Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. egy néni egész jó táncot tud rajta elõadni ha a földbe döfi.
Pole
És ha van hely egy WL egész gyorsan tud fejlõdni...
Én meg akkor hvy-be leszek majd.
Köszi mindenkinek mégegyszer!
ISS-re visszatérve, ha csak buffer lesz mögötted akkor robe is jó neki, viszont ha azzal is akarsz partyzni aktívan akkor egy heavyt dobj rá, mivel már harcos kasztnak felel meg kb.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
a Tyr Warrior használhat:
Sword
Two-Hand Sword
Dual Sword
Blunt
Two-Hand Blunt
Dual Blunt
Pole
Fist
kategóriás fegyvereket. Az rád van bízva, hogy melyiket használod belõle. A különbözõ fegyvereknek természetesen különbözõ képességeik vannak, illetve vannak olyan skillek amit csak adott fegyverrel/fegyverekkel lehet használni.
Én leginkább úgy látom, hogy a legtöbb játékos azt a fajta fegyvert használja amit a 4.-ik kasztja elõtt is használt. De errõl szerinted MadnessX az aki a legtöbbet tud a fórumon közülünk.
Igen
Kérdés nem értelmezhetõ!
Nem
Nem
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Köszi elõre is.
De mivel gondolom csak buffer lesz így szerintem a Robe és az Acumen-es fegyver tökéletes kombó lesz erre.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Lenne egy amatõr kérdésem. Van edy doomcry-erem, ami lassan awaken lesz. A kérdésem az lenne, hogy, ha 86-ot elérem, akkor milyen szettet és milyen fegyvert váltsak neki diplomából? Valamint, higy milyen attri kellene a fegyverre, vagy nem is kell?
köszi elõre is!
thx
nem fizetek többet a konkurenciánál,de jó fej vagyok és öröm velem bizniszelni.Ja és ismerem Cecet,aki remek üzletember! 😉
pm asap, thx
kill the converstion
kill the converstion
kill the converstion