Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vazze nem enged vissza!

pityogo2
csak engem nem enged most be?

Ide mit kéne írni?

Azt nem tudom ,hogy az e ,de a videó úgy kezdõdik,hogy egy barlangban támadnának 1 1 fejû sárkányt majd egy jó kis csata a várban ,meg ehez hasonló van.
Jó reggelt mindenkinek!

Most azokhoz szeretnék szólni, akik netán human mágussal vannak, hogy ha 20-on Wizard akar lenni, akkor szerelkezzen fel minden sz@rral (spiritshot,soulshot,escape scroll, haste potion vagymi...) és ne egyedül csinálja, ha lehet, hanem inkább partiba, mert nagyon durva egyedül!!!!
Én most csináltam meg hajnalban, de elképesztõn beszartam néha! 😄
VAn egy olyan rész benne amikor egy Lizardman NPC-t kell meglátogatni a sivatag kellõs közepén!!!
Na én itt sz@rtam tele a gatyám, mikor ant captain-ök, skeleton rapid shooterek, tyrant kinpinek, granite golemek, lesser basilikuszok meg beamerek között kellett szlalomoznom, hogy odaérjek a férgeshez egy rohadt jót csevegni!!!

Tiszta horror volt!!!

pityogo2
na ba+ ... keresem itt 20 perce, hogy hol van az a nagyon nagy mob kép, megtalálom, errefel meg nincs róla info... ba+ ... 😞
mostantól bentvagyok, lehet whispelni.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
Name- Level- Attitude- HP- Exp- SP- Attack Range

Bloody Lord 'Nurka' -55 - ? - 800000 -1512 -1 36

Ide mit kéne írni?

MaDFoX
ojan = olyan
bocs... :/

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
hzoli4: akik korulotte allnak vedik, meg gyogyitjak, hozza sem lehet ferni. Tovabba a teton all 4 sniper ijasz lvl22-n egy lovessel nyilazott le az egyik 500+HP... 😄 (de megerte, jo moka volt!) 😄
A videon --ha ugyanarrol beszelunk-- Anthara lathato... 😄
Mellesleg Bloody Lord Nurka IS klanBoss!!! Anthara meg sztm mar jelenseg szamba megy! 😄
Sztm BLNurkanal taposabb keves van, csak mivel ojan kis jellegtelen szegeny, nem olyan nagyszabasu mint Orfen meg a Raikeljei sokan nem is ismerik... 😄DD

ha van privizz ram,SzylHUN
na testing,mar ugyis reg latogattam ide😊vennek soulshot-d receptet!!!surgos,meg minel elobb!😊
Jockey
elado Viper 230kert ha erdekel valakit Rendbetesz buta orc/l jelentkezhet erte

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

mazsa
Na végre sikerült beízzítani. Csak sajna ez a szemét japán nyelv... Még az NPC-k is japánul beszélnek. Ezt ti hogyan oldjátok meg?

Hello

Manticore páncészettet szeretnék vásárolni de csak az alsó és felsõrészét találom a boltban. A cipõrészét nem. Nem tudjátok hol lehet kapni? Már bejártam a mapot keresztbe hosszába és tépem a hajam. Elõre is köszi
Mellesleg a képen akik körülötte vannak azok védik?De gondolom igen.
az inkább mint írtad valami klanBoss lehetett ,mert elég nagy volt
én olyan videót láttam amiben egy hatalmas sárkány volt és arra vagy kb 80-an mentek egyszerre
MaDFoX
hzoli4: Tudomasom szerint Lord Nurka az egyik legnagyobb "miniBoss" ettol nagyobbak mar csak a klanBossok meg persze Anthara... 😄

VALAKI SEGITSEN!

Elértem a lvl 19et, és át akarom majd magam rakni elven wizardá. Megnéztem az universalrealmsen a questet, és ott azt mondja, hogy a High Priest Raimundal kell beszélni. Nála minden lehetséges dolgot kipróbáltam, és nem adta meg a questet. Máshol rogeliat írnak kezdésnek, de õ elf townban van. Most akkor kinél kezdhetem el? légyszives segítsetek

Köszii

Hát oda már kell néhány emberke rendesen feltápolva,de láttam egy videót a lineage II-rõl és ez még nem is olyan nagy.
MaDFoX
Egyebkent meg ("Atack that ugly looser Lord Nurka guy!")

.
.
.

kis ido mulva (erdemes megnezni a boss HP-jat... 😄D):

nem pite... 😄
(bocs a kepek merete miatt, nem sajatok, nem valtoztattam meg oket...)

MaDFoX
Whhehehhehehehheeehehee!

Erre vki válaszoljon plz!!!

mazsa
Miért van az, hogy rányomok a "Log in" gombra, de nem történik semmi?

Valen
na jártunk a Forgotten Shrine-ban, s utánna ugy gondoltuk, hogy elmegyünk Gludio-ba átvagva a térképen (érintve az ant terület szélét 😊), de végül futás lett a vége (1 lvl 14-és 2 lvl 16-os kari 😊). Végül úgydöntöttünk, hogy az útról nem térünk le és elérkeztünk a városba, ahol legalább 4x annyian vannak mint gludin-ban és 10x annyian mint a gyáli piacon 😊)

minden szart árulnak, ez elképseztõ pl. : Elven Sword 1 millió - 1,8 millió között 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

gPROject
Én nem tudom, hogy a francba találnak egyesek fegyvert vagy armort, mert Én már 3 napja csak vuku orc fightert ölök, long swordért(kellene az ára😊, mert ennek van az egyik legnagyobb esélye, de még nem dobtak egyet sem. 😞(
Még jó, hogy scroll of escapet adnak néha. Tegnap összegyült 50-60 darab és az hozott egy kevéske pénzt.
Egyébként, ha valakinek kell soe 380a-ért(sajna ennyiért tudom adni) akkor privizzen(mindig gludio közelében vagyok).

HUNnia

gPROject
ha partyhoz hiányzik egy harcos(lvl 21/22) kari, akkor szóljatok bátran 😊)

HUNnia

Laza
meg kene mar csilajma azt a kva lvl20-at 😊
egy hete 19 vagyok 😊))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
PS2, Online RPG (de lehet off is nyomni 😊
Ez inkabb csapatjatekra osszpontosit... monstereket kell hunterelni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lynx_TWL
a teherbe baszott kibaszott geci pksok....
minden vágyam az vot, hogy kajálás után mire visszajövök ott feküdjek a földön, mert egy vicces kedvû gyerek szeret ölni..

๏̯͡๏﴿

Nemsoká 19-es leszek a human mágusommal és wizard akarok majd lenni, de nem találtam olyan oldalt ahol lenne leírás az ehez tartozó kvesztrõl.
Valaki plíz segítsen!!!

Senkinek se kell?😞

Koreai inkább, legalábbis babelfish csak úgy adott vissza "értelmes" szöveget...Azért értelmes, mert szerintem a human mage-nek semmi köze az onion-hoz, elég vad fordítás.

kar hogy japan es fingom nincs mit veszek fel

madfox kiraly vagy pont ilyen erdekelt engem is😄

LSC
az az ami a mapon jobb lent van japánul felírva?

A máguson érdekesen áll a páncél 😊
Rohadtjo😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

MaDFoX
Ez mekkora mar:
Probababa hogy hogyan nezne ki a karaktered barmilyen ruhaban... 😊
(A kari felett a fajt es a kasztot, jobbra a felsot es az alsot lehet allitani!) 😄D

MaDFoX
Igen ork foldon az ork dungeonban (es a kornyeken) vannak sokkal taposabb lenyek is!
Lawa: Nem a kepet kerestem (azt ugyanis en fotoztam 😉 ) hanem poenbol a kepeken szereplo fickokat 😄...
(Azt hiszem egyebkent a ratman-t lattam is, de vegul kiderult hogy csak az ikertestvere... 😄DDDDDDD)

Lvl 26 az semmi, gori 30...😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

LSC
magyarul beszélj baze.Mi az és mire jó?

D-grade-s weapon meg armor scroll kell vkinek olcsón???

LSC
Ork földön a kasha bear-nál táposabb ellenfelet lehet találni?

LSC
level 26? Te sem vagy a 24-bõl 26 órát a gépnél

LSC
csomó emberen láttam ilyen szöges vállszerkót meg ilyeneket az nem az? De olyat nem kapni a shopban.

LSC
én meg örültem hogy kaptam 115-ért😞

Talan mer mi se tudjuk..........

LSC
Úgy veszem észre itt mindenki el van foglalva a saját dolgaival segíteni azt luxus és nehéz.

99k-er tedd be gludioba playershopba

100K-ért viheti bárki!!!