Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorii
sanca gyere fel now

Short Spear asszem.
90-100k

LSC
érdekel mennyiért? Lehetõleg ócsón😊

krob
de nagyon fun es tenyleg nagyon hasznos, en is maradok speares vonalon

krob
ja igen landzsas bulik:
6 csonti(jol bealltak) egyszerre, aztan volt 4 orc fighter egyszerre (ez kb 1200XP-t adott)
de veszelyes, mert van, hogy az enemy pont kilog a szorasbol es varod, hogy megdogoljon, aztan sertetlen(ezert nem lehet butan tul sokat osszeszedni, max 3-at szerintem) a masik, hogy nagyon bosszanto, ha a ket oldaladra allnak (ezert mig helyezkedsz addig utnek am😊)

krob
vmelyik nap eladom long spearemet ha erdekel vkit keressen
veranyo

LSC
akkor az nagyon kira. Melyik az amelyik egy cestus-al felér?

Igen, mert a lándzsáknak területi sebzésük van!

LSC
Láttam olyat hogy egy csávó ilyen lándzsával egyszerre több ellenfelet tudott ütni. Ez minden lándzsánál így van?

LSC
ork városban vagyok még és nem kell a kutyának sem, azt tervezem hogy 21lv-ig nem hagyom el most 18. Bezzeg amikor nekem kellett alig lehetett kapni és azt is drágán.

pityogo2
madfox, mire gyujtesz? ha blunt weaponra, akkor vn 1 eladó 😊 ha kell, akkor uzenj ram. "lawahun

Ide mit kéne írni?

MaDFoX
minek szarozol vele add el a boltban, tul kicsi fegyver a kontinensen ahhoz hogy el is lehessen adni, Ork varosban megvennek meg 50-ert is... 😄
Kiszamoltam, ilyen tempo mellett ket szintet lepek, mire meglesz a kituzott fegyver-cel... 😄 Pedig csak 250ea... :C
Tokom kivan mar... 😄 Rohely hogy legtobbszor tobb az SP-m mint a penzem... 😄DD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

LSC
Nem tudok eladni egy nyomorult fox's nail-t 35k-ért😞

toMpEr
nekem van par:

madfox:
-gludintol eszakra a haromszognel wishpering windek (lvl30 lirein tipusu) 700k-s kardot adhat
-girantol eszakra wyrmek
-kurumanal a leecherek
-elf es DE varos kozotti vizesesnel vmi idiota fak
de van meg egy rakas csak nemjut eszembe enis ilyen faszsagokat szoktam olni

pityogo2
1. kép: 0,00xx% esély van rá... legnagyobb esély a 0,0055, és azis 1 lvl 28-as mob...

Ide mit kéne írni?

MaDFoX
Koszi gPROJECT, pont arrafele akarok csatangolni, a Ghoulokra kaptam eddig jo ajanlatot (japan forum roxxxx), az is Giran fele van...

MaDFoX
Laza: Bloody Lord Nurka az Ol Mahum's Hideout minibossa... Sztm meg eros nekunk (az osszes magyarra gondolok... ;DD)

Vki irta hogy csak ugy felall a kari ha ugy hagyja. Nem igaz, magatol csak akkor all fel, ha megtamadjak. VISZONT neha elofordul hogy egy amugy passive leny aggr-kent spawnol es egybol tamad. Parszor mar megszivtam igy, eleg komoly meglepetes tud lenni... 😄 (ha nem PK volt akkor vmi hasonlo lehetett, erdemes kicsit odebb menni pihizni mint ahol a kinyirt lenyek spawnolnak)
Azt nem tudom hogy feature vagy bug, mindenesetre izgalmasabba teszi az amugy unalmas solozast... 😄DDDDDDD

pityogo2
majd megcsinalom, ha kell, akkor 😊

Ide mit kéne írni?

gPROject
gránit golem (lvl33), ghoul(lvl32) ---> Execution Ground
Dion Castle Town-tól keletre

csak megöltem egyedül egy gránitot, igaz beletelt vagy 5-6 percbe, mert közben pihenni is kellett 😄

MaDFoX
Megvalami, angol terkep a JOB-rol:
Elmore
Aden

Aden mar volt, de Elmore-t meg nem lattam JOB-ost... 😄
Egyebkent aki az orkoknal van nezze meg feltetlenul a jatek legnagyobb farkasat, ami a Cave Of Trials feletti hegybe van faragva!!! 😄
Lefotoztam regebben de elveszett a file, nem tudom ide kitenni pedig jopofa... 😄

MaDFoX
Nahhh megint talaltam vmi erdekeset: EXP tabla... ...hatha vkit erdekel. 😊
Mondjatok mar nekem egy relative lassu de nagy HP-s lenyt mint a zombie warrior meg a golem... (helyet is mondjon aki tud ilyent) ja igen csak lvl25+ erdekel... 😄

Valen
yal> szolsz valakinek, hogy mennyen oda hozzád 2 db scroll or escape-el 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Van olyan lvl 20-28 koruli cleric, oracle, shillen oracle aki partizna velem turec orcoknal?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Venom
Légyszi ne a tar.hu-ra rakd a képid mert nemmegy külföldrõl és én nem tudom megnézni (Szlovákiába lakok) kösz.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

gPROject
de így azt ölök amit akarok, ha elvállalom akkor nem 😊)

gPROject
beszarás merre jár már mindenki és miket öltök, így aztán tényleg lehet fejlõdni 😊
én eddig max. gránit golem öléséig jutottam el(persze azt sem egyedül), ami ezekhez képest egy elpy 😞
na megyek vissza vuku orc fightert nyírni(0.1%-kal növeli egy az exp-m😊, mert látom nagyon le vagyok maradva

LSC
A lényeg hogy a henteléssel összeszeded a 8k-t és utánna megkapod a +4k-t is

Acro
Szoval itt a klánportfolió(bár azóta egy picit módosult)
Szóval csak bátran írjatok,és akkor mag megdumáljuk a részleteket.

Khold- 52 SR

mit kell akkor csinalni ha egy szobabol nem tucc kimenni? se scrollod se semmid

Ferro_TwL
A tegnapi kirandulasunkrol keszult nehany ujabb kep.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Acro
Hali..!
Mostanba fog a klán lvl 1-re lépni.(ami plusz 5 tagot jelent.)Eddig van 2 harcos 3 magus,es 2 ijjasz.Atlag lvl 20-asok vagyunk.Ha van kedve valakinek csatlakozni,akkor privi ram vagy irjatok mailt.(Esetleg torpe,vagy ork harcos kene)

Khold- 52 SR

Par kep😊
Ilyen cuccot is lehet am talalni, persze ennek szukseges es egyben elegseges feltetele, hogy Yal-FullofLuck-HU partymember legyen😊)

Aztan alljon itt 3 kep 1 nagyon erdekes lenyrol, a crimson bind-rol, amely lvl 40+ -os, dupla hp-s leny😊

Itt 1 leto lizardman overlord, amint eppen gorit keszul hatbaszurni😄

Nem, ez MEG nem Antharas:

Itt 1 dungeon torony alaku bejarata, mely kb 5x ilyen hosszu, csak mar nem fert a kepre😊

Es vegul a zombi mocsaras tree 1 upgradelt valtozata is szetesett tegnap😄

Bocs a sok kepert, de sztem erdekesek lettek😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
kicsit nevetségesek a kvesztek
pl:
21-es szinten
Blood Fiend 4000 EXP 3000a
ennyit egy 21-es szintû kari 10 perc alatt összegyûjt
mialatt odaérsz felvenni a feladatot már meg is kaptad a monsterektõl azt amit fizetne ez a kveszt
na mind1, én csak akartam csinálni valami feladatot, mert ez a szólóban való hentelés kicsit már uncsi, de ennyiért én nem rohangálok 😞

gPROject

gPROject
mert sosincs egy fillérem se, de egyébként nem kötelezõ venni
ja, meg az a helyzet, hogy most is elvittek 40db-ot 5 perc alatt, akkor minek adjam olcsóbban

ja és kabbeee

nyehe nekem megint szar

vahaha ujra muxik

bruhu engem kidobott

Jockey
hmm engem nem enged vissza Connection Refused by Update server, Update server maybe down uzenettel
csak nalam vagy masnal is ez van, vagy mi van?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Valen
na megint server update van 😞(

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Laza
ez merre van?? terkepen?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

OK, számíthat rám.

pityogo2
hali exi.majd lehet hogy meg fog keresni Hunrricane.
a klán keresne vállalkozó szellemû sámánt 😊

Ide mit kéne írni?

UngaBunga lvl 9 ork mage vagyok, csapatolnék hasonló szintûekkel, üzenjetek rám.

LSC
Mért nem tudod olcsóbban? Éhenhalsz? Egyébként az olyanoktól akik egy 50k-s cuccot akarnak 45k-ért eladni azért sem veszem meg várjon csak. Múltkor ûlt valaki hogy venne különbözõ dolgokat 1 adena-val többért mint a boltban hát ezt neki.

LSC
nem biztos hogy player volt. Egy idõ után magától feláll az embered és ha van a környéken egy agressive akkor betámad.

ok

HUNrricane
Éngem se...... 😞(

Majd felébredsz!

pityogo2
ok, mostmar muxik

Ide mit kéne írni?