Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Odikee
Ezert az infoert nem fizetek , nyilvan az anya segit neki , egy ilyen retardaltat nem lehet kiengedni a vilagba felugyelet nelkul .

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Predtom0O
Én inkább arra lennék kíváncsi ki segít neki mondatokat alkotni...

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Odikee
Aki megmondja nekem hogy a kedves kis baratomnak mi a neve ig , vagy melyik clanban van , kap 100mat azzonal naian.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

selfpwned

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Tanulj már meg helyen írni Te román szar...
(Folytál volna le apád lábán...)

Odikee
Sajnalom anyadat h felkellett nevelnie egy ilyen ertelmi fogyatekos embert mint te , mert apad eppen nem tudta kihuzni idoben :<

Nem beszélve a feedrõl. Nagyon jól tudja ezek szerint más is...
Pred lehet nem voltam egy klánba stb, de vannak az embernek barátai ismerõsei, és szoktunk beszélgetni. Lehet nektek ez ismeretlen...
Az is mikor a nagy száddal, mit mûveltál forge-ba... majd te megmutatod... hát megmuattad:D

Most ezzel a képpel mit akartál mondani? Azt, hogy nincs életed csak l2? Mert arra büszke lehetsz, hogy ott éled le az életed. Én szégyelném inkább. Meg azt is h ekkora szád legyen...

Odikee
1,5 2hnap orbisban es megvan , de kivancsi vagyok neked milyen messze van :<

1700 milliárd még messze van

WTB adena COre-on pm me

Lullaby
Revent > you !!

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

nolifer...

Odikee

bar lehet ha dmg uppos torom van mar 99es lennek , failpve feed hero vagyok :<

MeoH
A szerver egyik legnagyobb klanja biztos feedel 7x vkit heronak, ha szart sem er. Errornak is csak egyszer sikerult kisirnia :P

fuck mmo's..i.,

hádde PVE vazze nem érted? büdös feedhero...

Odikee
Szoval feed hero voltam 7szer . Ugylatom nem sikerult nezni vasarnap a dagger cbt amikor herot csinaltam egy random gyerekbol aki 100 pontal volt hokc mogott . Aki naian komolyabb clanban jatszik mindenki tudja h en vagyok a legjobb toros a serveren. Aligvarom h sgforumrol pisztacia es halotvagy megmutasa nekem h kell jatszani torrossel :<

Predtom0O
Te is biztos 1 ventriszobába voltál vele 1 klánba 1 cp-be,hogy ennyi mindent tudsz odikeerõl.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

pisztácia
Azért az éremnek mindig két oldala van... lehet, hogy odikee lenne "free frag" neki. Miért hiszed, hogy Odikee tudja a legjobban, mit hogyan kell csinálni a tõrössel? Amit Õ mond az Szent írás? Tudom, hogy többszörös hero, de azt is, hogy a feed szóval tisztában van. Nem akarom Õt leszólni, tudom, hogy nagy játékos emelett, érti a kasztját, de azért mást se kell madárnak nézni.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

solyomb
Kár újra kezdeni, hisz ha ennyi idõ alatt nem tudta megtanulni akkor ráduplázással se fog menni...
Örülj inkább a "free frageknek":)
pisztácia
Szerintem egyértelmûen jobb a dual dagger. Magán vélemény. Eddig én is egykezes tõrt használtam, de mondták, hogy próbáljam ki, és nekem ez jobban bevált. Persze nekem csak farmra kell, nem PVP-zek. Arra lehet jobb a sima is...

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

sima szövegbõl olykor nehéz, megérteni, hogy milyen szándékkal ír valaki ide vmit. Ha nem ezzel a szándékkal írtad nem szóltam:).

De itt sajna ebbõl kell kiindulni:(

a sima dagger kb 60%-al kap több crit dmg bonust +4-en.

KurtVampire
Amúgy mi ez az egykezes dolog tõrösnél? Valaki magyarázza már el, hogy miért jobb az mint dualdagger?
Nincs crt dmg pluszba, csak +4en, focust tudsz rátenni ami megéri semmi más. Dualdaggerra megy a Dmg up, plusz passive skill, ugyanúgy +4en crt dmg.. nem értem. Mondjuk azt nem tudom +4en ugyanannyi crt dmg-et kap dual és sima dagger?

Halottvagy [eR] Arijuen

phalanx
továbbra is WTB ISS enchanter chronoson

WTT Adena -> PA (innova/core) pm
Már megint... :)

kill the converstion

WTB 1b Naia! PM !
WTB adena Core on, pmben várom az ajánlatokat

wai so srs?

kill the converstion

KurtVampire
gyere sirj a vallamon, megnyugszol tudom. remélem focust teszel rá te goddess. :(((

Halottvagy [eR] Arijuen

Frankie87
Nem értem akkor, hogy miért nem jó a diplomás cucc. Lehet encsizni, adja +4-nél a +-t, lehet attrizni, és SA is van hozzá. Végülis akkor csak trade-elni nem lehet. (?)

Ám köszi a helpet, valahogy ismerõsnek tûnsz a tõröd alapján...:D Nem hinném, hogy sok lenne

elnézést, hogy belegázoltam a kis lelkivilágodba és kötözködésnek vetted :(

kill the converstion

Preddel még NFen játszottunk együtt,tudom,hogy nem láma. :) Az apo shaper pedig megvan már,csak a továbbiakról nem döntöttem még.De köszi azért.
kezdõdik már a kötözködés megint, de a te dolgod, akkor most már én sem válaszolok ha kérdésed lesz...

Én nagyon dual dagger párti voltam egészen azóta mióta a játékba került. De most GD óta a +4 Blessed Apocalypse Shaper Focus 300 attrival nagyon bevált.

Dual Dagger GD elõtt jó volt mert könnyen vissza pofoztad vele a HP-t. VR+Dance of Vampire aztán egy boss-t is le lehetett tankolni heal nélkül Adventurer-el.

De jelenleg, a mobok kb dupla sebzést visznekbe amíg a HP-d is duplájára nõtt, viszont a támadó statjaid alig emelkedtek. Az új buffok miatt viszont 85 alatt a helyzet továbbra is változatlan, de 85 felett már nem csinálsz akkora sebzést a mobokra a sorozásból.

Ezért is írtam, hogy inkább skillezek mint sorozom a mobokat és ehhez az egy kezes tõr szerintem sokkal jobb.

Egy picit magasabban kvalifikált ember válaszát várnám...

kill the converstion

Szerintem mondj le arról, hogy te AQ-t ölsz. Optimálisan amúgy szerintem két partyval kell rászámolni most, de több nagy klán is vadászik rá, meg lehet a Kínaiak is, szóval ahhoz PvP-t is kell nyerned.

Az egyik elõzõ kommentedben azt írtad tapasztalt játékosoktól vársz választ Predtom már régen itt van, évek óta, hidd el, ha õ mond valamit valószínû úgy is van.

Az a baj,hogy a masik 2 SA nem sokat ad,buffban majdnem maxos mind a 2 stat,amit erõsítene.Mondjuk én még mindig a dual vs single dagger kérdéskörnél vagyok megakadva. :) Tapasztalat,ötlet esetleg a témában?
kevesebb pénzért veszi az NPC. De szerintem jobb ha inkább akkor S80 felszerelést veszel mert a Diplomából szerzett tárgyak semmit nem érnek.

Például én mikor Party Matching System-be keresgelek partyra embereket mindig belinkeltetem velük a felszerelésüket. 300 attris fegyver a minimum ha egy DD jönni akar, tanknak meg 3x60-as armor set.

Sokan szidkozodnak is emiatt, de én XP-zni akarok menni, ráadásul jók XP-t szerezni, nem XP-t veszteni.

AQ-t hány és milyen karival lehet most leölni leggyorsabban? (Mentor buffot kapna mind.)

kill the converstion

Hát, hogy alakra, hogy nézki azt így nem tudom elmondani, de van piros, zöld meg sárga vagy kék. Na, szóval a különbözõ színû cry-ok különbözõ SA-t adnak.

Predtom0O
Nem én írok baromságokat, dexes dye meg dmg up SA inkább ez a FAIL te retardált a másik pedig nem a fos diplomás fegyverre kérdezték az SA-t.

Nah ez akkor meg EPIC FAIL?:)

KurtVampire
Fail

Halottvagy [eR] Arijuen

Frankie87
ill. még egy olyan kérdésem lenne, hogy miben különbözik a bound item a simától? Azon kívül, hogy nem trade-elhetõ. Armoroknál fõleg.

Frankie87
Üdv!

Van nekem egy törp Othell Rouge-om, aki lassan 86-os lesz. A diplomából pedig mivel már van immortal szettem, igaz csak bound, abból dual daggert szeretnék váltani. A kérdésem az lenne, hogy hogy néz ki a soul cry, ami ehez kell, és hogy hol lehet rátenni? Valamint, hogy fõleg farmra, melyik jobb SA, a damage, vagy a focus? Sima cry-t teszek rá mert a rare gondolom baromi drága, valamint 529 R gem...
Köszi elõre is.

Van par fura kerdes :)
Sok sikert a dolgozathoz!

pisztácia
Köszi szépen a helpet!

Lacee
sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni: egy rövid kérdõív kitöltésérõl lenne szó, mely maximum 10 percet vesz igénybe, nekem viszont sokat segítetek vele. Nem kell, hogy aktív játékos legyél, ha játszottál huzamosabb ideig bármilyen MMORPG-vel, akkor szaladj neki bátran :)
ez volna az, ha esetleg valaki olyannyira segítõkész, hogy még terjesztené is az ismerõsi/haveri körben, akkor a rövid link: http://bit.ly/zBt5H8

köszönöm elõre is!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"