Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most azokhoz szeretnék szólni, akik netán human mágussal vannak, hogy ha 20-on Wizard akar lenni, akkor szerelkezzen fel minden sz@rral (spiritshot,soulshot,escape scroll, haste potion vagymi...) és ne egyedül csinálja, ha lehet, hanem inkább partiba, mert nagyon durva egyedül!!!!
Én most csináltam meg hajnalban, de elképesztõn beszartam néha! 😄
VAn egy olyan rész benne amikor egy Lizardman NPC-t kell meglátogatni a sivatag kellõs közepén!!!
Na én itt sz@rtam tele a gatyám, mikor ant captain-ök, skeleton rapid shooterek, tyrant kinpinek, granite golemek, lesser basilikuszok meg beamerek között kellett szlalomoznom, hogy odaérjek a férgeshez egy rohadt jót csevegni!!!
Tiszta horror volt!!!
mostantól bentvagyok, lehet whispelni.
Ide mit kéne írni?
Bloody Lord 'Nurka' -55 - ? - 800000 -1512 -1 36
Ide mit kéne írni?
A videon --ha ugyanarrol beszelunk-- Anthara lathato... 😄
Mellesleg Bloody Lord Nurka IS klanBoss!!! Anthara meg sztm mar jelenseg szamba megy! 😄
Sztm BLNurkanal taposabb keves van, csak mivel ojan kis jellegtelen szegeny, nem olyan nagyszabasu mint Orfen meg a Raikeljei sokan nem is ismerik... 😄DD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Manticore páncészettet szeretnék vásárolni de csak az alsó és felsõrészét találom a boltban. A cipõrészét nem. Nem tudjátok hol lehet kapni? Már bejártam a mapot keresztbe hosszába és tépem a hajam. Elõre is köszi
Elértem a lvl 19et, és át akarom majd magam rakni elven wizardá. Megnéztem az universalrealmsen a questet, és ott azt mondja, hogy a High Priest Raimundal kell beszélni. Nála minden lehetséges dolgot kipróbáltam, és nem adta meg a questet.
Máshol rogeliat írnak kezdésnek, de õ elf townban van. Most akkor kinél kezdhetem el? légyszives segítsetek
Köszii
.
.
.
kis ido mulva (erdemes megnezni a boss HP-jat... 😄D):
nem pite... 😄
(bocs a kepek merete miatt, nem sajatok, nem valtoztattam meg oket...)
minden szart árulnak, ez elképseztõ pl. : Elven Sword 1 millió - 1,8 millió között 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Még jó, hogy scroll of escapet adnak néha. Tegnap összegyült 50-60 darab és az hozott egy kevéske pénzt.
Egyébként, ha valakinek kell soe 380a-ért(sajna ennyiért tudom adni) akkor privizzen(mindig gludio közelében vagyok).
HUNnia
egy hete 19 vagyok 😊))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ez inkabb csapatjatekra osszpontosit... monstereket kell hunterelni 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
minden vágyam az vot, hogy kajálás után mire visszajövök ott feküdjek a földön, mert egy vicces kedvû gyerek szeret ölni..
๏̯͡๏﴿
Valaki plíz segítsen!!!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Probababa hogy hogyan nezne ki a karaktered barmilyen ruhaban... 😊
(A kari felett a fajt es a kasztot, jobbra a felsot es az alsot lehet allitani!) 😄D
Lawa: Nem a kepet kerestem (azt ugyanis en fotoztam 😉 ) hanem poenbol a kepeken szereplo fickokat 😄...
(Azt hiszem egyebkent a ratman-t lattam is, de vegul kiderult hogy csak az ikertestvere... 😄DDDDDDD)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mi az és mire jó?