Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyebkent pont tegnap mondta Dagobert es nagyon igaza volt: ahogy kezdenek egyre magasabb szintre jutni az emberek ugy no a Pk-ok szama, szoval mar vigyazni kell.
Meg kene ma is ismetelni a tegnapi dungeont, szerintem kiraly lenne, szoval ha megint osszejovunk lemehetnenk rendezni egy nagy hentelest, de inkabb a tuzes reszre menjunk ne a jegesre😊Vagy mehetunk arra a golemes reszre is ahova nem sikerult tegnap eljutni, ha esetleg nem olyan jo a dungeon onnan mar nincs messze.
Ja es megvan mar boven a 30k sp szoval mindeki gyujtse a penzt a szerdai klanlapitasra.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Sokáig csak 4-en(+1) voltunk, de most már talán mi vagyunk a legtöbben(hun). 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Tegnap 14-17 ig fentvoltam, de nem láttalak !!! pedig aztmondtad hogy bent leszel !!!
!!! modemesek csak óvatosan 😊)) !!!
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Sztm nem eri meg a halalt, mobozz csak... 😊
gPROject: barlangokban altalaban, az orc dungeon tele van vele, de gondolom epp nem ott vagy... 😊
Majd felébredsz!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Azt expelek tovabb, es ez a hulye megin ramtamadt(miutan meghalt 1x) azt jol felidegesitett, futottam utana, es ugy jott ki a lepes hogy az a fasz pont akkor feherult be mikor a halalos utest utottem szal jol bepirosodtam😞
Ilyenkorm ost mit erdemes csinalni? Olessem meg magam az orokkel a town kapujaban(delfeknel vagyok)? Vagy moboljak tovabb? Ha tovabbmobolok menyi ido alatt mulik el a piros? Meg pontm ost kellene eladnom vipers caine-t, meg cestust vennem, szal faszan jott ki a dolog. Amugy 23-as vagyok, szal nincs sok kedvem megoletni magam, mer itt sok ido az a 10% mar😊 Vki vmi jo 5let?😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
u.i:és nem Drogozok 😄DDDDDD
Mert ha igen az is megvan és jointolok és semmi nerm történik....
LOL:
Goblin rush:
True.... true...
Ooooops:
Es vegul:
Mutant power
A kepek mereteert bocs, az eredeti helyeikrol vannak, nem valtoztattam meg oket...

CrAzNaLoR
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
1.) 2 napja lawahun gladius nagyságrendû kardot venne, tegnap(vagy ma?) már falchiont akar venni (long speart árul)
2.) archagelhun 2 napja panaszkodik, hogy neki csak hunting bowja van, tegnap(?) már composition bowt vásárolna
az eszem megáll..
nagyon megy az Inqvisitors klán tagjainak 😊
ne lódíts! 😊)
Te legalább már fizettél a klánba 50-60K-t.
Nekem viszont 60k-s tartozásom van. 😞((
Regelted magad, kaptál válaszlevelet benne az Account Name-el, letöltötted a japcsi klienst és próbálsz bejoinolni és nem megy ?