Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az updatees file-t se találom, hátha van vmi.
Ide mit kéne írni?
"
Today. It is the ?????? II service team.
From always, you to support ?????? II, thank you.
2004 March 16th (fire) fixed period after the maintenance,
Part the tester way account the condition which login is not achieved in the game occurred.
In order to cancel this, you did urgent maintenance to the below-mentioned period.
2004 March 16th (the fire):20 of 11 o'clock in the morning - 11
Presently, condition is cancelled.
We apologize the fact that it does to apply annoyance very much to everyone of the tester.
?????? II service team
"
Szoval aki meg tudja mondani mi ez: "2004 March 16th (the fire):20 of 11 o'clock in the morning - 11" az kap tolem egy ingyenes NAOB regisztraciot! ;DDDDD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
viszont proxyknál ez nem jött be, csak éppen így se történt semmi, tehát leht áll még az egész
legalabbis nekem nem... 😄 (en mar egy hibauzenetre sem vagyok jo nekik) :CCC
"Before the reboot, people had trouble logging in. To investiage this issue, took down all the servers for maintenance and testing..."
Szoval a reboot elott nehany jatekosnak problemaja volt a belepessel ezert leallitottak az osszes szervert es ezt vizsgaljak ill. tesztelnek.
Gondolom azert nem tudunk belepni (es azert nincs hibauzenet) mert az adatbazis ki van kapcsolva a beleptetoszerver alol... (REMELEM! - ha rossz nevet/jelszot irt vki akkor mi volt eddig?)
:/
Ha a szemetek kibannoljak alolam a frissen lvl23-as karimat akkor engem mar csak a NAOB-on lattok viszont... 😄
Proxyval mit csinal?
Nalam jelszo beiras utan semmi, villog tovabb a kurzor a nevnel... :/
Mindegy az elso hirek szerint marcius masodik feleben NAOB, addig mar nincs sok... (csak nehogy igy kezdjek)... :C
áááá....
na császtok, az usán talán találkozunk
a játékba beenged, deaztán enm tudok belépni
nagyon remélem nem banoltak engem is
Party ok, majd megpingellek holnap!
Mi nem ilyenekert csinaltunk klánt..
És persze ez nem uhógy mûkszik hogy aki akar az jön.Elõbb elmegyünk együtt partyzni párszor és ha kölcsönösen jó mindenkinek,akkor ok..(De gondolom ez máshol is így van).
És nem gond a 24-es szint,nálink is van már 22-es(bár én még csak lvl20,de legalább assasin😊)
Holnap gyere estefele,és privi rám,vagy valamelyikünkre /AcroHUN/
Khold- 52 SR
Khold- 52 SR
Láttunk valami T-rexet is,de sajna mar nem volt ido kozelit
csinalni róla
És találkoztunk a gonosz sivatag közepén egy tûzoltókislánnyal is,bár a többiek szerint álcázott PK-volt
És bekukkantottunk ide is,bár ez elég csúnyán végzõdött miután a mágusaink leamortizálódtak

Khold- 52 SR
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Sanca mondta egyszer a Fung Wan online foruman valakinek, hogy siras helyett menjen gyakni. Igaza volt szerintem.
Ha fejlodni akarsz olj mobot! Ennyi.
Sajna mashogy nem megy....
én már vagy a kezdetek ota nyomom és még mindig csak lvl 15-ös vagyok 😊))
Sanca13:
Hogy a bánatba csinálod ????, áruld már el a titkot (tudom napi 48 óra hent, de ez nekem nem megoldás mivel jó ha napi 2-3 órám van rá 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
De SzylHUN short spearrel nyomul meg es erdemes megkerdezni, hatha kinotte mar. (tuti 100k alatt kapsz short speart)