Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Short Spear asszem.
90-100k
6 csonti(jol bealltak) egyszerre, aztan volt 4 orc fighter egyszerre (ez kb 1200XP-t adott)
de veszelyes, mert van, hogy az enemy pont kilog a szorasbol es varod, hogy megdogoljon, aztan sertetlen(ezert nem lehet butan tul sokat osszeszedni, max 3-at szerintem) a masik, hogy nagyon bosszanto, ha a ket oldaladra allnak (ezert mig helyezkedsz addig utnek am😊)
Ide mit kéne írni?
Kiszamoltam, ilyen tempo mellett ket szintet lepek, mire meglesz a kituzott fegyver-cel... 😄 Pedig csak 250ea... :C
Tokom kivan mar... 😄 Rohely hogy legtobbszor tobb az SP-m mint a penzem... 😄DD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
-gludintol eszakra a haromszognel wishpering windek (lvl30 lirein tipusu) 700k-s kardot adhat
-girantol eszakra wyrmek
-kurumanal a leecherek
-elf es DE varos kozotti vizesesnel vmi idiota fak
de van meg egy rakas csak nemjut eszembe enis ilyen faszsagokat szoktam olni
Ide mit kéne írni?
Vki irta hogy csak ugy felall a kari ha ugy hagyja. Nem igaz, magatol csak akkor all fel, ha megtamadjak. VISZONT neha elofordul hogy egy amugy passive leny aggr-kent spawnol es egybol tamad. Parszor mar megszivtam igy, eleg komoly meglepetes tud lenni... 😄 (ha nem PK volt akkor vmi hasonlo lehetett, erdemes kicsit odebb menni pihizni mint ahol a kinyirt lenyek spawnolnak)
Azt nem tudom hogy feature vagy bug, mindenesetre izgalmasabba teszi az amugy unalmas solozast... 😄DDDDDDD
Dion Castle Town-tól keletre
csak megöltem egyedül egy gránitot, igaz beletelt vagy 5-6 percbe, mert közben pihenni is kellett 😄
Elmore
Aden
Aden mar volt, de Elmore-t meg nem lattam JOB-ost... 😄
Egyebkent aki az orkoknal van nezze meg feltetlenul a jatek legnagyobb farkasat, ami a Cave Of Trials feletti hegybe van faragva!!! 😄
Lefotoztam regebben de elveszett a file, nem tudom ide kitenni pedig jopofa... 😄
Mondjatok mar nekem egy relative lassu de nagy HP-s lenyt mint a zombie warrior meg a golem... (helyet is mondjon aki tud ilyent) ja igen csak lvl25+ erdekel... 😄
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
én eddig max. gránit golem öléséig jutottam el(persze azt sem egyedül), ami ezekhez képest egy elpy 😞
na megyek vissza vuku orc fightert nyírni(0.1%-kal növeli egy az exp-m😊, mert látom nagyon le vagyok maradva

Szóval csak bátran írjatok,és akkor mag megdumáljuk a részleteket.

Khold- 52 SR

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Mostanba fog a klán lvl 1-re lépni.(ami plusz 5 tagot jelent.)Eddig van 2 harcos 3 magus,es 2 ijjasz.Atlag lvl 20-asok vagyunk.Ha van kedve valakinek csatlakozni,akkor privi ram vagy irjatok mailt.(Esetleg torpe,vagy ork harcos kene)
Khold- 52 SR
Ilyen cuccot is lehet am talalni, persze ennek szukseges es egyben elegseges feltetele, hogy Yal-FullofLuck-HU partymember legyen😊)
Aztan alljon itt 3 kep 1 nagyon erdekes lenyrol, a crimson bind-rol, amely lvl 40+ -os, dupla hp-s leny😊
Itt 1 leto lizardman overlord, amint eppen gorit keszul hatbaszurni😄
Nem, ez MEG nem Antharas:
Itt 1 dungeon torony alaku bejarata, mely kb 5x ilyen hosszu, csak mar nem fert a kepre😊
Es vegul a zombi mocsaras tree 1 upgradelt valtozata is szetesett tegnap😄
Bocs a sok kepert, de sztem erdekesek lettek😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
pl:
21-es szinten
Blood Fiend 4000 EXP 3000a
ennyit egy 21-es szintû kari 10 perc alatt összegyûjt
mialatt odaérsz felvenni a feladatot már meg is kaptad a monsterektõl azt amit fizetne ez a kveszt
na mind1, én csak akartam csinálni valami feladatot, mert ez a szólóban való hentelés kicsit már uncsi, de ennyiért én nem rohangálok 😞
ja, meg az a helyzet, hogy most is elvittek 40db-ot 5 perc alatt, akkor minek adjam olcsóbban
ja és kabbeee
csak nalam vagy masnal is ez van, vagy mi van?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
a klán keresne vállalkozó szellemû sámánt 😊
Ide mit kéne írni?
Egyébként az olyanoktól akik egy 50k-s cuccot akarnak 45k-ért eladni azért sem veszem meg várjon csak. Múltkor ûlt valaki hogy venne különbözõ dolgokat 1 adena-val többért mint a boltban hát ezt neki
.