Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
meg a teruleten levo npcket is keruld bloody pixy, fa, stb.

Ferro_TwL
Sanc szerintem olj mobokat ezerrel es keruld a feltuno helyeket. Le lehet vinni a karmat csak ahogy irtak feher mobokat olj legalabb.
Egyebkent pont tegnap mondta Dagobert es nagyon igaza volt: ahogy kezdenek egyre magasabb szintre jutni az emberek ugy no a Pk-ok szama, szoval mar vigyazni kell.

Meg kene ma is ismetelni a tegnapi dungeont, szerintem kiraly lenne, szoval ha megint osszejovunk lemehetnenk rendezni egy nagy hentelest, de inkabb a tuzes reszre menjunk ne a jegesre😊Vagy mehetunk arra a golemes reszre is ahova nem sikerult tegnap eljutni, ha esetleg nem olyan jo a dungeon onnan mar nincs messze.

Ja es megvan mar boven a 30k sp szoval mindeki gyujtse a penzt a szerdai klanlapitasra.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

gPROject
köszi
ez elég rossz hír, mert egyedül semelyik dungeonba nem tudok addig lemenni
😞(

gPROject
Huu, hirtelen mennyien lettünk humanok. 😊)
Sokáig csak 4-en(+1) voltunk, de most már talán mi vagyunk a legtöbben(hun). 😊)

Valen
Ja mainap nem leszek fent, mert a Battlefield Vietnamot tesztelem 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Venom >

Tegnap 14-17 ig fentvoltam, de nem láttalak !!! pedig aztmondtad hogy bent leszel !!!

Venom
Jajó má látom 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
Milyen képek és hol? o_O

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Valen
Na felkerültek a weblapomra a legújabb képek, mely egy kezdõ lvl 13-14-es kari küzdelmes életébõl valók 😊)

!!! modemesek csak óvatosan 😊)) !!!

MaDFoX
Volt egy sejtesem, de beigazolodott, nem forditva Sanca? 😄DDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
Sanca: "eladnom vipers caine-t, meg cestust vennem" asszem Cestust akar eladni kumiszdekomisz keresd meg (")!

MaDFoX
lapptam=lattam (hogy ezt hogy irtam el...) 😄

MaDFoX
ha csak keves a karmad az hamar elmulik, olj feher vagy sarga mobokat es keruld a tobbi jatekost, mert megtamadnak... (legalabbis ahonnan en jovok ott a pirosakat nagyon szeretik utni 😉 ) - tegnap lapptam egy kepet amin a sracnak 99999+ volt a karma pontja es nagyon buszke volt ra a marha... :C
Sztm nem eri meg a halalt, mobozz csak... 😊

gPROject: barlangokban altalaban, az orc dungeon tele van vele, de gondolom epp nem ott vagy... 😊

enis voltam piros de oltem tovabb a mobokat. el is tunt a szin

gPROject
ilyet...

gPROject
ilyat hol találok:
salamander ribe (lvl 18)
?

HUNrricane
Nagyon sok dögöt kell megölnöd, hogy a karmad lecsökkenjen.. Az a legegyszerûbb ha beállsz egy partiba és megöleted magad. 1x én is bepirosodtam, amikor egy nyomorék pk-t ütöttünk 6-an (egy fajta klán quest volt 😄 ). (ez számomra -14% exp vesztés volt, mivel 2x kellet meghalnom hogy semleges legyek). Ha most megölnek sokkal nagyobb eséllyel dobsz tárgyat..

Majd felébredsz!

Ja es itt a kep😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Faszom lefekves elott akartam meg ucso zombi-gomba-kort csinalni hogy meglegyen zse baghnakhra, ranyomtam 1 mobra hogy atakolja de faszan belagzott, es ugy jott ki a szitu hogy vegulis mob-leecheltem veletlen, erre a kis geci megtamadott😊 Belemlo 2ot nyilat, lemegy 300hp, elkezdem kergetni, elkezd menekulni. Benyomom spirit wolfot meg speed potiont, azt srac nemertette hogy utolerem😊 Kapott 1 fasza stunt, meg ironpowert, par soulshotot kozbe, elmult a stun es a buta belefutott az agr mobokba😊 Mondanom se kell milett a vege😊)
Azt expelek tovabb, es ez a hulye megin ramtamadt(miutan meghalt 1x) azt jol felidegesitett, futottam utana, es ugy jott ki a lepes hogy az a fasz pont akkor feherult be mikor a halalos utest utottem szal jol bepirosodtam😞
Ilyenkorm ost mit erdemes csinalni? Olessem meg magam az orokkel a town kapujaban(delfeknel vagyok)? Vagy moboljak tovabb? Ha tovabbmobolok menyi ido alatt mulik el a piros? Meg pontm ost kellene eladnom vipers caine-t, meg cestust vennem, szal faszan jott ki a dolog. Amugy 23-as vagyok, szal nincs sok kedvem megoletni magam, mer itt sok ido az a 10% mar😊 Vki vmi jo 5let?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ferro_TwL
Lefekves elott gyorsan felrakom a ma esti kirucanasunkrolkeszult nehany kepet. EN nagyon elveztem, izgalmas es eleg brutalis hely ez a dungeon, sot meg exp szemponzjabol se volt rossz pedig voltunk paran. Kat volt elemenni innen😞

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Crazyn
Én tudtam, de úgy ztem elég gány 😄

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

LSC
Gyak? CTF-en nyomjátok baz milyen gyak? Sry az off-ért.

LSC
Tudtátok hogy lehet first person ból is játszani? page up és down-al lehet váltani.

MICIMACKO86
GYAK?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

LSC
Küldtem privátban.

jo az joinolasnak is:]

MICIMACKO86
kapcsolodok igy jo?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

akkor miert irtad hogy jointolsz?😛

MICIMACKO86
képzeld elolvastam valami proxy server a hiba oka és valami Yy@n emberkét kéne megkeresnem de sehol nem talalom...
u.i:és nem Drogozok 😄DDDDDD

semo1

mester esetleg drogozas helyett olvasd el a fenti link alatt talalhato utmutatast..

MICIMACKO86
Regeltem magam. Mi az a japan kliens? (a 1.2GB cucc)?
Mert ha igen az is megvan és jointolok és semmi nerm történik....

MaDFoX
Ha mar nem sajat kepeknel tartunk, a kedvenceim:

LOL:

Goblin rush:

True.... true...

Ooooops:

Es vegul:
Mutant power

A kepek mereteert bocs, az eredeti helyeikrol vannak, nem valtoztattam meg oket...

azert durva jatekban meg nam lattam faustfuckot😛

nem csak a lany all erdekesen de a tamado bal laba is eleg rovid😛

No comment 😊

toMpEr
kiraly ez az emphaty buff, 65-os matak-ombol csinalt 98-asat 😊

Crazyn
en szinte mindig fenn vagyok este!
CrAzNaLoR

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Valen
biztos bankot robbantottak 😊)

gPROject
hát, ami sok az sok...
1.) 2 napja lawahun gladius nagyságrendû kardot venne, tegnap(vagy ma?) már falchiont akar venni (long speart árul)

2.) archagelhun 2 napja panaszkodik, hogy neki csak hunting bowja van, tegnap(?) már composition bowt vásárolna

az eszem megáll..

nagyon megy az Inqvisitors klán tagjainak 😊

gPROject
ja, látom
sry

gPROject
???

vki szabaditson mar a cuccoktol..

gPROject
jeee.. most kaptam egy Cat's Eye Earinget 😊

gPROject
hehe...
ne lódíts! 😊)
Te legalább már fizettél a klánba 50-60K-t.
Nekem viszont 60k-s tartozásom van. 😞((

Valen
MICIMACKO86>

Regelted magad, kaptál válaszlevelet benne az Account Name-el, letöltötted a japcsi klienst és próbálsz bejoinolni és nem megy ?

Cromac Mac Art
nyugi én sem állok rózsásabban...😊

MICIMACKO86
Én SötétElf mágus lenék vagy harcos..... ha elindulna ez a a... játék...😞

gPROject
-az

gPROject
összeszámoltam az a "felszerelésem" piaci értéket:
armor(also, felsõ, kesztyû, cipõ, sapka) kb.70-75K
pajzs kb. 18-20K, fegyverek(kard, ij) 95-105K
kézpénz 5,6K

mindez 20-as szinten, asszem fantasztikus
😞