Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
(Folytál volna le apád lábán...)
Pred lehet nem voltam egy klánba stb, de vannak az embernek barátai ismerõsei, és szoktunk beszélgetni. Lehet nektek ez ismeretlen...
Az is mikor a nagy száddal, mit mûveltál forge-ba... majd te megmutatod... hát megmuattad:D
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
bar lehet ha dmg uppos torom van mar 99es lennek , failpve feed hero vagyok :<
fuck mmo's..i.,
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Örülj inkább a "free frageknek":)
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
De itt sajna ebbõl kell kiindulni:(
Nincs crt dmg pluszba, csak +4en, focust tudsz rátenni ami megéri semmi más. Dualdaggerra megy a Dmg up, plusz passive skill, ugyanúgy +4en crt dmg.. nem értem. Mondjuk azt nem tudom +4en ugyanannyi crt dmg-et kap dual és sima dagger?
Halottvagy [eR] Arijuen
kill the converstion
kill the converstion
Halottvagy [eR] Arijuen
Ám köszi a helpet, valahogy ismerõsnek tûnsz a tõröd alapján...:D Nem hinném, hogy sok lenne
kill the converstion
Dual Dagger GD elõtt jó volt mert könnyen vissza pofoztad vele a HP-t. VR+Dance of Vampire aztán egy boss-t is le lehetett tankolni heal nélkül Adventurer-el.
De jelenleg, a mobok kb dupla sebzést visznekbe amíg a HP-d is duplájára nõtt, viszont a támadó statjaid alig emelkedtek. Az új buffok miatt viszont 85 alatt a helyzet továbbra is változatlan, de 85 felett már nem csinálsz akkora sebzést a mobokra a sorozásból.
Ezért is írtam, hogy inkább skillezek mint sorozom a mobokat és ehhez az egy kezes tõr szerintem sokkal jobb.
kill the converstion
Például én mikor Party Matching System-be keresgelek partyra embereket mindig belinkeltetem velük a felszerelésüket. 300 attris fegyver a minimum ha egy DD jönni akar, tanknak meg 3x60-as armor set.
Sokan szidkozodnak is emiatt, de én XP-zni akarok menni, ráadásul jók XP-t szerezni, nem XP-t veszteni.
kill the converstion
Nah ez akkor meg EPIC FAIL?:)
Van nekem egy törp Othell Rouge-om, aki lassan 86-os lesz. A diplomából pedig mivel már van immortal szettem, igaz csak bound, abból dual daggert szeretnék váltani. A kérdésem az lenne, hogy hogy néz ki a soul cry, ami ehez kell, és hogy hol lehet rátenni? Valamint, hogy fõleg farmra, melyik jobb SA, a damage, vagy a focus? Sima cry-t teszek rá mert a rare gondolom baromi drága, valamint 529 R gem...
Köszi elõre is.
Sok sikert a dolgozathoz!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: egy rövid kérdõív kitöltésérõl lenne szó, mely maximum 10 percet vesz igénybe, nekem viszont sokat segítetek vele. Nem kell, hogy aktív játékos legyél, ha játszottál huzamosabb ideig bármilyen MMORPG-vel, akkor szaladj neki bátran :)
ez volna az, ha esetleg valaki olyannyira segítõkész, hogy még terjesztené is az ismerõsi/haveri körben, akkor a rövid link: http://bit.ly/zBt5H8
köszönöm elõre is!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"