88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Tempileul #87143 Szerintem Chronicle 4-ig bezárólag tudsz játszani!
A teljes címe:Lineage 2 Chronicle 4 Scions of Destiny.
-
#87142 És a Harbringers of Warral tudnék játszani. Az a CH1... -
#87141 Chronicle 3 - Rise of Darkness? -
#87140 Tehát mi a teljes címe? Lineage II ch3 ennyi? -
Tempileul #87139 Az első rész a Prelude!
Jelenleg goddess of destruction a game verziója, ahhoz pedig nagyon kevés a géped!
Szerintem a gépeden a cronicle 3 futna max!
A Gracia the End Throne az már az elég sokadik része az l2-nek!
-
Tempileul #87138 Wts Feoh@Naia
http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png
Pm Me! -
BaalKain #87137 Srácok Majestic01-el óvatosan!
Elég scammer szaga van.
Meg amúgy is magyaroknak ne adjatok előre adenát sose.. -
#87136 Csá mindenkinek!
Szeretnék játszani ezzel a játékkal, de nem tudom mivel érdemes kezdeni, mert alig értek hozzá. Azzal tisztában vagyok hogy 2004-ben jelent meg az első rész, és azzal is szeretném kezdeni. Most azt nem értem, hogy van egy csomó alcímes verzió. Úgy vettem ki hogy a Gracia the End Throne az első. Hát tényleg nem értem ezt az egészet. Az a lényeg, hogy nekem van egy 2005- ben kapott gépem: P4, 2.4Ghz, 512Mb RAM, ATI Radeon 9200. Ezen futna -e az első rész, vagy melyiket ajánljátok? Mert nagyon érdekelne, imádom az RPG- t de MMO- t még nem játszottam. Ja és még egy kérdés: mennyi a játék DVD mérete?
Várom válaszotokat. -
BaalKain #87135 WTS adena minden NCWest szerveren. Pm -
#87134 Van magyar klan es melyik szerveren ?
Ezer eve nem jatszottam a jatekkal, szoval most ilyen amator kerdeseket kell feltennem. :D -
szektor20 #87133 WTS ISS 86 @Naia
Pm offers. -
FickDeineStory #87132 Én összeségében szeretem a GD-t két problémája van ennek az update-nak.
1. túl gyors a fejlődés 86-ig.
2. túl kevés a fejlődési hely 86 felett.
Ami szerintem még fontos, hogy a GD sok újítást hozzot, de ezekből leginkább csak ízelítőt kaptunk, hogy legyen idő megismerni mindent ami változott, a tényleges tartalmi újítás majd csak Tauti-tól meg az utánna jövő kiegektől kezdődik meg.
Ezt a decemberi NCsoft prezentációból lehetett látni is.
Összeségében nekem nagyon tetszik a GD és leginkább az Interlude-ot juttatja nekem eszembe.
Szerintem Garcia 2.1-től a Freya kiegészítőig volt az amikor talán kevesebb volt a tartalom a játékba, de lehet csak azért mert a két update-t között szinte minden időt csak fejlődéssel kellett az embernek tölteni, másra nem nagyon jutott idő főleg nem egy átlag játékosnak.
A legtöbb magyar játékos esetében ez mindig így van, jön valami új na akkor majd hú de nagyot fog ott alkotni 2 hónap múlva meg már megunja, az ilyen MMO-kat szerintem nem igazán magyar vagy magyar mentalitású embereknek találták ki.
De, jól van ez így azok a magyar játékosok akik jók úgy is itt maradnak a férgese akit meg csak az "ingyen van" hozott ide meg kihúlik. -
FickDeineStory #87131 Hát igen ez Innovánál mőködik, de NC-nél nem nagyon.
90 fölött itt ha egy óra alatt 1%-ot sikerül fejlődni vit és rune of xp nélkül az már nagyon jó. Yul Archer és Feoh Wizard talán tud többet is.
Talán a "top" klánok top emberei megcsinálják ennek a dupláját a bevédett spotjaikba, de ennyi.
Szóval napi 3-4 egy átlag játékosnak 2-3%-ra elég ha mást is akar a játékba csinálni. -
eloim #87130 Kis nosztalgia miatt csak :) Megnézni egy olimpiát, egy sieget emberi időpontban, az új skilleket illetve hogy mennyire lett aionos a játék. És hát persze megnézni, hogy kik maradtak a régi arcok közül... Csak attól tartok, hogy ha belogolok, akkor lerombolom a régi idők emlékét, és hogy illúzióromboló lesz az egész... -
#87129 lvl90 folott napi 2ora grind 95-ig kb. 30% tehat ha valaki aztmondja, hogy nem eleg napi 3-4ora az hulye. period. -
dolfK #87128 A régi élmények már Freya előtt rég elvesztek. Az új játékokat (és updateket) Pistikéknek csinálják, akiknek akkor lehet eladni valamit ha szép(nek látszik) és trend(y). -
#87127 Attol fugg, mit keresel a jatekban, Elo'. Ha a regi elmenyeket, akkor felejtsd el. Ha csak egy dög nagy chat programnak hasznalod, akkor jo. :) -
#87126 Nem szar, csak dogunalom. Konnyebb lett, kevesebb a grind, de ha akarsz vmit akkor nem napi 3-4ora kell hozza. Aztan ingyenes lett, es belelkesedett a nep, es most szal el a varazs. Szerencse, hogy nalam ez 1,5het alatt kijott :P -
eloim #87125 hmmm pedig most szerettem volna kicsit visszanézni L2-be... Ennyire szar lett a game, vagy miért hagyja ott mindenki? -
#87124 thumbs up :) -
De4thGod #87123 WTS Tyrr(Kamael) 86 Immortal ruha/ékszer Apo Slasher+3(kétkezes) focus 155 dark@Naia
WTS Adena@Naia
-
Tempileul #87122 Eladó egy lv86-os Human Feoh@Naia!
Pm me! -
#87121 WTS lv58 PR @ core. Extra: C/B grade, piros nev!!! PM -
#87120 te is beállsz a sorba?:) -
#87119 WTS lvl89 Iss @ Core
(ma estig meg banned utana hasznalhato!) -
#87118 WTS Feoh Wizard @ Naia -
#87117 látom nem csak naian unták meg a játékot sokan:( -
Nowe #87116 WTS Tyrr(kamael) lv 88 @ Core
nobless(archer sub)
immo heavy set
apo pole+3 300dark damage(SA)
zaken cloack
toi ring IX +3
tateo/immo ekszerek
Pmben lehet érdeklődni
-
#87115 eddig tartott a lelkesedés sejthető volt.... -
#87114 Megindult a lavina :D -
#87113 Üdv!
WTS lvl 85 tyrr, 85 othell, 86 iss. Cucc nem igazán van, max egy immo szett.
@ naia -
center86 #87112 WTS lvl 87 aeore healer (elf) @ shilen
noblesse, lvl75 necro sub, requiem caster +4, immortal robe set +3+4+6+3+3, immortal haevy set, +3 freya, 40kk adena,
-
FickDeineStory #87111 ez teljesen igaz:) -
#87110 -
#87109 Mibol gondoltad, hogy napi 4 ora valamire is eleg az L2 vilagaban? Nem ismerted még meg elegge a jatekot, hogy tudd, napi 4 ora semmire nem eleg a top playerek kozt? :(
Csak azt tudom mondani, amit korabban: egyszeruen csak jatszani kell, annyit, amennyit eppen kedved tartja, egyaltalan nem kell a top playerek koze beallni, abban ugyanis nincs szorakozas, es mellesleg, idod se marad az eletedre.
Nemtom mi a fene van ma velem, ma nem akarodzik trollkodni... :( -
#87108 Valakinek azt is kell -
#87107 A napi 4 óra grindeléssel nem leszek a top playerek között, akkor meg miert jatszak? Hogy a 95+-osak 1 lovesbol oljenek? -
#87106 Meguntátok srácok?:) -
#87105 WTS Core 87+30% Aero Healer(Elf), TW set Requiem fegyver, sub lvl 70 wc,15 milla költőpénz, 3 hónap premium account!
WTS Core 85+50% Aero Helaer(human), Immortal set, 3 milla költőpíz! No sub.
Külön accounton van mindkettő. -
#87104 Nematta?