Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
AZ USA Open Beta-n is elöbb utóbb kialakulna ez a szinteltérés, mivel sokan csak napi 2-3 órát tudnak játszani, és vannak akik csak heti 5-6 óra összesen 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Jockey
kulonbseg mindig is lesz, mivel jatekido aranyos a szint
van aki delelott delutna jatszij van aki este van aki 2-3 naponta, irl-tol fuggoen, szal semmi nem oldana meg szvsz
20 utan ugyis belassul annyira az xp, hogy a lenmaradtak gyorsan feltudjak hozni magukat elfogadhato szintre..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Laza
ja es semmi akadozas.. 😊
es micsoda akcio... a full realtime meg mindig a gyengem.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

pityogo2
HUBAKKER.......

Ide mit kéne írni?

Valen
HÁT CSAK AZÉRT GONDOLTAM RÁ, MERT NEM MINDENKINEK A NEVE ÉRTETÕDIK MAGÁTÓL 😊)

AZ ENYÉM PL. EGYSZERÛ : ValenHUN 😊), meg még pár magyaré, de a többieké 😊)

Eddig kb 2x partiztam 😊)
És nem azért mert én nem akarok!

Mikor jön az USA Open BETA?
Át jön valaki majd?
Szerintem jobb lenne, mert akkor mindenki elõlrõl tudná kezdeni és nem lenne a magyarok között is ekkora különbség.

Sztem inkabb orcale legyel humannal, ha partizol sokkal jobb.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mennyien vagytok?

pityogo2
ha nem lennetek ott, hanem emgvarnatok, nem lenne iylen baj 😊

Ide mit kéne írni?

Akkor ezért vágott le 😞

HUNrricane
VAZZE a hangya vár kellõs közepén vagyunk, amikor TESTING szerver van és kidobott...

Majd felébredsz!

Bocs, de kivágott a szerverés most bátyus jön gémelni 😞
De elõtte itt van két oldal, ahol szinte mindent megtudhatsz a játékról!
Lineage 2 Orphus

L2 Universal Realms

Laza
Csak azert teszem be, hogy ezt nezzetek meg 😊))
Azert Konzolokon meg mindig a minoseg az ur, meg az Online RPGknel is 😊))))
Mar rendelem is meg a Broadband adaptert... 😊

Monster Hunter

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

pityogo2
ba++, persze hogy a 3-as van test alat!!!

Ide mit kéne írni?

Díjjazom az ötleted!!! 😊

Valen
Nem lehetne a magyar LineAge 2 honlapra egy listát tenni a maygar játékosok karakterének nevével/fajtájával/kasztjával/szintjével ?

Valen
Ha minden igaz 3 óra mulva bent leszek, akkor tudok adni némi kezdõ pénzt/térképet, bár térképet alapból kapsz amikor beszész a Natur Moth A-val.

Vásárolni a városban tudsz, van külön mágus és harcos bolt.

A tanulás a nagy épületben lehetséges, a skill megtanulása Sp pontba kerül. SP pontot az ellen legyakásával kapsz, az XP mellett.

Sziasztok!

Utahmar vagyok, aki játszott EverQuest-et az ismer engem. Most kezdtem el a Lineage 2-öt, köszönet a proxy segítségért Yv@nnak. Sikerült indítanom egy elf mágust, a probléma viszont az, hogy nem találom a magyarokat a játékban, pedig igen nagy szükség lenne rátok a kezdeteknél. (Hol tudok új varázslatokat venni, hol veszek térképet, stb.)

Üdv, és köszi elõre is a segítséget.

Utahmar
ha talaltunk egy sabert partyban😄

dobjon meg valaki a proxy címével vagy hogy hol érhetem el Yv@n-t, léciléciléci

HUNrricane
Azok a queen ant-hoz mentek? 😄

Majd felébredsz!

Valen
épp néztem hogy a max level 59 😊)

mire elérem leszek vagy 40 éves 😊)

Hali mindenkinek!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen küldi van a human mágusnak, hogy wizard legyen?

Ehe, láttad te azt a videt ahol bementek vagy 30an de csak pár player jött ki a saját lábán? 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Gorii
lvl40 golemre gondolok toronyba

Gorii
nemar megoltetek a porta t?

HUNrricane
Mi is voltunk a toronyba, kinyirtunk 2 portast 😄.
Nekem mind1 hogy merre megyunk, deazert kivancsi vagyok, hogy mekkora dög lehet az a queen ant és mennyit sebzek rajta power shottal 😄D..
De szerintem 20db lvl 20-30 gárda lenyomná az öreget..

De a lenti cikkel csak az volt a célom hogy csináljunk egy BAZINAGY MAGYAR PARTYT 😄..
Ami 2-3 10fõs partybol áll. Tehát magyarok gyertek.. Minimum egy screen erejéig..

Majd felébredsz!

Ferro_TwL
Sebezni csak neked szabad, nem nekem😄DDD

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ferro_TwL
Gluido melletti koponyanal vannak. (Gludio a kozepso varos, a var allatt attol balra van a koponya egy haromszog alaku utkeresztezodesnel). De szerintem egyedul ne menj mert a scout skeletonok ijaszok, menjen veled egy healer, akar partyban is, ugyanis gyogyitani szabad, de sebzeni csak nekem szabad. Nem mindegyik dob, kicsit tobbet kell kinyirni.

Ferro_TwL
HUNrricana:

En minden nagy partyban benne vagyok, de hidd el a hangyavar tul kemeny level 20 korul. Mi elmentunk a toronyban (ami ott van gluido mellett) ott valami level40+ mobok voltak nem is voltak agrok, megsebzeni is alig tudtuk, a varazslok kb minden 5. spellje sikerult a tobbi 1-et sebzett es ott nem voltak agro szornyek. A hangyavar kornyeke es maga a var is tele van agro hangyakkal akik csapatostul jonnek es vedik egymast, szinte az osszes level 30+-os irto gyorsak es marha nagyot sebeznek, a varzslok egyik remalma, nem beszelve a skeleton rapid shooterrol, aki ijasz letere agro kb 4 loves alatt elintez egy varazslot. Szerintem level 30+ a minumum mindenkinek aki menni akar.
De ha megis osszejonne akkor nagy aszok vagytok, de en nyuszi vagyok meg ehhez, level 28 ide vagy oda😊

Viszont az ant var alatt a tengerparton van egy dungeon az is eleg kemeny szerintem az talan jobb lenne.
Egyebkent egy csapatba max 10-em fernek bele nem?

toMpEr
es ezt kene megolni a klan questben?

Ja, mint a kepen😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gorii
hiaba vannak 20an abbol 90% behal

Valen
Hát de gonosz voltam, sorry HUNrricane 😊)

Gorii
+ a guard antok, vannak egy paran

Valen
azért kell a tömeg, hogy amíg a többieket leöli a queen, addig õ tudja csapni, s a végén meg learatja babért ha szerencséje van 😊)ill. milött mindenki meghal, van ideje elrohanni 😊)

Gorii
hat 40 alatt nem erdemes megprobalni

Sztem ezt nem gondoltad at elegge😊) 60000hp-ja van, es a defje nem ekvivalens 1 keltir defjevel😊 Szal 1 20as ilyasz kb 20-at sebezne rajta, 1 mage meg lone rajta mondjuk 30at.

Van vki delf city kornyeken aki tudna nekem 500soulshotot venni?

Valen
mit értesz magas szintû kari alatt ? 😊)

Valaki segítsen plz! merre talalok scout skeletonokat? kéne a dark wizardda vallasomhoz... elõre is köszi!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

HUNrricane
BAZINAGY MAGYAR PARTY

Ma délután az INQVISITORS klán partyt szervez a hangya várba.
Minden magasabb szintü karaktert várunk, a fõ cél queen ant likvidálása, a hangy várban.
Queen ant nagyon erõs de lassu, ezért az ijjászok varázslók elõnyben.
Akit érdekel és beakar szállni egy bazinagy magyar partyba,
az jöjjön délután 18:00-kor GLUDIO déli kijáratához..

A party 20fõ alatt nem indul el a queen ant-hoz!!!!
Köszönettel: HUNrricane

Majd felébredsz!

Jah es kosz a tanacsokat, asszem a mobolast valasztom, ongyilkossag nem az en mufajom😊)

Jaj dehogy cestust, hanem Bagh-Nakh-ot. Csak 5 orakor mar faradt az ember kicsit😊)

Szivesen elcserélem egy Cestusra meg egy Relic of Saintsre 😊)

Hali!

Nézd meg a bazárt! Nekem van egy Cestusom, ha kell privizz rám!

SuMoNe

Kérnék egy proxy hozzáférést privátba, vagy az [email protected]. Thx.

akar valaki strengefaszom bowot venni?

Venom
tegnap kicsit zsúfoltra sikeredett a napom szal csak délelõtt voltam egy darabig meg este 10tõl éjfélig.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa