are posted on forum and who are approved by Clan Leader / Clan Olympiad Manager. If you meet one of the candidates who are on the list and you are not a hero candidate, you HAVE TO RELOG (unless it is your last point, just tell it to your opponent and he/she should relogging).
In case that you don't know your opponent before the start of the match, just lose. Don't fight, it's a waste of time for the hero that he could use to farm more points.
A feed: candidate kap 9 embert es egy sajat wavet amiben csak ok vannak es ugy reggelnek olympiara , hogy csak relogot kapjon anelkul hogy kapna egy randomot vagy enemyt a wavebe.
Bar gondolom a barataid ezt is tudjak mert hat ti megszoktatok beszelni , hogyan is mukodik az olympia hiszen ti is top clanban vagytok , ja nem ti nem :<
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Pred mi már elég rég óta offon nyomjuk, és mivel én nem l2 lifer vagyok, én farmolok csak, de hidd el nekem jópár l2lifer ismerõsöm van offon, és mi szoktunk beszélgetni... remélem már világos.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Lehet azzal jönni, hogy valaki "nolifer" mert csak a Lineage 2-re vagy a munkájára koncentrál, de ez hülyeség, mivel ha valaki azt csinálja amit szeret az pontosan az jelenti, hogy éli az életét.
Akik meg azzal támadják ezeket az embereket, hogy "nolifer" azoknak van problémájuk valahol a saját életükben.
Szerintem ezen kellene elgondolkodni mindenkinek.
Például sokan Gustavs-ot tartják a legjobb tõrösnek pedig õ sosem volt hero és még is elverte a herokat is.
De viszont én 80-as szinten tudtam nyerni Gustavs ellen úgy hogy õ 83 volt.
De azok a tõrösök akiket Gustavs leölt volt, hogy leöltek engem.
Például BackKnight most hero lesz Naian pedig mikor ellene olyztam nekem nem volt nagy ellenfél.
Amit Odikee védelmében el kell mondani, hogy a rivális top klánok is szintén feedelnek embereket. Sõt botoznak, ebayznek használnak ranger-t.
Szóval Odikeenek is élni kell ezekkel a dolgokkal ha eredményesen szembe akar velük szállni.
De minél kevesebbet használ valaki ezekbõl csalásokból úgy hogy például iHoKc mindent használ attól jobb tõrös valaki.
Ha valaki megszerezi a hero címet úgy, hogy nem csal, nem feedelik na azt már talán ki lehet jelenteni úgy mint kasztja legjobbja az adott szerveren.
De valaki megmarad a dioni pilvaxban és valami nonfactor klánba, más meg esetleg a szerver báróival szedi a védelmi pénzt. Az érem két oldala kb ennyi😞
Az hogy a klánod esetleg restartol neked - értsd feedel téged - jóformán lofaszt sem jelent, hisz akik versenyben vannak, ugyancsak megkapják ezt a támogatást, viszont meg kell tudnod verned az NMY-k farmer karijait is, illetve az sem árt, ha éppen elpicsázod azt is aki a te címedre pályázik...
Az eddig leírtak alapján halvány lila gõzötök sincs hogy is megy ez😞
Halottvagy [eR] Arijuen
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Én még emlékszem arra az idõre NFen amikor empik ellen ment 1v1-et és a 10 szinttel kisebb kari beownolta, ráadásul ugyanazzal a kaszttal.
És annyira nevetséges, hogy legtöbben marhára nem leszólni akarnak titeket, vagy az érdemeteket, de egybõl jön az agro meg a ki ha én nem stílus. Szánalom szánalom hátán.
Halottvagy [eR] Arijuen
halvány fingod sincs róla mi megy a nagyklánokban fõleg a herosággal,de nyugodtan folytathatod a baromságaidat.....
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Azzal meg, hogy Odikee 7-szeres hero senki nem vitatja, meg... de tény, hogy volt feed-elve, ami még nem is gond. Ezzel nem lettél kevesebbszer hero.
Csak ne hazudjál már magadnak...
Pred: szted, ha nem vagyok az õ klánjába nem tudom/tudjuk, hogy mi h megy a szerveren? 😊